DI > Ekonomi

Tuesday, 16 October, 21:21

Liknande nyheter

Taggar: Analytikerna, Storbolagendär , vinsterna, slaktas
Kristianstadsbladet - 27 okt 14 kl. 14:58

"Normal vinstnivå" för storbolagen

Stabilt men tråkigt.Så kan man sammanfatta rapportfloden när huvuddelen av storbolagen har rapporterat. Vinstökningarna under tredje kvartalet ligger på samma nivå som tidigare i år.

Trelleborgs Allehanda - 27 okt 14 kl. 14:58

"Normal vinstnivå" för storbolagen

Stabilt men tråkigt.Så kan man sammanfatta rapportfloden när huvuddelen av storbolagen har rapporterat. Vinstökningarna under tredje kvartalet ligger på samma nivå som tidigare i år.

BT - 27 okt 14 kl. 14:58

"Normal vinstnivå" för storbolagen

Stabilt men tråkigt. Så kan man sammanfatta rapportfloden när huvuddelen av storbolagen har rapporterat. Vinstökningarna under tredje kvartalet ligger på samma nivå som tidigare i år.

DI - 25 aug 17 kl. 13:09

Storbolagen som analytikerna hissar

En industrijätte och ett byggbolag som väntas gynnas av Donald Trump. Det är storbolagen som analytikerna gillar mest, visar Di:s genomgång..

E24 - 18 apr 11 kl. 07:55

Oro i världen ? men vinsterna fortsätter

Trots stigande priser på energi och råvaror kommer vinsterna att växa vidare. Det är analytikerna överens om när rapportperioden drar igång på allvar..

Affärsvärlden - 18 apr 11 kl. 09:10

Analytiker: Vinsterna fortsätter ? men ingen uppgång

Nu sätter rapportperioden i gång på allvar. Trots jordskalv och politisk oro är analytikerna eniga kring en sak. Vinsterna fortsätter.

VA - 07 jul 11 kl. 08:00

Storbolagen tog täten

7 juli Börshumöret tyngdes inledningsvis av beskedet från Kinas centralbank att landets styrränta höjs och av Moody's sänkta kreditbetyg för Portugal, men efter att de europeiska börserna stängt vände handeln upp med storbolagen på Dow Jones i spetsen. Vid stängning var Dow Jones upp 0,5 procent till noteringen 12.626.

DI - 19 sep 18 kl. 12:02

Aktierna som analytikerna sågar

Livsmedelsbolag, en pressad folkaktie och en oljeraket tillhör storbolagen som analytikerna inte tror på. Det visar en genomgång av analytikerkårens rekommendationer..

GöteborgsPosten - 18 sep 17 kl. 15:07

Fingerprints aktie slaktas efter intäktsvarning

Vid 14.30-tiden hade Fingerprints aktie rasat med 21 procent. Det var följden av att bolaget under måndagsmorgonen varnade för en halvering av intäkterna jämfört med marknadens förväntningar.

Sydsvenskan - 19 maj 11 kl. 06:30

Många kor slaktas utan bedövning Abortpraxis ses över efter larm

Nötkreatur slaktas utan bedövning i större utsträckning än tidigare varit­ känt inom EU. En rapport ?
STOCKHOLMSTOCKHOLM.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Pr-fiasko för Swedbank – lägg korten på bordet nu

På en vecka tappade Swedbank 23 miljarder kronor i börsvärde och vd Birgitte Bonnesens första kris som vd var ett faktum. I bästa fall stannar efterverkningarna från Danske Banks baltiska penningtvättshärva vid ett pr-haveri för Swedbanks del. .

DI - 1 timme sedan

Hermitage: Nordeas penningtvätt omfattar miljardbelopp på 365 konton

Di har tagit del av den rapport som Bill Browders hedgefond Hermitage har lämnat in till svenska myndigheter..

DI - 1 timme sedan

Markera mot saudierna men behåll relationerna

LEDARE. Under tisdagen landade USA:s utrikesminister Mike Pompeo i Saudiarabien. Han diskuterade försvinnandet av den saudiska journalisten Jamal Khashoggi med kung Salman och hans son kronprins Mohammed bin Salman, landets egentliga härskare..

DI - 1 timme sedan

Uppgift: Nordea kopplas till penningtvätt

Ekobrottsmyndigheten i Sverige har fått dokument som påstås visa att banken Nordea kan ha brutit mot reglerna för penningtvätt. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters med hänvisning till en talesman för myndigheten..

DI - 1 timme sedan

Volvos ras visar risken med diesel

AB Volvos börsvärde minskade med runt 20 miljarder under tisdagen sedan bolaget meddelat fel i avgasreningen av kväveoxider. Reningens komponenter åldras i förtid och produkterna överskrider därför de avgaskrav som myndigheterna på viktiga marknader kräver i allt fler städer, zoner och gator..

DI - 1 timme sedan

Debatt: Norlén bör sondera själv

DEBATT. Talmannens metod att använda ”sonderingspersoner” har inget stöd i grundlagen och fungerar inte väl i den rådande parlamentariska situationen. Talmannen borde själv leda samtalen om regeringsbildningen.

DI - 1 timme sedan

Saab nära affär i Filippinerna

Saab tar överraskande ledningen i Filippinernas upphandling av stridsflygplan. Försvarsminister Delfin Lorenzana säger att F-16 blir för dyrt och förordar istället ett köp av Gripen. Saab avvaktar nästa steg i en affär där drygt 5 miljarder står på spel..

DI - 2 timmar sedan

Carl Icahn investerar i lågpriskedja – igen

Oklart vad aktivistinvesteraren vill med ägarandelen i Dollar Tree – som häromåret köpte Icahns dåvarande lågpriskedja Family Dollar..

DI - 2 timmar sedan

Bublar fÖrvÄrvar vobling ab och blir nordens ledande noterade ar/vr-bolag

Styrelsen i Bublar Group AB (publ), noterat på NGM Nordic MTF, har idag 16 oktober 2018 beslutat att förvärva 100 % av aktierna i det svenska AR/VR-bolaget Vobling AB. (AR/VR: Augmented Reality/Virtual Reality). Genom förvärvet blir Bublar Group tillsammans med Vobling det största noterade AR/VR-bolaget i Norden..

DI - 3 timmar sedan

Felaktig delkomponent hotar AB Volvos produktion

AB Volvos fel i avgasreningen för sina lastbilar och bussar kan leda till ”betydande kostnader” för bolaget. Volvo utesluter inte att felet leder till störningar i produktionen av nya fordon. ”Vi kan inte svara på det innan vi har tagit fram en lämplig åtgärdsplan”, säger presschef Claes Eliasson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.