DI > Ekonomi

Monday, 10 December, 08:09

DI - 20 sep 18 kl. 22:47

Analytikerna: Storbolagen där vinsterna slaktasFastighetsbolag, ett pappersbolag och ett vårdföretag – det är några av storbolagen vars nettoresultat väntas minska mest i år. Det visar en genomgång av analytikernas prognoser..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytikerna, Storbolagendär , vinsterna, slaktas
Kristianstadsbladet - 27 okt 14 kl. 14:58

"Normal vinstnivå" för storbolagen

Stabilt men tråkigt.Så kan man sammanfatta rapportfloden när huvuddelen av storbolagen har rapporterat. Vinstökningarna under tredje kvartalet ligger på samma nivå som tidigare i år.

Trelleborgs Allehanda - 27 okt 14 kl. 14:58

"Normal vinstnivå" för storbolagen

Stabilt men tråkigt.Så kan man sammanfatta rapportfloden när huvuddelen av storbolagen har rapporterat. Vinstökningarna under tredje kvartalet ligger på samma nivå som tidigare i år.

BT - 27 okt 14 kl. 14:58

"Normal vinstnivå" för storbolagen

Stabilt men tråkigt. Så kan man sammanfatta rapportfloden när huvuddelen av storbolagen har rapporterat. Vinstökningarna under tredje kvartalet ligger på samma nivå som tidigare i år.

DI - 25 aug 17 kl. 13:09

Storbolagen som analytikerna hissar

En industrijätte och ett byggbolag som väntas gynnas av Donald Trump. Det är storbolagen som analytikerna gillar mest, visar Di:s genomgång..

E24 - 18 apr 11 kl. 07:55

Oro i världen ? men vinsterna fortsätter

Trots stigande priser på energi och råvaror kommer vinsterna att växa vidare. Det är analytikerna överens om när rapportperioden drar igång på allvar..

Affärsvärlden - 18 apr 11 kl. 09:10

Analytiker: Vinsterna fortsätter ? men ingen uppgång

Nu sätter rapportperioden i gång på allvar. Trots jordskalv och politisk oro är analytikerna eniga kring en sak. Vinsterna fortsätter.

VA - 07 jul 11 kl. 08:00

Storbolagen tog täten

7 juli Börshumöret tyngdes inledningsvis av beskedet från Kinas centralbank att landets styrränta höjs och av Moody's sänkta kreditbetyg för Portugal, men efter att de europeiska börserna stängt vände handeln upp med storbolagen på Dow Jones i spetsen. Vid stängning var Dow Jones upp 0,5 procent till noteringen 12.626.

DI - 19 sep 18 kl. 12:02

Aktierna som analytikerna sågar

Livsmedelsbolag, en pressad folkaktie och en oljeraket tillhör storbolagen som analytikerna inte tror på. Det visar en genomgång av analytikerkårens rekommendationer..

GöteborgsPosten - 18 sep 17 kl. 15:07

Fingerprints aktie slaktas efter intäktsvarning

Vid 14.30-tiden hade Fingerprints aktie rasat med 21 procent. Det var följden av att bolaget under måndagsmorgonen varnade för en halvering av intäkterna jämfört med marknadens förväntningar.

Sydsvenskan - 19 maj 11 kl. 06:30

Många kor slaktas utan bedövning Abortpraxis ses över efter larm

Nötkreatur slaktas utan bedövning i större utsträckning än tidigare varit­ känt inom EU. En rapport ?
STOCKHOLMSTOCKHOLM.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Starbreeze styrelse inte beslutsför efter avhopp

Spelutvecklaren Starbreeze tappar två styrelseledamöter. Därmed har bolaget inte en beslutsför styrelse. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Övertilldelning i Softbanks notering av mobilenheten

Softbank står fast vid introduktionskursen 1 500 yen per aktie inför börsnoteringen av bolagets verksamhet inom mobiltelefoni. Inkluderat för en övertilldelning säljer Softbank totalt cirka 1,76 miljarder aktier i enheten, enligt ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

FI kritiserade storbanker – utredningen mörkades

Finansinspektionens experter påtalade i en promemoria från förra året att det förekom brister i storbankernas arbete mot penningtvätt och finansiering av terrorism. Det skriver Svenska Dagbladet..

DI - 30 minuter sedan

ÅF lägger bud på finska Pöyry

Teknikkonsulten ÅF går ihop med finska Pöyry och lägger ett bud på 10,2 euro per aktie vilket värderar bolaget till totalt 611 miljoner euro, motsvarande 6,3 miljarder kronor..

DI - 30 minuter sedan

Miljardregn: Här är världens bäst betalda artister

Varför uppfinna hjulet två gånger? Det lönar sig ju att damma av ett 31 år gammalt album, ge sig ut på vägarna och spela det live på nytt. Fråga bara Bono och de andra i U2..

DI - 45 minuter sedan

Uppgifter: Italiens premiärminister vill sänka budgetunderskottet

Enligt tidningen Il Messaggero söker Italiens premiärminister Giuseppe Conte en överenskommelse om ett budgetunderskott på 2 procent, rapporterar Bloomberg..

DI - 1 timme sedan

IPC:s och Blackpearls fusion godkänd av ägarna

Oljebolaget IPC och Blackpearl har erhållit fusionsgodkännande från båda bolagens aktieägare. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Vd köper aktier i Scandic Hotels 720.000 kronor

Even Frydenberg har den 7 december köpt 9 000 stycken aktier i Scandic Hotels Group där han är vd. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..

DI - 45 minuter sedan

Miljardrullning i julhandeln – men tillväxten är måttlig

I år kommer vi att lägga ungefär 23 miljarder kronor på julklappar, enligt Svensk handels prognos. Men trots att julhandeln väntas slå rekord är tillväxten måttlig i relation till hushållens inkomster, säger chefsekonomen Johan Davidson..

DI - 1 timme sedan

Europeisk investerare ökar i Minesto

Innoenergy, en europeisk investerare inom ren energi, utökar sitt engagemang i det svenska miljöteknikbolaget Minesto genom en investering på 1 miljon euro i kommersialiseringen av Minestos teknologi för marin energi..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.