DI > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 20:38

Liknande nyheter

Taggar: Analytikerna, Storbolagendär , vinsterna, slaktas
Kristianstadsbladet - 27 okt 14 kl. 14:58

"Normal vinstnivå" för storbolagen

Stabilt men tråkigt.Så kan man sammanfatta rapportfloden när huvuddelen av storbolagen har rapporterat. Vinstökningarna under tredje kvartalet ligger på samma nivå som tidigare i år.

Trelleborgs Allehanda - 27 okt 14 kl. 14:58

"Normal vinstnivå" för storbolagen

Stabilt men tråkigt.Så kan man sammanfatta rapportfloden när huvuddelen av storbolagen har rapporterat. Vinstökningarna under tredje kvartalet ligger på samma nivå som tidigare i år.

BT - 27 okt 14 kl. 14:58

"Normal vinstnivå" för storbolagen

Stabilt men tråkigt. Så kan man sammanfatta rapportfloden när huvuddelen av storbolagen har rapporterat. Vinstökningarna under tredje kvartalet ligger på samma nivå som tidigare i år.

DI - 25 aug 17 kl. 13:09

Storbolagen som analytikerna hissar

En industrijätte och ett byggbolag som väntas gynnas av Donald Trump. Det är storbolagen som analytikerna gillar mest, visar Di:s genomgång..

DI - 23 jan 19 kl. 09:51

Metro Bank vinstvarnar – aktien slaktas på Londonbörsen

Brittiska Metro Banks underliggande vinst före skatt uppgick till omkring 50 miljoner pund under 2018 enligt preliminära siffror. Analytikerna hade i snitt väntat sig en underliggande vinst på 59 miljoner pund enligt Financial Times. Aktien slaktas med omkring 27 procent under onsdagsmorgonen.

E24 - 18 apr 11 kl. 07:55

Oro i världen ? men vinsterna fortsätter

Trots stigande priser på energi och råvaror kommer vinsterna att växa vidare. Det är analytikerna överens om när rapportperioden drar igång på allvar..

Affärsvärlden - 18 apr 11 kl. 09:10

Analytiker: Vinsterna fortsätter ? men ingen uppgång

Nu sätter rapportperioden i gång på allvar. Trots jordskalv och politisk oro är analytikerna eniga kring en sak. Vinsterna fortsätter.

VA - 07 jul 11 kl. 08:00

Storbolagen tog täten

7 juli Börshumöret tyngdes inledningsvis av beskedet från Kinas centralbank att landets styrränta höjs och av Moody's sänkta kreditbetyg för Portugal, men efter att de europeiska börserna stängt vände handeln upp med storbolagen på Dow Jones i spetsen. Vid stängning var Dow Jones upp 0,5 procent till noteringen 12.626.

DI - 19 sep 18 kl. 12:02

Aktierna som analytikerna sågar

Livsmedelsbolag, en pressad folkaktie och en oljeraket tillhör storbolagen som analytikerna inte tror på. Det visar en genomgång av analytikerkårens rekommendationer..

GöteborgsPosten - 18 sep 17 kl. 15:07

Fingerprints aktie slaktas efter intäktsvarning

Vid 14.30-tiden hade Fingerprints aktie rasat med 21 procent. Det var följden av att bolaget under måndagsmorgonen varnade för en halvering av intäkterna jämfört med marknadens förväntningar.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Proffsen är säkra – nu tar börsrallyt slut

2019 har inletts på ett strålande sätt för börsplacerare. Men nu tycks det roliga vara över om man ska tro analytikerna. Här är storbolagen som ska ned mest, enligt deras prognoser.

DI - 45 minuter sedan

Bankerna som är bäst på avkastning

Två av de svenska storbankerna toppar listan över lönsamhet, medan en tredje tar brons i direktavkastning. Di har synat Europas banksektor – och Norden sticker ut. .

DI - 45 minuter sedan

Finska finansinspektionen lämnar Nordeagranskning till polisen

Den finska finansinspektionen har lämnat över sin granskning av anklagelserna som kopplar Nordea till penningtvättsskandalen i Danske Bank till den finska polisen. Det rapporterar Bloomberg på tisdagen..

DI - 2 timmar sedan

Norwegians emission godkänd av stämma

Det förlusttyngda norska lågprisflygbolaget Norwegian Air Shuttles ägare har godkänt styrelsens förslag om en garanterad nyemission på tre miljarder norska kronor, enligt styrelseordförande Bjørn Kise..

DI - 1 timme sedan

Barack Obama till Stockholm i sommar – ska tala på Brilliant Minds

Den före detta amerikanske presidenten Barack Obama kommer till framtids- och techkonferensen Brilliant Minds i Stockholm i sommar..

DI - 1 timme sedan

Anders Sundström: Regeringen hotar gruvnäringen

DEBATT. I januariöverenskommelsen mellan regeringen och stödpartierna ingår en grön skatteväxling på 15 miljarder. Den slår oproportionerligt hårt mot norra Sverige, där både exportnäringen och jobb i glesbygd hotas, skriver Anders Sundström, ordförande i gruvbolaget Kaunis Iron och tidigare näringsminister (S), med flera..

DI - 1 timme sedan

Paradox Age of wonders: Planetfall släpps i augusti

Age of Wonders: Planetfall, som utvecklas av holländska Triumph Studios som Paradox köpte 2017, kommer att lanseras den 6 augusti. .

DI - 1 timme sedan

Sverige bör markera hårdare mot Kina

LEDARE. Kinas diplomatiska agerande i förhållande till Sverige blir allt mindre diplomatiskt..

DI - 1 timme sedan

S och C i storbråk om skatterna: Vi kommer stoppa ändrade 3:12-regler

I en intervju med Di på tisdagen gjorde finansminister Magdalena Andersson (S) klart att hon vill se nya skattehöjningar under kommande år för att väga upp de stora skattesänkningar som man enats om i januariöverenskommelsen, som främst gynnar höginkomsttagare.  Den socialdemokratiska finansministern avfärdade också påståendet från Annie Lööf att syftet med den stora skattereform som utlovats skulle vara att sänka skattetrycket och hon flaggar istället för att flera skatter kan komma att höjas..

DI - 2 timmar sedan

Europabörser: HSBC-rapport tyngde banksektorn

Europabörserna handlades nedåt på tisdagen med finans som den sektor som tog mest stryk..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.