Skånskan > Opinion

Wednesday, 17 October, 13:25

Skånskan - 20 sep 18 kl. 19:00

Han ska utveckla badet och få Sjöboborna i trimSJÖBO Kommunens annons lät spännande – och ännu mer spännande blev det när han fick se Sjöbos simanläggning.
En fantastisk anläggning tycker kommunens nya badchef, Håkan Andersson.Han var en av 24 sökande till jobbet med den något krångliga titeln ”Enhetschef med fokus på drift och utveckling av anläggning.”
Chefsjobbet gick till Håkan Andersson, 56. Han är nu ansvarig för både Sjöbo simanläggning och kommunens tre friluftsbad och ska med hjälp av dem försöka öka simkunnigheten och förbättra folkhälsan i kommunen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Sjöboborna, SJÖBO Kommunens, Sjöbos, Andersson, Enhetschef, Håkan Andersson, Sjöbo, Eslöv

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han ska utveckla, badetoch , , Sjöbobornai , trim
Skånskan - 21 aug 18 kl. 14:00

Vård och omsorg heta valfrågor för Sjöboborna

Sjöbo När Sjöboborna tycker till om viktiga frågor inför valet dyker flera ämnen upp.
Flera vill se en förbättring av byns vård och omsorg, medan jämnställdhetsfrågan är viktigast för en annan.– Vården behöver definitivt förbättras.

YA - 02 jul 17 kl. 00:01

Här är badet – som stammisarna älskar

Sjöboborna återvänder ständigt till Orebadet. Här finns både minigolf, tennis, restaurang och stora lata gräsytor för den som tröttnar på att blöta ner sig i någon av de tempererade bassängerna..

YLE - 11 sep 17 kl. 09:17

TPS strök kvinnliga dansarna från hockeyläktaren: ”Jag är ledsen”

Ishockeyligaklubben TPS vill utveckla sin läktarservice och har valt att avstå användningen av dansgruppen Mustat Kobrat under hemmamatcher. När TPS i säsongens hemmapremiär besegrade Tappara med 6–2 saknades de kvinnliga dansarna som uppträtt i Åbohallen i snart två decennier. Beslutet är enligt TPS vd Mika Eskola ett led i utvecklingen av läktarservicen under matcherna.

Skånskan - 04 jul 18 kl. 05:00

Partiutfrågning sker på nytt debattforum

Sjöbo Marie Ljung och Christina Birgersson tröttnade på politikernas pajkastning och drog igång Facebookgruppen Val 2018 Sjöbo där de nio partierna i kommunfullmäktige frågas ut.
– Vi hoppas att det här ska bli en bra guide till valet i höst, säger Marie Ljung.Marie Ljung driver livsstilscentret Fridhill och Christina Birgersson jobbar med digitala frågor på kommunens IKTeket.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

95 år sedan Walt Disney Company grundades

Webb-TV The Walt Disney Company, mer känt som bara Disney, grundades av bröderna Walt och Roy Disney den 16 oktober 1923..

Skånskan - 45 minuter sedan

Bil förstörd efter explosion

LANDSKRONA
En bil fick stora skador när en banger exploderade på Östergatan i Landskrona.
Det var strax efter 22 på tisdageskvällen som polis larmades till platsen sedan personer i området hört en stark knall och väl framme visade det sig att det rök ur bilen.
Huset intill fick skador, fönster hade krossats och platsen spärrades av.

Skånskan - 45 minuter sedan

Stal HD utanför arbetsplats

SVALÖV En motorcykelägare fick se sin båge försvinna i samband med en stöld i söndags.
Ägaren ställde sin mc, en Harley Davidson, utanför arbetsplatsen och när han skulle åka hem visade det sig att någon eller några hållit sig framme och stulit den samma.
Rejäla lås satt på fordonet, men dessa hade klippts upp och försvann gjorde även hjälm, regnkläder och handskar.

Skånskan - 45 minuter sedan

Kvinna körde påverkad – igen

BILLEBERGA En 20-årig kvinna är misstänkt för en hel rad brott sedan polisen stoppat henne i sin bil i höjd med Billeberga natten mot måndagen.
Polispatrullen insåg att inte allt stod rätt till när man mötte ekipaget som vinglade oroväckande.
Patrullen körde ifatt billen och när man kontrollerade kvinnan visade det sig att hon var påverkad av narkotika.

Skånskan - 1 timme sedan

78-åring ny ägare till fastighet i Kågeröd

Kågeröd Nu är det klart vem som köpt tomtmarken på adressen Möllarpsvägen 24 i Kågeröd av Leif Skog. Ny ägare är Sten Anders Erland Persson, 78. Priset blev 200 000 kronor, och den nya ägaren tog över tomten i oktober 2018.

Skånskan - 1 timme sedan

Misshandlad utanför Nova

LUND En okänd man attackerade en 35-åring på parkeringen utanför köpcentret Nova i måndags kväll vid 19-tiden.
Plötsligt dök mannen upp bakom 35-åringen och gav honom ett slag i magen. Sen gav misshandlaren offret en stöt i nacken med en elpistol och sprang iväg.

Skånskan - 1 timme sedan

Malmöbor dåligt förberedda för kriser

Malmö Har du en vattendunk hemma? Eller en ”alternativ värmekälla” som inte drivs av el? Har du värmeljus, vevladdare, batteridriven radio och konserver?

Skånskan - 1 timme sedan

Barn stal pappas bil och körde E22 på fel håll

ESLÖV Mitt i natten körde 15-åringen en personbil mot färdriktningen på E22 mellan Rolsberga och Hurva tillsammans med en tolvårig släkting.Det var i söndags och fram till i måndags vid 02.30 som de båda barnen var ute och körde bil.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nya ägare till fastigheten på Tredalersvägen 9 i Eslöv

Eslöv Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Tredalersvägen 9 i Eslöv av Nils Arne Mikael Schön och Marie Camilla Schön. Nya ägare är Andreas och Annika Ekdahl, 37 och 33 år. Priset blev 2 875 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i oktober 2018.

Skånskan - 3 timmar sedan

Ung kvinna misshandlade och uttalade dödshot

TRELLEBORG 17-åringen hotade och slog en 53-årig man som även fick sin bil rejält saboterad när den unga kvinnan krossade vindrutan med stenar.
Nu är kvinnan misstänkt för en lång rad brott på företaget i Trelleborg.Det var på tisdagens eftermiddag som en ung kvinna, 17 år gammal, olovligen tog sig in på ett företag Trelleborg där hon framför allt gav sig på en 53-årig man.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.