Skånskan > Opinion

Wednesday, 20 February, 05:59

Skånskan - 20 sep 18 kl. 19:00

Han ska utveckla badet och få Sjöboborna i trimSJÖBO Kommunens annons lät spännande – och ännu mer spännande blev det när han fick se Sjöbos simanläggning.
En fantastisk anläggning tycker kommunens nya badchef, Håkan Andersson.Han var en av 24 sökande till jobbet med den något krångliga titeln ”Enhetschef med fokus på drift och utveckling av anläggning.”
Chefsjobbet gick till Håkan Andersson, 56. Han är nu ansvarig för både Sjöbo simanläggning och kommunens tre friluftsbad och ska med hjälp av dem försöka öka simkunnigheten och förbättra folkhälsan i kommunen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Sjöboborna, SJÖBO Kommunens, Sjöbos, Andersson, Enhetschef, Håkan Andersson, Sjöbo, Eslöv

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han ska utveckla, badetoch , , Sjöbobornai , trim
Skånskan - 21 aug 18 kl. 14:00

Vård och omsorg heta valfrågor för Sjöboborna

Sjöbo När Sjöboborna tycker till om viktiga frågor inför valet dyker flera ämnen upp.
Flera vill se en förbättring av byns vård och omsorg, medan jämnställdhetsfrågan är viktigast för en annan.– Vården behöver definitivt förbättras.

YA - 02 jul 17 kl. 00:01

Här är badet – som stammisarna älskar

Sjöboborna återvänder ständigt till Orebadet. Här finns både minigolf, tennis, restaurang och stora lata gräsytor för den som tröttnar på att blöta ner sig i någon av de tempererade bassängerna..

YLE - 11 sep 17 kl. 09:17

TPS strök kvinnliga dansarna från hockeyläktaren: ”Jag är ledsen”

Ishockeyligaklubben TPS vill utveckla sin läktarservice och har valt att avstå användningen av dansgruppen Mustat Kobrat under hemmamatcher. När TPS i säsongens hemmapremiär besegrade Tappara med 6–2 saknades de kvinnliga dansarna som uppträtt i Åbohallen i snart två decennier. Beslutet är enligt TPS vd Mika Eskola ett led i utvecklingen av läktarservicen under matcherna.

Skånskan - 04 jul 18 kl. 05:00

Partiutfrågning sker på nytt debattforum

Sjöbo Marie Ljung och Christina Birgersson tröttnade på politikernas pajkastning och drog igång Facebookgruppen Val 2018 Sjöbo där de nio partierna i kommunfullmäktige frågas ut.
– Vi hoppas att det här ska bli en bra guide till valet i höst, säger Marie Ljung.Marie Ljung driver livsstilscentret Fridhill och Christina Birgersson jobbar med digitala frågor på kommunens IKTeket.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 12 timmar sedan

Larm om drunkningsolycka på Sibbarp

Malmö Klockan 16.54 larmades SOS om en olycka på kallbadhuset.Räddningstjänsten har åkt till badhuset för närmare kontroll.

Skånskan - 12 timmar sedan

Ute på hal is inne i stan

MALMÖ
– Åka skridskor ihop står på vår bucket list, hävdade Ebba Swenje och Olivia Jälmarstål från Klågerup, två av Svedalaungdomarna som hängde med Ungas fritid för en dag i ishallen på Kockums fritid. Anledningen må ha varit olika för ungdomarna som snörade på sig skridskorna på Kockums fritid på tisdagen. Gemensamt för dem alla var sportlovet och att de alla valde att hänga med Svedala kommuns Ungas fritid som arrangerade en utflykt till Malmö.

Skånskan - 13 timmar sedan

72 kvadratmeter stort hus i Höör sålt

Höör Försäljningen av huset på Möllevägen 9 i Höör är nu klar. Nya ägare blir Camilla Hansson och Carl Martin Thommy Eventorn, båda 37 år, som köper fastigheten av Tom Nilsson. Huset har en boyta på 72 kvadratmeter.

Skånskan - 14 timmar sedan

Nya ägare till fastigheten på postadress Björkdalavägen 6 i Höör

Höör Kevin Anthony och Kenneth Ström, 25 och 26 år, ärver fastigheten på adressen Björkdalavägen 6 i Höör från Zenaida Goyo Ström. Husets byggår är 1951 och det har en boyta på 120 kvadratmeter. Affären blev klar i januari 2019.

Skånskan - 14 timmar sedan

Störningar i tågtrafiken mellan Lund och Hässleholm

Lund Förseningar uppstår för tågtrafiken mellan Eslöv och Stehag.Vissa tåg kommer att ledas om via annan bana och vissa tåg ställs in och bussar ersätter inställda tåg i begränsad omfattning. Det finns ingen prognos för när tågtrafiken åter väntas gå som normalt.

Skånskan - 14 timmar sedan

Pricksäker skytt tar sikte mot landslaget

15-årige Victor Lindgren är mitt uppe i en ytterst framgångsrik tävlingssäsong.Så sent som i söndags blev han skånsk mästare i sin klass. Om några veckor ska han ensam representera Sjöbo USG i Skyttiadens riksfinal, luftgevärsskyttets eget ungdoms-SM.

Skånskan - 15 timmar sedan

Gullberg förlänger

HANDBOLL Höörtjejen Ida Gullberg fortsätter i H65 i minst två säsonger till.Det kontrakt som var skrivet med högersexan fram till och med säsongen 2019/20 är nu förlängt till säsongen 20/21.
– För att få kontrakt med H65 Höör krävs det att man uppfyller ett av tre kriterier.

Skånskan - 15 timmar sedan

Ministerbesök på storsatsande bruk

ÖRTOFTA För att möta en allt tuffare konkurrens planerar Nordic Sugar för en miljardsatsning på Örtofta sockerbruk.
Storsatsningen har väckt intresse hos Sveriges nya landsbygdsminister Jennie Nilsson (S).
Under tisdagen gjorde hon en rundvandring på bruket.

Skånskan - 15 timmar sedan

Potatopotato öppnar filial i Stockholm

Det Malmöbaserade scenkonstkollektivet Potatopotato öppnar nu filial i Stockholm.I höstas firade scenkonstkollektivet Potatopotato i Malmö tioårsjubileum. Nu kommer beskedet att man från våren 2019 även kommer att finnas i Stockholm.

Skånskan - 15 timmar sedan

46-åring ny ägare till mindre hus i Röstånga

Röstånga Aleh Karalenak, 46 år, från Landskrona, är ny ägare till fastigheten på Ask 838 i Röstånga. Huset byggdes 1924 och har en boyta på 60 kvadratmeter. Säljare är Majbritt Jeppesens dödsbo.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.