DI > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 02:02

DI - 20 sep 18 kl. 18:07

USA-börser: Under Armour rusar på stark börs



De ledande amerikanska börserna gick starkt under torsdagens inledande handelstimmar. Dow Jones och S&P 500 handlades på nya rekordnivåer, med indextunga bolagen Apple och Microsoft som draghjälp. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Armour, Jones, Apple, Microsoft

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börserUnder , Armour, rusar, stark, börs
DI - 09 jun 14 kl. 14:29

USA-börser: Budbolag rusar 236 procent

USA-börserna väntas inleda måndagens handel kring nollstrecket efter en mycket stark avslutning förra veckan i spåren av sysselsättningsrapporten. S&P hade förra veckan sin starkaste veckoutveckling sedan mitten av april..

DI - 11 maj 15 kl. 14:51

USA-börser: Zulily rusar i förhandeln

Det amerikanska e-handelsbolaget Zulily, som i huvudsak säljer barn- och damkläder, rusar cirka 20 procent i den amerikanska förhandeln på måndagen..

DI - 06 sep 16 kl. 15:04

USA-börser: Navistar rusar i förhandeln

Lastvagnstillverkaren Navistar rusar i tisdagens amerikanska förhandel. Motortillverkaren Cummins tappar samtidigt i spåren av att Volkswagen skapat en strategisk allians med - samt blir delägare i - Navistar..

DI - 27 feb 15 kl. 22:15

USA-börser: Minusslut på stark månad

De ledande amerikanska indexen sjönk på fredagen, efter en annars stark februarimånad för USA-börserna. USA:s BNP för fjärde kvartalet var bättre än väntat, men Chicagos inköpschefsindex var en rejäl besvikelse..

DI - 29 nov 16 kl. 15:16

USA-börser: Tiffany rusar i förhandeln

USA-terminerna visade små förändringar inför tisdagens handel på Wall Street och en del analytiker pekar på att börsrallyt efter Donald Trumps seger i presidentvalet kan vara över. På måndagen stängde USA-börserna i rött efter fem raka uppgångsdagar..

DI - 13 mar 17 kl. 14:18

USA-börser: Mobileye rusar i förhandeln

Amerikanska aktieterminer tydde på en ny dag med måttliga indexrörelser, åtminstone i handelns inledning. USA-börserna öppnar och stänger en timme tidigare än vanligt, svensk tid, den här veckan och nästa. Orsaken är att USA och Europa inleder sommartiden vid olika tidpunkter..

DI - 16 aug 18 kl. 16:38

USA-börser: Varuhuskedjor rusar och rasar

De ledande börserna i New York fick en positiv start på torsdagen. Ett antal rapporterande bolag gav stöd åt index. Dessutom kunde en viss ljusning skönjas mellan USA och Kina, som i slutet av månaden enligt uppgifter till Reuters kommer att skicka en handelsdelegation till USA för samtal med det amerikanska finansdepartementet..

DI - 22 apr 14 kl. 16:20

USA-börser: Netflix rusar

USA-börserna inledde tisdagens handel högre. Draghjälp kom från ett par bolag som rapporterat över förväntan för det första kvartalet. Makrostatistiken avseende försäljning av befintliga hus var också bättre än väntat för mars.

DI - 21 maj 14 kl. 17:48

USA-börser: Smyckesbolag rusar

USA-börserna öppnade med stigande kurser på onsdagen, efter en relativt bred nedgång på tisdagen och inför kvällens späckade centralbanksagenda. Bland annat riktas blickarna mot protokoll från Feds senaste räntemöte och tal från Fed-chefen Janet Yellen. Bland aktier visade Tiffany rejäl framfart efter delårsrapporten..

DI - 09 jun 14 kl. 16:57

USA-börser: Aktie rusar 200 procent

USA-börserna uppvisade små rörelser på måndagen, och steg inledningsvis svagt under en handelsdag tom på amerikansk makrostatistik. Blickarna riktades i stället mot flertalet förvärv, där bland annat Mercks köp av Idenix stod i fokus..

DI - 19 jun 14 kl. 16:39

USA-börser: Blackberry rusar

USA-börserna inledde torsdagens handel kring nollstrecket efter att Standard & Poors 500 index stängde på en rekordnotering i går..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Flygbolagens knep snuvar resenärer på kompensation

Hittills i år har världens flygbolag sparat motsvarande 40 miljoner kronor på att helt enkelt förlänga flygtiderna och därmed minska risken för att behöva betala förseningsavgifter. .

DI - 4 timmar sedan

Två döda vid skjutning i Strasbourg – EU-parlamentet har stängts ned

Två människor har dödats och minst elva har skadats kritiskt i skottlossningar i Strasbourg i Frankrike. Polisen känner till identiteten på skytten och han jagas nu, rapporterar AFP. En utredning om terrorbrott har öppnats..

DI - 3 timmar sedan

Volvoavknoppning gör elsatsning med Scania

Bränslecellsbolaget PowerCell som knoppades av från Volvokoncernen inleder nu ett samarbete med Scania för att ta fram en elektrifierad sopbil till renhållningsföretaget Renova..

DI - 3 timmar sedan

E-tron – tanklös körning i ökenlandskap

Audis elbil E-tron hann inte i tid för att bli aktuell för årets bil 2019. Men Di har så klart kört den ändå, i Abu Dhabi av alla ställen.  Att vara elbilist i emiratet är ensamt bland alla bensinslukande suvar.

DI - 4 timmar sedan

Ola Källenius håller dörren öppen för Volvo

Från och med i maj 2019 tar Ola Källenius som första icke-tysk över jättekoncernen Daimler. Han gör det i en omställningsperiod där Volvoägaren Geely även är storägare i Daimler. Och Ola Källenius håller dörren på glänt för framtida samarbeten..

DI - 4 timmar sedan

Festen snart slut – nytt läge för våra sparpengar

Årets sista veckor bjuder på en räcka räntebesked där tonläget från USA:s Federal Reserve, Riksbanken och den Europeiska centralbanken avgör marknadsoptimismen i närtid. Mindre frikostiga centralbankirer betyder ett nytt läge för våra lån och sparpengar..

DI - 4 timmar sedan

Uppgifter: Förtroendeomröstning om Theresa May är nära

En förtroendeomröstning mot Storbritanniens premiärminister Theresa May är nära förestående, rapporterar flera brittiska medier..

DI - 4 timmar sedan

ABG sänker rådet på Ahlsell efter budet

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för Ahlsell till behåll från köp. Riktkursen höjs dock till 55 från 52 kronor. Det skriver Bloomberg News..

DI - 4 timmar sedan

En död vid skjutning i Strasbourg – EU-parlamentet har stängts ned

En person har dödats och ytterligare sex har skadats vid skjutningen nära en julmarknad i centrala Strasbourg, meddelar den franska nyhetsbyrån AFP, med hänvisning till polisen.  Gärningsmannen ska fortfarande vara på fri fot. EU-parlamentet har stängts ned efter skjutningen..

DI - 4 timmar sedan

Indexen kastar sig mellan plus och minus på Wall Street

USA-börserna visar upp ännu en svängig dag där indexen kastar sig mellan plus och minus under handelns gång. En knapp timme före stängning står alla tre ledande index återigen på plus..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.