DI > Ekonomi

Monday, 22 October, 10:09

Liknande nyheter

Taggar: USA-börserUnder , Armour, rusar, stark, börs
DI - 09 jun 14 kl. 14:29

USA-börser: Budbolag rusar 236 procent

USA-börserna väntas inleda måndagens handel kring nollstrecket efter en mycket stark avslutning förra veckan i spåren av sysselsättningsrapporten. S&P hade förra veckan sin starkaste veckoutveckling sedan mitten av april..

DI - 11 maj 15 kl. 14:51

USA-börser: Zulily rusar i förhandeln

Det amerikanska e-handelsbolaget Zulily, som i huvudsak säljer barn- och damkläder, rusar cirka 20 procent i den amerikanska förhandeln på måndagen..

DI - 06 sep 16 kl. 15:04

USA-börser: Navistar rusar i förhandeln

Lastvagnstillverkaren Navistar rusar i tisdagens amerikanska förhandel. Motortillverkaren Cummins tappar samtidigt i spåren av att Volkswagen skapat en strategisk allians med - samt blir delägare i - Navistar..

DI - 27 feb 15 kl. 22:15

USA-börser: Minusslut på stark månad

De ledande amerikanska indexen sjönk på fredagen, efter en annars stark februarimånad för USA-börserna. USA:s BNP för fjärde kvartalet var bättre än väntat, men Chicagos inköpschefsindex var en rejäl besvikelse..

DI - 29 nov 16 kl. 15:16

USA-börser: Tiffany rusar i förhandeln

USA-terminerna visade små förändringar inför tisdagens handel på Wall Street och en del analytiker pekar på att börsrallyt efter Donald Trumps seger i presidentvalet kan vara över. På måndagen stängde USA-börserna i rött efter fem raka uppgångsdagar..

DI - 13 mar 17 kl. 14:18

USA-börser: Mobileye rusar i förhandeln

Amerikanska aktieterminer tydde på en ny dag med måttliga indexrörelser, åtminstone i handelns inledning. USA-börserna öppnar och stänger en timme tidigare än vanligt, svensk tid, den här veckan och nästa. Orsaken är att USA och Europa inleder sommartiden vid olika tidpunkter..

DI - 16 aug 18 kl. 16:38

USA-börser: Varuhuskedjor rusar och rasar

De ledande börserna i New York fick en positiv start på torsdagen. Ett antal rapporterande bolag gav stöd åt index. Dessutom kunde en viss ljusning skönjas mellan USA och Kina, som i slutet av månaden enligt uppgifter till Reuters kommer att skicka en handelsdelegation till USA för samtal med det amerikanska finansdepartementet..

DI - 22 apr 14 kl. 16:20

USA-börser: Netflix rusar

USA-börserna inledde tisdagens handel högre. Draghjälp kom från ett par bolag som rapporterat över förväntan för det första kvartalet. Makrostatistiken avseende försäljning av befintliga hus var också bättre än väntat för mars.

DI - 21 maj 14 kl. 17:48

USA-börser: Smyckesbolag rusar

USA-börserna öppnade med stigande kurser på onsdagen, efter en relativt bred nedgång på tisdagen och inför kvällens späckade centralbanksagenda. Bland annat riktas blickarna mot protokoll från Feds senaste räntemöte och tal från Fed-chefen Janet Yellen. Bland aktier visade Tiffany rejäl framfart efter delårsrapporten..

DI - 09 jun 14 kl. 16:57

USA-börser: Aktie rusar 200 procent

USA-börserna uppvisade små rörelser på måndagen, och steg inledningsvis svagt under en handelsdag tom på amerikansk makrostatistik. Blickarna riktades i stället mot flertalet förvärv, där bland annat Mercks köp av Idenix stod i fokus..

DI - 19 jun 14 kl. 16:39

USA-börser: Blackberry rusar

USA-börserna inledde torsdagens handel kring nollstrecket efter att Standard & Poors 500 index stängde på en rekordnotering i går..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Tunga signaler väntas – osäkra utsikter för stark konjunktur

En rad viktiga pusselbitar väntar i veckan för den som vill få en bild av den underliggande konjunkturutvecklingen.   Förutom bolagsrapporter och företagsenkäter är det även värt att titta på Di:s sammanställning av tillväxtkraften bland svenska småföretag. .

DI - 15 minuter sedan

Italiens regering redo diskutera budgetmål med EU

Italiens regering är redo att diskutera sina budgetmål med EU-myndigheterna..

DI - 15 minuter sedan

Ubers nya måltid: mat med drönare om tre år

Uber siktar på att börja leverera mat med drönare nästa år, och i kommersiell skala 2021. .

DI - 30 minuter sedan

SwedSec återkallar licens för rådgivare

Rådgivaren har brutit mot regler i samband med kreditgivning..

DI - 30 minuter sedan

Ingves tar strid mot kontantlösa banker

Riksbanken välkomnar i huvudsak Riksbankskommitténs förslag att de flesta stora banker ska vara skyldiga att erbjuda kontanttjänster i hela landet, men vill gå ett steg längre..

DI - 30 minuter sedan

Com Hems ordförande säljer aktier för mångmiljonbelopp

Andrew Barron, ordförande i Com Hem, sålde i fredags 95.000 aktier i bolaget till kursen 153 kronor per aktie. Försäljningen inbringade därmed omkring 14,5 miljoner kronor.

DI - 30 minuter sedan

Beijer Ref vänder ned på sviktande börs

Kylgrossisten Beijer Ref handlades inledningsvis upp på sin kvartalsrapport. Men mindre än en halvtimme in i måndagshandeln är aktien på minus..

DI - 45 minuter sedan

Saudiarabien: "Vi kommer inte ta till oljevapnet denna gång"

Saudiarabien har inga planer på att sätta hårt mot hårt i Khashoggiaffären genom att strypa sin oljeproduktion och därigenom orsaka en oljekris à la 1973..

DI - 45 minuter sedan

Eurocine handelsstoppad på Spotlight

Eurocine har handelsstoppats på Spotlight, efter att ha meddelat att bolaget avbrutit utvecklingen av influensavaccinet Immunose Flu tills vidare..

DI - 1 timme sedan

Philips rasar efter resultatmiss

Den holländska elektronikjätten Philips rasade med som mest 9,9 procent i måndagens öppningshandel efter att ha presenterat ett överraskande svagt resultat för det tredje kvartalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.