DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 10:39

Liknande nyheter

Taggar: USA-börserUnder , Armour, rusar, stark, börs
DI - 09 jun 14 kl. 14:29

USA-börser: Budbolag rusar 236 procent

USA-börserna väntas inleda måndagens handel kring nollstrecket efter en mycket stark avslutning förra veckan i spåren av sysselsättningsrapporten. S&P hade förra veckan sin starkaste veckoutveckling sedan mitten av april..

DI - 11 maj 15 kl. 14:51

USA-börser: Zulily rusar i förhandeln

Det amerikanska e-handelsbolaget Zulily, som i huvudsak säljer barn- och damkläder, rusar cirka 20 procent i den amerikanska förhandeln på måndagen..

DI - 06 sep 16 kl. 15:04

USA-börser: Navistar rusar i förhandeln

Lastvagnstillverkaren Navistar rusar i tisdagens amerikanska förhandel. Motortillverkaren Cummins tappar samtidigt i spåren av att Volkswagen skapat en strategisk allians med - samt blir delägare i - Navistar..

DI - 27 feb 15 kl. 22:15

USA-börser: Minusslut på stark månad

De ledande amerikanska indexen sjönk på fredagen, efter en annars stark februarimånad för USA-börserna. USA:s BNP för fjärde kvartalet var bättre än väntat, men Chicagos inköpschefsindex var en rejäl besvikelse..

DI - 29 nov 16 kl. 15:16

USA-börser: Tiffany rusar i förhandeln

USA-terminerna visade små förändringar inför tisdagens handel på Wall Street och en del analytiker pekar på att börsrallyt efter Donald Trumps seger i presidentvalet kan vara över. På måndagen stängde USA-börserna i rött efter fem raka uppgångsdagar..

DI - 13 mar 17 kl. 14:18

USA-börser: Mobileye rusar i förhandeln

Amerikanska aktieterminer tydde på en ny dag med måttliga indexrörelser, åtminstone i handelns inledning. USA-börserna öppnar och stänger en timme tidigare än vanligt, svensk tid, den här veckan och nästa. Orsaken är att USA och Europa inleder sommartiden vid olika tidpunkter..

DI - 16 aug 18 kl. 16:38

USA-börser: Varuhuskedjor rusar och rasar

De ledande börserna i New York fick en positiv start på torsdagen. Ett antal rapporterande bolag gav stöd åt index. Dessutom kunde en viss ljusning skönjas mellan USA och Kina, som i slutet av månaden enligt uppgifter till Reuters kommer att skicka en handelsdelegation till USA för samtal med det amerikanska finansdepartementet..

DI - 22 apr 14 kl. 16:20

USA-börser: Netflix rusar

USA-börserna inledde tisdagens handel högre. Draghjälp kom från ett par bolag som rapporterat över förväntan för det första kvartalet. Makrostatistiken avseende försäljning av befintliga hus var också bättre än väntat för mars.

DI - 21 maj 14 kl. 17:48

USA-börser: Smyckesbolag rusar

USA-börserna öppnade med stigande kurser på onsdagen, efter en relativt bred nedgång på tisdagen och inför kvällens späckade centralbanksagenda. Bland annat riktas blickarna mot protokoll från Feds senaste räntemöte och tal från Fed-chefen Janet Yellen. Bland aktier visade Tiffany rejäl framfart efter delårsrapporten..

DI - 09 jun 14 kl. 16:57

USA-börser: Aktie rusar 200 procent

USA-börserna uppvisade små rörelser på måndagen, och steg inledningsvis svagt under en handelsdag tom på amerikansk makrostatistik. Blickarna riktades i stället mot flertalet förvärv, där bland annat Mercks köp av Idenix stod i fokus..

DI - 19 jun 14 kl. 16:39

USA-börser: Blackberry rusar

USA-börserna inledde torsdagens handel kring nollstrecket efter att Standard & Poors 500 index stängde på en rekordnotering i går..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Räntor och valutor: Kronan stabil på svaga nivåer

Svenska räntor sjunker lite mer än övriga europeiska räntor samtidigt som kronan handlas stabilt på svaga nivåer i onsdagens förmiddagshandel..

DI - 15 minuter sedan

Avanzas vd: ”Våra kunder har aldrig varit utsatta för någon risk”

Nischbanken Avanzas pensionsbolag har brustit vid hanteringen av avsättningar och rapportering. Det konstaterar Finansinspektionen och utfärdar en varning och sanktionsavgift om 35 miljoner kronor. ”Våra kunder har aldrig varit utsatta för någon typ av risk”, säger Avanza-chefen Rikard Josefson..

DI - 15 minuter sedan

Ahlsell avnoteras den 6 mars

Industridistributören Ahlsell meddelar att bolagets sista handelsdag på Stockholmsbörsen är satt till onsdagen den 6 mars 2019. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Uppgifter: Penningtvätt i Swedbank kopplad till rysk skattehärva

Motsvarande 150 miljoner kronor i stulna ryska skattemedel ska ha slussat genom Swedbank i Baltikum. Det uppger Uppdrag Granskning..

DI - 15 minuter sedan

KI: Åldrande befolkning sätter press på offentliga finanser

Den demografiska utvecklingen med en åldrande befolkning sätter press på de offentliga finanserna under kommande årtionden och det kommer att krävas finanspolitiska prioriteringar. Det skriver Konjunkturinstitutet, KI, i sin rapport om den långsiktiga hållbarheten i de offentliga finanserna..

DI - 30 minuter sedan

Hela listan: De gjorde största bostadsvinsterna

Bostadsmarknaden har kallnat men det senaste decenniets prisrally pumpar upp vinsterna. Här är orterna där säljarna tjänat mest på att sälja. Di har listan kommun för kommun..

DI - 30 minuter sedan

Riksgälden: Statsfinanserna försvagas de kommande åren

Sveriges statsfinanser försvagas de kommande åren när tillväxten bromsar in. Det skriver Riksgälden i en färsk prognos där myndigheten räknar med ett sjunkande budgetsaldo och ett mindre finansiellt sparande. .

DI - 45 minuter sedan

DNB ser fortsatt styrka i Betsson men oroas av utvecklingen i Holland

Betssons resultat för det fjärde kvartalet uppvisar styrka i den operationella driften av bolaget, men framtidsutsikterna grumlas av det holländska förslaget om en "cooling off"-period på två år i samband med licensansökan under den nyligen godkända spellagen..

DI - 45 minuter sedan

Doxa faller efter lägre försäljning och större förlust

First North-listade Doxa faller 7,9 procent efter att bolaget redovisat en försäljningsminskning om 10 procent på årsbasis under det fjärde kvartalet. Samtidigt fördubblades förlusten efter finansnetto och skatt till 2,2 miljoner..

DI - 1 timme sedan

Industrins kapacitetsutnyttjande sjönk i det fjärde kvartalet

Kapacitetsutnyttjandet i industrin sjönk med 0,6 procentenheter till 90,4 procent, mellan tredje och fjärde kvartalet, enligt statistik från SCB. Beräkningarna är säsongsrensade och preliminära. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.