DI > Ekonomi

Tuesday, 16 October, 18:33

DI - 20 sep 18 kl. 18:06

Så mycket betalade Dividend Sweden för storposten i LivihopDen aktiepost på motsvarande cirka 27,5 procent av aktiekapitalet i personlig assistansbolaget Livihop som Dividend Sweden enligt besked på onsdagen förvärvade köptes till kursen 6 kronor per aktie plus en tilläggsköpeskilling. Det framgår av ett pressmeddelande på torsdagskvällen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Dividend Sweden, Livihop

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: mycket , betalade, Dividend, Swedenför , storposteni , Livihop
Realtid - 26 okt 17 kl. 15:53

Dividend Sweden ser ökat intresse för microcapbolag

Utdelningsbolaget Dividend Swedens omsättning ökar, samtidigt som resultatet vänts till en knapp förlust. Samtidigt ser företagets ledning positivt på framtiden. “Under senare delen av tredje kvartalet har den svaga kursutvecklingen bland microbolag brutits och vi ser ett klart ökat intresse för sektorn”, konstaterar vd:n Bo Lindén..

DI - 23 aug 17 kl. 09:43

Tufft investeringsklimat tynger resultat för Dividend

NGM-noterade Dividend Sweden redovisar en nettoomsättning om 16,7 miljoner kronor under andra kvartalet (10,8) medan rörelseresultatet uppgick till minus 4,0 miljoner kronor (1,5)..

DI - 19 sep 18 kl. 14:15

Dividend storköper i First North-bolag

Dividend Sweden har tecknat avtal om förvärv av cirka 27,5 procent av aktiekapitalet i First North-bolaget Livihop som erbjuder personlig assistans till individer med funktionsnedsättning. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Biotech Sweden - 17 sep 12 kl. 11:20

Välkommen till Life Science Sweden!


Biotech Sweden växer och blir Life Science Sweden. Här berättar chefredaktör Ingrid Heath om den nya tidningen..

Biotech Sweden - 07 maj 12 kl. 11:30

Osäker framtid när Invest Sweden läggs ner


Regeringens förslag om att Invest Sweden ska slås ihop med Exportrådet möts med oro. Frågan är hur främjandet av investeringar inom life science-branschen kommer att fungera i framtiden..

Computer Sweden - 15 jun 12 kl. 14:30

Visiting Sweden? Choose a cheap prepaid mobile data plan

Fed up with outrageous roaming bills after your vacation abroad? If you?re visiting Sweden, you can save thousands by switching to a Swedish prepaid mobile data plan.

Computer Sweden - 21 jan 13 kl. 13:53

Grattis, Computer Sweden - 30 år i dag!


Den 21 januari 1983 lämnade första numret av Computer Sweden pressarna. Läs premiärnumret här..

Computer Sweden - 27 mar 13 kl. 11:00

Computer Sweden får ny app för Iphone och Android


Lagom till påsk har vi lanserat nya appar för Iphone och Android som gör det lättare att hålla koll på det senaste från Computer Sweden..

HBL - 08 apr 13 kl. 08:58

Språkvårdaren säger sitt om utdelning och dividend

Vissa finlandismer är kärare för oss finlandssvenskar än andra. Så kära till och med att vi svårligen kan tänka oss att ersätta dem med något annat. Till de mycket älskade hör antagligen ordet dividend i betydelsen aktieutdelning.

Kristianstadsbladet - 09 maj 12 kl. 19:52

Sweden Rock stämmer Stim

Foto: Kristian Pedersen
Tvisten mellan Sweden Rock Festival och Stim om ersättningsnivåerna blir ännu en gång ett ärende för rätten. Festivalen stämmer nu Stim i Marknadsdomstolen.
Tvisten som uppkommit mellan Sweden Rock Festival och Svenska tonsättares internationella musikbyrå, Stim, handlar om hur hög avgift festivalen ska betala till Stim.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Felaktig delkomponent hotar AB Volvos produktion

AB Volvos fel i avgasreningen för sina lastbilar och bussar kan leda till ”betydande kostnader” för bolaget. Volvo utesluter inte att felet leder till störningar i produktionen av nya fordon. ”Vi kan inte svara på det innan vi har tagit fram en lämplig åtgärdsplan”, säger presschef Claes Eliasson..

DI - 30 minuter sedan

New York-börsernas uppgångar stärks

De ledande börserna på Wall Street fortsatte att stiga efter ett par timmars tisdagshandel. Optimismen vägde upp för den fortsatta oro som rådde kring såväl tillväxten i Kina som relationerna mellan USA och Saudiarabien efter journalisten Jamal Khashoggis försvinnande..

DI - 45 minuter sedan

Icas automatlagerleverantör i bräschen för europeiska börsuppgångar

Europabörserna fortsatte att återhämta sig under tisdagen efter förra veckans börsoro. Samlingsindexet Stoxx 600 steg 1,6 procent, och FTSE 100-indexet i London var upp 0,4 procent..

DI - 45 minuter sedan

Thorwaldssons varning till Löfven

Löfvens utspel om arbetsrätten får LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson att markera hårt. Samtidigt öppnar han dörren på glänt om välfärdsvinster, delar ut en ministerpost och agnar betet till Centerpartiet..

DI - 45 minuter sedan

Falnat budhopp sänkte Norwegian på i övrigt starka nordiska börser

De nordiska börserna handlades högre på tisdagen med stöd av stigande Europabörser, där inte minst Milanobörsen avancerade efter optimism kring Italiens budget. .

DI - 1 timme sedan

Börsen steg med Volvo mot strömmen

Volvo intog förarsätet på börsen genom ett rejält kurstapp på tisdagen, som dock i övrigt slutade i dur efter flera dagars börsnedgång. Följ utvecklingen i Di-tv:s Closing Bell..

DI - 1 timme sedan

Följ börsstängningen i Closing Bell

Di TV Closing Bell följer tisdagens börsstängning. .

DI - 1 timme sedan

Ambea fyndköper Investors omsorgsfiasko

Investor säljer omsorgsdelen i Aleris, knappt halva koncernen, till Ambea, som nu blir största aktör i Skandinavien. För Investor har ägandet varit en usel investering, som slukat miljarder..

DI - 1 timme sedan

Fortsatt trög Com Hem-tillväxt i Q3 spås av analytiker

Com Hem, som väntas gå samman med Tele2 den 5 november, spås ha haft en fortsatt pressad tillväxt under det tredje kvartalet. .

DI - 1 timme sedan

Oväntat kvistig delning av skogsjätte

Uppdelningen av skogsbolaget Bergvik Skog, där Billerud Korsnäs är en av ägarna, har försenats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.