SVT > Inrikes

Monday, 22 October, 09:52

SVT - 20 sep 18 kl. 17:18

11-åriga Ebba och systern Alma gjorde låt mot kroppshetsRedan i ung ålder kommer snacket om hur man ska se ut och vara. Systrarna Ebba och Alma tröttnade på det och skrev en låt för att visa att alla är bra precis som de är..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ebba, Alma

Dela artikeln

583 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 11-åriga, Ebbaoch , systern, Almagjorde , låtmot , kroppshets
News55 - 14 feb 18 kl. 13:58

Pappan till 11-åriga Ebba om sorgen efter terrordådet

11-åriga Ebba Åkerlund dog i terrordådet på Drottninggatan den 7 april förra året. I en intervju med Malou von Sivers på TV4 berättar hennes pappa Stefan om händelsen och den svåra sorgen han försöker handskas med sedan dess. Stefan och Ebba hade sms-kontakt strax innan dådet.

News55 - 14 feb 18 kl. 13:58

Pappan till 11-åriga Ebba om sorgen efter terrordådet

11-åriga Ebba Åkerlund dog i terrordådet på Drottninggatan den 7 april förra året. I en intervju med Malou von Sivers på TV4 berättar hennes pappa Stefan om händelsen och den svåra sorgen han försöker handskas med sedan dess. Stefan och Ebba hade sms-kontakt strax innan dådet.

Nya Wermlands Tidningen - 10 jul 18 kl. 15:54

Varm och dammig endurodebut för 12-åriga Ebba

I vintras skrev NKP om 12-åriga Ebba Sjödahl från Kristinehamn som satsar på enduro.I helgen gjorde hon sin första stora tävling, Stångebroslaget i Linköping.Och det gick riktigt bra för Ebba, som körde upp sig mer än 100 placeringar från startposition 277..

Trelleborgs Allehanda - 04 dec 15 kl. 03:00

17-åriga Ebba ska ta studenten i Swaziland

37 dagar kvar! 17-åriga Ebba Liepe räknar inte dagarna till julafton. Eller myndighetsdagen.

GöteborgsPosten - 11 apr 17 kl. 23:08

11-åriga Ebba dog i lastbilsattacken

Under fredagens misstänkta terrordåd i Stockholm dödades fyra personer. Bland offren fanns Chris Bevington, Maïlys Dereymaeker, Lena Wahlberg och 11-åriga Ebba Åkerlund. Nu har Ebbas föräldrar gått ut med ett uttalande där de tackar det svenska folket..

Nya Wermlands Tidningen - 07 feb 18 kl. 17:10

12-åriga Ebba kör enduro

Ebba Sjödahl är tolv år och hon känner inte till någon annan Kristinehamnstjej i hennes ålder som kör enduro.– Det tycker jag är lite tråkigt, säger Ebba som tävlingsdebuterade helgen som gick..

SVT - 28 jan 18 kl. 09:13

Så minns 11-åriga Elma kompisen Ebba

En av de som omkom i terrordådet var 11-åriga Ebba Åkerlund. Hennes vän Elma Ylitalo minns henne som en rolig och glad person. De var lagkompisar och hade spelat bordtennis ihop under ett år.

Expressen - 16 sep 13 kl. 09:42

Ebba, 90, kräktes varje dag - fick ingen hjälp

Efter ett lårbensbrott skulle 90-åriga Ebba Ahlqvist få eftervård på ett äldreboende i Vellinge. Men vistelsen där blev en mardröm. Trots att hon kräktes varje dag fick hon ingen läkarhjälp.

Expressen - 03 feb 15 kl. 20:21

Ebba skickade mejl till kungen – om semlor

Tycker kungen om semlor? Det undrade femåriga Ebba Sörbring – och mejlade därför och frågade. I dag fick hon svar: Carl XVI Gustaf tycker "ganska mycket" om hetväggar.

Länstidningen i Jämtland - 18 dec 15 kl. 09:40

Ebba snabbast igen även bland seniorerna

18-åriga Ebba Andersson vann ju egentligen inte D21-klassen, men det var gemensam masstart över 6,6 kilometer (två varv på konstsnöbanan), och det visade sig att jättelöftet Ebba åkte snabbare än både gamla och unga konkurrenter..

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

Stefan Löfven och talman Andreas Norlén möts

Nu har halva tiden gått för Stefan Löfvens (S) sonderingsuppdrag. Klockan 9:00 i dag träffas han och talmannen Andreas Norlén..

SVT - 2 timmar sedan

Hårdare kritik mot svenska gränskontroller än man tidigare trott

Kritiken mot de svenska gränskontrollerna är värre än det tidigare har varit känt, enligt Sveriges radio Ekots granskning..

SVT - 5 timmar sedan

Så sänker du dina matkostnader

Dyra uteluncher, mat som möglar i kylskåpet och storkok som aldrig blir av. Här tipsar dietisten och föreläsaren Hanna Olvenmark om hur du kan sänka dina matkostnader och samtidigt spara tusenlappar..

SVT - 12 timmar sedan

Federley: ”Center-hatet” har eskalerat efter valrörelsen

Ilskan mot Centerpartiet har eskalerat efter valrörelsen, det säger Fredrick Federley (C), som beskriver det som att en ”väldigt moderatnära” svans med alla medel har försökt trycka bort Centerpartiet..

SVT - 14 timmar sedan

Fler björnattacker än tidigare år

I helgen har det rapporterats om två björnar som har skjutits efter att ha angripit älgjägare. – Det är ett större antal attacker i år än tidigare år, säger Benny Gäfvert vid Rovdjurscentret de 5 Stora..

SVT - 15 timmar sedan

Centerpartiets strategi: Vill locka över Miljöpartiet

Centerpartiet vill locka över Miljöpartiet för att bli det största blocket. Det säger Centerpartiets Fredrick Federley, i SVT:s Agenda i kväll..

SVT - 15 timmar sedan

Regeringen förbereder opolitisk budget

Statsminister Stefan Löfvens (S) övergångsregering kan tvingas lägga fram en opolitisk budget i höst. Många vallöften kommer då att strykas..

SVT - 17 timmar sedan

Utbildning ska göra det lättare att utreda sexbrott

En majoritet av alla sexualbrott polisanmäls inte, och av de våldtäkter som kommer till polisens kännedom klaras få upp. 2017 ledde en av tio polisanmälningar om våldtäkt till åtal. Men genom en ny utbildning som är särskilt inriktad på sexualbrott ska polisen nu bli bättre på att utreda våldtäkter och andra sexualbrott..

SVT - 23 timmar sedan

Svensk medborgare efterlyst för mord i Norge

Norsk polis har gått ut med en efterlysning på en svensk medborgare som misstänks ha knivmördat en person i Oslo tidigare i veckan. Mannen misstänks också ha utfört ett knivrån i staden..

SVT - Igår: 08:19

Allt fler polisanmäls för vab-fusk – explosionsartad ökning

Det upptäckta vab-fusket ökar explosionsartat i år. Hittills har över 43 miljoner kronor krävts tillbaka från föräldrar som gjort fel, enligt siffror som TT tagit del av. Antalet polisanmälningar har nästan fördubblats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.