SVT > Inrikes

Wednesday, 20 February, 10:25

SVT - 20 sep 18 kl. 17:18

11-åriga Ebba och systern Alma gjorde låt mot kroppshetsRedan i ung ålder kommer snacket om hur man ska se ut och vara. Systrarna Ebba och Alma tröttnade på det och skrev en låt för att visa att alla är bra precis som de är..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ebba, Alma

Dela artikeln

584 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 11-åriga, Ebbaoch , systern, Almagjorde , låtmot , kroppshets
News55 - 14 feb 18 kl. 13:58

Pappan till 11-åriga Ebba om sorgen efter terrordådet

11-åriga Ebba Åkerlund dog i terrordådet på Drottninggatan den 7 april förra året. I en intervju med Malou von Sivers på TV4 berättar hennes pappa Stefan om händelsen och den svåra sorgen han försöker handskas med sedan dess. Stefan och Ebba hade sms-kontakt strax innan dådet.

News55 - 14 feb 18 kl. 13:58

Pappan till 11-åriga Ebba om sorgen efter terrordådet

11-åriga Ebba Åkerlund dog i terrordådet på Drottninggatan den 7 april förra året. I en intervju med Malou von Sivers på TV4 berättar hennes pappa Stefan om händelsen och den svåra sorgen han försöker handskas med sedan dess. Stefan och Ebba hade sms-kontakt strax innan dådet.

Nya Wermlands Tidningen - 10 jul 18 kl. 15:54

Varm och dammig endurodebut för 12-åriga Ebba

I vintras skrev NKP om 12-åriga Ebba Sjödahl från Kristinehamn som satsar på enduro.I helgen gjorde hon sin första stora tävling, Stångebroslaget i Linköping.Och det gick riktigt bra för Ebba, som körde upp sig mer än 100 placeringar från startposition 277..

Trelleborgs Allehanda - 04 dec 15 kl. 03:00

17-åriga Ebba ska ta studenten i Swaziland

37 dagar kvar! 17-åriga Ebba Liepe räknar inte dagarna till julafton. Eller myndighetsdagen.

GöteborgsPosten - 11 apr 17 kl. 23:08

11-åriga Ebba dog i lastbilsattacken

Under fredagens misstänkta terrordåd i Stockholm dödades fyra personer. Bland offren fanns Chris Bevington, Maïlys Dereymaeker, Lena Wahlberg och 11-åriga Ebba Åkerlund. Nu har Ebbas föräldrar gått ut med ett uttalande där de tackar det svenska folket..

Nya Wermlands Tidningen - 07 feb 18 kl. 17:10

12-åriga Ebba kör enduro

Ebba Sjödahl är tolv år och hon känner inte till någon annan Kristinehamnstjej i hennes ålder som kör enduro.– Det tycker jag är lite tråkigt, säger Ebba som tävlingsdebuterade helgen som gick..

SVT - 28 jan 18 kl. 09:13

Så minns 11-åriga Elma kompisen Ebba

En av de som omkom i terrordådet var 11-åriga Ebba Åkerlund. Hennes vän Elma Ylitalo minns henne som en rolig och glad person. De var lagkompisar och hade spelat bordtennis ihop under ett år.

Expressen - 16 sep 13 kl. 09:42

Ebba, 90, kräktes varje dag - fick ingen hjälp

Efter ett lårbensbrott skulle 90-åriga Ebba Ahlqvist få eftervård på ett äldreboende i Vellinge. Men vistelsen där blev en mardröm. Trots att hon kräktes varje dag fick hon ingen läkarhjälp.

Expressen - 03 feb 15 kl. 20:21

Ebba skickade mejl till kungen – om semlor

Tycker kungen om semlor? Det undrade femåriga Ebba Sörbring – och mejlade därför och frågade. I dag fick hon svar: Carl XVI Gustaf tycker "ganska mycket" om hetväggar.

Länstidningen i Jämtland - 18 dec 15 kl. 09:40

Ebba snabbast igen även bland seniorerna

18-åriga Ebba Andersson vann ju egentligen inte D21-klassen, men det var gemensam masstart över 6,6 kilometer (två varv på konstsnöbanan), och det visade sig att jättelöftet Ebba åkte snabbare än både gamla och unga konkurrenter..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Swedbanks aktie rasar på börsen

När Stockholsmbörsen öppnade klockan 09.00 på morgonen stod det klart att aktien faller 5,6 procent. Raset kommer efter SVT:s avslöjande om misstänkt penningtvätt..

SVT - 1 timme sedan

Ställ dina frågor om den misstänkta penningtvätten i Swedbank

Swedbank kan ha använts för omfattande och systematisk penningtvätt under närmare ett decennium. Totalt har minst 40 miljarder kronor slussats mellan misstänkta konton i Swedbank och Danske Bank i Baltikum. Det visar en granskning som Uppdrag granskning och SVT Nyheter har gjort.

SVT - 5 timmar sedan

20 februari: Nattens nyheter

SVT - 5 timmar sedan

Brevhotande man hade krut på diskbänken – Säpo reagerade inte

Mannen hade hotat nästan hela regeringen. I bostaden fanns krut och hotfulla lappar om att döda och bomba, men Säpo reagerade inte på detta när de gjorde en husrannsakan då 43-åringen misstänktes för olaga hot. 43-åringen fri i nästan ett halvår.

SVT - 11 timmar sedan

Statsvetare: ”Det är allvarligt och mycket olämpligt”

Att som EU-parlamentariker ta välavlönade sidouppdrag i privata bolagsstyrelser är både allvarligt och olämplig. Det menar Marja Lemne, lektor i statsvetenskap, som nu reagerar på SVT:s granskning. – Jag personligen tycker man skall vara väldigt aktsam med sådana här saker, säger hon till SVT Nyheter..

SVT - 11 timmar sedan

AF-chefen kallas till riksdagen – måste förklara robothaveriet

Arbetsförmedlingens generaldirektör kallas till riksdagens arbetsmarknadsutskott för att förklara det it-haveri som kan ha orsakat upp till 70 000 felbeslut..

SVT - 12 timmar sedan

Ny granskning: Få anmäler kränkningar av förskolebarn

Trots krav i lagen är det ovanligt att förskolor anmäler när barn kränks av personalen. Enligt en ny granskning kan mörkertalet vara stort..

SVT - 12 timmar sedan

”Alla mina styrkor blev mina svagheter”

När reklamstrategen Tomas Strand var i 30-årsåldern slog utbrändheten till med full kraft. Det tog honom fyra år innan han kunde ta sig tillbaka till arbetslivet igen. – Jag tvingades att flytta hem till mina föräldrar och få hjälp, berättar han..

SVT - 13 timmar sedan

Flyktingar i Sverige polisanmäler syriska regimen – första ärendet i sitt slag

Flera flyktingar som kommit till Sverige polisanmäler nu för första gången den syriska regimen för krigsförbrytelser. De hoppas att det kan leda till en rättegång här i Sverige. En av personerna bakom anmälan är Abdulnaser, som nu hoppas på upprättelse för offren och deras familjer.

SVT - 14 timmar sedan

EU-toppen Cecilia Wikström (L) tjänar 70 000 extra i månaden – på sidouppdrag

Liberalernas Cecilia Wikström (L) tjänar 70 000 kronor på extraknäck, varje månad. Detta utöver den lön hon lyfter som EU-parlamentariker. SVT Nyheters genomgång av EU-parlamentarikernas sidouppdrag visar att Wikström sticker ut på området.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.