SVT > Inrikes

Wednesday, 12 December, 01:46

SVT - 20 sep 18 kl. 17:18

11-åriga Ebba och systern Alma gjorde låt mot kroppshetsRedan i ung ålder kommer snacket om hur man ska se ut och vara. Systrarna Ebba och Alma tröttnade på det och skrev en låt för att visa att alla är bra precis som de är..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ebba, Alma

Dela artikeln

584 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 11-åriga, Ebbaoch , systern, Almagjorde , låtmot , kroppshets
News55 - 14 feb 18 kl. 13:58

Pappan till 11-åriga Ebba om sorgen efter terrordådet

11-åriga Ebba Åkerlund dog i terrordådet på Drottninggatan den 7 april förra året. I en intervju med Malou von Sivers på TV4 berättar hennes pappa Stefan om händelsen och den svåra sorgen han försöker handskas med sedan dess. Stefan och Ebba hade sms-kontakt strax innan dådet.

News55 - 14 feb 18 kl. 13:58

Pappan till 11-åriga Ebba om sorgen efter terrordådet

11-åriga Ebba Åkerlund dog i terrordådet på Drottninggatan den 7 april förra året. I en intervju med Malou von Sivers på TV4 berättar hennes pappa Stefan om händelsen och den svåra sorgen han försöker handskas med sedan dess. Stefan och Ebba hade sms-kontakt strax innan dådet.

Nya Wermlands Tidningen - 10 jul 18 kl. 15:54

Varm och dammig endurodebut för 12-åriga Ebba

I vintras skrev NKP om 12-åriga Ebba Sjödahl från Kristinehamn som satsar på enduro.I helgen gjorde hon sin första stora tävling, Stångebroslaget i Linköping.Och det gick riktigt bra för Ebba, som körde upp sig mer än 100 placeringar från startposition 277..

Trelleborgs Allehanda - 04 dec 15 kl. 03:00

17-åriga Ebba ska ta studenten i Swaziland

37 dagar kvar! 17-åriga Ebba Liepe räknar inte dagarna till julafton. Eller myndighetsdagen.

GöteborgsPosten - 11 apr 17 kl. 23:08

11-åriga Ebba dog i lastbilsattacken

Under fredagens misstänkta terrordåd i Stockholm dödades fyra personer. Bland offren fanns Chris Bevington, Maïlys Dereymaeker, Lena Wahlberg och 11-åriga Ebba Åkerlund. Nu har Ebbas föräldrar gått ut med ett uttalande där de tackar det svenska folket..

Nya Wermlands Tidningen - 07 feb 18 kl. 17:10

12-åriga Ebba kör enduro

Ebba Sjödahl är tolv år och hon känner inte till någon annan Kristinehamnstjej i hennes ålder som kör enduro.– Det tycker jag är lite tråkigt, säger Ebba som tävlingsdebuterade helgen som gick..

SVT - 28 jan 18 kl. 09:13

Så minns 11-åriga Elma kompisen Ebba

En av de som omkom i terrordådet var 11-åriga Ebba Åkerlund. Hennes vän Elma Ylitalo minns henne som en rolig och glad person. De var lagkompisar och hade spelat bordtennis ihop under ett år.

Expressen - 16 sep 13 kl. 09:42

Ebba, 90, kräktes varje dag - fick ingen hjälp

Efter ett lårbensbrott skulle 90-åriga Ebba Ahlqvist få eftervård på ett äldreboende i Vellinge. Men vistelsen där blev en mardröm. Trots att hon kräktes varje dag fick hon ingen läkarhjälp.

Expressen - 03 feb 15 kl. 20:21

Ebba skickade mejl till kungen – om semlor

Tycker kungen om semlor? Det undrade femåriga Ebba Sörbring – och mejlade därför och frågade. I dag fick hon svar: Carl XVI Gustaf tycker "ganska mycket" om hetväggar.

Länstidningen i Jämtland - 18 dec 15 kl. 09:40

Ebba snabbast igen även bland seniorerna

18-åriga Ebba Andersson vann ju egentligen inte D21-klassen, men det var gemensam masstart över 6,6 kilometer (två varv på konstsnöbanan), och det visade sig att jättelöftet Ebba åkte snabbare än både gamla och unga konkurrenter..

Fler nyheter från SVT

SVT - Igår: 22:33

Hållbarhet trend när det svidas om för Nobelfest

Miljö och hållbarhet har varit – och kommer att bli en ännu större – trend när det gäller val av klänning till Nobelfesten, säger modejournalisten Nina Campioni..

SVT - 3 timmar sedan

Mats Knutson: Stefan Löfven är körd

Stefan Löfven ska föreslås som statsminister och omröstning hålls på fredag. Mats Knutson, SVT:s inrikespolitiske kommentator, tror att det är kört för Löfven för i alla fall den här gången. Han tror också att Socialdemokraterna inte heller kommer få igenom sin budget på onsdag..

SVT - 6 timmar sedan

António Guterres till Stockholm på onsdagen

FN:s generalsekreterare António Guterres kommer till Stockholm på onsdag kväll, enligt DN..

SVT - 5 timmar sedan

Sverige pratade klimat – på 15 platser i landet samtidigt

Under två timmar vädrade SVT Nyheter klimatfrågan runtom i Sverige – på 15 platser samtidigt. Vissa säger sig ha ändrat en hel del i sina levnadsvanor och beteenden, andra ingenting. Här är ett hopkok av vad några personer sade..

SVT - 7 timmar sedan

Stefan Löfven (S) prövas som statsminister på fredag

Imorgon kommer talmannen att föreslå att Stefan Löfven (S) prövas som statsminister av riksdagen. Förslaget kommer att prövas av riksdagen fredagen den 14 december klockan 09.00..

SVT - 9 timmar sedan

Löfven: ”Man kan inte styra landet på en servettskiss”

Stefan Löfven menar att det är mer logiskt att Ulf Kristersson prövas om M-KD-budgeten går igenom i morgon..

SVT - 9 timmar sedan

Programledarna är instängda i buren – följ Musikhjälpen här

Programledarna Farah Abadi, Daniel Adams-Ray och William Spetz sänder direkt från Musikhjälpenburen i totalt 144 timmar. Här kan du följa sändningen..

SVT - 13 timmar sedan

Nobelmiddagen – här händer det som inte får hända

Många servitörers värsta mardröm är att tappa maten på nobelfesten. Därför läggs det mycket tid på att öva för att se till att det inte händer. En av servitörerna hade dock väldigt otur..

SVT - 13 timmar sedan

Intern AF-rapport om M-budgeten: Tusentals färre jobb och insatser för arbetslösa

Totalstopp för extratjänster. Stopp för insatser till tusentals arbetslösa. Färre nyanlända och personer med funktionsnedsättning ut i arbete.

SVT - 13 timmar sedan

Så påverkas du av M och KD:s gemensamma budget

Sänkt inkomstskatt för alla, sänkt pensionärsskatt och skrotade byggsubventioner. Det är några av förslagen i Moderaternas och Kristdemokraternas gemensamma budgetförslag som sannolikt blir det som gäller oavsett vilka partier som i slutändan bildar regering. Så här påverkas du av förslagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.