Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 16 October, 21:50

Dagensanalys.se - 20 sep 18 kl. 16:53

Texten är det som dina kunder läser och fattar sina beslut påEfter mycket arbete med att komma på och paketera era produkter ska allt till slut publiceras någonstans. Så vad händer då? Någon på kontoret får slänga ihop en text och sen ska den bara ut, och fort ska det gå. Varför inte anlita en textbyrå istället som är experter på att skriva texten som era kunder ska läsa? Vi på Karlssons Textbyrå skriver effektiva texter så att du kan fokusera på annat.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Karlssons Textbyrå

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Textenär det som dina , kunder, läseroch , fattar, sina beslut på
Dagensanalys.se - 11 okt 18 kl. 13:40

Texten är det sista dina kunder läser innan de fattar sina köpbeslut

Anlita en textbyrå som är experter på att skapa innehåll som konverterar till köp. Du kommer att tjäna på det! Vi på Karlssons Textbyrå skriver effektiva texter så att du kan fokusera på annat.

BT - 24 feb 18 kl. 14:27

"Jag vill göra det här för mina kunder”

Ägaren till Tullens närbutik kämpar för att få bli postombud då han ser ett behov hos sina kunder. Postnord ser däremot inget behov i området och kommer inte öppna fler ombud i nuläget..

GT - 24 dec 15 kl. 15:36

Rånare slog till – då ingrep tre kunder

En ensam man försökte på julaftonseftermiddagen råna en butik på Hammarkulletorget men misslyckades – tack vare tre personers rådiga ingripande. – Det är tre bastanta kunder som ser sin möjlighet och övermannar honom och sätter sig på honom, rent fysiskt till patrullen kommer, säger Christer Fuxborg, presstalesman på polisen i region Väst..

YLE - 27 feb 16 kl. 15:38

Eddie kan inte läsa - men läser upp sina favoritsagor utantill

Edwin (Eddie) Gayer är två år och åtta månader gammal. Trots sin låga ålder är han väldigt duktig på att minnas texter ur sagoböcker och läsa upp dem. Eddie har fyra, fem favoritböcker som han kan utantill.

Dagens PS - 22 sep 17 kl. 08:28

Nordea kan mista över en miljon kunder

Det visar en ny undersökning. SvD skriver i dag om undersökningen, som opinionsinstitutet Inizio gjort på uppdrag av tidningen och som baseras på 1.100 intervjuer bland allmänheten som är Nordeakunder.

DN - 20 aug 13 kl. 12:51

PRV: Texten är fullt begriplig

På PRV är man oförstående inför kritiken mot krångelsvenskan i handlingen - texten är fullt begriplig. I stället förvånas myndigheten över att språkproffsen inte fattar..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Taxiföretaget raggar kunder – med våldtäktsskräckFler exempel

NORRKÖPING. "Din dotter är fortfarande oskuld. Men om du skickar henne i en osäker taxi kan det gå fel...

Supermiljöbloggen - 13 feb 15 kl. 15:41

”Någon beskrev texten som mammas äppelpaj med extra allt”

Hallå där Daniel Engström-Stenson, programchef för miljö och klimat på tankesmedjan Fores, som just nu är på plats i Genève för de internationella klimatförhandlingarna... Vad kan du berätta om mötet? – Mötet har haft ett enda mål, och det är att få fram en text som kan användas som utkast fram mot Paris.

Barometern - 28 jun 13 kl. 09:56

Kontantbrist får kunder att byta bank

Vårens stora snackis i Oskarshamn har varit ­bankomatstrul och kontantbrist. Nu visar sig en följd, många kunder byter bank. Under året har flera banker både i Oskarshamn och resten av landet slutat hantera kontanter och problemen har varit stora.

Dagensanalys.se - 13 okt 17 kl. 11:44

”Internets framfart har förändrat hur vi lever och hur vi fattar beslut”

Meltwaters grunder och CEO Jörn Lyseggen har släppt boken: ”Outside Insight – Navigating a World Drowning in Data”, en bok som riktar sig till alla beslutsfattare. Här berättar Jörn om boken och vad som ligger bakom innehållet. Varför en bok till alla beslutsfattare om data?

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Rebel & Bird hjälper Yoga Girl att samla kraften

Yoga-stjärnan Rachel Brathen, även känd som Yoga Girl, har miljoner följare på Instagram. Nu har hennes community fått en ny gemensam digital plattform där de kan samlas på sina egna villkor. Det var Rebel & Bird som fick i uppdrag att skapa en flexibel och skalbar plattform som Rachel Brathen och hennes olika Yoga Girl-varumärken kunde samlas på.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

IKEA Indien tyckte det var en bra idé att ha en läskig lampa

När IKEA i Indien gör reklam är den minst sagt annorlunda. Den här gången ger de liv till en lampa som lever till om natten. Tjing för att inte ha den här lampan i mitt sovrum.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

MIT investerar 8 miljarder kronor i AI-universitet

Sedan 2010 saknas det, av flera institut och företag, talanger inom AI-forskning och utveckling. Något som nu MIT tänker ändra på genom att utbilda. MIT är Massachusetts Institute of Technology och är erkänt duktiga inom framtidens teknologier.

Dagensanalys.se - Igår: 13:47

Freshworks lanserar omnibot-plattformen ”Freddy”

”Freddy” är en AI-motor som ska förbättra försäljning, support och marknadsföring. Freddy presenterades på eventet Refresh 18 och levererar Googles AI-teknik med Google Assistant till företag för att hjälpa dem lösa kund- och supportärenden genom en kombination av mänskliga och maskinbaserade röstinteraktioner. Här kan du läsa deras pressmeddelande: Omniboten Freddy har designats för att se ut som en hund och har tränats för att göra livet enklare för både personal och slutkunder.

Dagensanalys.se - Igår: 12:17

Visst har vi ett nyhetsbrev!

Om du undrar, som så många andra, om vi har ett nyhetsbrev så är svaret jajamän. Vi har redan några tusen om prenumererar. Så häng på du med!

Dagensanalys.se - Igår: 10:05

Experten svarar: Så här ska du mäta engagemang

Tobias Ögren från Analyticsdagarna har delat med sig av en intervju med Simo Ahava som anses vara en riktig expert på det här med att mäta bland annat engagemang. Intervjun är på engelska: Simo Ahava is a recognized expert on customizing web analytics and tag management solutions to improve the entire “life cycle” of data collection, processing, and reporting. In this interview Simo is talking about the difficulties to measure engagement – but also sharing advices how to overcome them.

Dagensanalys.se - Igår: 04:42

”När våra testpersoner interagerar med Mica så backar de några steg”

Så verklig är AI-assistenten från Magic Leap, och vi håller helt med. När du ser videoklippet med Mica så kommer du inte att tro dina ögon. I framtiden kommer vi att ha relationer med smarta assistenter.

Dagensanalys.se - Igår: 03:12

Snapchat flirtar med kattälskare

Om du har en katt och ett konto på Snapchat så kan du och din lilla kelis ta bilder med Snapchats nya katt-linser och skicka till dina vänner. Snapchat har alltså tagit fram linser som fungerar utmärkt när du vill ta roliga bilder på dig själv och din katt. Nu kan lilla Selma, Maja eller Måns vara stjärnan i bilden även på Snapchat.

Dagensanalys.se - 13 okt 18 kl. 07:09

Bästa tiden för publicering på Instagram

Flera av oss undrar när på dygnet man ska publicera inlägg för att få bästa effekt. Här har vi ett svar från Instagram. Den mest optimala tidpunkten för att publicera inlägg är när din publik är online.

Dagensanalys.se - 13 okt 18 kl. 01:17

”Du kan inte använda grannens fjärrkontroll”

Hälften av alla iPhone-användare har nu installerat iOS 12. Det innebär att hälften blockerar i default-läge alla tredjepartskakor. Annonsering och mätningar är i fara och ingen bryr sig.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.