DI > Ekonomi

Thursday, 17 January, 18:14

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Tekniksektornger , nytt, rekord, , jublar, Trump
DI - 28 maj 14 kl. 22:56

USA-börser: Inget nytt rekord

USA-börserna stängde svagt lägre på onsdagen, vilket innebar att S&P 500 inte lyckades slå rekord för tredje handelsdagen i rad. Med bakgrund av höjderna indexen befinner sig på, och i väntan på torsdagens amerikanska BNP-statistik, var investerare avvaktande..

DI - 24 maj 16 kl. 22:31

USA-börser: Tekniksektorn lyfte

Det var breda uppgångar under tisdagshandeln för de amerikanska börserna, som stängde vid dagshögsta. Framförallt bank- och tekniksektorn lyfte..

DI - 06 nov 13 kl. 18:11

USA-börser: Tekniksektorn släpar

USA-börserna handlades överlag högre vid 18-tiden på onsdagen, där S&P 500 emellanåt noterades över sin högsta stängningsnotering någonsin..

DI - 24 mar 17 kl. 18:59

USA-börser: Tekniksektorn bakom uppgång

När veckans sista handelsdag inleddes på New York-börserna steg ledande index försiktigt, i spåret av det politiska skeendet i USA med den förestående omröstningen om hälsovårdsreformen AHCA, American Health Care Act..

DI - 13 jun 17 kl. 15:04

USA-börser: Tekniksektorn väntas rycka upp sig

Terminerna för USA-börserna handlades något högre inför tisdagens öppning. Teknikaktierna väntas kunna visa en viss återhämtning, efter att sektorn pressats rejält under de senaste två handelsdagarna..

DI - 14 jul 17 kl. 22:16

USA-börser: Tekniksektorn ledde uppgången

Kurserna steg på USA-börserna på fredagen, sedan svaga ekonomiska rapporter gjort en ny räntehöjning senare i år mindre sannolik. Både Dow Jones industriindex och S&P 500 stängde på nya rekordnivåer..

DI - 07 nov 17 kl. 22:30

USA-börser: Små rörelser på Wall Street

Två av New York-börsens viktigaste index föll på tisdagen, efter att ha satt rekord två handelsdagar i rad. Det tredje, Dow Jones, vände strax före stängning till plus efter att ha pendlat över och under nollstrecket under dagen, och satte därmed nytt rekord — igen..

Kristianstadsbladet - 02 sep 11 kl. 06:30

Nytt rekord för Absolut vodka

99 miljoner liter vodka tillverkades i Åhus och Nöbbelöv. Det är nytt rekord, och Absolut har nu tagit igen det de tappat efter affären med Pernod Ricard.
ÅHUS-NÖBBELÖV.

Dagens PS - 04 jan 18 kl. 10:07

2017 – nytt rekordår för Volvo Cars

Sålde totalt 571.577 nya bilar i världen i fjol. Det här rapporterar Göteborgs-Posten och konstaterar att det är fler bilar än biltillverkaren någonsin sålt.

DI - 22 aug 18 kl. 22:31

USA-börser: Historiskt långt lyft på Wall Street

Med en ny toppnotering för S&P 500-index i tisdags var det bäddat för ett nytt rekord på Wall Street. Och när börshandeln stängde på onsdagen var rekordet ett faktum. Det handlar om en börstrend som pekat uppåt sedan våren 2009 utan kraftiga kursfall..

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Philips stänger fabrik i Storbritannien

Philips har på torsdagen aviserat planer om att stänga en fabrik i Storbritannien, rapporterar Sky News. Beskedet kommer efter att det nederländska bolaget uttryckt oro för konsekvenserna av landets utträde ur EU. .

DI - 10 minuter sedan

Theresa May skippar Davos

Den brittiska premiärministern Theresa May kommer inte att resa till schweiziska Davos nästa vecka, meddelar Mays kansli vid 10 Downing Street..

DI - 15 minuter sedan

Fedobe, Magento-experterna, tillkännager ny VD och en ny global expansionsplan

Fedobe Solutions Private Limited, en Indienbaserad e-handelskonsult, tillkännager sin nya VD - Joydeep Dash och en global expansionsplan..

DI - 15 minuter sedan

Wall Street vänder upp med råvarubolag i täten

De ledande börserna i New York handlades med dragning uppåt efter ett par timmar på torsdagen. Kinas handelsdepartement har bekräftat att vice premiärminister Liu He kommer att resa till Washington den 30-31 januari för att delta i handelssamtalen. .

DI - 15 minuter sedan

Skogsägarna vinner mot staten – "måste leda till en annan hantering av de här frågorna"

En dom i Mark- och miljödomstolen i Umeå innebär att staten måste ersätta ägare av fjällnära skogar vid avverkningsstopp.  Den lär bli vägledande för liknande fall och är även viktig för det finansiella systemet kring belåning, säger LRF Skogsägarnas ordförande Sven Erik Hammar..

DI - 30 minuter sedan

Brist på ledarskap sänkte Scandic-chefen

Scandic Hotels lägger locket på när det gäller frågor om varför bolagets vd Even Frydenberg får sparken med omedelbar verkan.  "Jag har väldigt lite att tillägga. Jag tycker pressmeddelandet var väldigt tydlig på alla parametrar", säger bolagets ordförande Per G.

DI - 30 minuter sedan

Ny mätning: L klart under riksdagsspärren

Både Miljöpartiet och Liberalerna hamnar under riksdagsspärren i en ny opinionsundersökning som Novus gjort på uppdrag av SVT..

DI - 45 minuter sedan

Stockholmsbörsen starkare än Europa – Avanza rapportbackade

Stockholmsbörsen utvecklades starkare än övriga Europa i torsdagshandeln. Avanza gick mot strömmen och tappade efter en kvartalsrapport som var sämre än väntat..

DI - 45 minuter sedan

Replik: Nyliberal historierevisionism om euron

REPLIK. I Di den 15 januari stämmer Jasenko Selimovic in i den tondöva hyllningskören av euron, en kör som även EU-parlamentets ledning utsatte oss ledamöter för under en hiskelig ceremoni i tisdags. .

DI - 1 timme sedan

Cohen: Jag riggade opinionsmätningar på Trumps order

Donald Trumps tidigare advokat säger att han betalade för att rigga opinionsmätningar i presidentens favör – och att han gjorde det på direktiv från Trump själv..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.