DI > Ekonomi

Thursday, 25 April, 12:22

DI - 20 sep 18 kl. 15:30

Svenskens sparkonto svämmar över – här duckar du nollräntanPengarna vällde in på hushållens bankkonton under andra kvartalet, visar nya siffror. Mycket kapital finns på konton med nollränta.  Det här borde du göra med pengarna i stället, enligt experterna..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenskens, sparkonto, svämmaröver här , duckardu , nollräntan
Nyan - 15 feb 16 kl. 15:19

Spar-app hjälper unga uppfylla sina drömmar

Vill du spara till något särskilt men har svårt att komma i gång?

Snart kan du nå din spardröm med hjälp av appen Dreams. Företaget bakom appen letade länge efter en lämplig samarbetspartner och hittade Ålandsbanken.

Kristianstadsbladet - 18 jun 13 kl. 16:27

Schmidt besviken på EU om eritreaner


EU-parlamentarikern Olle Schmidt (FP) vill att EU bildar en aktionsgrupp med alla länder som ingår i människohandelns led för att motverka de oerhört brutala och uppmärksammade kidnappningarna av eritreanska flyktingar i egyptiska Sinaiöknen.När den två dagar långa parlamentariska församlingen mellan EU-länder och olika länder i Afrika, Sydamerika och Västindien inleddes i Bryssel på måndagen svarade Andris Piebalgs, EU-kommissionär för utveckling, på parlamentarikernas frågor.Han var inte beredd att uppfylla svenskens önskan och Schmidt tycker att EU duckar.

Expressen - 06 dec 17 kl. 17:34

Henrik Schyffert nosar på det mänskliga svineriet

I "Köttets lustar" utforskar Henrik Schyffert svenskens relation till köttätande. Gunilla Brodrej ser en mysig tv-serie som duckar för allvaret..

Dagens PS - 08 mar 17 kl. 09:59

Vasaloppet vs Börsen: ”Spurtstyrka inget måste”

Nyss hemkommen från Mora och Stafettvasan och bänkad i TV-soffan inför starten i Berga by för det 93:e Vasaloppet är det omöjligt att inte dra paralleller till min vanliga värld, sparvärlden. Uthållighet och förmågan att både fatta långsiktiga och snabba beslut är viktiga egenskaper både i spåret och på börsen. Precis som under ett Vasalopp så är det med sparande viktigt att klara av att andas genom smärtan, att bita ihop och intala sig att bara klara av en mil till, och en till.

Dagens PS - 26 sep 17 kl. 11:00

Mediedrakar i Europa gillar hans business

I Veckans Entreprenör lyfter vi entreprenörer, innovatörer och företagsledare som som ritar om kartan över svenskt näringsliv. I artikelserien får du träffa personerna bakom nya, spännande startups och ta del av deras bästa tips för hur man lyckas. Mike Radoor och hans affärspartner går all-in med Ocast.

Trelleborgs Allehanda - 08 jul 13 kl. 08:30

Blixt vann efter åskpaus


Svenske golfaren Jonas Blixt fick först vänta tills åskan drivit förbi - sedan vann han West Virginias PGA-tävling natten till måndagen svensk tid. - Jag har haft ett tungt år och spelet har varit off. Men det här visar att om man fortsätter att göra rätt saker så kan drömmar gå i uppfyllelse, säger han till golf.

SVT - 11 maj 14 kl. 23:09

Stenson missade förstaplatsen

Henrik Stenson behövde sluta delad sexa i Players Championship för att bli ny världsetta. Men en fjärderunda på 74 slag grusade svenskens drömmar..

SVT - 12 maj 14 kl. 07:07

Stenson missade chansen: Frustrerande

Henrik Stenson behövde sluta delad sexa i Players Championship för att bli ny världsetta. Men en fjärderunda på 74 slag grusade svenskens drömmar. Han slutade på delad 34:e plats.

SVT - 12 maj 14 kl. 07:07

Stenson missade chansen: Frustrerande

Henrik Stenson behövde sluta delad sexa i Players Championship för att bli ny världsetta. Men en fjärderunda på 74 slag grusade svenskens drömmar. Han slutade på delad 34:e plats.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Kroppsstrumpor ingen hit – nätmodehandlaren drar sig tillbaka

Japanska nätmodehandlaren Zozo drar sig tillbaka från alla internationella marknader, mindre än ett år efter att bolaget lade fram en plan på expansion till över 70 länder..

DI - 5 minuter sedan

Joe Biden tar sikte på Vita huset

Demokraten och tidigare vicepresidenten Joe Biden meddelar att han ger sig in i kampen om Vita huset. ”Allt som har gjort Amerika till Amerika står på spel”, säger han i den video där han lanserar sin kandidatur..

DI - 15 minuter sedan

Erik Bengtzboe lämnar sin riksdagsplats

Riksdagsledamoten Erik Bengtzboe (M) lämnar sin riksdagsplats, uppger han för TT..

DI - 15 minuter sedan

Högre orderingång och resultat för Indutrade

Industrihandelsbolaget Indutrade redovisar en orderingång på 4.610 Mkr för det första kvaratlet, upp 10 procent på årsbasis. Även omsättningen och rörelseresultatet ökade..

DI - 15 minuter sedan

Brittiska speljätten föreslår långtgående reklamförbud

Speljätten GVC, som bland annat äger spelbolaget Ladbrokes, föreslår ett totalförbud mot tv-sänd spelreklam i Storbritannien under pågående sportevenemang. Enda undantaget är vid hästkapplöpning..

DI - 30 minuter sedan

Analytiker: Riksbankens besked överraskande mjukt – nu färdighöjt

Riksbanken räntebesked med en tydligt sänkt räntebana var överraskande mjukt, enligt analytiker. En del tror att det är färdighöjt för denna gång från Riksbanken..

DI - 30 minuter sedan

Experten: Det händer med ditt sparande vid en bankkonkurs – undvik mardrömsmissen

Turbulensen i banksektorn har fått en del sparare att oroa sig för vad som händer om just deras bank skulle gå i konkurs. Maria Landeborn, senior strateg på Danske Bank, redogör för vad som gäller med de olika sparformerna – och varnar samtidigt för mardrömsmissen. ”Du kan bli av med hela kapitalet.

DI - 45 minuter sedan

Klimattrend driver upp resandet med SJ

Resandet ökade på nästan alla SJ:s linjer under det första kvartalet, totalt med 8 procent jämfört med samma kvartal förra året..

DI - 45 minuter sedan

Nordnet ökade kvartalsresultatet med 208 procent

Nätbanken Nordnet ökar sitt rörelseresultat i första kvartalet med 208 procent, från 41,9 miljoner kronor i första kvartalet i fjol till 129 Mkr i år..

DI - 1 timme sedan

Börsen vänder upp efter stark rapport från Atlas Copco

Atlas Copco-aktien lyfter kraftigt efter att bolaget lämnat rapport för första kvartalet och även rapporterande storbolagen SSAB och Volvo stiger. OMXS30 har efter en tveksam inledning på dagen vänt upp till 0,8 procent plus vid 11.10-tiden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.