DI > Ekonomi

Friday, 16 November, 08:50

DI - 20 sep 18 kl. 15:30

Svenskens sparkonto svämmar över – här duckar du nollräntanPengarna vällde in på hushållens bankkonton under andra kvartalet, visar nya siffror. Mycket kapital finns på konton med nollränta.  Det här borde du göra med pengarna i stället, enligt experterna..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenskens, sparkonto, svämmaröver här , duckardu , nollräntan
Nyan - 15 feb 16 kl. 15:19

Spar-app hjälper unga uppfylla sina drömmar

Vill du spara till något särskilt men har svårt att komma i gång?

Snart kan du nå din spardröm med hjälp av appen Dreams. Företaget bakom appen letade länge efter en lämplig samarbetspartner och hittade Ålandsbanken.

Kristianstadsbladet - 18 jun 13 kl. 16:27

Schmidt besviken på EU om eritreaner


EU-parlamentarikern Olle Schmidt (FP) vill att EU bildar en aktionsgrupp med alla länder som ingår i människohandelns led för att motverka de oerhört brutala och uppmärksammade kidnappningarna av eritreanska flyktingar i egyptiska Sinaiöknen.När den två dagar långa parlamentariska församlingen mellan EU-länder och olika länder i Afrika, Sydamerika och Västindien inleddes i Bryssel på måndagen svarade Andris Piebalgs, EU-kommissionär för utveckling, på parlamentarikernas frågor.Han var inte beredd att uppfylla svenskens önskan och Schmidt tycker att EU duckar.

Expressen - 06 dec 17 kl. 17:34

Henrik Schyffert nosar på det mänskliga svineriet

I "Köttets lustar" utforskar Henrik Schyffert svenskens relation till köttätande. Gunilla Brodrej ser en mysig tv-serie som duckar för allvaret..

Dagens PS - 08 mar 17 kl. 09:59

Vasaloppet vs Börsen: ”Spurtstyrka inget måste”

Nyss hemkommen från Mora och Stafettvasan och bänkad i TV-soffan inför starten i Berga by för det 93:e Vasaloppet är det omöjligt att inte dra paralleller till min vanliga värld, sparvärlden. Uthållighet och förmågan att både fatta långsiktiga och snabba beslut är viktiga egenskaper både i spåret och på börsen. Precis som under ett Vasalopp så är det med sparande viktigt att klara av att andas genom smärtan, att bita ihop och intala sig att bara klara av en mil till, och en till.

Dagens PS - 26 sep 17 kl. 11:00

Mediedrakar i Europa gillar hans business

I Veckans Entreprenör lyfter vi entreprenörer, innovatörer och företagsledare som som ritar om kartan över svenskt näringsliv. I artikelserien får du träffa personerna bakom nya, spännande startups och ta del av deras bästa tips för hur man lyckas. Mike Radoor och hans affärspartner går all-in med Ocast.

Trelleborgs Allehanda - 08 jul 13 kl. 08:30

Blixt vann efter åskpaus


Svenske golfaren Jonas Blixt fick först vänta tills åskan drivit förbi - sedan vann han West Virginias PGA-tävling natten till måndagen svensk tid. - Jag har haft ett tungt år och spelet har varit off. Men det här visar att om man fortsätter att göra rätt saker så kan drömmar gå i uppfyllelse, säger han till golf.

SVT - 11 maj 14 kl. 23:09

Stenson missade förstaplatsen

Henrik Stenson behövde sluta delad sexa i Players Championship för att bli ny världsetta. Men en fjärderunda på 74 slag grusade svenskens drömmar..

SVT - 12 maj 14 kl. 07:07

Stenson missade chansen: Frustrerande

Henrik Stenson behövde sluta delad sexa i Players Championship för att bli ny världsetta. Men en fjärderunda på 74 slag grusade svenskens drömmar. Han slutade på delad 34:e plats.

SVT - 12 maj 14 kl. 07:07

Stenson missade chansen: Frustrerande

Henrik Stenson behövde sluta delad sexa i Players Championship för att bli ny världsetta. Men en fjärderunda på 74 slag grusade svenskens drömmar. Han slutade på delad 34:e plats.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Wise group ökar resultatet något

Wise Group redovisar ett resultat efter skatt på 4,4 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2018 (4,1). Resultatet per aktie uppgick till 0,58 kronor (0,55)..

DI - 15 minuter sedan

Mardrömssiffror för L i ny mätning - SD ökar

Liberalerna får endast 3,7 procent i SVT/Novus väljarbarometer för november – det lägsta resultatet sedan Novus började mäta 2006, skriver SVT Nyheter..

DI - 15 minuter sedan

Dignitana gör emissioner på totalt 32 miljoner

Skapkylningsbolaget Dignitana genomför nyemissioner om sammantaget cirka 31,6 miljoner kronor. .

DI - 10 minuter sedan

Stockholmsbörsen väntas öppna högre med stöd av Wall Street

Stockholmsbörsen ser ut att öppna i dur på fredagen efter en stark avslutning i New York på torsdagen och blandade rörelser i Asien nu på morgonen. .

DI - 15 minuter sedan

ChromoGenics levererar I-Window glas till Kungsleden för ett ordervärde om cirka 275 TSEK

ChromoGenics AB (publ) har skrivit avtal med Kungsleden att leverera I-Window glas till Kvartersakuten Mörby i Stockholm för ett retro-fit projekt där befintliga glas byts ut till underhållsfria I-Window glas..

DI - 15 minuter sedan

Volvo stämmer Scania för patentintrång, vill ha 10 Mkr

Volvo stämmer Scania för intrång på ett patent rörande en särskild växellåda. .

DI - 15 minuter sedan

Acosenses vd Per Hellman avgår – styrelseledamot blir tillförordnad vd

Instrumentföretaget Acosenses styrelse och vd har kommit överens om att Per Hellman avslutar sitt uppdrag som vd för bolaget. .

DI - 15 minuter sedan

Följ fredagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45..

DI - 30 minuter sedan

Lexington ökar vinsten – nätförsäljningen steg med 50 procent

Kläd- och inredningsbolaget Lexington, som är listat på First North, redovisar ett resultat efter skatt på 3,5 miljoner kronor för det brutna räkenskapsårets tredje kvartal (2,9). .

DI - 30 minuter sedan

Uppköpsbolaget Karo Pharma tecknar avtal i Danmark

Specialty pharmabolaget Karo Pharma har tecknat avtal om att utöka sitt marknadsterritorium för Viruseptin till att även omfatta Danmark. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.