SVT > Inrikes

Sunday, 24 February, 02:57

SVT - 20 sep 18 kl. 15:02

Så jobbar SVT:s meteorologerFölj med SVT:s meteorolog Nils Holmqvist bakom kulisserna under en vanlig arbetsdag. Vi får kika på såväl datorprogrammen, skjortorna, sminket och studion..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Nils Holmqvist

Dela artikeln

266 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , jobbar, SVT:s, meteorologer
SVT - 05 dec 13 kl. 14:35

Chatta med SVT:s meteorologer om vinterstormen

Inställda tåg, färjor och svårigheter i trafiken väntar när stormen nu är på väg in med riktigt hårda vindar och stora mängder regn och snö. Våra meteorologer har svaren på hur vädret blir det kommande dygnet - ställ dina frågor direkt till dem..

SVT - 12 dec 17 kl. 20:36

Hör SVT:s skönsjungande meteorologer bjuda på saffransdoftande lusse-prognos

Natten går tunga fjät runt tv-huset och julstämningen är tjockare är saffransbulle-deg, när SVT:s meteorologer inför Lucia bjuder på sina änglalika stämmor i en musikalisk lusse-prognos..

SVT - 02 sep 15 kl. 07:21

Meteorologer belägrade av isbjörnar

En grupp meteorologer på en forskningsstation i norra Ryssland har inte kunnat göra de dagliga avläsningarna av sina instrument, eftersom de är belägrade av ett gäng hungriga isbjörnar..

NT - 02 apr 11 kl. 13:57

Ett uppdrag för meteorologer

När man talar om uppdrag brukar man ju mena någon form av tjänst. Det finns många här på SMHI som just jobbar med uppdrag för kunder, men för prognosmeteorologen har det en annan innebörd..

Kristianstadsbladet - 16 maj 11 kl. 15:53

Kartföretag jobbar för norska försvaret

T-Kartor i Kristianstad har fått en order värd 20 miljoner kronor i första etappen från det norska försvaret. Ägaren Sten Ravhed ser det som det första steget in på en ny marknad.
FLO, Försvarets logistik organisation i Norge, har gjort en upphandling av webblösning för kartor åt hela norska försvaret.

NT - 31 mar 12 kl. 13:27

Ett uppdrag för meteorologer

När man talar om uppdrag brukar man ju mena någon form av tjänst. Det finns många här på SMHI som just jobbar med uppdrag för kunder, men för prognosmeteorologen har det en annan innebörd..

SVT - 01 jul 13 kl. 20:57

Sommarväder till helgen

Till helgen väntas ett stabilt sommarväder dra in över Sverige och temperaturen kommer att ligga på runt 20 grader i större delen av landet, enligt SVT:s meteorologer..

SVT - 08 sep 18 kl. 09:59

Nu växlar vädergudarna om från sol till regn

Efter sommarens pålitliga solprognoser är det nu dags att plocka fram gummistövlarna och regnrocken. Vädret närmaste dagarna väntas bli ostadigt med regnskurar i framför allt västra Sverige, enligt SVT:s meteorologer..

SVT - 08 feb 17 kl. 10:27

Meteorologer flaggar för nationellt isdygn

Kylan här för att stanna – som kallast 30 minusgrader.

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Två skadade och en gripen efter bråk i Tensta

Polisen fick vid 22-tiden på lördagen larm om ett bråk i Tensta i nordvästra Stockholm. Enligt polisen ska ett 20-tal personer ha varit inblandade..

SVT - 4 timmar sedan

Seriekrockande bilist drog kniv

En man i 55-årsåldern drog kniv efter att ha orsakat två trafikolyckor i Göteborg på lördagen..

SVT - 6 timmar sedan

Kritik mot Valmyndigheten efter SVT:s uppgifter om cyberattack på valdagen

Valmyndigheten kritiseras av it-experter efter att myndighetens hemsida slogs ut av en överbelastningsattack på valdagen, vilket SVT Nyheter rapporterade om förra veckan. – Det är inte svårt att skydda sig mot det här, säger it-säkerhetsexperten Fredrik Möller, till SvD..

SVT - 8 timmar sedan

Avsiktlig attack släckte valsajt i Sverige

Det var en så kallad överbelastningsattack som ledde till att Valmyndighetens sajt slogs ut under valkvällen i höstas. Tidigare har det från myndighetens sida hetat att ”ingenting tydde” på att så var fallet..

SVT - 12 timmar sedan

Moderatledaren Ulf Kristersson glömde låsa vapenskåpet – polisen omhändertog jaktvapnen

Moderatledaren Ulf Kristersson lämnade vapenskåpet olåst hemma i villan. Polisen har nu omhändertagit hans jaktvapen och startat en utredning, uppger Aftonbladet. – Jag begick ett misstag, säger partiledaren..

SVT - 18 timmar sedan

Reinfeldt och KTH förnekar samröre med kinesiske affärsmannen

Fredrik Reinfeldt förnekar samröre med den kinesiske affärsmannen Kevin Liu, trots att han används i Lius marknadsföring. SVT Nyheter kan nu visa att även Kungliga tekniska högskolan utnyttjas som reklam i Lius bolag trots att detta inte sanktionerats av KTH..

SVT - 14 timmar sedan

Här räknas rösterna i Sveriges största underhållningsprogram

Varje vecka röstar svenska folket miljontals gånger på sina favoritbidrag i Melodifestivalen och det är mycket som står på spel. Ansvariga för att röstningsmomentet och rösträkningen går till på rätt sätt är en grupp personer ihopträngda i fikarummet för de som till vardags kör hockeyarenans ismaskin..

SVT - 15 timmar sedan

Löfven ryter till mot Swedbank

Statsminister Stefan Löfven (S) vill se hårdare tag i arbetet mot penningtvätt och utesluter inte skärpt lagstiftning. – Om det här senaste nu stämmer, så att man kan belägga Swedbank med de här bristerna, så är det naturligtvis fullständigt oacceptabelt, säger han..

SVT - 18 timmar sedan

Kinesiske affärsmannen vill köpa svensk medicinsk högteknologi

Kevin Liu, den kinesiske affärsman som var involverad i förhandlingar om frigivning av den svenske förläggaren Gui Minhai, förhandlar nu med ett svenskt högteknologiskt företag. Den svenske entreprenören Thorleif Lavold blev inbjuden till Lius flotta kontor i Kina och möttes av en bild på Fredrik Reinfeldt och av reklam för Karolinska institutet och KTH..

SVT - Igår: 21:59

Aktiespararnas vd kritisk både mot Swedbank och Finansinspektionen

Aktiespararnas vd Joacim Olsson är kritisk både mot Swedbanks agerande, men också hur Finansinspektionen agerat. – Jag tycker att det finns anledning att rikta kritik mot hur Finansinspektionen agerat hittills, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.