SVT > Inrikes

Friday, 14 December, 12:09

Liknande nyheter

Taggar: , jobbar, SVT:s, meteorologer
SVT - 05 dec 13 kl. 14:35

Chatta med SVT:s meteorologer om vinterstormen

Inställda tåg, färjor och svårigheter i trafiken väntar när stormen nu är på väg in med riktigt hårda vindar och stora mängder regn och snö. Våra meteorologer har svaren på hur vädret blir det kommande dygnet - ställ dina frågor direkt till dem..

SVT - 12 dec 17 kl. 20:36

Hör SVT:s skönsjungande meteorologer bjuda på saffransdoftande lusse-prognos

Natten går tunga fjät runt tv-huset och julstämningen är tjockare är saffransbulle-deg, när SVT:s meteorologer inför Lucia bjuder på sina änglalika stämmor i en musikalisk lusse-prognos..

SVT - 02 sep 15 kl. 07:21

Meteorologer belägrade av isbjörnar

En grupp meteorologer på en forskningsstation i norra Ryssland har inte kunnat göra de dagliga avläsningarna av sina instrument, eftersom de är belägrade av ett gäng hungriga isbjörnar..

NT - 02 apr 11 kl. 13:57

Ett uppdrag för meteorologer

När man talar om uppdrag brukar man ju mena någon form av tjänst. Det finns många här på SMHI som just jobbar med uppdrag för kunder, men för prognosmeteorologen har det en annan innebörd..

Kristianstadsbladet - 16 maj 11 kl. 15:53

Kartföretag jobbar för norska försvaret

T-Kartor i Kristianstad har fått en order värd 20 miljoner kronor i första etappen från det norska försvaret. Ägaren Sten Ravhed ser det som det första steget in på en ny marknad.
FLO, Försvarets logistik organisation i Norge, har gjort en upphandling av webblösning för kartor åt hela norska försvaret.

NT - 31 mar 12 kl. 13:27

Ett uppdrag för meteorologer

När man talar om uppdrag brukar man ju mena någon form av tjänst. Det finns många här på SMHI som just jobbar med uppdrag för kunder, men för prognosmeteorologen har det en annan innebörd..

SVT - 01 jul 13 kl. 20:57

Sommarväder till helgen

Till helgen väntas ett stabilt sommarväder dra in över Sverige och temperaturen kommer att ligga på runt 20 grader i större delen av landet, enligt SVT:s meteorologer..

SVT - 08 sep 18 kl. 09:59

Nu växlar vädergudarna om från sol till regn

Efter sommarens pålitliga solprognoser är det nu dags att plocka fram gummistövlarna och regnrocken. Vädret närmaste dagarna väntas bli ostadigt med regnskurar i framför allt västra Sverige, enligt SVT:s meteorologer..

SVT - 08 feb 17 kl. 10:27

Meteorologer flaggar för nationellt isdygn

Kylan här för att stanna – som kallast 30 minusgrader.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Talmannens besked sedan Löfven röstats ned

Efter att riksdagen röstat nej till Stefan Löfven som statsminister kommer talman Andreas Norlén nu ha informella samtal med partiledarna för att snabbt komma vidare med regeringsbildningen. Samtidigt bedömer talmannen att partierna driver Sverige allt närmare ett extra val..

SVT - 4 timmar sedan

Därför viftas det friskt i riksdagen

SVT:s tittare har reagerat på att det viftas väldigt mycket med händerna vid voteringar i riksdagen. SVT Nyheters politikreporter Elisabeth Marmorstein förklarar vad handsignalerna betyder..

SVT - 4 timmar sedan

Riksdagen röstar om Stefan Löfven (S) som statsminister

Klockan 09.00 röstar riksdagen om Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven ska bli statsminister. Som det ser ut nu kommer han att förlora omröstningen..

SVT - 5 timmar sedan

Så ofta har svenskarna sex – var tionde ligger aldrig

Att ligga minst en gång i veckan är vanligt – men var tionde svensk har aldrig sex. Det visar en undersökning SVT Nyheter har gjort tillsammans med Novus. – Man kanske tillbringar mer tid med att titta i mobilen än i ens partners ögon, säger sexologen Leigh Norén..

SVT - 5 timmar sedan

Statsvetaren: Kan bli en joker som blir statsminister

Om Stefan Löfven blir nedröstad som statsminister under fredagen är frågan vem som står näst på tur? Ett scenario är att talmannen utser en joker till statsministerkandidat, som inte sitter i riksdagen eller kanske till och med är en tjänsteman. – Det är ett kort talmannen kan använda, säger statsvetaren Bo Rothstein..

SVT - 5 timmar sedan

En majoritet av svenskarna väljer mobilen framför sex

Är svenskarna så mobilberoende att de hellre väljer mobilen framför sex? Enligt en Novusundersökning som gjorts på uppdrag av SVT Nyheter är svaret ja..

SVT - 13 timmar sedan

SJ-system hackat – samtliga lösenord byts

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord..

SVT - 14 timmar sedan

Konto startat av SD-riksdagsledamot spred kvinnohat

Under flera år har kvinnoförnedrande inlägg publicerats på nätforumet Flashback av användaren ”SinX”. Kontot startades av den sverigedemokratiske riksdagsledamoten Jonas Millard, rapporterar Dagens Nyheter..

SVT - 15 timmar sedan

Tekniska problem på SVT Nyheter

För närvarande råder tekniska problem på SVT Nyheters sajt och i nyhetsappen..

SVT - 17 timmar sedan

Vit jul i stora delar av landet

Chansen till en vit jul är god i år i större delen av norra och mellersta Sverige, och kanske i de sydligare delarna också, med undantag för allra längst söderut. Det säger SVT:s meteorolog Pia Hultgren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.