DI > Ekonomi

Saturday, 23 February, 22:52

Liknande nyheter

Taggar: Storbanken, tvingas, bötaen , kvarts, miljard
Dagens Media - 01 nov 13 kl. 12:28

TV4 tvingas böta kvarts miljon

Trots överklagandet står det nu klart ? TV4 ska böta 250 000 kronor för att ha brutit mot reglerna om annonsavbrott och otillbörligt gynnande..

Blekinge Läns tidning - 18 dec 18 kl. 14:56

Hyrde in socionomer utan annonsering – kommunen får betala kvarts miljon

Vid tolv tillfällen under 2017 gjorde kommunen sig skyldig till otillåten direktupphandling av inhyrda socionomer. Så nu tvingas man betala en kvarts miljon kronor i upphandlingsskadeavgift. .

Newsmill - 07 apr 11 kl. 10:59

Varför tvingas jag vara fertilitetsflykting?

 Efter 4 års resande till Danmark och Polen, en kvarts miljon kronor och 17 försök att bli gravid med hjälp av insemination, IVF och embryodonation, var jag äntligen gravid. Jag hoppas att den politiska bedömningen ska ändras så att jag och mina medsystrar ska kunna ges trygg och säker vård i Sverige, skriver Elida Kindh, ordförande i föreningen Femmis. .

Nyhetskanalen - 28 maj 12 kl. 16:53

LKAB tvingas hänvisa till force majeure

Strejken bland de offentliganställda i Norge, som bland annat stoppat malmtrafiken på järnväg, tvingar nu statliga LKAB att deklarera force majeure eftersom företaget inte kan leverera avtalade produkter till sina kunder.Företaget hänvisar till force majeure för att skydda sig mot eventuella skadeståndskrav enligt företagets ledning. En kvarts miljon ton malm- produkter har inte kunnat levereras..

Aftonbladet - 08 maj 14 kl. 19:10

Världsmästaren stämd – på kvarts miljon kr

Tvingas betala efter att ha skadat varumärket hos världens största pokerforum.

YLE - 18 nov 15 kl. 06:05

Styrelsen vid HU får kvarts miljon per år - Hankens styrelse jobbar gratis

252 000 euro. Det betalar Helsingfors universitet (HU) sammanlagt till sina styrelseledamöter per år. Arvodena kommer knappast heller att påverkas av sparåtgärderna vid HU.

Länstidningen i Jämtland - 09 apr 16 kl. 11:00

Kommunen i tvist med Peab – kan tvingas stänga båda ishallarna

Det var 2012 som Östersunds nya arena började byggas och anbudsvinnaren, byggjätten Peab, hade en total budget på drygt en kvarts miljard kronor eller mer precist, 260 miljoner kronor. Hösten 2013 var bygget klart, men det var när Peab skickade den sista slutfakturan som kommunens ansvariga slog bakut..

Dagens Media - 26 sep 17 kl. 17:07

Clear Channel tvingas skrota reklamcyklarna

Jcdecaux tar hem nya jätteavtalet. "Värt långt över en kvarts miljard", jublar Magnus Heljeberg, vd på Jcdecaux..

Eurosport - 04 nov 14 kl. 14:55

MFF tvingas böta en kvarts miljon

Uefa straffar Malmö FF med 250 000 kronor i böter sedan de norra ingångarna på Swedbank Stadion inte lämnats fria från publik i samband med Champions League-matchen mot Olympiakos..

Skånskan - 23 dec 14 kl. 10:00

Kommunen tvingas böta en kvarts miljon

Lund tänker överklaga domen från kammarrätten..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Moderaterna vill ha nya lagar och skärpta straff mot terrorism

Moderaterna vill ha hårdare tag mot terrorism. I en debattartikel i Svenska Dagbladet föreslår Moderatledaren Ulf Kristersson och partiets rättspolitiske talesperson Johan Forssell en rad åtgärder och nya lagar..

DI - 1 timme sedan

Ny press på Sobi – konkurrenten nära miljardköp

Den schweiziska läkemedelsbjässen Roche uppges vara nära att köpa bioteknikbolaget Spark Therapeutics. Det rapporterar Wall Street Journal.  Affären kan sätta ny press på svenska läkemedelsbolaget Sobi..

DI - 1 timme sedan

Biltest: Nya Porsche 911 – den perfekta bilen

Di:s Carl-Johan Lejland har testkört den uppdaterade versionen av Porsches klassiker 911 – och hyllningarna låter inte vänta på sig..

DI - 2 timmar sedan

FI är självkritisk – vill se tätare samarbete med Baltikum

Finansinspektionen (FI) är självkritisk efter Uppdrag gransknings avslöjande om misstänkt penningtvätt i Swedbanks verksamhet i Baltikum. Samarbetet med baltiska myndigheter måste bli bättre. ”Här borde vi gjort mer”, konstaterar Martin Noréus, biträdande generaldirektör på FI..

DI - 2 timmar sedan

Polischef: Frånta IS-terrorister medborgarskap

Polischefen i Storgöteborg, Erik Nord, gör på Twitter ett utspel om behandling av de så kallade återvändarna som stridit för terrorsekten IS. De ska inte få komma tillbaka till Sverige. ”Vi är för mjuka mot de här terroristerna”, säger han till GT..

DI - 2 timmar sedan

Maduro klipper alla band med Colombia

Venezuelas sittande ledare Nicolás Maduro klipper alla band med grannlandet Colombia. All personal vid den colombianska ambassaden i Caracas skickas ut från landet..

DI - 2 timmar sedan

Kim Jong-un på väg till Vietnam inför toppmötet

Den nordkoreanske ledaren Kim Jong-un kommer inom kort att avlägga ett statsbesök i Vietnam, meddelar det vietnamesiska utrikesdepartementet på sin Facebooksida..

DI - 2 timmar sedan

Proteinkakorna rena guldet för tillverkarna

Proteinbarer har blivit svenska folkets nya mellanmål, och pengarna rullar in, samtidigt som fler vill ha en del av den växande kakan. Ändå är det en produkt som för de flesta är helt onödig..

DI - 2 timmar sedan

Uppsving för krisprylar efter SVT:s serie: ”Stor skillnad”

Hjälp, det kan bli strömavbrott. Hit med en vevradio, ett gasolkök och en vattenrenare tänker svensken, och köper krisberedskapsprylar som aldrig förr. Efter SVT:s serie Nedsläckt land får krisbranschen ett uppsving..

DI - 3 timmar sedan

Sommarjobbet som ger dig 100.000 kronor i månaden

Det är dags att skicka in ansökan till Sveriges bäst betalda sommarjobb. Tusentals ungdomar har tidigare sökt tjänsten som vd för en månad. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.