DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 09:45

Liknande nyheter

Taggar: Storbanken, tvingas, bötaen , kvarts, miljard
Dagens Media - 01 nov 13 kl. 12:28

TV4 tvingas böta kvarts miljon

Trots överklagandet står det nu klart ? TV4 ska böta 250 000 kronor för att ha brutit mot reglerna om annonsavbrott och otillbörligt gynnande..

Newsmill - 07 apr 11 kl. 10:59

Varför tvingas jag vara fertilitetsflykting?

 Efter 4 års resande till Danmark och Polen, en kvarts miljon kronor och 17 försök att bli gravid med hjälp av insemination, IVF och embryodonation, var jag äntligen gravid. Jag hoppas att den politiska bedömningen ska ändras så att jag och mina medsystrar ska kunna ges trygg och säker vård i Sverige, skriver Elida Kindh, ordförande i föreningen Femmis. .

Nyhetskanalen - 28 maj 12 kl. 16:53

LKAB tvingas hänvisa till force majeure

Strejken bland de offentliganställda i Norge, som bland annat stoppat malmtrafiken på järnväg, tvingar nu statliga LKAB att deklarera force majeure eftersom företaget inte kan leverera avtalade produkter till sina kunder.Företaget hänvisar till force majeure för att skydda sig mot eventuella skadeståndskrav enligt företagets ledning. En kvarts miljon ton malm- produkter har inte kunnat levereras..

Aftonbladet - 08 maj 14 kl. 19:10

Världsmästaren stämd – på kvarts miljon kr

Tvingas betala efter att ha skadat varumärket hos världens största pokerforum.

YLE - 18 nov 15 kl. 06:05

Styrelsen vid HU får kvarts miljon per år - Hankens styrelse jobbar gratis

252 000 euro. Det betalar Helsingfors universitet (HU) sammanlagt till sina styrelseledamöter per år. Arvodena kommer knappast heller att påverkas av sparåtgärderna vid HU.

Länstidningen i Jämtland - 09 apr 16 kl. 11:00

Kommunen i tvist med Peab – kan tvingas stänga båda ishallarna

Det var 2012 som Östersunds nya arena började byggas och anbudsvinnaren, byggjätten Peab, hade en total budget på drygt en kvarts miljard kronor eller mer precist, 260 miljoner kronor. Hösten 2013 var bygget klart, men det var när Peab skickade den sista slutfakturan som kommunens ansvariga slog bakut..

Dagens Media - 26 sep 17 kl. 17:07

Clear Channel tvingas skrota reklamcyklarna

Jcdecaux tar hem nya jätteavtalet. "Värt långt över en kvarts miljard", jublar Magnus Heljeberg, vd på Jcdecaux..

Eurosport - 04 nov 14 kl. 14:55

MFF tvingas böta en kvarts miljon

Uefa straffar Malmö FF med 250 000 kronor i böter sedan de norra ingångarna på Swedbank Stadion inte lämnats fria från publik i samband med Champions League-matchen mot Olympiakos..

Skånskan - 23 dec 14 kl. 10:00

Kommunen tvingas böta en kvarts miljon

Lund tänker överklaga domen från kammarrätten..

Aftonbladet - 04 maj 16 kl. 20:31

Toppbloggaren döms för 17 bedrägerier

Catrin Hedlund tvingas betala en kvarts miljon kronor i skadestånd – får skyddstillsyn.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Japansk vd: ”Huawei har dragit i handbromsen helt”

Det japanska företaget Yaskawa som levererar robotar till Huaweis fabriker har sett alla ordrar från den kinesiska storkunden hastigt läggas på is. ”Jag har informerats om att allt är upp och ner på Huawei internt just nu”, säger Yaskawas vd Hiroshi Ogasawara till Japan Times..

DI - 15 minuter sedan

Japansk Apple-leverantör kämpar för sin överlevnad

Japan Display, som bland annat levererar till Apple, för samtal med kinesiska företag och investeringsfonder för stöd att lyckas vända sin verksamhet, enligt uppgifter till Nikkei..

DI - 15 minuter sedan

Skräckläge i storbanken

Lehman Brothers har kommit att symbolisera finanskrisen 2008. Tio år senare gör Deutsche Banks kursgraf sin bästa imitation av den kraschade amerikanska investmentbankens. .

DI - 30 minuter sedan

Spansk inflation i linje med förväntan

De spanska konsumentpriserna sjönk 0,1 procent i november jämfört med månaden före och steg 1,7 procent från samma månad året före..

DI - 30 minuter sedan

H&M väntas redovisa 56.426 miljoner kronor i försäljning 4 kv

Klädjätten H&M lämnar på måndag försäljningsrapport för fjärde kvartalet..

DI - 30 minuter sedan

Medivir har omorganiserat – 58 anställda har sagts upp

Medivir har nu genomfört den tidigare aviserade omorganisationen. Uppsägning av personal inom främst forskning och administration är gjord, vilket reducerat organisationen från 75 till 17 anställda. Detta görs i syfte att frigöra resurser för bolagets utvecklingsprojekt..

DI - 15 minuter sedan

Deutsches säljrekar sänker Veoneer och Autoliv

Stockholmsbörsen öppnar fredagshandeln på minus med Veoneer och Autoliv i botten av storbolagslistan. Aktierna faller efter att Deutsche Bank inlett bevakningen med två säljrekommendationer..

DI - 15 minuter sedan

Deppigare inköpschefer i Frankrike – lägsta PMI-siffran sedan februari 2016

Den franska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) sjönk till 49,3 i december jämfört med 54,2 föregående månad, den lägsta nivån sedan februari 2016. .

DI - 30 minuter sedan

Stora Enso investerar 232 miljoner i Skoghalls Bruk

Skogskoncernen Stora Enso har beslutat sig för att investera 232 miljoner kronor i en utbyggnad av den befintliga reningsanläggningen på Skoghalls bruk. .

DI - 45 minuter sedan

Bundesbank skriver ned förväntningarna på den tyska tillväxten

Den tyska centralbanken skriver ned prognoserna för landets tillväxt både i år och nästa år. Nu väntas Tysklands ekonomi växa 1,5 procent i år och 1,6 procent 2019..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.