DI > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 13:24

DI - 20 sep 18 kl. 13:51

Rekordmånga nyproduktioner prissänks: ”Aldrig sett en sådan ökning”Rekordmånga nyproducerade lägenheter prissänks. Det visar statistik från Booli.  Ett färskt exempel är byggbolaget JM som justerade prislistan för bostadsrättshus i Älvsjö i södra Stockholm i förra veckan.  ”Vi behövde anpassa priset till rådande marknadsläge”, säger Sepideh Imani, kommunikationschef på JM..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Booli, JM, Älvsjö, Stockholm, Sepideh Imani

Dela artikeln

1671 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekordmånga, nyproduktioner, prissänks, Aldrig, setten sådan , ökning
Nyan - 06 dec 14 kl. 16:17

Rekordmånga hedrade krigsveteraner

Dagens minnesstund för krigsveteranerna och påföljande samkväm och kaffebjudning i restaurang Hjorten samlade rekordmånga deltagare.
– Vi har aldrig haft så mycket människor på den här tillställningen, säger Ann-Gerd Steinby, ordförande för Föreningen Ålands krigsveteraner..

YLE - 30 aug 16 kl. 10:45

Fenomenet ”Hijrat al facebokiyin” fick rekordmånga irakier att fly till Finland

Delade videor, smarttelefoner och Facebook har ersatt dyra telefonräkningar och hemliga brev hem till Irak. Landsmännens bilder från Europa är en av orsakerna till att många unga irakier 2015 vågade ge sig av på den farliga resan till Europa. De flesta Irakier som anlände till Finland under flyktingkrisen 2015 var unga män under 25 år.

SmålandsPosten - 17 dec 13 kl. 05:56

Rekordmånga tackades för 1 225 års tjänstgöring

Årets sista fullmäktige bestod inte bara av ett hett replikskifte mellan Predrag Jankovich (V) och Elizabeth Peltola (C). Rekordmånga 49 anställda tackades också för 25 år i tjänsten. Gårkvällen började med byggnadspriset och slutade med julmiddag.

Kristianstadsbladet - 28 maj 13 kl. 20:14

Rekordmånga knatade i parken

Foto: Peter Åklundh
Det var rekordmånga som ville springa Kalvinknatet i Kristianstad på tisdagen.
Nästan 600 barn hade föranmält sig och med efteranmälningarna blev det totalt 925 unga löpare som tog sig den 1,5 kilometer långa slingan i Tivoliparken. ?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Rekordmånga får skatteåterbäring

Denna vecka börjar 2011 års skatteåterbäring att betalas ut. Rekordmånga, nästan 3,5 miljoner personer, får tillbaka på skatten före midsommar. - Aldrig tidigare har så många fått tillbaka på skatten före midsommar.

SvD - 10 dec 14 kl. 05:38

Rekordmånga flyr över haven

Farlig resa Aldrig tidigare har så många människor varit på flykt över världens hav. Nära 350 000 har gjort riskfyllda seglatser i år, och tusentals möter döden i havet. I dag håller FN för första gången möte om de rekordmånga båtflyktingarna..

SvD - 10 dec 14 kl. 05:38

Rekordmånga flyr över haven

Farlig resa Aldrig tidigare har så många människor varit på flykt över världens hav. Nära 350 000 har gjort riskfyllda seglatser i år, och tusentals möter döden i havet. I dag håller FN för första gången möte om de rekordmånga båtflyktingarna..

DN - 11 maj 15 kl. 09:15

Rekordmånga arbetslösa i hårt kritiserade Fas 3


Aldrig tidigare har så många suttit fast i Arbetsförmedlingens Fas 3. I april var rekordmånga 36.000 personer inskrivna – trots regeringens löften om att avveckla den hårt kritiserade åtgärden.

GöteborgsPosten - 28 dec 16 kl. 09:14

Rekordmånga finansfuskare upptäckta

Rekordmånga aktörer på finansmarknaden har i år förlorat sin licens. Antalet disciplinärenden har aldrig tidigare varit lika många i branschen. – Det är inte ett tecken på att buset har ökat, säger Katarina Lidén, vd för Swedsec..

BT - 25 maj 14 kl. 22:30

Rekordmånga röstade i Sverige

Rekordmånga svenskar verkar ha gått och röstat i EU-valet, 51 procent, enligt en prognos gjord av EU-parlamentet/TNS. Enligt samma prognos ser valdeltagandet i hela EU ut att bli oförändrat, cirka 43 procent i genomsnitt, jämfört med valet 2009. I förra EU-valet röstade bara 45,5 procent av de svenska väljarna, men det var ändå en rejäl ökning från 2004 då knappt 38 procent deltog.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Bankbaisse på Stockholmsbörsen – Nordea faller 3,9 procent

Det ser att bli en blodig onsdag för de svenska storbankerna. Strax efter att lunchtimmen var över hade sektorindexet OMX Stockholm Banks backat med 2 procent. .

DI - 15 minuter sedan

Analytiker spår toppsiffror för Volvo i kvartalsrapporten

Med stark marknadsefterfrågan på lastbilar såväl som anläggningsmaskiner i ryggen, tillsammans med interna effektiviseringar, kan Volvo visa ett rejält ökat resultat och marginaler på toppnivåer för det tredje kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Traction tjänade 141 miljoner efter skatt i tredje kvartalet

Investmentbolaget Tractions resultat efter skatt uppgick till 141 miljoner kronor i tredje kvartalet. Resultatet inkluderar värdeförändringar på om 130 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Bill Browder om Nordea: "Toppen av ett stort isberg"

De suspekta transaktionerna på 1,5 miljarder kronor till konton i Nordea är sannolikt bara toppen av isberget. Det påstår finansmannen Bill Browder, som ligger bakom den anmälan som nu hanteras av svenska myndigheter..

DI - 30 minuter sedan

Knowit bjuder in till analytiker- och pressträff

Med anledning av offentliggörandet av Knowits delårsrapport för januari - september 2018 bjuder företaget in till analytiker- och pressträff tisdagen den 23 oktober 2018 kl. 10.00 på företagets kontor, Klarabergsgatan 60, 4tr, Stockholm..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Getinge i topp på storbolagsindex

Efter en positiv öppning tappade Stockholmsbörsen successivt fram till lunchtid på onsdagen. I botten återfanns Nordea sedan Ekobrottsmyndigheten mottagit dokument som påstås visa att banken brutit mot anti-penningtvättslagar.  Storbolagsindex toppas av Getinge och Atlas Copco på runt två procent upp..

DI - 45 minuter sedan

Storägare fortsätter öka i Vitrolife

Vitrolifes största ägare, William Demant Invest A/S, fortsätter att steg för steg öka sitt ägande i fertilitetsbolaget. .

DI - 45 minuter sedan

Twitter har stängt av 1 500 konton för att spridit felaktig information om val

Twitter stänger av inte mindre än 1 500 konton som man menar har spridit felaktig information rörande val. .

DI - 45 minuter sedan

Namnbyte genomfört – nu ska fastighetsbolaget sluta att förväxlas med Carnegie

Fastighetsbolaget D Carnegie & Co har nu bytt namn till Hembla. Namnbytet har annonserats tidigare och genomfördes på tisdagen på en extrastämma..

DI - 45 minuter sedan

Paypal-grundare kan bli Sverigeambassadör

Den 42-årige finansmannen och Paypal-grundaren Ken Howery kan bli USA:s nya ambassadör i Sverige, meddelar Vita huset. "Kommer att göra ett fantastiskt jobb", säger Peter Dahlen, vd på den amerikanska handelskammaren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.