DI > Ekonomi

Sunday, 16 December, 20:36

Liknande nyheter

Taggar: BankenDen stora , börsuppgångenär död
TA - 11 jul 14 kl. 11:52

Banker leder börsuppgång

Uppgången på Stockholmsbörsen höll i sig under förmiddagen. Bankerna återhämtade sig efter gårdagens kursfall, utlöst av oron kring portugisiska Banco Espirito Santo.
Klockan 11.

Kristianstadsbladet - 11 jul 14 kl. 11:52

Banker leder börsuppgång

Uppgången på Stockholmsbörsen höll i sig under förmiddagen. Bankerna återhämtade sig efter gårdagens kursfall, utlöst av oron kring portugisiska Banco Espirito Santo.
Klockan 11.

BT - 11 jul 14 kl. 11:52

Banker leder börsuppgång

Uppgången på Stockholmsbörsen höll i sig under förmiddagen. Bankerna återhämtade sig efter gårdagens kursfall, utlöst av oron kring portugisiska Banco Espirito Santo. Klockan 11.

Sydsvenskan - 30 aug 13 kl. 06:30

Jättar draglok i börsuppgång

Stockholmsbörsen vände upp på torsdagen. När handeln stängde hade OMXS-index gått upp med 0,6 procent till 385,8. Uppgången var i linje med utvecklingen på de ledande börserna i Europa, där kurserna steg med 0,5?

Dagens PS - 07 nov 18 kl. 11:12

Danske Bank lyfter aktiemarknaden

Danske Bank uppger att utfallet i det amerikanska mellanårsvalet blev som väntat och att Trump framöver kommer att bli begränsad kring den ekonomiska politiken. Samtidigt kommer hans skattereform att bestå och andra stimulanser kan komma från att demokrater och republikaner lättare kan komma överens om till exempel investeringar i infrastrukturen. Annars är drivkrafterna som hållit igång börsuppgången fortsatt intakta.

PrivataAffärer - 13 nov 18 kl. 10:00

Pictet: Ny tjurmarknad efter en ”grym” oktober

Det skriver den internationella schweiziska banken Pictet Asset Management i sin barometer för oktober, författad av chefsstrategen Luca Paolini. Han anser att börsuppgångarna under det senaste decenniet var för höga. ”Men korrektionen i oktober blev också för skarp”, skriver han i Barometern.

YLE - 02 aug 12 kl. 09:32

Få tror längre på börsuppång

Finländarnas förtroende för aktieplaceringar rasade under våren, visar en färsk enkät. 58 procent av finländarna tror att börskurserna kommer att sjunka också under det närmaste halvåret, och nästan hälften tror att nedgången kommer att fortsätta i ett helt år till. Mätningen görs av den svenska banken Nordnet fyra gånger om året.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Minskat förtroende för USA:s ekonomi

Inte sedan 2013 har så många amerikaner trott att det kommande året blir sämre.  Det visar en opinionsundersökning som tidningen Wall Street Journal och tv-kanalen NBC låtit göra..

DI - 30 minuter sedan

Det gör ont när skuldbubblor brister

Nytt år, nya möjligheter. Hurtigt i överkant? Kanske det, men världen brukar växa och trotsa politiker, väder och vind.

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: 5.000 jobb bort på Jaguar Land Rover

Brittiska biltillverkaren Jaguar Land Rover kommer skära bort tusentals jobb under nästa år. Det skriver The Guardian..

DI - 1 timme sedan

Kärnkraften är olönsam

DEBATT. Nyligen skrev tre kristdemokrater, bland andra Ebba Busch Thor, på Di Debatt att Sverige bör nyinvestera i modern kärnkraft. Att föreslå moderna kärnkraftverk är ungefär som att kräva att Volvo skulle skapa en modern Volvo Amazon, skriver författaren Åsa Moberg..

DI - 1 timme sedan

Businesshypnotisören får svenska företag att falla i trans

Hypnos har alltid förknippats med magi och mystik. Men i skuggan av snurrande spiraler och gungande fickur har hypnos utvecklats till en behandlingsmetod för att lindra fobier, röksug och få människor att prestera bättre. .

DI - 2 timmar sedan

Kastade ut sedlar från tak — greps av polisen

Människorna i ett arbetarområde i Hongkong gick i spinn i lördags när sedlar plötsligt regnade ner över dem. Nu har den unge entreprenör som låg bakom tilltaget gripits sedan han kört tillbaka till området i sin Lamborghini..

DI - 3 timmar sedan

Höjdarna har ingen spåkula

Stora aktieinnehav hos insynspersoner är ett plus, men det ska inte vara det enda skälet till att man köper en aktie. Däremot är insynsförsäljningar en tyngre signal än insynsköp – börstopparna gillar nämligen inte att förlora pengar..

DI - 3 timmar sedan

Stekhet insiderhandel tecken på fortsatt börsoro

Insynspersoner har under hösten tankat aktier till nya rekordnivåer, visar statistik från Insiderfonder.  Handeln kan skvallra om vart börsen är på väg, men att blint ta rygg på bolagstopparna kan vara en farlig idé, varnar experten..

DI - 3 timmar sedan

Vd-skifte i Fabege

Fastighetsbolaget Fabeges vd Christer Hermelin lämnar bolaget. .

DI - 4 timmar sedan

Lista: Här är aktierna som toppfonderna älskar

Börsen är ned rejält i år, men bland de mindre bolagen finns det gott om kursraketer. Di listar aktierna som de bäst presterande småbolagsfonderna gillar – och ett bolag sticker ut. Åtta av de tio bästa fonderna äger aktien, som hittills i år rusat 45 procent.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.