DN > Nyheter

Wednesday, 17 October, 13:42

DN - 20 sep 18 kl. 11:09

Bokrecension: Björn Ranelid – en outtröttlig advokat i egen sakBjörn Ranelid är inte en författare som låter sina romaner tala för sig själva. Jesper Högström får lätt klaustrofobi av en berättare som inte kan låta bli att försvara sin egen historia..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ranelid, Högström

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bokrecension, Björn, Raneliden , outtröttlig, advokati , egen, sak

Fler nyheter från DN

DN - 3 minuter sedan

Minnesord: Lars Huck Hultgren

Som tidigare meddelats har konstnären Lars Huck Hultgren, Stockholm, avlidit i en ålder av 87 år. Han efterlämnar hustrun Eva och sönerna Jonas och Justus med familjer samt Evas barn Susanne och Håkan med familjer..

DN - 5 minuter sedan

Minnesord: Bjarne Petri

Överstelöjtnant Bjarne Petri, Stockholm, har avlidit i en ålder av nära 84 år. Närmast anhöriga är dottern Marica och sonen Claes med familjer..

DN - 30 minuter sedan

Konstrecension: Blodet sprutar i hämningslös performance

”Game On” lär vara den största produktionen hittills på Lilith Performance Studio i Malmö. Det adrenalinstinna och hämningslösa är själva poängen, skriver Dan Jönsson.  .

DN - 30 minuter sedan

Sjöstedt: C:s hårda linje ”orimlig”

Vänsterpartiet riskerar att förlora allt inflytande om Stefan Löfven (S) lyckas bilda en mittenregering. Partiledaren Jonas Sjöstedt ger inget besked om han i ett sådant läge kan försöka stoppa Löfven som statsminister..

DN - 45 minuter sedan

Tio döda i explosion på Krim

Tio personer har dödats i en explosion i en skola på Krimhalvön. Det är ännu oklart vad som ligger bakom expolosionen, men enligt ryska myndigheter kan det vara ett terrorattentat..

DN - 45 minuter sedan

”Kroppsaktivismen uppmuntrar människor att må bra”

Kroppsaktivismen uppmuntrar inte fetma. Det enda den försöker uppmuntra är att människor ska må bra med sig själva, skriver kroppsaktivisten Anna Perlestam..

DN - 1 timme sedan

Hög stämning när Kanada legaliserar cannabis

Kanada har som det hittills första stora landet i världen legaliserat cannabis. Enligt den nya lagen får man som privatperson odla som mest fyra plantor hemma och gå runt med upp till 30 gram cannabis i fickan..

DN - 1 timme sedan

Man avliden på häktet i Sollentuna

En man i 20-årsåldern har avlidit på häktet i Sollentuna. Omständigheterna är än så länge oklara. – I skrivande stund finns det inget som tyder på egen eller annans handåverkan, säger Lennart Pettersson, jourhavande förundersökningsledare på polisen Stockholm Nord..

DN - 1 timme sedan

Östersundsbossens anteckningar: ”Luftfaktura”

Östersund FK:s ekobrottsmisstänkte ordförande Daniel Kindberg hade anteckningar om ”luftfaktura” på sitt kontor. De ska visa hur Östersundshem lurats på miljoner. – Det här är nog det värsta jag har sett, säger Östersundshems Christer Sundin till Östersunds-Posten..

DN - 1 timme sedan

Michael Winiarski: Stabilt Saudiarabien viktigt för att hålla ner oljepriser

USA:s president Donald Trump har gått till försvar för Saudiarabiens regim trots att allt fler uppgifter talar för att den försvunna journalisten Jamal Khashoggi mördades på det saudiska konsulatet i Istanbul. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski svarar på tre frågor om vad som kan ligga bakom den attityden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.