DN > Nyheter

Wednesday, 12 December, 10:42

DN - 20 sep 18 kl. 11:09

Bokrecension: Björn Ranelid – en outtröttlig advokat i egen sakBjörn Ranelid är inte en författare som låter sina romaner tala för sig själva. Jesper Högström får lätt klaustrofobi av en berättare som inte kan låta bli att försvara sin egen historia..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ranelid, Högström

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bokrecension, Björn, Raneliden , outtröttlig, advokati , egen, sak

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Minnesord: Rune Kjellander

En gentleman av rätta virket har gått bort. Vid en ålder av 98 år har personhistorikern Rune Kjellander, Värmdö, avlidit. Närmaste anhöriga är barnen Anita, Elisabeth och Lars-Göran.

DN - 4 timmar sedan

600 poliser jagar misstänkt gärningsman i Strasbourg

600 poliser jagar den misstänkte gärningsmannen efter skottlossningen vid julmarknaden i Strasbourg, där tre människor dödades och flera skadades. Samtidigt har säkerhetsnivån för terrorhot höjts till Frankrikes högsta nivå..

DN - 10 minuter sedan

Katrine Marçal: Förlorar Theresa May kvällens omröstning måste hon avgå både som partiledare och premiärminister

ANALYS. Politik handlar ofta om siffror. Och för Theresa May var siffran alltid 48.

DN - 15 minuter sedan

Minnesord: Pontus Grate

Museimannen Pontus Grate, Stockholm, har som tidigare meddelats avlidit i en ålder av 95 år. Närmast anhöriga är hustrun Elisabeth och barnen Christoffer, Mathias och Ulrica med familjer..

DN - 30 minuter sedan

Erik Ohlsson: Enskilda terrorister är mycket svåra att övervaka i öppna samhällen

Massakern på en julmarknad i Strasbourg ger ekon av tidigare års terrordåd i Europa. Har hotet ökat nu? DN:s Erik Ohlsson svarar på tre frågor om attackerna i Strasbourg..

DN - 45 minuter sedan

M: De kriminella gängen är inga övergångsgäng

Elisabeth Svantesson (M) försvarar budgetförslaget från Moderaterna och Kristdemokraterna med att svenska samhällsproblem måste angripas även om Sverige bara har en övergångsregering. – De kriminella gängen är inga övergångsgäng. De sjuka har inga övergångssjukdomar, säger hon i riksdagens budgetdebatt..

DN - 10 timmar sedan

Huaweichefen kan bli fri mot borgen

It-jätten Huaweis finanschef Meng Wanzhou får släppas mot borgen, meddelar en domare i Vancouver i Kanada..

DN - 1 timme sedan

Framgångsrika Sky lägger ner cykelsatsning

De senaste årens mest framgångsrika cykellag, Team Sky, är i farozonen. Huvudsponsorn Sky Sports har meddelat att de tänker lägga sina pengar på andra projekt från och med år 2020..

DN - 1 timme sedan

Löfven går mot nederlag i riksdagen

På fredag klockan nio ska riksdagen rösta om Stefan Löfven (S) som statsminister – trots att allt tyder på att Löfven kommer att röstas ned. – Det är fortsatt betydande låsningar i svensk politik, säger talman Andreas Norlén..

DN - 1 timme sedan

Michael Winiarski: Klimatförnekande axeln kan hindra beslut om klimatet

KATOWICE. Den stora klyftan på FN:s toppmöte om klimatet går inte bara mellan rika och fattiga länder. Lika mycket mellan de stora producenterna av fossila bränslen, ofta styrda av auktoritära ledare, och den övriga världen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.