SVT > Inrikes

Monday, 17 December, 13:26

Liknande nyheter

Taggar: Vänsterpartiet, håller, Presskonferens
Västerbottens Folkblad - 10 mar 14 kl. 11:07

Vänstern håller presskonferens

Efter helgens utspel från Lennart Holmlund (S). Nu ska Vänsterpartiet hålla presskonferens. Efter helgens utspel från Socialdemokraterna, bland dem Lennart Holmlund, angående partiets framtida samarbete med Vänsterpartiet.

DN - 02 jul 18 kl. 09:52

Vänsterpartiet håller presskonferens

I dag är det Vänsterpartiets tur att ta ton i Almedalen..

Nerikes Allehanda - 22 nov 16 kl. 10:39

Vänsterpartiet behåller sina platser i nämnder

Vänsterpartiet behåller sina platser i olika nämnder som de fick utan det politiska samarbetet med Socialdemokraterna och Miljöpartiet. Socialdemokraterna och Miljöpartiet regerar nu i minoritet..

DI - 10 jul 16 kl. 09:50

Jonas Sjöstedt (V) håller presskonferens

Sist ut i Almedalen är Vänsterpartiet. Klockan 10.00 på söndagen håller V-ledaren Jonas Sjöstedt presskonferens.

NSD - 09 dec 14 kl. 10:41

Vänsterpartiet ställer krav på staten

Nu ställer Vänsterpartiet krav på staten..

LV - 24 sep 15 kl. 10:07

Oväntade stödet: Vänsterpartiet ställer sig bakom friskola i Djursdala

Igår gick föräldrarna i Djursdala ut med att de tänker starta en friskola - om den planerade skolnedläggningen blir av.
Nu ställer sig Vänsterpartiet bakom friskoleförslaget..

Länstidningen i Jämtland - 20 apr 18 kl. 12:51

Från 21 namn på valsedeln till 0 – Vänsterpartiet ställer inte upp i höstens val

Vänsterpartiet i Ragunda, som i förra valet hade 21 namn på valsedeln, ställer inte upp i höstens fullmäktigeval. Partiet kommer istället att välja andra arbetsformer för att driva sina frågor..

Expressen - 17 aug 17 kl. 10:47

Vänsterpartiet håller pressträff

Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt håller under onsdagsförmiddagen pressträff i riksdagen. Under pressträffen väntas partiet presentera ny politik.– Vi kan inte gå in på vad pressträffen kommer att handla om, säger Jonas Sjöstedts pressekreterare Örjan Rodhe.

Expressen - 20 sep 18 kl. 10:58

Vänsterpartiet håller pressträff

Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt håller pressträff i riksdagen klockan 11. Han väntas presentera en nyhet som rör den parlamentariska situationen. .

DI - 13 aug 18 kl. 10:46

Vänsterpartiet presenterar vallöfte

Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt håller presskonferens med start klockan 11.00. Se hela presskonferens här..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Så löser du konflikterna som uppstår inför julen

Under julen uppstår det lätt konflikter och den allra största brukar handla om var man ska vara på julafton. Blir det hos dina kusiner eller hos din partners syster. Och hur viktigt är det att alla tittar på Kalle Anka.

SVT - 1 timme sedan

Experten om barnfamiljen som gick med i IS: ”Jag saknar ord”

De unika filmer som SVT Nyheter har kommit över ger en inblick i hur barnfamiljer – tillika IS-anhängare – lever i krigets Syrien chockar experterna. – Ska de här barnen gå i förskola med vanliga barn eller finns det någon säkerhetsrisk?, säger Hanif Azizi, polis i Rinkeby och föreläsare om extremism..

SVT - 1 timme sedan

Stefan Löfven (S) om tiggeriförbudet: Nu vet vi vad som gäller

På en pressträff under måndagen kommenterade statsminister Stefan Löfven Högsta förvaltningsdomstolens dom om tiggeriförbud, utan att ta ställning till beslutet. – Nu har de sagt sitt, och då har vi det att rätta oss efter, säger Stefan Löfven..

SVT - 2 timmar sedan

Talmannen funderar på sitt nästa steg

Talmannen Andreas Norlén kommer tidigast på tisdagen att ge besked om nästa steg i regeringsbildningen. Frågan är om han då kommer att föreslå en ny statsministeromröstning före jul..

SVT - 7 timmar sedan

Unik film: Här förbereder sig jihadisten för krig – framför sina barn

Mannen skryter för sin son om hur han ”sköt ihjäl en ’otrogen’”. Barnet, som är i femårsåldern, vet redan hur han ska hantera en kalasjnikov. SVT Nyheter kan i dag visa unika filmer som ger en inblick i barnfamiljers vardag i terrorns Syrien..

SVT - 11 timmar sedan

Snön dundrar in över Sverige – SMHI går ut med varning efter flera trafikolyckor

Snöfallet har slagit till rejält mot södra Sverige och ställt till med problem i trafiken. Buss i diket utanför Linköping, lastbil rakt genom mitträcket på E4:an nära Örkelljunga och bil i kollision med buss utanför Otterbäcken är några exempel. Nu drar nederbörden vidare norrut, och SMHI varnar för besvärligt väder i Västernorrlands och Gävleborgs län..

SVT - 15 timmar sedan

Våldsamma demonstrationer mot migrationsavtal i Bryssel

Demonstrationer urartade i våld när över 5000 människor protesterade mot FN:s migrationsavtal i Bryssel under söndagkvällen. Polis använde vattenkanoner och tårgas för att stoppa sammandrabbningarna, enligt BBC..

SVT - 15 timmar sedan

Talman Andreas Norlén i SVT:s Agenda

I början av nästa vecka kommer talman Andreas Norlén att lämna besked om vem som blir föremål för nästa statsministeromröstning och när den kommer att ske. Han hoppas att det ska bli den sista. –Min mening är att frågan ska kunna lösas i omgång tre, säger han i SVT:s Agenda..

SVT - 15 timmar sedan

Person omhändertagen efter intrång på skyddsobjekt i Bålsta

En person omhändertogs under söndagen efter att ha tagit sig in på ett skyddsobjekt i Bålsta, uppger Försvarmakten i ett pressmeddelande..

SVT - 15 timmar sedan

Rikspolischefen: Ett misslyckande för hela samhället

Det mest akuta för att minska dödsskjutningarna i Sverige är att bryta tillväxten till de kriminella gängen, säger rikspolischef Anders Thornberg. – Om 12-13-åringar begår brott måste det få konsekvenser, man måste ta hand om dem, säger han i SVT:s Agenda. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.