Dagens Media > Ekonomi

Monday, 18 February, 04:47

Dagens Media - 20 sep 18 kl. 09:24

Mittmedia Kompetens kapar 27 tjänsterOmkring 40 procent av alla tjänster försvinner från Mittmedias bemanningsföretag när lokaltidningskoncernen ska spara..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Kompetens, Mittmedias

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mittmedia, Kompetens, kapar27 , tjänster
Resume - 17 feb 14 kl. 10:35

Aller stoppar utgivning – kapar tjänster


Aller Medias Sverige-vd Bodil Ericsson Torp har flaggat för personalnedskärningar. Nu är det klart att tjänster kapas på Trädgård & Blommor vars utgivning stoppas..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Mittmedia bantar med150 tjänster

Stora neddragningar kommer att ske inom Mittmediakoncernen.
Det har personalen informerats om på måndagsförmiddagen sedan det står klart att mellan 130 och 150 tjänster ska bort. Av dessa är omkring 100 redaktionella medarbetare..

Dagens Media - 29 dec 17 kl. 14:43

Tv-bolagen kapar tjänster

ÅRET SOM GICK. Terrordåd, högerextremism, historiens längsta tv-konflikt och en massiv #metoo-rörelse. Branschen har skakats om rejält under 2017 – Dagens Media sammanfattar vilka händelser som definierade medieåret..

Dagensanalys.se - 06 aug 18 kl. 18:37

Chefredaktören på Mittmedia: ”Alla inser givetvis att all framtid ligger i de digitala kanalerna”

Den som vill bilda sig en uppfattning om dagsläget och framtidstron inom den svenska landsortspressen gör rätt i att söka kontakt med Daniel Nordström som är chefredaktör på Mittmedia. Han är en av de offensiva mittfältarna, chefredaktör för en grupp av tidningar, som är en av de mäktigaste mediekoncernerna utanför storstäderna. Vi fick en pratstund med Daniel och hans syn på framtiden och tidningsbranschen i synnerhet.

SmålandsPosten - 31 jul 13 kl. 06:47

Ett 50-tal tjänster försvinner från Ikea communications

Ett 50-tal tjänster försvinner. Det står klart när förhandlingarna runt Ikea Communications omorganisation, som träder i kraft den första september, nu är klara. Smålandsposten har tidigare berättat att Ikea Communications (Icom) ska dela upp sin verksamhet i två delar; kreation och produktion.

Resume - 18 maj 15 kl. 13:26

Klart: 40 tjänster bort på Mittmedia

Mittmedia har tidigare under våren skurit ned med 36,5 tjänster. Nu är förhandlingarna med journalistklubben helt avslutade och klart är att 40,5 tjänster försvinner från mediehuset..

YLE - 04 mar 14 kl. 15:29

Intern service behöver Nummenmaas kompetens

Många stora byggen, renoveringar och upphandlingar är aktuella i Raseborg. Staden vill stärka enheten för Intern service med ett chefsbyte. Ny chef blir Arne Nummenmaa, stadens nuvarande grundtrygghetschef.

Resume - 17 feb 15 kl. 15:01

Mittmedia planerar sammanslagningar – omkring 18 tjänster kan försvinna

Mittmedia har planer på att införa en gemensam redigering och sportredaktion. Cirka 18 tjänster kan försvinna, det skriver Journalisten..

Dagens Media - 18 maj 15 kl. 13:52

Mittmedia bantar med 40 tjänster

När förhandlingarna är slut står det klart att 40 tjänster försvinner från Mittmedia. Alla drabbade har tackat ja till avgångsvederlaget..

Barometern - 10 mar 16 kl. 11:21

Mittmedia sparar mer

Tidningskoncernen Mittmedia ska spara 133 miljoner kronor under 2017 och 2018, enligt ett beslut i styrelsen. Det innebär att 90 tjänster kommer att försvinna på koncernens 28 tidningar. För Nerikes Allehandas del handlar det om 18 tjänster, från 68 till 50 anställda, skriver na.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 21 timmar sedan

Hampus Knutsson: "Det pågår illasinnad brunsmetning av Moderaterna"

HELGLÄSNING. Krisexperten Hampus Knutsson berättar om livet bakom Moderaternas kulisser under valrörelsen, och om vad som kan bli partiets största utmaning framöver: "Misstänkliggörandet av Moderaterna har varit framgångsrikt – den mobiliseringen har varit svår att möta", säger han..

Dagens Media - Igår: 08:00

Christoffer Hjalmarsson: "Jag gick från att ha allt till ingenting"

Under 2018 sändes serien "36 dagar på gatan" i SVT. Nu är Christoffer Hjalmarsson, som ligger bakom serien, nominerad till årets prestation och årets profil: "Jag är väldigt glad att serien får en knuff", säger han till Dagens Media..

Dagens Media - I förrgår: 14:44

Smärtsam digital resa – mot dagens vinst

TV4 har gjort ett kanonresultat. Bonnier Broadcastings vd Casten Almqvist hyllar medarbetarnas förmåga att förhålla sig till förändring. "Det är nyckeln"..

Dagens Media - I förrgår: 14:39

DN tappar 42 miljoner kronor

Dagens Nyheter minskar vinsten för helåret 2018 med 36 procent jämfört med 2017..

Dagens Media - I förrgår: 10:15

Breakit gör storförlust – backar 5 miljoner

Startup-sajten Breakit gjorde en jätteförlust i fjol – men vd:n Olle Aronsson är ändå positiv..

Dagens Media - I förrgår: 13:47

Strive vill öppna nya vägar

Efter missnöjet med tv-husens bud på La Liga och Serie A, startade IMG streaming- tjänsten Strive. Nu har den globala rättighets- agenturen även sjösatt linjär-tv, och ligger i utdragna förhandlingar med teleoperatörer. "Effekten av Strive är att vi kan välja en annan väg", säger IMG:s vd Kristian Hysén..

Dagens Media - I förrgår: 13:38

Vinstras för Expressen

Expressens vinst för helåret 2018 minskar med 34 procent jämfört med föregående år..

Dagens Media - I förrgår: 10:15

Breakit med storförlust – backade 5 miljoner

Startup-sajten Breakit gjorde en jätteförlust i fjol – men vd:n Olle Aronsson är ändå positiva..

Dagens Media - I förrgår: 10:07

Aller skrotar korsordstidningarna

Aller media gör sig av med sina tio korsordstitlar när bolaget fortsätter rensa upp i varumärkesportföljen..

Dagens Media - I förrgår: 10:00

Schibsted och Bonnier News återupplivar Impact

Impact kommer tillbaka, fast under namnet Veckopaketet Kvällspress: "Vi kan se att det finns en ökad efterfrågan igen", säger Fredrik C Nilsson, printchef på Schibsted Sales & Inventory..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.