Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 11:16

Liknande nyheter

Taggar: Mittmedia, Kompetens, kapar27 , tjänster
Resume - 17 feb 14 kl. 10:35

Aller stoppar utgivning – kapar tjänster


Aller Medias Sverige-vd Bodil Ericsson Torp har flaggat för personalnedskärningar. Nu är det klart att tjänster kapas på Trädgård & Blommor vars utgivning stoppas..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Mittmedia bantar med150 tjänster

Stora neddragningar kommer att ske inom Mittmediakoncernen.
Det har personalen informerats om på måndagsförmiddagen sedan det står klart att mellan 130 och 150 tjänster ska bort. Av dessa är omkring 100 redaktionella medarbetare..

Dagens Media - 29 dec 17 kl. 14:43

Tv-bolagen kapar tjänster

ÅRET SOM GICK. Terrordåd, högerextremism, historiens längsta tv-konflikt och en massiv #metoo-rörelse. Branschen har skakats om rejält under 2017 – Dagens Media sammanfattar vilka händelser som definierade medieåret..

Dagensanalys.se - 06 aug 18 kl. 18:37

Chefredaktören på Mittmedia: ”Alla inser givetvis att all framtid ligger i de digitala kanalerna”

Den som vill bilda sig en uppfattning om dagsläget och framtidstron inom den svenska landsortspressen gör rätt i att söka kontakt med Daniel Nordström som är chefredaktör på Mittmedia. Han är en av de offensiva mittfältarna, chefredaktör för en grupp av tidningar, som är en av de mäktigaste mediekoncernerna utanför storstäderna. Vi fick en pratstund med Daniel och hans syn på framtiden och tidningsbranschen i synnerhet.

SmålandsPosten - 31 jul 13 kl. 06:47

Ett 50-tal tjänster försvinner från Ikea communications

Ett 50-tal tjänster försvinner. Det står klart när förhandlingarna runt Ikea Communications omorganisation, som träder i kraft den första september, nu är klara. Smålandsposten har tidigare berättat att Ikea Communications (Icom) ska dela upp sin verksamhet i två delar; kreation och produktion.

Resume - 18 maj 15 kl. 13:26

Klart: 40 tjänster bort på Mittmedia

Mittmedia har tidigare under våren skurit ned med 36,5 tjänster. Nu är förhandlingarna med journalistklubben helt avslutade och klart är att 40,5 tjänster försvinner från mediehuset..

Resume - 01 okt 13 kl. 10:37

Masscreation ska hjälpa MittMedia att erövra det digitala landskapet

Mediekoncernen Mittmedia ska lansera digitala tjänster på samtliga marknader. MittMedia har valt Masscreation för att dels ta fram en lanseringsstrategi, dels arbeta med konceptutveckling..

YLE - 04 mar 14 kl. 15:29

Intern service behöver Nummenmaas kompetens

Många stora byggen, renoveringar och upphandlingar är aktuella i Raseborg. Staden vill stärka enheten för Intern service med ett chefsbyte. Ny chef blir Arne Nummenmaa, stadens nuvarande grundtrygghetschef.

Resume - 17 feb 15 kl. 15:01

Mittmedia planerar sammanslagningar – omkring 18 tjänster kan försvinna

Mittmedia har planer på att införa en gemensam redigering och sportredaktion. Cirka 18 tjänster kan försvinna, det skriver Journalisten..

Dagens Media - 18 maj 15 kl. 13:52

Mittmedia bantar med 40 tjänster

När förhandlingarna är slut står det klart att 40 tjänster försvinner från Mittmedia. Alla drabbade har tackat ja till avgångsvederlaget..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 45 minuter sedan

Felicia Margineau lever efter mottot "hakuna matata"

PODD. Uppstickarnas Johanna Snickars och Karin Bäcklund möter Felicia Margineau. Rean som 17-åring anordnade hon en manifestation mot rasism som samlade 10 000 personer.

Dagens Media - 2 timmar sedan

Sara Liljegren blir managing director på Mediamonks

Sara Liljegrens uppgift blir att positionera företagets olika affärsområden: "Mediamonks Stockholm har en enorm potential", säger hon..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Toppkvartal för Netflix

Två miljoner fler prenumeranter än väntat för Stramingjätten – som dessutom meddelade att de kommer att fokusera på fler egna produktioner i framtiden. .

Dagens Media - 3 timmar sedan

Carat vinner Sats

Mediabyrån ska driva gymkedjan Sats digitala resa i Norden..

Dagens Media - 19 timmar sedan

70 marknadsförbund i upprop mot e-privacyförordningen

Svenska Swedma bland dem som har skrivit under: "Förordningen försvårar och omöjliggör för oss".

Dagens Media - 22 timmar sedan

Hur skyddar jag mitt varumärke?

EXPERTEN SVARAR. Vad kan du som annonsör göra för att minimera risken för att synas i sammanhang som är skadliga för varumärket, och hur stort är problemet egentligen? Jonas Olsen, Nordeuropachef på Pubmatic, reder ut..

Dagens Media - Igår: 11:11

Ny OOH-jätte på gång i Storbritannien

Radiogruppen Global har köpt tre utomhusaktörer på kort tid..

Dagens Media - Igår: 09:05

Bidtheater: "Ingen gynnas av Oligopol"

DEBATT. Dominans och bristande transparens ökar riskerna för annonsörer och konsumenter. Bidtheaters Marcus Johansson sin syn på vad som krävs för att ge Facebook och Google en match..

Dagens Media - Igår: 08:27

Facebookintrånget: detta fick hackarna med sig

Färre konton har drabbats av intrånget än vad som befarades – men hela 29 miljoner Facebookanvändare har fått sina personuppgifter stulna..

Dagens Media - Igår: 08:00

Microsofts medgrundare död

Bill Gates om Paul Allens bortgång: "Mitt hjärta brister"..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.