Sydsvenskan > IT

Monday, 10 December, 07:21

Liknande nyheter

Taggar: drifti , Nuuk
Nyhetskanalen - 18 apr 12 kl. 18:19

Värnpliktiga på kungaskepp våldtäktsåtalade i Nuuk

Två unga danska män stod på onsdagen åtalade för grov våldtäkt i Nuuk på Grönland. Offret är en jämnårig grönländsk kvinna. Enligt Extrabladet var de två männen värnpliktiga ombord på det danska kungaskeppet Dannebrog.

Sydsvenskan - 30 dec 11 kl. 18:06

Skånska ambulanser ofta ur drift

Foto: Patrick Persson
Trasiga fordon och personalbrist hindrar skånska ambulanser från att rycka ut.
Det senaste året har skånska ambulanser tagits ur drift vid något hundratal tillfällen. Det har också hänt att ambulanser blivit stående hela dagar, eftersom det varit brist på personal.

BT - 06 nov 14 kl. 10:01

Statoil tar två riggar ur drift

Överkapaciteten inom oljeindustrin och lönsamhetsproblem inom industrin har gjort att norska Statoil tar två oljeriggar, Transocean Spitsbergen och Songa Trym, ur drift under återstoden av 2014. Transocean-riggen avslutar ett uppdrag i Barents hav i mitten av november. Songa Trym-riggen kommer att tas ur drift när man har avslutat ett uppdrag i Oseberg-fältet i Nordsjön, också det om någon vecka.

SR - 01 aug 17 kl. 17:23

Efter IT-skandalen - det dröjer innan all drift är tillbaka i Sverige

Transportstyrelsen har beslutat att all myndighetens IT-drift i framtiden ska skötas av säkerhetsprövad personal i Sverige. Men än så länge är inte all drift återhämtad, och enligt myndighetens generaldirektör Jonas Bjelfvenstam kommer det dröja ytterligare innan all drift kan skötas i Sverige..

IDG - 02 maj 18 kl. 09:00

Ny jätte på drift – nu slås DGC ihop med Candidator


Drift + drift = mer och större drift. Därför har EQT nu valt att slå ihop sina nyligen förvärvade bolag DGC och Candidator..

Computer Sweden - 02 maj 18 kl. 09:00

Ny jätte på drift – nu slås DGC ihop med Candidator


Drift + drift = mer och större drift. Därför har EQT nu valt att slå ihop sina nyligen förvärvade bolag DGC och Candidator..

YLE - 28 dec 12 kl. 09:02

Westenergy i normal drift efter nyår

I dryga två månader nu har Westenergys sopbränningsanläggning i Korsholm producerat el och fjärrvärme av avfall. Vid nyår avslutas testperioden och verket övergår till normal drift. - Hittills har det gått över förväntan bra, säger informatör Josefin Stolpe.

Barometern - 31 mar 14 kl. 13:47

O1 har tagit ur drift

Reaktor 1 vid OKG tas under måndagen ur drift. Anläggningen ska genomgå en planerad revision. Avställningen är beräknad till 45 dygn och under den tiden ska O1 bland annat genomgå byte av bränsle och pumpar.

Kristianstadsbladet - 06 okt 14 kl. 07:46

Regering som blir dyr i drift

Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT
Stefan Löfven lovade mycket till många när han presenterade sin regering. Vår rödgröna regering kommer att bli dyr i drift, skriver riksdagsledamoten Maria Malmer Stenergard (M).
I fredags presenterade Stefan Löfven sin regeringsförklaring.

Nya Wermlands Tidningen - 05 nov 14 kl. 09:53

Fortsatt drift av Lesjöfors servicecenter

Det blir fortsatt drift av Lesjöfors servicecenter åtminstone fram till den 30 juni nästa år, det står klart sedan kommunstyrelsen beslutat att skjuta till pengar för fortsatt drift..

Helsingborgs Dagblad - 06 nov 14 kl. 10:06

Statoil tar två riggar ur drift

Överkapaciteten inom oljeindustrin och lönsamhetsproblem inom industrin har gjort att norska Statoil tar två oljeriggar, Transocean Spitsbergen och Songa Trym, ur drift under återstoden av 2014. Transocean-riggen avslutar ett uppdrag i Barents hav i mitten av november. Songa Trym-riggen kommer att tas ur drift när man har avslutat ett uppdrag i Oseberg-fältet i Nordsjön, också det om någon vecka..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 minuter sedan

Tyska järnvägen lamslagen av strejk

Tåg i hela Tyskland står stilla då fackförbundet EVG under måndagsmorgonen genomför en varningsstrejk, rapporterar Süddeutsche Zeitung. Bakgrunden är en utdragen konflikt i löneförhandlingarna mellan järnvägsbolaget Deutsche Bahn och fackförbundet EVG,.

Sydsvenskan - 2 minuter sedan

Då kommer Dr Who tillbaka

Den som älskar Dr Who får ge sig till tåls till 2020 innan serien är tillbaka. Först sänds dock ett enskilt avsnitt av den brittiska science fiction-serien på nyårsdagen 2019, skriver BBC om det egna programmet. Den senaste säsongen av "Dr Who" avslutad.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Julhandeln ökar – men tillväxten är måttlig

I år kommer vi att lägga ungefär 23 miljarder kronor på julklappar, enligt Svensk handels prognos. Men trots att julhandeln väntas slå rekord är tillväxten måttlig i relation till hushållens inkomster, säger chefsekonomen Johan Davidson. I genomsnitt ko.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Macron håller tal till nationen

Frankrikes president Emmanuel Macron står nu inför sin största kris någonsin. Under måndag kväll håller han ett direktsänt tv-tal till nationen, sitt första stora utspel efter att de Gula västarna började sina protester för fyra veckor sedan. Franska ti.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Japanska åklagare åtalar Ghosn och Nissan

Åklagare i Japan har lämnat in ett formellt åtal mot den avsatte Nissan-ordföranden Carlos Ghosn för ekonomiska oegentligheter. Ghosn, som suttit frihetsberövad sedan det uppseendeväckande gripandet den 19 november, anklagas för att i flera år ha deklar.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Stjärnans comeback dröjer - kan missa resten av året

HK Malmös storskytt Adam Lönn ännu inte redo för spel..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ville värma sig – tände brasa i väntkur

Räddningstjänsten kallades under natten till måndag till Älvkarleby station, söder om Gävle, då det brann i en väntkur, skriver Gefle Dagblad. Larmet kom vid 02.30-tiden och enligt larmoperatören var det några personer som tänt en brasa i väntkuren för.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

”Allt fler i Skåne äter för mycket och fel. Hälften av Skånes befolkning är överviktig eller fet. Vi föreslår ett batteri av åtgärder.”

Karin Wendin, professor i mat- och måltidsvetenskap, och Anders Olshov, Intelligence Watch..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

"Stranger things" tredje säsong kommer 2019

Netflix nostaligskimrande rysarserie "Stranger things" dyker upp igen nästa år, avslöjar strömningstjänsten i ett videoklipp. Handlingen är fortfarande höljd i dunkel, men titlarna på de åtta avsnitten avslöjas. Handlingen utspelar sig också under somma.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Khashoggi: Jag kan inte andas

"Jag kan inte andas" var de sista orden som den saudiske journalisten Jamal Khashoggi uttalade, uppger CNN och hänvisar till en källa som har läst en utskrift av en ljudinspelning från mordet. Enligt källan framgår det av utskriften att mordet var plane.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.