Sydsvenskan > IT

Tuesday, 19 February, 19:54

Liknande nyheter

Taggar: drifti , Nuuk
Nyhetskanalen - 18 apr 12 kl. 18:19

Värnpliktiga på kungaskepp våldtäktsåtalade i Nuuk

Två unga danska män stod på onsdagen åtalade för grov våldtäkt i Nuuk på Grönland. Offret är en jämnårig grönländsk kvinna. Enligt Extrabladet var de två männen värnpliktiga ombord på det danska kungaskeppet Dannebrog.

Sydsvenskan - 30 dec 11 kl. 18:06

Skånska ambulanser ofta ur drift

Foto: Patrick Persson
Trasiga fordon och personalbrist hindrar skånska ambulanser från att rycka ut.
Det senaste året har skånska ambulanser tagits ur drift vid något hundratal tillfällen. Det har också hänt att ambulanser blivit stående hela dagar, eftersom det varit brist på personal.

BT - 06 nov 14 kl. 10:01

Statoil tar två riggar ur drift

Överkapaciteten inom oljeindustrin och lönsamhetsproblem inom industrin har gjort att norska Statoil tar två oljeriggar, Transocean Spitsbergen och Songa Trym, ur drift under återstoden av 2014. Transocean-riggen avslutar ett uppdrag i Barents hav i mitten av november. Songa Trym-riggen kommer att tas ur drift när man har avslutat ett uppdrag i Oseberg-fältet i Nordsjön, också det om någon vecka.

SR - 01 aug 17 kl. 17:23

Efter IT-skandalen - det dröjer innan all drift är tillbaka i Sverige

Transportstyrelsen har beslutat att all myndighetens IT-drift i framtiden ska skötas av säkerhetsprövad personal i Sverige. Men än så länge är inte all drift återhämtad, och enligt myndighetens generaldirektör Jonas Bjelfvenstam kommer det dröja ytterligare innan all drift kan skötas i Sverige..

IDG - 02 maj 18 kl. 09:00

Ny jätte på drift – nu slås DGC ihop med Candidator


Drift + drift = mer och större drift. Därför har EQT nu valt att slå ihop sina nyligen förvärvade bolag DGC och Candidator..

Computer Sweden - 02 maj 18 kl. 09:00

Ny jätte på drift – nu slås DGC ihop med Candidator


Drift + drift = mer och större drift. Därför har EQT nu valt att slå ihop sina nyligen förvärvade bolag DGC och Candidator..

YLE - 28 dec 12 kl. 09:02

Westenergy i normal drift efter nyår

I dryga två månader nu har Westenergys sopbränningsanläggning i Korsholm producerat el och fjärrvärme av avfall. Vid nyår avslutas testperioden och verket övergår till normal drift. - Hittills har det gått över förväntan bra, säger informatör Josefin Stolpe.

Barometern - 31 mar 14 kl. 13:47

O1 har tagit ur drift

Reaktor 1 vid OKG tas under måndagen ur drift. Anläggningen ska genomgå en planerad revision. Avställningen är beräknad till 45 dygn och under den tiden ska O1 bland annat genomgå byte av bränsle och pumpar.

Kristianstadsbladet - 06 okt 14 kl. 07:46

Regering som blir dyr i drift

Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT
Stefan Löfven lovade mycket till många när han presenterade sin regering. Vår rödgröna regering kommer att bli dyr i drift, skriver riksdagsledamoten Maria Malmer Stenergard (M).
I fredags presenterade Stefan Löfven sin regeringsförklaring.

Nya Wermlands Tidningen - 05 nov 14 kl. 09:53

Fortsatt drift av Lesjöfors servicecenter

Det blir fortsatt drift av Lesjöfors servicecenter åtminstone fram till den 30 juni nästa år, det står klart sedan kommunstyrelsen beslutat att skjuta till pengar för fortsatt drift..

Helsingborgs Dagblad - 06 nov 14 kl. 10:06

Statoil tar två riggar ur drift

Överkapaciteten inom oljeindustrin och lönsamhetsproblem inom industrin har gjort att norska Statoil tar två oljeriggar, Transocean Spitsbergen och Songa Trym, ur drift under återstoden av 2014. Transocean-riggen avslutar ett uppdrag i Barents hav i mitten av november. Songa Trym-riggen kommer att tas ur drift när man har avslutat ett uppdrag i Oseberg-fältet i Nordsjön, också det om någon vecka..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Gustafsson ersätter Hodor

Nästan en vecka har gått sedan Peder Hodor lämnade rollen som generalsekreterare för Svenska bandyförbundet. Nu är det klart att Per-Anders Gustafsson blir tillförordnad, och därmed tar över Hodors arbetsuppgifter. "Per-Anders är ledamot av förbundsstyr.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Sju barn omkom i brand i Kanada

En eldsvåda i en villa i Halifax i sydöstra Kanada har krävt sju barns liv. De omkomna var mellan tre månader och 17 år. Pappan till barnen vårdas för livshotande skador, medan mamman inte är livshotande skadad.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Almtunaspelare stängs av i elva matcher

Svenska ishockeyförbundet stänger av Almtunas Lucas Sandström i elva matcher, från den 17 februari till 31 mars. Anledningen är den incident där Sandström vräkte ner linjedomaren Oscar Leander Olsson i isen när Almtuna mötte Karlskrona. I beslutet står.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Podden avsnitt 70: Inga dagar är tillräckligt dåliga för svarta kläder

Nord & Francke vänder blickarna mot sig själv för att se det andra ser..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Mira Bahr: ”Jag sitter helst på bänken”

Klasskompisarna Sara Ljungqvist och Mira Bahr om sina första skolbetyg..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Stjärnorna om Lagerfeld: Ett äkta geni

Den legendariske modeskaparen Karl Lagerfeld har avlidit vid 85 års ålder. Nu strömmar reaktioner, hyllningar och kondoleanser in från vänner, världsstjärnor och makthavare. "Så otroligt ledsen att höra om det här".

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Tidigare EU-topp tror att brexit skjuts upp

Brexit lär inte bli av i mars, spår EU-kommissionens tidigare ordförande José Manuel Barroso. Han tror att Storbritannien kommer att skjuta upp sitt utträde ur EU, som är planerat till den 29 mars i år. – Även om det funnits ett klart avtal nu är det se.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Man död efter krock med lastbil

En man i 50-årsåldern har dött efter en trafikolycka i Hultsfreds kommun. Tidigt på tisdagsmorgonen kolliderade en personbil och en lastbil och en person fördes till sjukhus. Senare meddelade polisen att en person avlidit i samband med olyckan.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

”Folk är så trötta på schablonbilden av muslimer”

Nu finns den prisade kortfilmen "Martyren" att se på SVT Play..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Skolinspektionen kritiseras av Riksrevisionen

Skolinspektionen granskar och ställer krav på skolor att förbättra sin verksamhet. Men ofta avslutar myndigheten granskningarna utan att säkra att felen blivit avhjälpta. Kritiken framförs av Riksrevisionen som undersökt Skolinspektionens arbetsmetoder..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.