Sydsvenskan > IT

Monday, 17 December, 12:45

Sydsvenskan - 20 sep 18 kl. 07:00

Mer förenklat än tillgängliggörandeKatarina Wennstams bok om feminism är lättläst, men saknar större perspektiv..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Wennstams

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mer, förenklat, än, tillgängliggörande
Helsingborgs Dagblad - 20 sep 18 kl. 07:00

Mer förenklat än tillgängliggörande

Katarina Wennstams bok om feminism är lättläst, men saknar större perspektiv..

Dagensanalys.se - 16 feb 16 kl. 13:50

SVT förstärker analysverksamheten och söker nu 5 nya medarbetare

SVT behöver 5 analytiker till sin analysavdelning, vill du vara med och förstärka analysenheten? SVT erbjuder en kreativ arbetsmiljö där de snabba och löpande förändringarna på mediemarknaden har ökat organisationens behov av insikter om både publik och användare. SVT söker kreativa och medieintresserade medarbetare med relevant och bred erfarenhet inom analys.

Regeringen - 01 feb 18 kl. 14:50

Regeringen fortsätter att göra det enklare för företag

Regeringen fortsätter att göra det enklare för företag. Nu förstärker man förenklingsarbetet för företagare som vill starta och driva företag. Regeringen har i dag gett Tillväxtverket och Bolagsverket i uppdrag att utveckla verksamt.

Supermiljöbloggen - 28 okt 18 kl. 18:18

Hannes Anagrius: En ekonomi oberoende av tillväxt

KRÖNIKA DEL 2 av 1. Hur kan ekonomin designas så att den ökar välbefinnandet inom planetens gränser, oavsett om ekonomin växer eller krymper? I förra delen av denna krönika (här) beskrev jag de enorma svårigheterna med att förena evig ekonomisk tillväxt med ett hållbart samhälle.

Sydsvenskan - 28 sep 15 kl. 15:12

Prenumerations- och användarvillkor

Allmänt Genom att du köper en prenumeration (på f.n. Lilla, Mellan eller Stora) och skapar ett konto hos Sydsvenska Dagbladets AB (Sydsvenskan) accepterar du Sydsvenskans vid var tid gällande villkor för prenumerationen och därtill hörande användarkonto.

Trelleborgs Allehanda - 13 sep 14 kl. 16:33

Politiska tungviktare drabbade samman

Foto: Tomas Nyberg
Missade du TA:s debatt mellan Ulf Bingsgård (M) och Torbjörn Karlsson (S) i dag? Ingen fara, TA ger dig här ett längre referat av debatten.
Har femklövern med Moderaterna i spetsen gjort tillräckligt för kommunens bästa?

Dagensanalys.se - 13 dec 17 kl. 12:13

Citrix bjuder på sina digitala spaningar för 2018

Citrix Systems, Inc. är ett amerikanskt multinationellt mjukvaruföretag som tillhandahåller server, applikation och desktop virtualisering, nätverk, programvara som en tjänst (SaaS) och cloud computing-teknik. Det grundades i Richardson, Texas år 1989 av Ed Iacobucci, som var ordförande tills han lämnade år 2000.

Trelleborgs Allehanda - 08 okt 14 kl. 10:30

Wienfilharmonikerna öppnar arkiven

Prispengarna från Birgit Nilssons pris - en miljon dollar - ska användas för att tillgängliggöra Wienfilharmonikernas historiska arkiv. Så vill orkestern skapa transparens och lägga korten på bordet om det förflutna.
Historien är viktig för den traditionstyngda österrikiska orkestern.

Kristianstadsbladet - 08 okt 14 kl. 10:30

Wienfilharmonikerna öppnar arkiven

Prispengarna från Birgit Nilssons pris - en miljon dollar - ska användas för att tillgängliggöra Wienfilharmonikernas historiska arkiv. Så vill orkestern skapa transparens och lägga korten på bordet om det förflutna.
Historien är viktig för den traditionstyngda österrikiska orkestern.

Dagensanalys.se - 13 dec 17 kl. 15:05

Citrix spanar in 2018 års digitala trender

IT-företaget Citrix tror att 2018 blir ett av de viktigaste åren inom digitaliseringen hittills. Hybrida molntjänster, IoT på arbetsplatser, AI-driven IT-säkerhet och sofistikerade cyberhot kommer att driva utvecklingen under nästa år. Citrix listar de sex dominerande trenderna för 2018: Röststyrda enheter och maskininlärning
Enligt Citrix kommer nästa års stora tekniska innovation vara röststyrda enheter som tillsammans med maskininlärning blir ett effektivt verktyg för att interagera med komplex data.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Hunden Oliver ska fånga upp barnen som samhället missar

Tränar till att bli skolsköterskehund..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Seglande drönare räknar fisk

Självseglande drönare är det senaste inom forskningen till havs. Nu har en svensk variant testats i skarpt läge i Kattegatt. Forskare vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) sjösatte farkosten väster om Falkenberg den 3 december och Aqua Sailor seglade.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Separatistledare satta i husarrest i Kashmir

Indiska myndigheter har placerat två separatistledare i Kashmir i husarrest. Protesterna i regionen fortsätter efter helgens oroligheter där sju civilpersoner dödades av indiska säkerhetsstyrkor. Indisk polis och paramilitära styrkor har spärrat av väga.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

H&M backar – uppåt för ABB

H&M:s försäljningssiffror för fjärde kvartalet får tummen ned av marknaden när Stockholmsbörsen öppnade. H&M:s aktie faller 2,3 procent i den inledande handeln. Åt motsatt håll går ABB efter beskedet att man säljer sin enhet Power Grids till japanska Hi.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Eric Idle – stjärnornas hovnarr

Mattias Oscarsson har läst en självgod komikerlegendars självbiografi..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Explosionsartad ökning av digitala vårdbesök

Användandet av digitala vårdbesök i appar som Kry, Min Doktor och Doktor.se har ökat explosionsartat under 2018. Notan för skattebetalarna beräknas landa på över en kvarts miljard kronor, rapporterar SVT Nyheter Örebro.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Stadsgasnät från 1800-talet väcks till liv i Lund

Uteserveringar ska värmas med biogas i stället för gasol..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Akademien bryter mot traditionen

En bojkott – och ett brott mot traditionerna. Svenska Akademiens högtidssammankomst är märkt av årets stridigheter, men ständige sekreteraren Anders Olsson ser det ändå som att Akademien nu har lämnat den värsta fasen. Akademiens årliga högtidssammankom.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Malmöbolag passerar miljonen och öppnar i London

Försäljningen når över miljongränsen i år för säkerhetsbolaget Minut..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Kraftig explosion på Rosengård

Vid 03-tiden under natten mot måndagen detonerade någon form av spängladdning i anslutning till ett flerfamiljshus på Ramels väg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.