Sydsvenskan > Sport

Wednesday, 20 February, 16:11

Liknande nyheter

Taggar: Stökefter , ungdomshäng, nybyggd, förskola

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Hammarskjölds död på bio i mars

Dokumentären "Cold case Hammarskjöld", som utreder omständigheterna kring Dag Hammarskjölds död får svensk biopremiär den 15 mars, skriver Nonstop Entertainment i ett pressmeddelande. Dag Hammarskjöld, tidigare generalsekreterare för FN, omkom i en myst.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Uppgifter: Nio avrättade i Egypten

Nio personer uppges ha avrättats för mordet på Egyptens riksåklagare Hisham Barakat 2015. Det är källor på ett icke-namngivet fängelse samt en advokat som säger att avrättningarna har ägt rum. Männen som ska ha avrättats hörde till den grupp på 28 perso.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Storägare i Swedbank: Mycket allvarligt

Folksamgruppen ser mycket allvarligt på de rapporter som kommit om svenska bankers misstänkta koppling till penningtvätt, skriver försäkringskoncernen i en kommentar. Folksamgruppen är Swedbanks näst största ägare med nästan 7 procent av aktierna. "Swed.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Spelbolag annonserar mest på illegala sajter

Spelbolag är de värsta syndarna vad gäller annonsering på illegala sajter. Det visar en årlig undersökning av branschorganisationen Sveriges Annonsörer i samarbete med Rättighetsalliansen. Sajter som erbjuder olaglig streaming och nedladdning och filmer.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Busspendlare kan snart åka förarfritt

Scania och Nobina inleder nästa år ett försök med självkörande bussar. "Tekniken är nu tillräckligt mogen för att påbörja försök i trafik på allmän väg," skriver Karin Rådström, busschef på Scania i ett pressmeddelande. Bussarna kommer att trafikera en.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Skolelever flyr oroligheter i Indonesien

Hundratals skolelever har flytt undan strider mellan armén och rebellgrupper i Papuaprovinsen i Indonesien, rapporterar en lokal människorättsorganisationen. Sedan 16 civila som arbetade åt regeringen dödades i en rebellattack på en avlägsen plats i dju.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Aktieägare blir allt yngre

Aktiemarknaden lockar en allt yngre målgrupp. Medan andelen aktieägare mellan 61 och 70 år blir allt mindre är nu drygt var tionde 30 år eller yngre, visar en ny kartläggning. Vid utgången av 2018 ägde drygt 1,8 miljoner svenska privatpersoner aktier i.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Ann-Louise Hanson stöttas av dottern på scen

Melodifestivalens mesta veteran är tillbaka. Med "Kärleken finns kvar" tävlar Ann-Louise Hanson för tolfte gången. Låten handlar om nära vännen Lill-Babs och vid sin sida har hon dottern Josefin Glenmark som både körsångerska och låtskrivare.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Godisfri månad för formstark Halfvarsson

En formstark Calle Halfvarsson hoppas överraska redan i VM:s inledande sprint. Uppladdningen har inneburit hård disciplin, orkestrerad av den tidigare landslagsstjärnan Johan Olsson. – Jag har inte ätit en godisbit på mer än en månad, säger Halfvarsson..

Sydsvenskan - 18 timmar sedan

Västerås stoppade hemmastarkt AIK

AIK:s hemmafacit är nu bara ett minne av en fin period i hockeyallsvenskan. Efter sju raka segrar i Hovet, kom nämligen en förlust mot Västerås. Bakom gästernas seger låg en mäktig vändning från 1–3 till 5–3.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.