Sydsvenskan > Inrikes

Sunday, 24 February, 06:34

Sydsvenskan - 20 sep 18 kl. 06:08

Rättegången mot barnläkare inledsBarn som sökte vård för exempelvis huvud- eller öronvärk fick också sina underliv "kontrollerade" – undersökningar som inte varit medicinskt motiverade enligt åklagaren. Nu tas fallet med en 29-årig läkare som åtalats för en lång rad sexualbrott mot bar.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rättegångenmot , barnläkare, inleds
P3 - 09 jan 14 kl. 11:29

Tredje rättegången i Marinafallet inleds

I dag inleds rättegången i det uppmärksammade Marinafallet. Det blir tredje gången som den 40-årige mannen åtalas för att sommaren 2010 har mördat Marina Johansson..

SN - 22 jul 13 kl. 09:51

Rättegången mot pyromanligan inleds

I dag inleds rättegången mot den så kallade pyromanligan. En av de misstänkta är en 21-årig man från Vagnhärad..

SVT - 03 mar 14 kl. 08:21

Rättegången mot Pistorius inleds i dag

I dag inleds rättegången mot Oscar Pistorius, Paralympics-stjärnan som står anklagad för mord på sin flickvän..

SVT - 04 mar 14 kl. 10:42

Rättegången mot Pistorius inleds i dag

I dag inleds rättegången mot Oscar Pistorius, Paralympics-stjärnan som står anklagad för mord på sin flickvän..

DN - 13 okt 14 kl. 07:38

Första rättegången om matchfixning inleds

Att matchfixning är ett problem även i Sverige står allt mer klart. På måndagen inleds den första rättegången om misstänkt mutbrott inom svensk fotboll..

Expressen - 16 mar 17 kl. 05:58

Rättegången mot Lilja inleds på torsdagen

I dag inleds rättegången mot Jakob Lilja. Den förra Röglestjärnan, som nu spelar i Linköping, är åtalad för misshandel efter en crosschecking av Malmö Redhawks Jens Olsson i en ishockeymatch för två år sedan. Jakob Lilja nekar till brott och offret Jens Olsson har sedan tidigare meddelat att han inte vill se en fällande dom..

YLE - 12 jun 14 kl. 14:16

Rättegången mot äggsamlaren inleds

Tingsrätten i Österbotten behandlar på fredag det största naturskyddsbrottet i Finland någonsin. Äggsamlaren från Närpes hade nästan 10 000 ägg hemma hos sig. Fallet har också internationell koppling.

Magazin24 - 08 maj 17 kl. 07:34

Rättegången i Arbogafallet inleds

Under måndagen börjar den 23 dagar långa rättegången i det uppmärksammade sommarstugemordet..

DN - 18 sep 18 kl. 21:49

Rättegången mot Kulturprofilen inleds – misstänks för två våldtäkter

På onsdagen startar rättegången mot den så kallade Kulturprofilen, som misstänks ha utsatt en kvinna för två våldtäkter. Han nekar till anklagelserna och advokaten dömer ut bevisningen. – Målsäganden är enligt min bedömning mycket trovärdig och tillförlitlig i sina uppgifter, säger kvinnans målsägandebiträde Elisabeth Massi Fritz..

DN - 19 sep 18 kl. 11:06

Rättegången mot Kulturprofilen inleds i dag

DN var på plats när rättegången mot Kulturprofilen inleddes..

Helsingborgs Dagblad - 20 sep 18 kl. 06:08

Rättegången mot barnläkare inleds

Barn som sökte vård för exempelvis huvud- eller öronvärk fick också sina underliv "kontrollerade" – undersökningar som inte varit medicinskt motiverade enligt åklagaren. Nu tas fallet med en 29-årig läkare som åtalats för en lång rad sexualbrott mot bar.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Flera oklarheter inför EU–möte med arabländer

Migration, säkerhet och investeringar kommer att diskuteras på toppmötet mellan EU:s medlemsstater och Arabförbundet i Egypten. – Jag tycker att det är mycket anmärkningsvärt att ett möte på den här nivån hålls utan att mänskliga rättigheter och demokra.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Bishara: Ska fortsätta sprida kärlek

På knappt ett år har han gått från att spela in låtar på Instagram till att samarbeta med några av Sveriges stora poplåtskrivare. Nu har 16-årige Bishara siktet inställt på finalen i Stockholm. – Jag ska bara fortsätta sprida kärlek, då kan jag ha en ch.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Prinspar i Marocko – vill hjälpa flickor

Brittiske prins Harry och hans fru Meghan anlände på lördagskvällen till Casablanca i Marocko för sin sista officiella utlandsresa innan de blir föräldrar senare i vår. Marockobesökets syfte är att belysa arbete som görs för flickors utbildning, för jäm.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Nilsson/Dahlqvist vill stoppa norskt guldregn

Hittills har skid-VM varit en ensidig Norgehistoria. Fyra lopp har gett lika många norska guld. Fortsätter grannlandets utklassning i dagens sprintstafett?

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Spanare ingrep mot bilist

Polisen stoppade en bilist på Annetorpsvägen vid Lindeborgsrondellen.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Ajax till Andra chansen: Energin gick ur en

Lisa Ajax och Arvingarna gick vidare till Andra chansen efter den fjärde deltävlingen i Melodifestivalen, och nu står det klart vem de kommer att duellera mot. Lisa Ajax är förvånad över sin konkurrent. – Vi är som dag och natt, säger hon.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Militären i Myanmar stretar emot reformförsök

Den mäktiga militären i Myanmar avråder landets civila styre och dess ledare Aung San Suu Kyi från att försöka göra några ändringar i grundlagen. I nuläget garanterar lagen militären inflytande i landets styre. Tidigare i veckan tog Myanmars de facto-le.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Fyra döda i vindpinat Italien

Fyra personer har omkommit i samband med att hård blåst härjat i Italien på lördagen, rapporterar medier i landet. I ett av fallen höll en 14-årig pojke upp en stege åt sin pappa som skulle laga taket på deras hus i Capena utanför Rom, rapporterar tidni.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Läkare: Begränsa antalet patienter per läkare

Alla invånare ska ha rätt till en fast läkare och varje heltidsarbetande läkare bör inte ha fler än 1 500 patienter, skriver åtta representanter för Sveriges läkarkår på DN Debatt. "Principen om fast läkare och listtak är nödvändig för att säkerställa a.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Dahlin nätade och vann i Hagelins debut

Carl Hagelin gjorde sin första match för Washington efter att ha trejdats från Los Angeles. Men det var en svensk i det andra laget som fick lämna isen med det största leendet. Rasmus Dahlin gjorde ett av målen, hans åttonde totalt för säsongen, när han.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.