GT > Nyheter

Wednesday, 19 December, 13:44

GT - 20 sep 18 kl. 06:00

Ica-handlarens stora ilska efter de friande domarnaMikael Ovrell, Ica-handlare i Kortedala, utsätts regelbundet för stölder och hot – men vägrar vika sig mot brottslingarna.– Jag bestämde mig för att inte ge upp, inte låta de kriminella knäcka mig. Så vi började DNA-märka våra varor, säger han.Han ledde polisen på spåren till att spräcka en misstänkt stöldliga.De åtalade friades i tingsrätten, men domen har överklagats och Ica-handlaren är nominerad till ett hederspris..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Ovrell, Kortedala, DNA, Ica

Dela artikeln

5466 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ica-handlarensstora , ilskaefter de , friande, domarna
Expressen - 30 mar 18 kl. 01:06

Handlarens ilska: Bara 3 av 50 snattare straffades

Ica-handlaren Andreas Bylger tröttnade på personer som snattar sällan får några konsekvenser – trots att personalen i butiken själva griper dem och allt finns på film.– Det är ett jätteproblem och vi har inga lagliga medel att göra något, säger Andreas Bylger.Nu svarar polisen på kritiken..

Expressen - 05 dec 15 kl. 11:44

Ica-handlarens fina gest hyllas på nätet

Här är gesten som sprider hjärtevärme. Iris Andersson, 92, omringades av ficktjuvar på Ica som plundrade henne på alla hennes pengar – då åkte Ica-handlaren hem till henne med ett presentkort och blommor. – Jag blev väldigt glad, det är hemskt när sådana här tjuvar ger sig på äldre, säger Iris Andersson..

GT - 17 dec 17 kl. 12:17

Ica-handlarens oro för personalens säkerhet

För en månad sedan sågade sig tjuvarna in genom taket till Ica-butiken.Och för någon vecka sedan sågade de sig in via väggarna.Nu resonerar ägaren om att i framtiden ta bort kontanterna – för att kunna garantera sin personals säkerhet.

Helsingborgs Dagblad - 04 dec 15 kl. 22:27

Ica-handlarens julgåva hyllas på Facebook

Ficktjuvar tog Iris Anderssons plånbok när hon handlade på Ica. Men butiken kompenserade henne för förlusten och nu hyllas butikspersonalen på sociala medier. 
 .

Sydsvenskan - 04 dec 15 kl. 22:27

Ica-handlarens julgåva hyllas på Facebook

Ficktjuvar tog 92-åriga Iris Anderssons plånbok när hon handlade på Ica. Men butiken kompenserade henne för förlusten och nu hyllas välgärningen på sociala medier. 
 .

Expressen - 10 okt 17 kl. 18:51

Ica-handlarens fina gest: Ger bort mat till utsatta

Per Svanberg är Ica-handlaren som hjälper sina medmänniskor.Sedan i måndags ger han mat till socialt utsatta människor i stadsdelen Söder i Helsingborg.– Vi är i en stadsdel där det finns många som det är synd om, säger han..

DI - 28 mar 18 kl. 16:39

ICA-handlarens anmälningar läggs ned: ”Det är inte okej"

Endast tre av de 50 polisanmälningarna som den uppmärksammade ICA-handlaren Andreas Bylger har gjort har resulterat i fällande domar.  ”Jag visste att det var illa men inte så här illa”, säger han och vädjar till landets politiker att agera..

Dagens PS - 08 feb 18 kl. 08:53

Ica-butikerna som går bäst i Sverige

Vann i fjol och vinner igen – vinsten blev 53 miljoner. Ica Maxi i Jönköping är för andra året i följd den vinstrikaste stormarknaden i Sverige med ett resultat på 53 miljoner kronor och en omsättning på 643 miljoner kronor. Det konstaterar Dagens Nyheter.

Dagens PS - 08 feb 18 kl. 08:53

Ica-butikerna som går bäst i Sverige

Vann i fjol och vinner igen – vinsten blev 53 miljoner. Ica Maxi i Jönköping är för andra året i följd den vinstrikaste stormarknaden i Sverige med ett resultat på 53 miljoner kronor och en omsättning på 643 miljoner kronor. Det konstaterar Dagens Nyheter.

Expressen - 06 feb 17 kl. 20:54

Ica-handlaren stöttas av bygden efter inbrott

Den lokala ica-butiken har gång efter gång utsatts för inbrott.Nu sluter bygden upp och skramlar till handlarens självrisk.– Det visar att de uppskattar min butik och det är såklart trevligt, säger Ica-handlaren själv..

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

Skäringer med ny föreställning på Scandinavium

Mia Skäringer återvänder till Scandinavium.No more fucks to give-turnén återvänder till Göteborg. .

GT - 3 timmar sedan

Misstänkt bomb var en attrapp

På tisdagen spärrade polisen av runt Nationella sekretariatet för genusforskning i centrala Göteborg.Detta efter att ett misstänkt farligt föremål hittats utanför byggnaden.Under ondagsmorgonen konstaterades att föremålet inte var farligt.

GT - 4 timmar sedan

”Det här är jätteviktiga matcher för honom”

GÖTEBORG. Han har ofta varit extraforward och fått begränsat med speltid.Men nu får Tim Söderlund, 20, sin chans när Samuel Fagemo rest i väg på junior-VM.

GT - 6 timmar sedan

Klimatfrågan kan bli demokratins dödgrävare

Västra Götaland har en klimatstörande industri, men också en unik kompetens att ta oss ur klimatkrisen. Småbrukare och industriledare, skogsbrukare och entreprenörer sitter på lösningarna, skriver Kristina Jonäng (C)..

GT - 5 timmar sedan

Demokraterna vill ge S mer makt

Demokraterna vill hellre att Socialdemokraterna får fler platser i Göteborgs nämnder och styrelser än att samarbeta med alliansen. Var det detta som deras borgerliga väljare ville?.

GT - 7 timmar sedan

Stor väg avstängd efter olycka

En trafikolycka har inträffat på riksväg 40, öster om Ulricehamn. Vägen är helt avstängd i västlig riktning.– Räddningstjänsten är på plats och jobbar med att få undan bilen, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson i region Väst.

GT - 14 timmar sedan

Tappade trygg ledning – på bara 55 sekunder

Redbergslid ledde med tre bollar mot Guif när 55 sekunder återstod. Ändå blev det bara en poäng. – Vi fegar ur i slutet, säger Daniel Wester till GP.

GT - 16 timmar sedan

Blåvitt: ”Vi har jävligt bra koll”

IFK Göteborg har presenterat en förklaring till den svaga ekonomin. Och nu spänner klubben bågen och siktar mot spel i Europa 2022. – Nu krävs det sjukt hårt jobb i första fasen.

GT - 16 timmar sedan

Hot mot genus-sekretariat – misstänkt bomb hittades

Mängder av hat och hot.Så beskriver säkerhetschefen för Nationella sekretariatet för genusforskning situationen för personalen.I dag hittades ett misstänkt föremål hängande i en påse på dörren till sekretariatets lokaler.

GT - 22 timmar sedan

S och D samverkar i Göteborg

Socialdemokraterna och Demokraterna i Göteborg har ingått en valteknisk samverkan.I och med det kan partierna nu ta tillbaka ett antal platser i nämnder och styrelser.Det rapporterar P4 Göteborg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.