Sydsvenskan > Sport

Wednesday, 17 October, 11:27

Liknande nyheter

Taggar: Man gripenefter , bilbrand
Uppsalanyheter.se - 25 dec 14 kl. 01:58

Nattlig bilbrand i Gränby

Polis och räddningstjänsten larmades vid midnatt till Tövädersgatan där en bilbrand startat på en parkeringsplats.Polis och räddningstjänsten larmades vid midnatt till Tövädersgatan där en bilbrand startat på en parkeringsplats.   En personbil på Tövädersgatan i stadsdelen Gränby började av okänd anledning att brinna strax före midnatt.

BT - 04 dec 11 kl. 09:45

Anlagd bilbrand vid badhuset

Vi 23-tiden på fredagskvällen laramdes räddningtjänsten om en bilbrand i centrala Borås. Bilen stod parkerad på parkeringen mellan badhuset och Pulsen. Enligt Boråspolisen tyder allt på att branden var anlagd.

Kristianstadsbladet - 17 jun 18 kl. 09:57

Bil brann efter vansinneskörning – en person gripen för mordbrand

En ung man greps på söndagsmorgonen misstänkt för grov mordbrand i Broby. Polisen utesluter inte att det finns ett samband mellan branden och en bilbrand några timmar tidigare. En bilbrand som kan ha föregåtts av en vansinneskörning i centrala Broby..

Skånskan - 20 sep 18 kl. 15:11

En gripen efter bilbrand

Lund En 25-årig man greps efter en bilbrand på Sunnanväg natten till torsdagen. Polis och räddningstjänst fick larm om branden klockan 01.45.

Expressen - 23 dec 14 kl. 00:17

43-årig kvinna gripen – misstänks för bilbrand

Bilen stals från ägaren Kristinehamn – på måndagskvällen stod den i full brand i värmländska Skoghall. Men vittnen såg hur en bil försvann från platsen och polisen kunde lokalisera de misstänkta. – En 43-årig kvinna är gripen och två ytterligare är intagna på förhör, säger Jan-Åke Sjöström vid Värmlandspolisen..

YLE - 10 feb 13 kl. 16:16

Bilbrand, misshandel och skadegörelse i helgen

Bil fattade eld på isbana i Lappfors. Tre unga män körde under lördageftermiddag med en bil på en isbana på Hepovattnet i Lappfors, Pedersöre. Chauffören tappade kontrollen, bilen snurrade runt och blev liggande på ena sidan.

BT - 08 jul 13 kl. 07:37

Bilbrand efter stölddrama på Netonnet i natt

Strax före klockan tre under natten mot måndagen fick polisen ett larm om inbrott på Netonnets centrallager i Borås. Inbrottstjuvarna ska ha tagit sin in på baksidan genom att rycka upp fönstret med en kätting. Inbrottet avbröts av väktare och tjuvarna skulle lämna platsen i en Audi när de krockade med en av väktarnas bilar.

Kristianstadsbladet - 03 jul 14 kl. 08:22

En gripen vid sopbrand i Stockholm


Ett berg av sopsäckar, så kallade big bags, brinner i ett industriområde i Rågsved i södra Stockholm. Totalt är det ett cirka tio meter högt och 1 200 kvadratmeter stort sopberg. - Det är som en stor majbrasa, säger Roger Sverndal, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.

BT - 03 jul 14 kl. 08:22

En gripen vid sopbrand i Stockholm

Ett berg av sopsäckar, så kallade big bags, brinner i ett industriområde i Rågsved i södra Stockholm. Totalt är det ett cirka tio meter högt och 1 200 kvadratmeter stort sopberg. - Det är som en stor majbrasa, säger Roger Sverndal, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.

Västerbottens Folkblad - 21 aug 15 kl. 02:58

En gripen för inblandning i bilbranden

Uppdatering: Enligt polisen så grep de strax efter 02.30-tiden en person för inblandning i nattens bilbrand på Byttgränd i Ersboda. Polisen lämnar ingen ytterligare information i nuläget..

Nerikes Allehanda - 06 nov 17 kl. 00:39

En gripen efter brand i Baronbackarna – misstänks ha satt eld på parkerad bil

Räddningstjänst och polis larmades till bilbrand på Lars Wivallius väg i Baronbackarna i Örebro. Efter vittnesuppgifter och spaningsarbete kunde en man i 40-årsåldern gripas misstänkt för att ha anlagt branden..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Lektion i programmering på schemat

Utbildning för lärare ska ge mer IT i klassrummen..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Miriam Bryant och Neiked släpper nytt

Artisten Miriam Bryant och producenten Victor Rådströms kollektiv Neiked gör återigen gemensam sak med singeln "How did I find you" som släpps i dag. "How did I find you" återfinns även, tillsammans med tidigare släppta "Old school love" och "Been a lon.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Polisen vill se Temer inför rätta

Polisen i Brasilien uppmanar landets högsta domstol att åtala president Michel Temer och konfiskera hans tillgångar för påstådd korruption, visar domstolsdokument. Polisen har utrett Temer som anklagas för att ha tagit mutor för att påverka nya regler f.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Bostadsbränder drabbar socialt utsatta

Nära hälften av alla dödsbränder orsakas av rökning. De flesta som dör är äldre, ensamma och socialt utsatta, visar ny forskning. – Att personer omkommer beror främst på att de inte har förmåga att hantera branden, säger Thomas Gell vid Brandskyddsfören.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Kvinna saknas – gick vilse på svamptur

En 69-årig kvinna saknas på Gotland efter att hon tillsammans med sina två hundar gått ut för att plocka svamp, skriver helagotland.se. Kvinnan hördes av vid 16-tiden på tisdagen då hon ringt en släkting och en vän och berättat att hon gått vilse.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Pappa döms efter sonens fönsterfall

En pappa döms för vållande till kroppsskada efter att hans 20 månader gamla son i maj 2017 ramlat ut genom ett fönster, rapporterar SVT Nyheter Småland. Pappan tog en dusch med stängd dörr när sonen föll ut genom ett öppet fönster. Vid fallet på åtta me.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Så länge lever framtidens svenskar

Svenskarna kommer att leva något längre i framtiden, men de vanligaste dödsorsakerna kommer att förbli, hjärt- och lungsjukdomar, cancer samt självmord, visar en ny studie. Forskare vid University of Washington i Seattle har tagit fram olika scenarier o.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Bedrövad Peterson kramades om av Andersson

Åtta dagar med landslaget gav ett inhopp på tio minuter mot Slovakien. Kristoffer Peterson stökade undan debuten med att stöka till det rejält för sig med misstaget som kostade segern. – Jag tappar bollen, det finns inga ursäkter, säger han.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Så hanterar du näthatet – steg för steg

Näthatsattacker kan drabba nästan vem som helst. Så här ska du agera - steg för steg..

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Döms efter inbrottsvåg mot frisörer

Hösten 2016 hade ett tiotal frisörsalonger i Örebro inbrott. Nu har en 28-årig man dömts till fyra månaders fängelse för ett av inbrotten, rapporterar P4 Örebro. Mannen greps efter att polisen börjat spana i de centrala delarna av staden i samband med i.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.