Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 20:20

Dagensanalys.se - 20 sep 18 kl. 01:10

Mastercard hoppar in som global sponsor av League of LegendsE-sporten växer så det knakar och det tänker Mastercard dra nytta av genom att sponsra ett av de mest populära spelen – League of Legends. “Esports is a phenomenon that continues to grow in popularity, with fans that can rival those at any major sporting event in their enthusiasm and energy. Our Priceless platform is built around connecting with people through their passions. We are excited about the experiences and benefits we can bring to the world’s largest esport – both in-game and to the millions of League of Legends fans that watch and attend the tournaments each year,” kommenterar Mastercard sin satsning. “We’re thrilled to team up with Mastercard on this groundbreaking partnership that will provide meaningful and long-term value to our fans,” said Naz Aletaha, h
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
League, Legends, Mastercard, Priceless, Naz Aletaha, Riot Games

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mastercard, hopparin som , global, sponsorav , Leagueof , Legends
Sydsvenskan - 22 sep 11 kl. 00:31

Waldner hoppar av EM

Foto: Scanpix
J-O Waldner kommer inte att coacha de svenska bordtennisspelarna under EM i Polen i oktober. Legendaren hoppar av landslagsjobbet efter ett sponsorbråk, uppger SVT.
Waldner har ett livstidskontrakt med en sponsor som konkurrerar med landslagets huvudsponsor och parterna har inte lyckats komma överens, uppger SVT Sport.

UNT - 28 maj 14 kl. 08:47

Kyrkan hoppar av Kartellen-konsert

Svenska kyrkan hoppar av som sponsor för ett ungdomsarrangemang i Kungälv - orsaken är att bandet Kartellen ska uppträda. Kungälvs kyrkoherde säger till Sveriges Radio att man inte kan ställa upp på gruppens budskap.(TT).

Barometern - 04 dec 18 kl. 15:09

Molin hoppar av men kvar som sponsor

Marcus Molin har de senaste åren varit en av de största sponsorerna till Kalmar HC. Nu hoppar han av sitt styrelseuppdrag..

Dagensanalys.se - 03 sep 18 kl. 15:27

Google har köpt shoppingdata från Mastercard för hundratals miljoner

En hemlig affär, som nu blivit avslöjad, har Google köpt shoppingdata från Mastercard över en längre tid för hundratals miljoner kronor. Datan visar hur digital annonsering kan konvertera internetanvändare till att bli kunder ute i butiker på stan. Vad kan man göra med datan är att länka ihop köpbeteendet med deras e-postadresser i Gmail.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Mastercard visar musklerna

Kreditkortsföretaget Mastercard redovisar ett vinstlyft på 17 procent till 713 miljoner dollar för årets andra kvartal. Det motsvarar 5:65 dollar per aktie och var bättre än analytikernas väntade 5:58 dollar per aktie. Omsättningen steg med nio procent till 1,8 miljarder dollar.

Nyhetskanalen - 01 aug 12 kl. 14:58

Mastercard gör oväntat vinstlyft

Kreditkortsföretaget Mastercard redovisar ett vinstlyft på 17 procent till 713 miljoner dollar för årets andra kvartal. Det motsvarar 5:65 dollar per aktie och var bättre än analytikernas väntade 5:58 dollar per aktie. Omsättningen steg med nio procent till 1,8 miljarder dollar.

Kristianstadsbladet - 31 jan 13 kl. 14:10

Vinstlyft för Mastercard


Kreditkortsnätverket Mastercard redovisar ett vinstlyft för fjärde kvartalet 2012, med draghjälp från ökad användning av nätverkets kredit- och betalkort.Nettovinsten under kvartalet steg till 605 miljoner dollar, 4:86 dollar per aktie. Under samma kvartal ett år tidigare låg vinsten på 19 miljoner dollar, 15 cent per aktie.

Expressen - 07 mar 13 kl. 16:42

Sponsor trappar ner - miljontapp för MFF

Peab drar ner sin sponsring av Malmö FF radikalt. Tidigare medieuppgifter har gjort gällande att Peab är kvar som storsponsor men Kvällsposten kan avslöja att så inte alls är fallet. Peab hoppar av som tribunsponsor och MFF förlorar miljonbelopp.

Opinionen.se - 31 jul 13 kl. 14:14

Vinstlyft för Mastercard

Kreditkortsföretaget Mastercard vinst för andra kvartalet steg med över 20 procent till 848 miljoner dollar efter skatt, cirka 5,4 miljarder kronor, jämfört med samma period förra året. Det motsvarar 6:96 dollar per aktie, att jämföra med 5:55 dollar för ett år sedan och en bra bit över analytikernas förväntningar på 6:30 dollar. Omsättningen var 2,1 miljarder dollar, en ökning med 15 procent.

TA - 31 jul 13 kl. 14:19

Vinstlyft för Mastercard


Kreditkortsföretaget Mastercard vinst för andra kvartalet steg med över 20 procent till 848 miljoner dollar efter skatt, cirka 5,4 miljarder kronor, jämfört med samma period förra året.Det motsvarar 6:96 dollar per aktie, att jämföra med 5:55 dollar för ett år sedan och en bra bit över analytikernas förväntningar på 6:30 dollar.Omsättningen var 2,1 miljarder dollar, en ökning med 15 procent.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Influencers får VIP-konton på Instagram

Instagram förstår att de behöver sina influencers. Och för att göra livet enklare för dem har man nu lanserat VIP-konton, med fler funktioner. Instagram testar så kallade ”creator accounts” som är tänkt att användas av influencers och andra power users.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Nu kan du skicka gåvor som incentive med SurveyMonkey

SurveyMonkey och presentföretaget Sendoso har kommit överens om att integrera API för att möjliggöra utskick av gåvor och presentartiklar, som incentives. Du kan ge bort kuponger för kaffe eller lunch, Uber-tjänster och även andra fysiska gåvor. “Our product integrations are important to helping organisations gather the information they need to drive business decisions,” kommenterar SurveyMonkey.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Texten är det sista dina kunder läser innan de fattar sina köpbeslut

Anlita en textbyrå som är experter på att skapa innehåll som konverterar till köp. Du kommer att tjäna på det! Vi på Karlssons Textbyrå skriver effektiva texter så att du kan fokusera på annat.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Detta googlade svenskarna under 2018 – hela listan

Vad googlade svenskarna mest på under 2018? Google har nu släppt sin lista över årets hetaste sökningar. Vi hittar bland annat Avicii, Fotbolls-VM och julkalendern.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

TV4 slår rekord i antal tittare

När MMS redovisar siffrorna för november visar de att TV4 når en tittarandel på 26 procent (15-64 år) vilket är den högst siffran på 20 år. ”Så här långt i år har TV4 Play ökat med omkring 30 procent i spenderad tid – och C More växer mer än så. Den tillväxten är också helt nödvändig då det linjära tv-tittandet har gått ner med 7,7 procent i målgruppen 15-64 år så här långt i år, trots de stora sportevenemangen vinter-OS och fotbolls-VM”, skriver Arefalk på TV4..

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

73% av alla ehandlare missar fördelarna med psykologiskt prissättning

Psykologisk prissättning – att sätta ett pris som slutar på :99 istället för :00 – kan göra stor skillnad när det gäller att maximera nätförsäljningen av varor och abonnemang. Överraskande nog missar över 70 procent av ehandlare idag att använda den prissättningsmodellen och förlorar därmed miljoner i omsättning, säger Stripe. ”Att psykologisk prissättning fungerar för dagligvaror vet vi ju sedan decennier.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Nu öppnar Amazon Web Services sina svenska serverhallar

Idag under en presskonferens på Amazon Web Services (AWS) Stockholmskontor avslöjades att de tre datacenter som de byggt i Eskilstuna, Katrineholm och Västerås nu står klara, och de menar att de kommer fortsätta expandera i Sverige och Norden. Det var mycket hysch-hysch kring dagens presskonferens och vi på Dagens Analys fick, liksom flera andra svenska medier, en förhandsvarning om presskonferensen redan i måndags. Den förhandsinformation som gavs var att två stora nyheter skulle avslöjas, och många spekulerade i om det äntligen var dags för Amazons officiella intåg i Sverige.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Mätningen som vill frälsa poddvärlden med korrekt data

Bakom mätningen RAD har flera större podcast-bolag anslutit sig. Tanken är att hitta en öppen standard som vem som helst kan använda. Först och främst handlar det här om USA.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Pushnotiser fungerar riktigt bra om du gör det rätt

Innan du drar igång en strategi för att aktivera push-notiser måste du ha koll på din relation med konsumenten. Att integreras med konsumentens upplevda hemma-miljö kan vara känsligt. Helt plötsligt dyker du upp med ett erbjudande i webbläsarfönstret utan att konsumenten befinner sig på dina sidor.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Konsumenter ratar reviews som är mer än 3 månader gamla

När det kommer till reviews/recensioner så är det en färskvara. Över 40 procent säger att de bara tittar på recensioner som är från högst två veckor tillbaka. Hela 85 procent säger att recensioner som är 3 månader gamla är förlegade och irrelevanta, enligt en kartläggning som genomförts i USA bland 1.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.