Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 19 October, 20:11

Dagensanalys.se - 20 sep 18 kl. 01:10

Mastercard hoppar in som global sponsor av League of LegendsE-sporten växer så det knakar och det tänker Mastercard dra nytta av genom att sponsra ett av de mest populära spelen – League of Legends. “Esports is a phenomenon that continues to grow in popularity, with fans that can rival those at any major sporting event in their enthusiasm and energy. Our Priceless platform is built around connecting with people through their passions. We are excited about the experiences and benefits we can bring to the world’s largest esport – both in-game and to the millions of League of Legends fans that watch and attend the tournaments each year,” kommenterar Mastercard sin satsning. “We’re thrilled to team up with Mastercard on this groundbreaking partnership that will provide meaningful and long-term value to our fans,” said Naz Aletaha, h
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
League, Legends, Mastercard, Priceless, Naz Aletaha, Riot Games

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mastercard, hopparin som , global, sponsorav , Leagueof , Legends
Sydsvenskan - 22 sep 11 kl. 00:31

Waldner hoppar av EM

Foto: Scanpix
J-O Waldner kommer inte att coacha de svenska bordtennisspelarna under EM i Polen i oktober. Legendaren hoppar av landslagsjobbet efter ett sponsorbråk, uppger SVT.
Waldner har ett livstidskontrakt med en sponsor som konkurrerar med landslagets huvudsponsor och parterna har inte lyckats komma överens, uppger SVT Sport.

UNT - 28 maj 14 kl. 08:47

Kyrkan hoppar av Kartellen-konsert

Svenska kyrkan hoppar av som sponsor för ett ungdomsarrangemang i Kungälv - orsaken är att bandet Kartellen ska uppträda. Kungälvs kyrkoherde säger till Sveriges Radio att man inte kan ställa upp på gruppens budskap.(TT).

Dagensanalys.se - 03 sep 18 kl. 15:27

Google har köpt shoppingdata från Mastercard för hundratals miljoner

En hemlig affär, som nu blivit avslöjad, har Google köpt shoppingdata från Mastercard över en längre tid för hundratals miljoner kronor. Datan visar hur digital annonsering kan konvertera internetanvändare till att bli kunder ute i butiker på stan. Vad kan man göra med datan är att länka ihop köpbeteendet med deras e-postadresser i Gmail.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Mastercard visar musklerna

Kreditkortsföretaget Mastercard redovisar ett vinstlyft på 17 procent till 713 miljoner dollar för årets andra kvartal. Det motsvarar 5:65 dollar per aktie och var bättre än analytikernas väntade 5:58 dollar per aktie. Omsättningen steg med nio procent till 1,8 miljarder dollar.

Nyhetskanalen - 01 aug 12 kl. 14:58

Mastercard gör oväntat vinstlyft

Kreditkortsföretaget Mastercard redovisar ett vinstlyft på 17 procent till 713 miljoner dollar för årets andra kvartal. Det motsvarar 5:65 dollar per aktie och var bättre än analytikernas väntade 5:58 dollar per aktie. Omsättningen steg med nio procent till 1,8 miljarder dollar.

Kristianstadsbladet - 31 jan 13 kl. 14:10

Vinstlyft för Mastercard


Kreditkortsnätverket Mastercard redovisar ett vinstlyft för fjärde kvartalet 2012, med draghjälp från ökad användning av nätverkets kredit- och betalkort.Nettovinsten under kvartalet steg till 605 miljoner dollar, 4:86 dollar per aktie. Under samma kvartal ett år tidigare låg vinsten på 19 miljoner dollar, 15 cent per aktie.

Expressen - 07 mar 13 kl. 16:42

Sponsor trappar ner - miljontapp för MFF

Peab drar ner sin sponsring av Malmö FF radikalt. Tidigare medieuppgifter har gjort gällande att Peab är kvar som storsponsor men Kvällsposten kan avslöja att så inte alls är fallet. Peab hoppar av som tribunsponsor och MFF förlorar miljonbelopp.

Opinionen.se - 31 jul 13 kl. 14:14

Vinstlyft för Mastercard

Kreditkortsföretaget Mastercard vinst för andra kvartalet steg med över 20 procent till 848 miljoner dollar efter skatt, cirka 5,4 miljarder kronor, jämfört med samma period förra året. Det motsvarar 6:96 dollar per aktie, att jämföra med 5:55 dollar för ett år sedan och en bra bit över analytikernas förväntningar på 6:30 dollar. Omsättningen var 2,1 miljarder dollar, en ökning med 15 procent.

TA - 31 jul 13 kl. 14:19

Vinstlyft för Mastercard


Kreditkortsföretaget Mastercard vinst för andra kvartalet steg med över 20 procent till 848 miljoner dollar efter skatt, cirka 5,4 miljarder kronor, jämfört med samma period förra året.Det motsvarar 6:96 dollar per aktie, att jämföra med 5:55 dollar för ett år sedan och en bra bit över analytikernas förväntningar på 6:30 dollar.Omsättningen var 2,1 miljarder dollar, en ökning med 15 procent.

Kristianstadsbladet - 31 jul 13 kl. 14:19

Vinstlyft för Mastercard


Kreditkortsföretaget Mastercard vinst för andra kvartalet steg med över 20 procent till 848 miljoner dollar efter skatt, cirka 5,4 miljarder kronor, jämfört med samma period förra året.Det motsvarar 6:96 dollar per aktie, att jämföra med 5:55 dollar för ett år sedan och en bra bit över analytikernas förväntningar på 6:30 dollar.Omsättningen var 2,1 miljarder dollar, en ökning med 15 procent.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Nu kan du titta och samtidigt fortsätta scrolla på Youtube

Det tog sin tid men nu är äntligen funktionen här som gör det lättare för oss som vill titta och ändå fortsätta scrolla på Youtube – multitasking. Var är nästa klipp? Samtidigt som du kollar på det första.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Youtube sänker priset för TV-reklam

Youtube vill visa att TV-reklam inte behöver kosta skjortan genom att själva lansera just reklam i TV-rutan. Idén är inte ny utan har diskuterats av Youtube flera gånger. Men nu har alltså Google, som ju äger Youtube, stridit till verket och lanserat möjligheten för annonsörer att kunna nå tittare endast i TV-rutan.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Här är alla vinnare av Sveriges Bästa Marknadschef 2018

Nu är alla vinnare korade. Här är listan över Sveriges Bästa Marknadschef 2018. APOTEK: Sofia Modig, Apotea
FÖRSÄKRINGAR Emma Brandt Johansson, Trygg Hansa
BANK: Fanny Wallér, Länsförsäkringar
HEMELEKTRONIK: Johan Järnliden, Elgiganten
KLÄDER: Patrik Nygren-Bonnier, Åhléns
LIVSSTIL: Patrik Grabenbauer, Willy
SNABBMAT: Tobias Karlsson, Max
BILAR: Tom Hedström, Audi
OPTIKER: Michel Grimborg, Synsam
RESEARRANGÖR: Anna Laestadius, TUI
DRIVMEDEL: Johan Backman, Circle K
TELEKOM: Linda Wetterborg, Telenor
BYGGVARUHUS: Johan Saxne, Bauhaus
ONLINESPEL: Jörgen Sparredal, Bet 365
SPORTHANDEL: Linda Beigler, XXL Den som tog hem guldet var Michael Grimborg från Synsam som är utsedd till Sveriges bä

Dagensanalys.se - Igår: 15:44

Ny våg av produkter ser till att hela familjen blir reklamfri

En fjärdedel av alla svenskar använder en reklamblockerare. Nu ska fler företag sko sig på att allt fler svenskar väljer att blockera reklamen. Ett av dessa är AdGuard Home som ser till att hela familjen blir reklamfri, hela tiden.

Dagensanalys.se - Igår: 15:17

”Alla sa att vi inte borde göra det – men vi gjorde det ändå” PostNord diskuterar teknisk utveckling

PostNord vill vara det mest framträdande logistikföretaget inom teknisk utveckling. De blandar stabilitet med det lite lätt rebelliska. ”Vi började med konsumenttelefoner och alla sa att vi inte borde göra det – men vi gjorde det ändå!

Dagensanalys.se - Igår: 13:47

Zound Industries väljer MediaCom

Zound väljer att inleda ett samarbete med MediaCom i Stockholm som sträcker sig från lokala marknadsstrategier på flera marknader till medieplanering & köp. -Zound har gett oss förtroendet att bli deras nya partner och vi kan inte vara stoltare! De är ett superspännande och framgångsrikt företag med stora planer för framtiden.

Dagensanalys.se - Igår: 13:54

IoT når brytpunkten

Det är 2018 och flera av oss har redan omfamnat idén om att prata till en smart högtalare i våra hem. Alexa från Amazon eller Google Assistant hjälper oss med vardagliga saker som att skapa inköpslistor, tända lampan i hallen och mer. IT-utvecklingen hjälper oss framåt och får oss att omfamna helt nya beteenden, som när vi började använda robotdammsugare för att automatisera städningen av våra hem.

Dagensanalys.se - Igår: 11:42

Passa på att besöka AWS Pop-up loft i Stockholm

I måndags slogs dörrarna upp till Amazon Web Services (AWS) pop-up loft för startups och teknikföretag. Jag fick chansen att sitta ner med Eric Morales, Senior Manager Startup and VC business på AWS för att prata om vad de gör och vad syftet med loftet är. Att göra pop-up loft på detta sätt är något som AWS gjort länge och man har även två permanenta loft, ett i San Francisco och ett i New York.

Dagensanalys.se - Igår: 05:15

Facebook visste om att deras siffror var uppblåsta

Facebook kände till långt innan det uppdagades att deras statistik för videovisningar var fel, avslöjar dokument som lämnats in till rätten. Det är tidningen TheVerge som skriver att Facebook fortsatte leverera felaktig statistik, om antalet videovisningar, till annonsörer ett helt år efter att det först togs upp. Statistiken fick annonsörer att tro att användare på Facebook spenderade mer tid på att titta på video hos Facebook än någon annan plattform.

Dagensanalys.se - I förrgår: 18:39

WARC har studerat den perfekta mediemixen

Globala marknadsföringsförbundet WARC har studerat den perfekta mediemixen och kommit fram till att desto större budget desto mer tv. I sin databas har WARC 840 olike case studies, mellan åren 2009 och 2017, som de studerat för att ta reda på hur mycket som allokeras till vad. Några intressanta fakta är: Framgångsrika varumärken spenderar i snitt 69 procent av sin budget på en kombination av tv och digitalt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.