Sydsvenskan > IT

Wednesday, 17 October, 04:09

Sydsvenskan - 19 sep 18 kl. 21:00

Polisens huvudspår i Oxiebränderna: tidigare häktad – som erkände men släpptsDe flesta av de många bränderna i Oxie har tänts på samma sätt och vid liknande tider..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Oxiebränderna, Oxie

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisens, huvudspåri , Oxiebrändernatidigare , häktadsom , erkändemen , släppts
Expressen - 19 sep 18 kl. 22:23

"Finns en misstänkt för Oxiebränderna"

En man i 20-årsåldern som tidigare suttit häktad för anlagda bränder i Oxie är polisens huvudmisstänkte för den senaste tidens pyromandåd, skriver Sydsvenskan..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

”I Hörby röstade 65 procent inte på Sverigedemokraterna.”

Det skriver 13 socialdemokrater i kommunen..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

USA omförhandlar fler handelsavtal

USA kommer att inleda förhandlingar om avtal med Storbritannien, EU och Japan i landets ansträngningar att omforma den globala handeln. – Vi är fast beslutna att avsluta dessa förhandlingar med lägliga och verkliga resultat för amerikanska arbetare, bön.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Man allvarligt skadad efter bråk i Kalmar

Flera ungdomar var på tisdagskvällen inblandade i ett bråk vid köpcentret Baronen i Kalmar, skriver Barometern. Totalt har tre män i 18-årsålderns skadats, en av dem allvarligt, enligt Aftonbladet. – Det är ett stick- eller skärvapen som använts, säger.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Minst 29 döda i orkanen Michael

Sökandet efter hundratals saknade efter orkanen Michael fortsätter. En vecka efter att stormen förstört hela samhällen i Florida har 29 människor bekräftats döda. Florida drabbades värst av Michael, som hade högsta uppmätta ihållande vindar på närmare 7.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Få fick inte se mycket på nationalarenan

Aldrig förr har så få sett landslaget på nationalarenan. 90 minuters träningsfotboll var inte den bästa reklamen för att locka fler till liknande tillställningar. 1–1 mot Slovakien var...

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Ökat hopp om att Filippinerna väljer Gripen

Filippinernas försvarsminister vill att landet köper Gripen-plan av Saab då amerikanska F-16 blir för dyrt, det rapporterar Dagens industri. Affären beräknas vara värd drygt 5 miljarder. ”Vi har inte fått något officiellt besked och såvitt vi vet är ing.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

S+MP=sant – i alla fall valtekniskt

Valtekniskt samarbete i Kävlinge ändrar fördelningen av platser i alla nämnder..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Google "måste överväga" en Kina-sökmotor

Google undersöker möjligheterna att ta fram en sökmotor anpassad för Kina – och kommunistregimens censur. Det måste övervägas med tanke på hur stor marknaden är, säger nätjättens vd. Google stängde ned sin sökmotorstjänst i Kina år 2010 när landets styr.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Ingrid Runsten: "Håll dörren stängd för SD, även i regionen."

Avgörandet väntas på måndag och de andra partierna har lämnat bollen till SD..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Stopp för Emmabodafestivalen

Det blir ingen Emmabodafestival nästa år. "Vi har under 31 år gjort Sveriges bästa fest. Nu är det inte längre möjligt att göra den i Sverige", meddelar musikfestivalen på Instagram.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.