DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 08:57

DI - 19 sep 18 kl. 19:01

Browder: "Otänkbart att ordförande kan sitta kvar"Även Danske Banks ordförande Ole Andersen bör ta sitt ansvar och avgå. Det anser affärsmannen och människorättsaktivisten Bill Browder, som är en av nyckelpersonerna i avslöjandet kring Danske Bank. Bill Browder berättar samtidigt att han även riktat penningtvättanklagelser mot Nordea. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Danske Banks, Ole Andersen, Bill Browder, Danske Bank, Browder, Nordea

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Browder, Otänkbartatt , ordförandekan sitta , kvar
DN - 20 nov 18 kl. 16:46

Ukraina hotar dra sig ur Interpol om ordföranden blir rysk

En rysk ordförande för Interpol kan bli verklighet imorgon. Nu kämpar ryska regimkritiker och Ukraina för att stoppa valet av Aleksandr Prokoptjuk.  Affärsmannen Bill Browder har startat en regelrätt kampanj.

Cornucopia - 20 nov 18 kl. 19:29

Litauen: Lämnar omgående Interpol om rysk kandidat tar över

Diktaturen i Kreml har nominerat en kandidat till chef för den internationella polissamverkansorganisationen Interpol. Med anledning av detta har Litauen nu proklamerat att om han väljs till ledare för organisationen kommer Litauen omedelbart att lämna Interpol och uppmanar alla demokratiska länder att göra det samma.
Presidentpalatset i Vilnius.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Stockholmsbörsen väntas öppna nedåt

Stockholmsbörsen ser ut att öppna nedåt på fredagen. .

DI - 10 minuter sedan

Wallenstam vill öka substansvärdet med 50 procent på fem år

Fastighetsbolaget Wallenstam vill höja substansvärdet med 40 kronor i en ny femårig affärsplan. Det motsvarar en ökning med drygt 50 procent från dagens nivåer..

DI - 15 minuter sedan

Rekar: Deutsche Bank sätter sälj på Autoliv och Veoneer

Både Autoliv och avknoppningen Veoneer får säljrekommendationer när Deutsche Bank inleder bevakningen av aktierna. SEB och H&M får sänkta riktkurser..

DI - 15 minuter sedan

Swedols försäljning steg med 4 procent i november

Järnhandelskedjan Swedols försäljning i november uppgick till 344 miljoner kronor, en ökning med 4,0 procent jämfört med motsvarande period föregående år (331). .

DI - 15 minuter sedan

Följ fredagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45. I dag får programledaren Anna Ekelund sällskap av Anders Borg, investerare och före detta finansminister, Johan Thorén, förvaltare på Strand kapitalförvaltning, och Johan Wendel, analytiker på Di..

DI - 15 minuter sedan

Riksdagen röstar om Löfven

I dag, fredag, ska riksdagen rösta om Stefan Löfven som statsminister – en omröstning han sannolikt kommer att förlora eftersom de borgerliga partierna och SD tänker rösta nej. Följ direktrapporteringen här.

DI - 15 minuter sedan

Fraktkostnaden mellan USA och Kina har mer än fördubblats

Det har blivit dyrare att skeppa containrar mellan Kina och USA. Fraktpriserna har mer än fördubblats på ett år enligt siffror från Freightos som refereras av CNBC. .

DI - 30 minuter sedan

Grönt ljus för Bioarctics utlicensiering till Abbvie i USA

Forskningsbolaget Bioarctics partner Abbvie har fått grönt ljus från amerikanska konkurrensmyndigheter för licensieringen av Bioarctics portfölj med antikroppar mot alfa-synuklein för Parkinsons sjukdom. .

DI - 30 minuter sedan

HUI spår sjunkande detaljhandelsförsäljning nästa år

Med konjunkturen på toppen kommer detaljhandelns försäljning vända nedåt nästa år. Det spår branschorganisationen HUI som tror att försäljningsökningen saktar in till 1,8 procent 2019 och 1,4 procent 2020..

DI - 30 minuter sedan

Finska Cargotec vinstvarnar, skyller på flaskhalsar

Cargotec sänker sin vinstprognos för 2018 och spår nu att rörelseresultatet exklusive omstruktureringskostnader hamnar i intervallet 235-245 miljoner euro. Tidigare prognos var att rörelseresultatet exklusive omstruktureringskostnader 2018 skulle öka från fjolårets 259 miljoner euro..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.