DI > Ekonomi

Wednesday, 19 December, 02:05

DI - 19 sep 18 kl. 18:15

Europabörser: Banker och råvarubolag i tätenDe ledande Europabörserna handlades uppåt under onsdagen då banker och råvarubolag gick starkt. Det regionala samlingsindexet Stoxx 600 ökade 0,3 procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europabörserna, Stoxx

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Europabörser, Bankeroch , råvarubolagi , täten
DI - 17 maj 16 kl. 13:06

Europabörser: Banker och råvaror i täten

De ledande Europabörserna går något framåt på tisdagen. I täten för uppgången går bankerna och råvarubolag..

DI - 20 feb 15 kl. 17:46

Europabörser: Råvarubolag tog täten

Med fokus mot Greklandsförhandlingarna var indexrörelserna i allmänhet små på fredag för de ledande europeiska handelsplatserna. Stark industridata kan ha vägt upp en del av oron för en "Grexit"..

DI - 04 feb 16 kl. 11:09

Europabörser: Råvarubolag i täten

De europeiska aktieindexen inledde torsdagens session i stigande riktning, med ledning av råvarusektorn. Investerarkåren hade också siktet inställt på rapportflödet som fortsatte fyllas på med siffror från bland annat olje- och finanssektorn..

BT - 17 apr 13 kl. 17:48

Rejält nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen fortsatte nedåt på onsdagen, för fjärde dagen i rad. Efter Riksbankens räntebesked sjönk svenska marknadsräntor ordentligt, medan kronan försvagades mot både dollarn och euron.Vid stängning hade OMXS-index sjunkit 1,7 procent till 358,5.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Tysk miljöorganisation vill bromsa autobahn

Den tyska miljöorganisationen DUH, som under året fått igenom dieselstopp i flera storstäder, siktar nu in sig på Tysklands hjärta: autobahn. DUH vill få bort den fria farten och införa hastighetsbegränsning..

DI - 3 timmar sedan

Trump beordrar Pentagon att skapa rymdkommando

USA:s president Donald Trump har beordrat det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon att skapa ett rymdkommando..

DI - 3 timmar sedan

Transportbolaget Fedex slår analytikernas förväntningar

Fedex redovisar ett justerat resultat per aktie på 4,03 dollar för räkenskapsårets andra kvartal..

DI - 4 timmar sedan

Wall Street vände upp igen under sista handelstimmen

New York-börsen rörde sig under nollan inför den sista handelstimmen men lyckades kravla sig upp lagom till stängning. S&P 500 avslutade precis på nollan medan Dow Jones och Nasdaq stängde upp 0,4 respektive 0,5 procent..

DI - 4 timmar sedan

Betssons vd är med i budet på konkurrenten

Betssons vd Pontus Lindwall ingår i konsortiet som lägger bud på Cherry – ett bolag som är en av Betssons konkurrenter. Cherrys styrelseledamot och tillförordnade vd Gunnar Lind avfärdar dock att Pontus Lindwall är aktuell för vd-posten i Cherry..

DI - 4 timmar sedan

Dunkelt spel om Cherry

Ett privat konsortium lägger bud på spelbolaget Cherry – och bland annat ingår Cherrys styrelseordförande och storägare Morten Klein i konsortiet. Di granskar spelet om Cherry..

DI - 4 timmar sedan

Stor oenighet om avtalslös brexit i brittiska regeringen

Ministrarna hade svårt att enas kring hur den brittiska regeringen ska hantera en avtalslös brexit. Arbetsmarknadsministern Amber Rudd liknande ett utträde utan avtal vid en bilkrasch enligt Financial Times..

DI - 4 timmar sedan

Carnegie har utfört stabiliseringsåtgärder i Q-linea

Carnegie har utfört stabiliseringsåtgärder i medicinteknikbolaget Q-linea efter noteringen på Stockholmsbörsen. .

DI - 4 timmar sedan

Daiwa sänker Autoliv till neutral, skriver ned riktkursen

Japanska Daiwa har sänkt Autoliv från tidigare outperform till neutral. Riktkursen sänks samtidigt från 89 till 76 dollar, motsvarande 689,7 kronor..

DI - 4 timmar sedan

Skuggdirektionen: Räntan bör höjas – trots marknadsstöket

Marknadsstöket håller i sig, konjunkturoron ökar och de senaste inflationsutfallen har varit en besvikelse. Ändå är det ingen tvekan om att räntan ska höjas. Det är budskapet från Skuggdirektionen som inte är så orolig för konjunkturen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.