Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 23 February, 15:45

Liknande nyheter

Taggar: Magrare, vinster, väntar
Affärsvärlden - 19 sep 18 kl. 08:29

Magrare vinster väntar

ANALYS Sveriges storbyggare Peab försåg sig av en övergödd bostadsguldkalv. Nu är kalven uppäten och magrare vinsttider än vad konsensus spår väntar..

DN - 16 apr 18 kl. 22:33

Johan Schück: Magrare tider väntar nästa år och framöver

Vårbudgeten är främst en valbudget, med tonvikt på högkonjunkturåret 2018. Men diskussionen borde istället handla mer om framtiden. Inför nästa mandatperiod finns fler orostecken i ekonomin..

IDG - 21 okt 17 kl. 06:02

Enorma vinster väntar med kvantdatorer


Kvantdatorer har en enorm potential att hantera supersnabba beräkningar. Men de leder också till en pånyttfödelse för it i bred mening. Även vanliga datorer kommer att bli snabbare tack vare dem..

Nyteknik - 26 sep 18 kl. 11:17

Volvo och Scania rullar ut gaslastbilar – miljövinster väntar men få tankstationer

Både Volvo Lastvagnar och Scania rullar i år ut tunga lastbilar som drivs av flytande naturgas eller biogas. Används det sistnämnda försvinner koldioxidutsläppen helt. Men frågan är om det kommer att finnas gas och tankstationer så det räcker..

DN - 16 aug 18 kl. 18:46

Johan Schück: Magrare tillväxt väntar efter toppåret 2018

Sverigekonjunkturen toppar under valåret 2018. Under nästa mandatperiod blir tillväxten magrare och riskerna större. I den pågående valrörelsen har inte hörts mycket om detta..

Cornucopia - 04 dec 17 kl. 13:39

DI: Inget stopp för vinster i vården

Social- och sjukvårdsminister Annika Strandhäll (s) meddelar via Dagens Industri att det inte blir något stopp för vinster inom vården. Däremot avser man lägga ett lagförslag med vinsttak för skolor, men förväntar sig att det blir nedröstat av riksdagen. Kort sagt blir det inga vinsttak före riksdagsvalet.

DI - 19 jan 15 kl. 06:08

Tio tunga år väntar spararna

Jämfört med de senaste 30 åren kan kommande decennium bli väsentligt magrare för spararna.En balanserad värdepappersportfölj kommer att avkasta 4,4 procent årligen, mindre än hälften än tidigare, enligt analyshuset BCA Research..

YLE - 26 okt 16 kl. 04:23

Morgonkollen: Magrare resultat från Hungerdagen, Ryssland väljer Trump

Morgonkollen är nu också tillgänglig som avisering via Nyhetskollen. Aviseringarna kan justeras under applikationens inställningar. Läget utrikes: I Ryssland hoppas både Kreml och folket att Donald Trump blir USA:s nästa president.

Nyheter 24 - 10 nov 17 kl. 23:53

Här är spelarnas tankar efter vinster på Friends Arena

Sverige vinner över Italien på ett kokande Friends Arena, nu väntar ett avgörande nere i Milano på måndag. För spelarna väntar återhämtning och  full fokus på nästa match. Så här säger några av spelarna efter den något griniga matchen.

Magazin24 - 17 jan 13 kl. 18:07

Derby väntar formstarka IBK Köping

IBK Köping har fått en bra start efter jul. Två matcher spelade och två vinster. Nu väntar ett derby mot Västerås IBS på fredagen.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:19

Börsplus: Sportamore-aktien lär pressas ytterligare - sälj

I hela e-handelssegmentet har förhoppningarna om högre lönsamhet skruvats ned rejält under hösten. När den synen sprider sig till Sportamore lär aktien pressas ytterligare..

Affärsvärlden - Igår: 15:29

”Det står högst på agendan”

INTERVJU. Rejlers vd Viktor Svensson ligger inte på latsidan. Efter ett år av städande går hans åtgärdsprogram nu in i fas två.

Affärsvärlden - Igår: 13:41

Ingves: Bankerna var för naiva

Bankerna var för naiva när de klev in i Baltikum, anser riksbankschefen Stefan Ingves. Det gick helt enkelt för fort efter bankkrisen där för tio år sedan, säger han..

Affärsvärlden - Igår: 15:12

Kraft Heinz rasar i förhandeln på Wall Street

Handeln på New York-börserna såg på fredagseftermiddagen ut att inleda med något högre index, efter att samtliga tre huvudindex fallit 0,4 procent på torsdagen..

Affärsvärlden - Igår: 14:49

Fullvärderad förvärvare

ANALYS Addtech-avknoppningen Addlife har utvecklats starkt under bolagets knappa tre år på börsen. Från dagens nivåer är uppsidan begränsad..

Affärsvärlden - Igår: 13:52

Brant fall för Elekta

Efter ett par dagar då bankerna tyngt index på Stockholmsbörsen sågs en vändning på fredagen, då de hårt prövade bankerna med Swedbank i täten rekylerade upp. Dagens förlorare var strålknivstillverkaren Elekta som föll tungt efter sin kvartalsrapport..

Affärsvärlden - Igår: 10:05

Ingves ser "stora och ovanliga osäkerhetsmoment"

På den globala ekonomiska arenan är det främst handelskonflikten mellan USA och Kina som fortsatt är en riskfaktor, enligt Riksbankschefen Stefan Ingves..

Affärsvärlden - Igår: 13:45

Volvo Cars backar i kvalitetsranking

Volvo hamnar i det nedre skiktet av den inflytelserika konsumenttidningen Consumer Reports årliga lista över de bästa och sämsta bilarna på USA-marknaden..

Affärsvärlden - Igår: 10:27

Rekyl för Swedbank-aktien

Stockholmsbörsen har inlett fredagen med en tydlig uppgång där Swedbank har rekylerat upp efter den omfattande kursslakten tidigare i veckan. Håller nuvarande indexnivå i sig kan Stockholmsbörsen lägga ännu en uppgångsvecka till handlingarna..

Affärsvärlden - Igår: 10:15

Momentum får ny huvudägare i Nordstjernan

Industriåterförsäljaren Momentum får en ny huvudägare när Nordstjernan i dag meddelat att de förvärvat A- och B-aktier motsvarande 4,2 procent av kapitalet och närmare 15,0 procent av rösterna i bolaget från den nuvarande ägaren Tisenhult-gruppen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.