Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 16 October, 07:37

Affärsvärlden - 19 sep 18 kl. 18:00

Magrare vinster väntarSveriges storbyggare Peab försåg sig av en övergödd bostadsguldkalv. Nu är kalven uppäten och magrare vinsttider än vad konsensus spår väntar..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Peab

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Magrare, vinster, väntar
Affärsvärlden - 19 sep 18 kl. 08:29

Magrare vinster väntar

ANALYS Sveriges storbyggare Peab försåg sig av en övergödd bostadsguldkalv. Nu är kalven uppäten och magrare vinsttider än vad konsensus spår väntar..

DN - 16 apr 18 kl. 22:33

Johan Schück: Magrare tider väntar nästa år och framöver

Vårbudgeten är främst en valbudget, med tonvikt på högkonjunkturåret 2018. Men diskussionen borde istället handla mer om framtiden. Inför nästa mandatperiod finns fler orostecken i ekonomin..

IDG - 21 okt 17 kl. 06:02

Enorma vinster väntar med kvantdatorer


Kvantdatorer har en enorm potential att hantera supersnabba beräkningar. Men de leder också till en pånyttfödelse för it i bred mening. Även vanliga datorer kommer att bli snabbare tack vare dem..

Nyteknik - 26 sep 18 kl. 11:17

Volvo och Scania rullar ut gaslastbilar – miljövinster väntar men få tankstationer

Både Volvo Lastvagnar och Scania rullar i år ut tunga lastbilar som drivs av flytande naturgas eller biogas. Används det sistnämnda försvinner koldioxidutsläppen helt. Men frågan är om det kommer att finnas gas och tankstationer så det räcker..

DN - 16 aug 18 kl. 18:46

Johan Schück: Magrare tillväxt väntar efter toppåret 2018

Sverigekonjunkturen toppar under valåret 2018. Under nästa mandatperiod blir tillväxten magrare och riskerna större. I den pågående valrörelsen har inte hörts mycket om detta..

DI - 19 jan 15 kl. 06:08

Tio tunga år väntar spararna

Jämfört med de senaste 30 åren kan kommande decennium bli väsentligt magrare för spararna.En balanserad värdepappersportfölj kommer att avkasta 4,4 procent årligen, mindre än hälften än tidigare, enligt analyshuset BCA Research..

YLE - 26 okt 16 kl. 04:23

Morgonkollen: Magrare resultat från Hungerdagen, Ryssland väljer Trump

Morgonkollen är nu också tillgänglig som avisering via Nyhetskollen. Aviseringarna kan justeras under applikationens inställningar. Läget utrikes: I Ryssland hoppas både Kreml och folket att Donald Trump blir USA:s nästa president.

Cornucopia - 04 dec 17 kl. 13:39

DI: Inget stopp för vinster i vården

Social- och sjukvårdsminister Annika Strandhäll (s) meddelar via Dagens Industri att det inte blir något stopp för vinster inom vården. Däremot avser man lägga ett lagförslag med vinsttak för skolor, men förväntar sig att det blir nedröstat av riksdagen. Kort sagt blir det inga vinsttak före riksdagsvalet.

Nyheter 24 - 10 nov 17 kl. 23:53

Här är spelarnas tankar efter vinster på Friends Arena

Sverige vinner över Italien på ett kokande Friends Arena, nu väntar ett avgörande nere i Milano på måndag. För spelarna väntar återhämtning och  full fokus på nästa match. Så här säger några av spelarna efter den något griniga matchen.

Magazin24 - 17 jan 13 kl. 18:07

Derby väntar formstarka IBK Köping

IBK Köping har fått en bra start efter jul. Två matcher spelade och två vinster. Nu väntar ett derby mot Västerås IBS på fredagen.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Så mycket har elpriserna stigit

Stigande elpriser fortsätter att driva upp svenska hushålls boendekostnader. På ett år har elkostnaderna ökat med i snitt 20 procent. Samtidigt kvarstår stora geografiska skillnader - den som bor Munkedal kan betala drygt 900 kronor mer per månad jämfört med den som bor i Luleå..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Ambea köper Aleris

Omsorgsbolaget Ambea förvärvar Investorägda Aleris omsorgsverksamheter i Norge, Sverige och Danmark för en köpeskilling om 2,6 miljarder kronor på skuldfri basis..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

NCC vinstvarnar inför rapport

Byggjätten NCC har fattat beslut om omvärderingar som påverkar det preliminära resultatet negativt med nästan 1,6 miljarder kronor. Rörelseresultatet för tredje kvartalet beräknas därmed bli en förlust på 1,1 miljarder kronor..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Barclays sänker svenska verkstadsbolag

Barclays sänker riktkurserna för verkstadsbolagen SKF, Sandvik och Atlas Copco..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Ericsson spås vinst efter år av förluster

Efter drygt två år av ideliga förluster kan det nu ha vänt för Ericsson. Bedömarna spår en mindre vinst i kvartalsrapporten som släpps på torsdag..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Wall Street inledde börsveckan nedåt

USA-börserna sjönk på måndagen, särskilt inom tekniksektorn, efter att i fredags ha återhämtat en del av förra veckans kursras..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Deutsche Börse säger upp 218 anställda

Den tyska börsoperatören Deutsche Börse kommer att minska antalet anställda i Tyskland med 218 personer som ett led i de nedskärningar på omkring 350 personer som aviserades i planen "Roadmap 2020" i våras..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Löfven får talmannens uppdrag

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven får i uppdrag att sondera möjligheten att bilda en ny regering..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Grundade Microsoft - omformade Seattle

Paul Allen, som medgrundande mjukvarujätten Microsoft, har avlidit i cancer, uppger hans familj..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Dyster dag för Bennet

Carl Bennet, miljardär, industriman och storägare, har en tuff dag på börsen under måndagen. Alla bolag där han är storägare faller..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.