Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 19 December, 14:25

Liknande nyheter

Taggar: Magrare, vinster, väntar
Affärsvärlden - 19 sep 18 kl. 08:29

Magrare vinster väntar

ANALYS Sveriges storbyggare Peab försåg sig av en övergödd bostadsguldkalv. Nu är kalven uppäten och magrare vinsttider än vad konsensus spår väntar..

DN - 16 apr 18 kl. 22:33

Johan Schück: Magrare tider väntar nästa år och framöver

Vårbudgeten är främst en valbudget, med tonvikt på högkonjunkturåret 2018. Men diskussionen borde istället handla mer om framtiden. Inför nästa mandatperiod finns fler orostecken i ekonomin..

IDG - 21 okt 17 kl. 06:02

Enorma vinster väntar med kvantdatorer


Kvantdatorer har en enorm potential att hantera supersnabba beräkningar. Men de leder också till en pånyttfödelse för it i bred mening. Även vanliga datorer kommer att bli snabbare tack vare dem..

Nyteknik - 26 sep 18 kl. 11:17

Volvo och Scania rullar ut gaslastbilar – miljövinster väntar men få tankstationer

Både Volvo Lastvagnar och Scania rullar i år ut tunga lastbilar som drivs av flytande naturgas eller biogas. Används det sistnämnda försvinner koldioxidutsläppen helt. Men frågan är om det kommer att finnas gas och tankstationer så det räcker..

DN - 16 aug 18 kl. 18:46

Johan Schück: Magrare tillväxt väntar efter toppåret 2018

Sverigekonjunkturen toppar under valåret 2018. Under nästa mandatperiod blir tillväxten magrare och riskerna större. I den pågående valrörelsen har inte hörts mycket om detta..

DI - 19 jan 15 kl. 06:08

Tio tunga år väntar spararna

Jämfört med de senaste 30 åren kan kommande decennium bli väsentligt magrare för spararna.En balanserad värdepappersportfölj kommer att avkasta 4,4 procent årligen, mindre än hälften än tidigare, enligt analyshuset BCA Research..

YLE - 26 okt 16 kl. 04:23

Morgonkollen: Magrare resultat från Hungerdagen, Ryssland väljer Trump

Morgonkollen är nu också tillgänglig som avisering via Nyhetskollen. Aviseringarna kan justeras under applikationens inställningar. Läget utrikes: I Ryssland hoppas både Kreml och folket att Donald Trump blir USA:s nästa president.

Cornucopia - 04 dec 17 kl. 13:39

DI: Inget stopp för vinster i vården

Social- och sjukvårdsminister Annika Strandhäll (s) meddelar via Dagens Industri att det inte blir något stopp för vinster inom vården. Däremot avser man lägga ett lagförslag med vinsttak för skolor, men förväntar sig att det blir nedröstat av riksdagen. Kort sagt blir det inga vinsttak före riksdagsvalet.

Nyheter 24 - 10 nov 17 kl. 23:53

Här är spelarnas tankar efter vinster på Friends Arena

Sverige vinner över Italien på ett kokande Friends Arena, nu väntar ett avgörande nere i Milano på måndag. För spelarna väntar återhämtning och  full fokus på nästa match. Så här säger några av spelarna efter den något griniga matchen.

Magazin24 - 17 jan 13 kl. 18:07

Derby väntar formstarka IBK Köping

IBK Köping har fått en bra start efter jul. Två matcher spelade och två vinster. Nu väntar ett derby mot Västerås IBS på fredagen.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Tio före detta Danske-anställda anhållna

Estnisk polis har anhållit tio personer i penningtvättshärvan kring Danske Bank..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Omvänd vinstvarning från Eli Lilly

Det amerikanska läkemedelsbolaget Eli Lilly har kommit med intäkts- och resultatprognoser för 2019 som överträffar analytikernas snittförväntningar. Bolaget har också lyft sin kvartalsutdelningsnivå med 15 procent..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Läkemedelsjättar bildar konsumenthälsovårdsbolag

Läkemedelsjättarna Pfizer och Glaxosmithkline har tecknat ett avtal om att skapa ett globalt konsumenthälsovårdsbolag..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

KI: Ekonomin bromsar in nästa år

Det mesta talar för att högkonjunkturen kulminerade under första halvåret, och ekonomin är nu på väg in i en avmattningsfas även om högkonjunkturen består de närmaste två åren..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Sportkedja rasar 40 procent

Norska XXL:s aktie rasar med 40 procent på Oslo-börsen efter att bolaget vinstvarnat på tisdagskvällen och vd:n lämnat bolaget..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Nytt säljråd för H&M

Societe Generale sänker sin rekommendation för H&M till sälj från behåll..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Räntefönstret på väg att dra igen

Höja styrräntan eller låta den vara oförändrad? I morgon lämnar Riksbanken nytt besked..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Recipharm lägger ned UK-anläggning

Recipharm inleder en process som syftar till att verksamheten vid anläggningen i Ashton-under-Lyne i Storbritannien kommer att upphöra..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Munters vd lämnar sin post

Munters vd John Peter Leesi lämnar sin roll som vd för bolaget med omedelbar verkan..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

XXL vinstvarnar - vd lämnar

Norska XXL lämnar en preliminär uppdatering för helåret 2018, och alltså implicit för det fjärde kvartalet, som ligger under analytikers snittförväntningar enligt Infront Data och XXL beskriver det som en besvikelse..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.