Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 14:41

Liknande nyheter

Taggar: Stårinför , potentiell, budstrid
DN - 12 feb 18 kl. 13:28

Oklart läge i budstrid på telekombolag

Samgåendet mellan den danska telekomkoncernen TDC och MTG:s nordiska verksamhet kan gå om intet sedan en potentiell köpare visat intresse för att lägga bud på hela TDC..

Affärsvärlden - 18 feb 11 kl. 08:33

Budstrid väntas på spritbolag

Spritbolagen Diageo och Pernod Ricard sägs vara på väg i en budstrid. Bolagen tävlar om att köpa amerikanska Fortune Brands spritverksamhet. Om budstriden väl kommer kan det bli en av de största i affärerna in om dryckesindustrin på flera år..

IDG - 15 mar 11 kl. 10:44

Budstrid på Lawson väntar

Efter Infors bud förväntas det nu bli budstrid om vem som ska köpa Lawson. IBM, HP och Oracle väntas komma med konkurrerande bud..

DI - 17 maj 11 kl. 08:06

Räkna med budstrid om Niscayah

En budstrid väntas kring säkerhetsteknikföretaget Niscayah, som Securitas på måndagen la ett bud på. Niscayah har redan inlett jakten på andra budgivare, enligt uppgifter till tidningen Dagens industri..

Affärsvärlden - 17 maj 11 kl. 09:42

Upplagt för budstrid

Säkerhetsföretaget, Niscayah räknar med budstrid. Efter att Securitas lagt ett bud på bolaget utvärderas nu olika alternativ. På kort tid har nya ägare köpt in sig som tros vilja hindra Securitas bud..

Affärsvärlden - 06 nov 12 kl. 06:15

EQT förlorar budstrid

Den nederländska teleoperatören Royal KPN är på väg att sälja sina tyska mobiltelemaster till American Tower Corporation, efter att USA-bolaget ser ut att vinna en budstrid där bland andra svenska EQT har deltagit..

Realtid - 06 nov 12 kl. 08:10

EQT förlorar budstrid om mobiltelemaster

American Tower Corporation ser ut att vinna budstrid om de tyska mobilmasterna..

DI - 20 mar 14 kl. 09:56

Budstrid i Cision hägrar

Marknaden anar en annalkande budstrid i informationsbolaget Cision när sektorkollegan Meltwater flaggar upp för över 10 procent av aktierna..

Affärsvärlden - 19 jun 14 kl. 07:32

Budstrid eskalerar   

Företaget Readsoft har hamnat i en budstrid. På torsdagen höjde en av budgivarna insatserna i striden, för andra gången på två dagar..

DN - 11 aug 14 kl. 09:17

Budstrid om australisk vintillverkare

Det drar ihop sig till budstrid om den australiska vintillverkaren Treasury Wine Estates, med varumärken som Penfolds, Lindemans och Wolf Blass..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Öresunds nya aktiefavoriter

Under det tredje kvartalet har Öresund köpt aktier i ett hjälmbolag och ett husdjursbolag. Samtidigt har investmentbolaget lämnat kosmetikajätten..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Atlas Copco lyfter, Nordea pressas

Stockholmsbörsen inledde onsdagen på plus då rapportperioden så smått rullat i gång..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Ikeasfärens intåg i H&M är "långsiktig investering"

Ikeasfärens Interogo Holding beskriver sitt intåg i klädjätten H&M:s ägarlista som en "bra långsiktig finansiell investering"..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Gladiator viktar om

Hedgefonden Gladiator, som förvaltas av Max Mitteregger och som under de senaste åren varit framgångsrikt inom särskilt bioteknik, har under det tredje kvartalet ökat i spelsektorn..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Danske Bank drar tillbaka vd-nominering

Danske Bank drar tillbaka sin nominering av förmögenhetsförvaltningschefen Jacob Aarup-Andersen till ny vd, efter Thomas F Borgen..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Castellums vd ser ihållande kontorsefterfrågan

Efterfrågetrycket på effektiva kontorslokaler "lär bestå ytterligare några år", skriver Castellums vd Henrik Saxborn i niomånadersrapportens vd-ord..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Nordea pekas ut i penningtvätthärva

Ekobrottsmyndigheten i Sverige har fått dokument som påstås visa att banken Nordea brutit mot reglerna för penningtvätt. "Vi tittar på dem tillsammans med Åklagarmyndigheten", säger Niklas Ahlgren, presskommunikatör på myndigheten...

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Sven-Olof Johansson har ökat i H&M

Finansmannen Sven-Olof Johansson har under det tredje kvartalet köpt ytterligare 50.000 aktier i H&M, en investering på nästan 7 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Medivir varslar 60 tjänster

Medivirs varslar cirka 60 tjänster, främst inom preklinisk forskning och administration, mot bakgrund av planen att minska de aktiviteter som inte är kritiska för den kliniska utvecklingen av bolagets läkemedelskandidater..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Ikea-kopplat bolag ny ägare i H&M

IH Capital HC1 AB har näst efter familjen Persson stått för den största ökningen i H&M under tredje kvartalet med köp av drygt 10 miljoner B-aktier, motsvarande 0,6 procent av kapitalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.