Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 17 December, 00:10

Affärsvärlden - 19 sep 18 kl. 18:00

”Står inför potentiell budstrid”
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stårinför , potentiell, budstrid
DN - 12 feb 18 kl. 13:28

Oklart läge i budstrid på telekombolag

Samgåendet mellan den danska telekomkoncernen TDC och MTG:s nordiska verksamhet kan gå om intet sedan en potentiell köpare visat intresse för att lägga bud på hela TDC..

Affärsvärlden - 18 feb 11 kl. 08:33

Budstrid väntas på spritbolag

Spritbolagen Diageo och Pernod Ricard sägs vara på väg i en budstrid. Bolagen tävlar om att köpa amerikanska Fortune Brands spritverksamhet. Om budstriden väl kommer kan det bli en av de största i affärerna in om dryckesindustrin på flera år..

IDG - 15 mar 11 kl. 10:44

Budstrid på Lawson väntar

Efter Infors bud förväntas det nu bli budstrid om vem som ska köpa Lawson. IBM, HP och Oracle väntas komma med konkurrerande bud..

DI - 17 maj 11 kl. 08:06

Räkna med budstrid om Niscayah

En budstrid väntas kring säkerhetsteknikföretaget Niscayah, som Securitas på måndagen la ett bud på. Niscayah har redan inlett jakten på andra budgivare, enligt uppgifter till tidningen Dagens industri..

Affärsvärlden - 17 maj 11 kl. 09:42

Upplagt för budstrid

Säkerhetsföretaget, Niscayah räknar med budstrid. Efter att Securitas lagt ett bud på bolaget utvärderas nu olika alternativ. På kort tid har nya ägare köpt in sig som tros vilja hindra Securitas bud..

Affärsvärlden - 06 nov 12 kl. 06:15

EQT förlorar budstrid

Den nederländska teleoperatören Royal KPN är på väg att sälja sina tyska mobiltelemaster till American Tower Corporation, efter att USA-bolaget ser ut att vinna en budstrid där bland andra svenska EQT har deltagit..

Realtid - 06 nov 12 kl. 08:10

EQT förlorar budstrid om mobiltelemaster

American Tower Corporation ser ut att vinna budstrid om de tyska mobilmasterna..

DI - 20 mar 14 kl. 09:56

Budstrid i Cision hägrar

Marknaden anar en annalkande budstrid i informationsbolaget Cision när sektorkollegan Meltwater flaggar upp för över 10 procent av aktierna..

Affärsvärlden - 19 jun 14 kl. 07:32

Budstrid eskalerar   

Företaget Readsoft har hamnat i en budstrid. På torsdagen höjde en av budgivarna insatserna i striden, för andra gången på två dagar..

DN - 11 aug 14 kl. 09:17

Budstrid om australisk vintillverkare

Det drar ihop sig till budstrid om den australiska vintillverkaren Treasury Wine Estates, med varumärken som Penfolds, Lindemans och Wolf Blass..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 13:18

Bank får draghjälp av Gardell

Stockholmsbörsen fortsatte nedåt på fredagen med kurstapp för bland annat industri och råvaror, medan defensiva sektorer som teleoperatörer klarade sig bäst. Nordea steg efter uttalanden i finsk affärspress från finansmannen Christer Gardell..

Affärsvärlden - I förrgår: 16:12

Veckans småbolagsvinnare

Energilagringsbolaget Saltx och labtechbolaget Inhalation Sciences tillhörde vinnarna bland de mindre bolagen under en generellt hyfsad börsvecka där kurserna fick stöd av förhoppningar kring USA och Kinas handelskonflikt..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:58

”Snapsvisa förbinder folk i glädje”

Välkänd melodi, kort text och fyndig avrundning. Enligt visforskaren har en bra snapsvisa tre tydliga beståndsdelar..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:05

H&M väntas öka sin försäljning

På måndag presenterar klädjätten H&M försäljningsrapporten för fjärde kvartalet. Då väntas också positiva siffror, i alla fall enligt analytikerna..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:03

Londonaktör tar position i Cinnober - säger nej till bud

En eventdriven förvaltningsaktör i London har tagit en position om runt 8 procent av kapitalet i Cinnober och kommer att säga nej till Nasdaqs bud..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:29

Intern FI-granskning efter dokumentsutlämning till SvD

Finansinspektionen har inlett en intern rättslig prövning med syfte att säkerställa att ett utlämningsärende till tidningen Svenska Dagbladet hanterades på ett korrekt sätt..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:02

Så lyckas Skanskas nye vd

BÖRSSPANING Vad kan vi förvänta oss för avkastning i Skanska-aktien under nye vd:n Anders Danielsson? Affärsvärlden tar sig an problemet på ett minst sagt udda sätt..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:08

Bred nedgång med bilrelaterat i botten

Stockholmsbörsen inledde veckans sista handelsdag med en tydlig nedgång som var något större än vad förhandeln hade indikerat..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:16

Kina plockar bort strafftullar på bilar från USA

Kinas finansdepartement uppger på fredagen att de kommer att ta bort strafftullarna på bilar och bildelar från USA från den 1 januari 2019..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:52

Analytiker: "Stora utmaningar för Autoliv och Veoneer"

Deutsche Bank har tagit ett helhetsgrepp på en rad fordons- och fordonsteknikbolag i en ny sektorrapport. Bankens beskriver sin inställning som "försiktig" mot bakgrund rådande makrooro, men också med den mer långsiktiga utvecklingen mot elektrifierade och självkörande fordon i åtanke..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.