Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 22 February, 14:02

Liknande nyheter

Taggar: Stårinför , potentiell, budstrid
DN - 12 feb 18 kl. 13:28

Oklart läge i budstrid på telekombolag

Samgåendet mellan den danska telekomkoncernen TDC och MTG:s nordiska verksamhet kan gå om intet sedan en potentiell köpare visat intresse för att lägga bud på hela TDC..

Affärsvärlden - 18 feb 11 kl. 08:33

Budstrid väntas på spritbolag

Spritbolagen Diageo och Pernod Ricard sägs vara på väg i en budstrid. Bolagen tävlar om att köpa amerikanska Fortune Brands spritverksamhet. Om budstriden väl kommer kan det bli en av de största i affärerna in om dryckesindustrin på flera år..

IDG - 15 mar 11 kl. 10:44

Budstrid på Lawson väntar

Efter Infors bud förväntas det nu bli budstrid om vem som ska köpa Lawson. IBM, HP och Oracle väntas komma med konkurrerande bud..

DI - 17 maj 11 kl. 08:06

Räkna med budstrid om Niscayah

En budstrid väntas kring säkerhetsteknikföretaget Niscayah, som Securitas på måndagen la ett bud på. Niscayah har redan inlett jakten på andra budgivare, enligt uppgifter till tidningen Dagens industri..

Affärsvärlden - 17 maj 11 kl. 09:42

Upplagt för budstrid

Säkerhetsföretaget, Niscayah räknar med budstrid. Efter att Securitas lagt ett bud på bolaget utvärderas nu olika alternativ. På kort tid har nya ägare köpt in sig som tros vilja hindra Securitas bud..

Affärsvärlden - 06 nov 12 kl. 06:15

EQT förlorar budstrid

Den nederländska teleoperatören Royal KPN är på väg att sälja sina tyska mobiltelemaster till American Tower Corporation, efter att USA-bolaget ser ut att vinna en budstrid där bland andra svenska EQT har deltagit..

Realtid - 06 nov 12 kl. 08:10

EQT förlorar budstrid om mobiltelemaster

American Tower Corporation ser ut att vinna budstrid om de tyska mobilmasterna..

DI - 20 mar 14 kl. 09:56

Budstrid i Cision hägrar

Marknaden anar en annalkande budstrid i informationsbolaget Cision när sektorkollegan Meltwater flaggar upp för över 10 procent av aktierna..

Affärsvärlden - 19 jun 14 kl. 07:32

Budstrid eskalerar   

Företaget Readsoft har hamnat i en budstrid. På torsdagen höjde en av budgivarna insatserna i striden, för andra gången på två dagar..

DN - 11 aug 14 kl. 09:17

Budstrid om australisk vintillverkare

Det drar ihop sig till budstrid om den australiska vintillverkaren Treasury Wine Estates, med varumärken som Penfolds, Lindemans och Wolf Blass..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Ingves ser "stora och ovanliga osäkerhetsmoment"

På den globala ekonomiska arenan är det främst handelskonflikten mellan USA och Kina som fortsatt är en riskfaktor, enligt Riksbankschefen Stefan Ingves..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Volvo Cars backar i kvalitetsranking

Volvo hamnar i det nedre skiktet av den inflytelserika konsumenttidningen Consumer Reports årliga lista över de bästa och sämsta bilarna på USA-marknaden..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Rekyl för Swedbank-aktien

Stockholmsbörsen har inlett fredagen med en tydlig uppgång där Swedbank har rekylerat upp efter den omfattande kursslakten tidigare i veckan. Håller nuvarande indexnivå i sig kan Stockholmsbörsen lägga ännu en uppgångsvecka till handlingarna..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Momentum får ny huvudägare i Nordstjernan

Industriåterförsäljaren Momentum får en ny huvudägare när Nordstjernan i dag meddelat att de förvärvat A- och B-aktier motsvarande 4,2 procent av kapitalet och närmare 15,0 procent av rösterna i bolaget från den nuvarande ägaren Tisenhult-gruppen. .

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Uppgifter: Société Générale överväger massuppsägning

Den franska banken Société Générale överväger att varsla tusentals inom sin investmentbankverksamhet, skriver Bloomberg med hänvisning till källor..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

USA beordrar åtgärder mot penningtvätt i Japans största bank

USA:s valutarevisionsmyndighet OCC beordrar Japans största bank, Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG), att vidta åtgärder för brister i bankens anti-penningtvättsarbete i landet..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Pareto: Så går Elekta-aktien i dag

Elektas rapport innehöll en "imponerade" tillväxt i såväl intäkter som order. Men tillväxten kostade och resultatet påverkades negativt av hög investeringsnivå och låg bruttomarginal. Det konstaterar Pareto i en kommentar till rapporten för det tredje kvartalet..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Per Jansson: Öppen för att överväga en mer försiktig ränteplan

Per Jansson säger att han liksom i december känner en oro för inflationsutvecklingen bortom det närmast halvåret..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

WSJ: Pinterest ansöker om notering

Techbolaget Pinterest har lämnat in en konfidentiell ansökan om börsnotering till den amerikanska finansinspektionen, SEC. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Många stockholmare har inte råd med nyproduktion

En utmaning för bostadsutvecklarna i Stockholm är att många inte har råd att efterfråga nyproducerade bostäder. Endast i tre kommuner i Stockholms län var medelinkomsten tillräcklig för att klara de inkomstkrav som ställs för att kunna köpa en genomsnittlig bostadsrätt som säljstartade i kommunen under 2018..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.