Sydsvenskan > IT

Saturday, 20 October, 10:14

Liknande nyheter

Taggar: Kostnadernaär större , än, Szybers, reseräkningar
Helsingborgs Dagblad - 19 sep 18 kl. 17:32

Kostnaderna är större än Szybers reseräkningar.

Även om summorna är ganska små handlar det om stora principer..

YLE - 26 feb 17 kl. 08:07

Fiffel med reseräkningar fällde sannfinländska Terhi Kiemunki

Det var oklarheter kring Terhi Kiemunkis reseräkningar som var orsaken till att Sannfinländarna uteslöt Terhi Kiemunki ur partiet. Enligt partiets partisekreterare Riikka Slunga-Poutsalo var fifflet droppen som fick bägaren att rinna över för partiledningen. På söndagsmorgonen var Slunga-Poutsalo ovillig att kommentera orsakerna till att Kiemunki sparkades, men partisekreteraren ändrade sig efter att Kiemunki själv hade gått ut med kommentarer.

VA - 18 maj 18 kl. 14:11

Trött på reseräkningar och skatteavdrag? Här är 6 tips för att maxar ditt företags ekonomi

När du helst vill fokusera på din kärnverksamhet är inte frågor som skatteavdrag och reseräkningar högsta prio. Men här finns pengar att spara. .

GöteborgsPosten - 13 mar 13 kl. 11:35

Hjälp oss att granska reseräkningarna

GP har nu börjat granska de reseräkningar vi har fått ut från Italienresorna. Hjälp till du också!.

Sydsvenskan - 25 okt 12 kl. 06:30

Reseräkningar på 143 000 saknas

Konkursförvaltaren kräver den förre ordföranden i företagarföreningen på över 200?000 kronor.
I dag möts de i Malmö tingsrätt..

Ekonomistas - 31 mar 14 kl. 09:43

Riksbanken redogörelse döljer att egna beräkningar ger minoriteten rätt

Riksbanken har nyligen överlämnat en redogörelse för penningpolitiken 2013 till riksdagen inför Finansutskottets årliga utvärdering. Redogörelsen är uppenbarligen en tendentiös partsinlaga från direktionsmajoriteten. Den döljer nämligen att Riksbankens egna beräkningar ger minoriteten rätt.

YLE - 04 dec 14 kl. 12:55

Kostnaderna för vårdreformen klarnar - så mycket betalar Svenskfinland

Regeringen överlämnade vårdreformen till riksdagen idag. Samtidigt offentliggjordes beräkningar över vad social- och hälsovården kommer att kosta kommunerna i framtiden. För närvarande ordnar och producerar omkring 200 olika kommunala organisationer social- och hälsovårdstjänster.

Dagensanalys.se - 27 okt 16 kl. 16:34

Olle F. förklarar: Marknadsundersökningar mot ständigt nya mål

Under de senaste årtiondena har förutsättningarna för billiga och pålitliga marknadsundersökningar i Sverige blivit både bättre och sämre. Bättre därför att en ny generation har växt upp som lever med mobiltelefonen i sin hand och är helt tillvänjd till datorns sätt att behandla information, nedbruten i enkla frågor och svarsalternativ. Samtidigt blev gamlingarna allt äldre och fick ännu mindre att säga till om.

YLE - 03 jan 16 kl. 08:07

Rusning väntas gällande passansökningar

I år väntas det vara rusning när det gäller passansökningar, för i år går de sista tioårspassen som beviljades ut. Det gäller över 800 000 pass. När de här passen förnyas krävs ett besök på polisstationen eftersom det numera behövs fingeravtryck för ett pass.

Barometern - 04 okt 13 kl. 08:40

Hälsoundersökningar statens betalningsansvar

Vård. ?Sverigedemokraterna vänder sig inte emot att de asylsökande hälsoundersöks.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kirurg kritiseras – opererade fel fem gånger

En kirurg misslyckades vid fem tillfällen att byta ut en tryckavlastande shunt i hjärnan på en 18-år patient i Västerbotten. Nu kritiseras kirurgen av Inspektionen för vård och omsorg som anser att patienten inte fått ”en sakkunnig hälso- och sjukvård",.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Hennes son är en gangster: ”Han har väldigt svårt att hantera livet utanför ramarna”

”Jag vill inte ta på mig någon offerkofta”, säger mamman..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Katolska kyrkan flyttar in i Domkyrkan

Historiska förberedelser klara inför söndagens mässa i Lund..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Merkurius hemligheter ska avslöjas med sond

Rymdfarkosten Bepicolombo har lämnat Jorden på väg mot planeten Merkurius. I natt svensk tid sköts utrustningen upp med en Ariane 5-raket från europeiska rymdmyndigheten ESA:s anläggning i Kourou. Bepicolombo är den första europeiska rymdfarkosten som s.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Gemensam militärövning ställs in

USA:s försvarsminister Jim Mattis och hans sydkoreanska motsvarighet Jeong Kyeong-Doo har ställt in militärövningen Vigilant Ace som var planerad att genomföras i december, meddelar Pentagon. Överenskommelsen har fattats för att ge den diplomatiska proc.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Makedoniens parlament sade ja till namnbyte

Det makedonska parlamentet har röstat igenom en ändring av konstitutionen som gör att landet kan byta namn. Debatten om att byta namn till Nordmakedonien har pågått sedan i måndags i parlamentet. 80 av de 120 ledamöterna röstade för ett namnbyte, vilket.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Blandat på Wall Street

USA-börserna gick åt olika håll när handelsveckan avslutades. En av vinnarna var Procter & Gamble som redovisade en kraftigt ökad försäljning under kvartalet. Bolagets aktie steg 8,8 procent och en rad andra företag inom dagligvaruhandeln följde efter,.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Nära 30 döda i sydafrikansk trafikolycka

En trafikolycka i norra Sydafrika har krävt minst 27 liv. Olyckan i provinsen Limpopo skedde sedan en lastbil fått punktering och hamnat i motgående körfält. Flera fordon kolliderade, men majoriteten av dödsoffren – 25 människor – färdades i en taximini.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Terrordömd imam släppt från fängelset

Den radikale imamen Anjem Choudary har släppts från högsäkerhetsfängelset Belmarsh i sydöstra London. Han har suttit hälften av sitt fem och ett halvt år långa fängelsestraff för att ha stöttat terrorgruppen IS och ska avtjäna resten utanför murarna men.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Förbud mot barnaga ger mindre tonårsvåld

En liten tillrättavisning har väl ingen dött av? Kanske inte – men i länder där det är tillåtet att slå sina barn förekommer mer våld mellan ungdomar, framför allt bland flickor. Det verkar alltså som om det finns ett samband mellan huruvida så kallad b.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.