YLE > Finland

Wednesday, 19 December, 15:10

Liknande nyheter

Taggar: Gamla, hamnkranen, letar, nytt, hem, Hangöbornafår , tipsaom plats
Expressen - 18 apr 13 kl. 12:02

Italiensk press: Zlatan letar nytt hus i Italien

Uppgifterna som förutspår Zlatan Ibrahimovics återkomst till Serie A blir allt fler. Nu rapporterar La Gazzetta dello Sport att Zlatans fru Helene Seger letar efter ett nytt hus i Milano åt familjen. "Kanske är Zlatan villig att göra en ekonomisk uppoffring för att komma tillbaka till oss", skriver tidningen..

Corren - 19 sep 13 kl. 13:56

Östenssons letar nytt i Linköping

Linköping växer och Östenssons vill hänga på. ? Vi letar nya ställen där vi kan slå oss ned, avslöjar vd:n Håkan Lindblad..

NT - 02 jun 18 kl. 09:00

Norrköpingslaget letar nytt i England

Ett skadedrabbat Norrköpingslag letar förstärkning i Storbritannien..

Barometern - 21 aug 18 kl. 10:08

Restaurang letar nytt

Filialen i köpcentret Giraffen stänger efter denna vecka. Men ägaren, Toiwo Voksepp, letar nu ny lokal till restaurangen..

YLE - 14 nov 18 kl. 05:25

Studentkåren vid Åbo Akademi letar nytt folk till topposter: ”En tillfällighet att flera jobb är lediga nu”

Studentkåren förvaltar en stor egendom och letar nu både vd i Åbo och serviceansvarig i Vasa. Ekonomin är stabil..

SVT - 24 jan 11 kl. 17:36

Gamla prylar får nytt liv

JÖNKÖPINGSNYTT.Nytt liv för gamla prylar istället för att slänga dem. Det är målet med ett nytt projekt på Vaggeryds sortergård.

BT - 15 mar 13 kl. 14:23

Gamla mammor inget nytt

Gamla mammor är inget nytt fenomen. Att föda barn efter 40 var till och med vanligare förr i tiden, även om orsakerna är andra nu än då. Mammorna har bara blivit äldre och äldre sedan 1970-talet.

Trelleborgs Allehanda - 06 aug 13 kl. 16:47

Hamrén letar nytt mittbackspar

Med Andreas Granqvist avstängd behöver Erik Hamrén hitta ett nytt mittbackspar till kommande VM-kvalmötet med Irland.Lösningen ska han finna i vänskapsmatchen mot Norge. - Det är en av sakerna som är lite extra viktiga, säger Hamrén.

DalaDemokraten - 13 okt 17 kl. 07:00

Gesundaberget satsar rejält - och ger Wäsabergets gamla släplift nytt liv

Det var en gång en kamp mellan Gesundaberget och Wäsaberget om vilken backe som var bäst. Tyvärr gav Wäsa upp medan Gesunda kämpade vidare. Nu hjälper Wäsa Gesundaberget att blåsa nytt liv på berget, med världens bästa utsikt över Siljan.

Dalarnas tidningar - 13 okt 17 kl. 07:00

Gesundaberget satsar rejält - och ger Wäsabergets gamla släplift nytt liv

Det var en gång en kamp mellan Gesundaberget och Wäsaberget om vilken backe som var bäst. Tyvärr gav Wäsa upp medan Gesunda kämpade vidare. Nu hjälper Wäsa Gesundaberget att blåsa nytt liv på berget, med världens bästa utsikt över Siljan.

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 minuter sedan

Lediga akutvårdare ryckte ut vid trafikolycka i Karis

En personbil körde över i den mötande filen och slutade sin färd i diket vid riksväg 25 i Karis i eftermiddags. Olyckan skedde nära avtaget till Ekenäsvägen..

YLE - 1 timme sedan

Så här såg det ut när presidenten fick julgåvor – lucia på plats, Korpogäddan överräcktes

I dag har presidentparet Sauli Niinistö och Jenni Haukio fått sina traditionsenliga julgåvor..

YLE - 2 timmar sedan

Nu är det klart: Engångsplast förbjuds inom EU

EU har nu kommit överens att förbjuda plastartiklar som ofta hamnar i haven. Det handlar om till exempel engångsbestick, sugrör och bommullspinnar..

YLE - 4 timmar sedan

Ljuskäglan faller på hela Västnyland - det är bara bra om det finns flera datacentralstomter, säger stadsdirektören i Hangö om Ingåplanerna

Hangös stadsdirektör Denis Strandell välkomnar Fortums planer på en datacentral i Joddböle i Ingå. Om Västnyland får en etablering följer flera efter, tror han..

YLE - 4 timmar sedan

Polisen börjar föra in tips i sina system med en app – nytt datasystem ska hjälpa att förebygga brott

Polisen tar i bruk ett nytt spaningssystem som ska göra det möjligt att säkerheten. Systemet möjliggör också samarbete mellan säkerhetsmyndigheterna..

YLE - 4 timmar sedan

Utredning: När maten blev billigare tog industrin en större del av kakan

En ny undersökning visar att matindustrin inte påverkades av att matpriserna sjönk åren 2012-2016. Istället var det butikerna som blev den stora förloraren medan konsumenten tog hem vinsten..

YLE - 8 timmar sedan

Ska förskolebarnen behöva skala sina potatisar? Åbo säger nej till nationell rekommendation

Potatis handlar om mer än bara näring. Att få skala sina potatisar tränar både finmotorik och livsmedelskunskap anser myndigheten, men Åbo stad säger att det inte finns tid för sådant i förskolorna..

YLE - 9 timmar sedan

"Vi ska inte tumma på kvaliteten" - direktör föreslår kreativa lösningar för att möta Pargas sparkrav inom social- och hälsovården

Hur ska man hitta bestående inbesparingar inom en svällande social- och hälsovårdssektor? Det funderar man på i Pargas. Inbesparingar ska göras utan att tumma på personalresurser eller servicenivå..

YLE - 9 timmar sedan

Morgonkollen: Antalet fall misstänkt människohandel ökar, tusentals brottsoffer ersätts årligen av staten, vintervädret fortsätter

Polisen har i år fått kännedom om klart fler fall av misstänkt människohandel än tidigare. Kring 5 000 brottsoffer får årligen ersättning från statskassan för personskada och lidande..

YLE - 9 timmar sedan

Ljusdemonstration mot utvisningar till Afghanistan ordnades i Åbo

En ljusdemonstration mot utvisningar till Afghanistan ordnades vid Teaterbron i Åbo på tisdagseftermiddagen. En av dem som deltog i demonstrationen var Ahmad Hosseini. Enligt honom har säkerhetsläget i hans hemland Afghanistan försämrats under de tre år sedan han kom till Finland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.