Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 19 September, 16:46

Dagensanalys.se - 19 sep 18 kl. 13:19

Osynlig rekryterar ny vd från FishbrainUX-designbyrån Osynlig rekryterar Linus Lennstrand från Fishbrain som ny vd. Osynlig satsar nu stort på att stärka erbjudandet och organisationen. Med lång erfarenhet från att både utveckla och förvalta användarcentrerade affärsmodeller blir Linus en viktig del i satsningen. Linus Lennstrand har mångårig erfarenhet från branschen. Tidigare har han arbetat på Schibsted Fintech och Hemnet och närmast kommer han från techbolaget Fishbrain.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Fishbrain, Osynlig, Linus Lennstrand, Linus, Lennstrand, Schibsted Fintech, Hemnet, Mitra Frost, COO, Novare Public, Novarekoncernen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Osynlig, rekryterarny vd från , Fishbrain
Dagensanalys.se - 27 mar 19 kl. 21:43

Osynlig förstärker UX-teamet i Sundsvall

Produktutvecklingsstudion Osynlig växer och rekryterar nu Simon Ekdahl till UX-teamet i Sundsvall. Simon kommer närmast från Umeå-byrån Codemill där han arbetade som UX-designer och frontendutvecklare. Problemlösning och produktutveckling är något jag verkligen brinner för!

Realtid - 3 timmar sedan

Spiltan rekryterar från Pepins

Spiltan rekryterar Katja Efron från portföljbolaget Pepins Group. "Katja kommer att tillföra viktig kompetens på kommunikationsområdet och leda arbetet tillsammans med Spiltans Investment Managers", säger Spiltans vd Per Håkan Börjesson..

IDG - 20 nov 13 kl. 11:33

Fishbrain tar in nytt kapital

Industrifonden investerar fem miljoner kronor i Fishbrain, som satsar på internationell expansion..

IDG - 27 jan 14 kl. 09:11

Fishbrain har siktet på USA


Över fem miljoner registrerade användare inom tre år. Det är målet för den hajpade communityn Fishbrain..

IDG - 17 mar 14 kl. 11:23

Fishbrain bloggar hos Internetworld

Johan Attby, vd och grundare på Fishbrain, som nu tar över Internetworlds gästblogg Loggenbloggen. Vad ska du skriva om?.

IDG - 08 jul 14 kl. 14:37

Miljonregn över Fishbrain


Den svenska sportfiskecommunityn Fishbrain tar in drygt 16 miljoner i riskkapital..

Mobil - 24 nov 14 kl. 17:37

Fishbrain: hitta rätt investerare är som dejting

Johan Attby, vd på Guldmobilenvinnaren Fishbrain, ger sina bästa råd för att få in ivesterarpengar..

DI - 22 jul 15 kl. 09:36

Storfångst: Fishbrain tar in 68 miljoner i ny investeringsrunda

Sportfiskeappen Fishbrain tar in 68 miljoner kronor. Nu vill bolaget nyanställa, och ta steget in i Japan..

DrivaEget - 12 jan 16 kl. 08:24

Fishbrain-grundaren: Nu ska vi börja tjäna pengar

 Nätaffärer  Erövrar du USA, följer Sydamerika och Europa per automatik. Så resonerar Johan Attby, en av grundarna till appen Fishbrain. Här berättar han om strategin bakom framgångarna med företaget.

DI - 18 jan 16 kl. 11:53

Succéappen Fishbrain börjar ta betalt

Fiskeappen Fishbrain har lockat 90 Mkr i riskkapital utan att ha några intäkter att tala om. Nu börjar man ta betalt av sina 1,5 miljoner användare enligt så kallad ”freemium”-modell..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 45 minuter sedan

Cruxmore tillsammans med Tealium och Adobe bjuder in till dataträfff

Vi alla tycker att data är viktigt, till och med avgörande. Därför vill svenska företaget Cruxmore tillsammans med Tealium och Adobe bjuda in till en dataträff där det blir diskussioner om ja, du gissade rätt – data! Executives and practitioners alike all agree that data is important for growth.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Även Ving vill lyfta nyhetsmedier som annonskanal

I ny rapport framtagen av GroupM står det att printmedia ger ett högre ROI-värde än både TV och OOH. VINGs marknadschef Claes Pellvik vill vara med och lyfta nyhetsmedierna. Vi på Ving har jobbat med ekonometrisk modellering länge och vi kan skriva under på att nyhetsmedia i form av både print och online ger en bra ROI.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Här är alla förbjudna annonser på sociala medier

För att få annonser godkända på sociala medier behöver varumärken veta vilket innehåll som är tillåtet och vad som är förbjudet. Vi har sammanställt en lista över vad som gäller i de vanligaste sociala kanalerna. Ifall du vill lyckas med dina annonskampanjer bör du veta vilket typ av annonsinnehåll som inte tillåts och vilket innehåll som har vissa begränsningar.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Katastrofsiffror för Dagens Media och Resumé

ORVESTO NÄRINGSLIV mäter hur stor räckvidd näringslivstitlar har i Sverige. Mätningarna är överlag dystra då nära samtliga titlar tappar, och branschtidningarna Resumé och Dagens Media tappar tvåsiffrigt. Resumé och Dagens Media ägs båda av Bonnier och delar redaktion.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Instagram blockerar under 18 att se inlägg om viktminskning och kosmetisk kirurgi

Instagram blockera unga under 18 år att se annonsinlägg från influencers och företag som marknadsför viktminskning och kosmetisk kirurgi. I vissa fall kommer Instagram censurera inlägg genom att helt enkelt ta bort dem från plattformen. Åldersrestriktionerna kommer att införas för inlägg där man promotar till köp och där det finns ett pris för tjänsten/produkten och där “makes a miraculous claim about certain diet or weight loss products, and is linked to a commercial offer such as a discount code.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Adobe uppdaterar B2B-verktyg med AI och ny LinkedIn-funktion

Account-based marketing (ABM) har blivit ett viktigt inslag i B2B-marknadsföring i dag. För att lyckas med ABM behöver företag kombinera den med mer traditionell leadsgenerering. För att underlätta processen lanseras nu två nyheter i Marketos plattform ABM Essentials, som är en del av Adobe Experience Cloud.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Hushållens utgifter för streamingtjänster ökar i rask takt

Hushållens utgifter för onlinevideo ökar samtidigt som hushållens totala medieutgifter minskar. Inom onlinevideo växer utbudet med fler tjänster och mer innehåll. De svenska hushållen betalar sammantaget 6,8 miljarder kronor för digitala TV- och videotjänster (inklusive streamingtjänster) per år, enligt en färsk MMS-rapport.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

ShopGun i samarbete med Nadareklamo

ShopGun har nu inlett ett samarbete med Nadareklamo, som tillverkar ”Ingen reklam, tack”-klistermärken, för att minska på pappersanvändningen. Ett klistermärke via sidan kostar vanligtvis 45 kronor, men ShopGun har valt att ta den kostnaden i syfte att minska på produktion av pappersreklam. Många reklamkataloger slängs direkt efter att ha tagits emot i brevlådan, eftersom du blir överöst av reklam du inte önskar läsa.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Syftet med din text är viktigt för SEO

Nästan alla hemsidor är beroende av texter på olika sätt. Därför är det viktigt att bestämma vilket syfte texten ska ha och hur central den ska vara i din verksamhet. Att prata om texter kan ju vara lite tråkigt, men en text har flera dimensioner.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Mobilen har förändrat hur vi ser på social kompetens

Det pratas mycket i arbetslivet om betydelsen av social kompetens men innebörden i begreppet är inte lika tydligt. Nanna Gillberg forskar om hur digitalisering och medialisering påverkar normer, värderingar och det sociala klimatet. Hon ser en förskjutning av vad som menas med social kompetens.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.