YLE > Finland

Tuesday, 11 December, 05:16

YLE - 19 sep 18 kl. 12:46

Barn rymde från dagis i Pikis - var försvunnet i över en timmePolisen inledde genast eftersökningar och hittade det 4-5-åriga barnet vid 11-tiden..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Pikis

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barn, rymdefrån , dagisi , Pikisvar , försvunneti , över en timme
YLE - 22 feb 17 kl. 16:05

Själviska föräldrar för smittbärande barn till dagis

Det tråkiga noroviruset som förorsakar den så kallade vinterkräksjukan är mycket smittsamt. Viruset sprider sig både genom direkt och indirekt kontakt. Inkubationstiden - det vill säga den tid det tar från att man har blivit smittad tills man blir sjuk - är för vinterkräksjukan 12-48 timmar.

Skånskan - 22 jan 14 kl. 10:47

Hämtade barn på dagis med sopbilen - åtalas

En renhållningsarbetare i Lund lämnade barn på dagis med sopbilen och hämtade sopor i grannkommunerna. Nu åtalas han för olovligt brukande..

LV - 27 mar 17 kl. 16:29

Skulle hämta barn på dagis – blev attackerad av okänd man

En kvinna i 30-årsåldern blev i fredags förmiddag attackerad av en okänd man i samband med att hon skulle hämta barn på dagis..

Kristianstadsbladet - 14 jan 16 kl. 03:00

Barn rymde från jourhem utan att socialen fick veta

Barnet placerades i jourhem efter att själv ha berättat om våld i hemmet. Senare rymde barnet från jourhemmet utan att socialen fick vetskap om det. Händelsen har nu lex Sarah-anmälts..

UNT - 07 mar 18 kl. 14:30

Tre barn rymde från skola

Under onsdagen rymde tre sexåringar från en skola i Vänge..

Kristianstadsbladet - 11 nov 13 kl. 07:30

Barn rymde från förskola

Anna Stjernberg fick en smärre chock när hon skulle hämta sin femårige son på Näsbygårdens förskola i fredags förmiddag. Han och en kompis hade klättrat över staketet och satt intill bussgatan.
– Jag såg två barn och tänkte att det är väldigt opassande att de sitter där bussarna passerar.

Sydsvenskan - 31 mar 15 kl. 18:14

Misstänks ha sexfotat barn på dagis

En förskoleanställd man i Växjö har stängts av från sitt arbete och polisanmälts efter misstankar om att ha fotograferat en flicka i en sexuell situation.— Han har förhörts under dagen, han förnekar brott och har försatts på fri fot av åklagaren, säger Robert Loeffel vid Växjöpolisen till P4 Kronoberg.Mannen som är i 25-årsåldern misstänks nu för utnyttjande av barn för sexuell posering.

Helsingborgs Dagblad - 31 mar 15 kl. 18:14

Misstänks ha sexfotat barn på dagis

En förskoleanställd man i Växjö har stängts av från sitt arbete och polisanmälts efter misstankar om att ha fotograferat en flicka i en sexuell situation.— Han har förhörts under dagen, han förnekar brott och har försatts på fri fot av åklagaren, säger Robert Loeffel vid Växjöpolisen till P4 Kronoberg.Mannen som är i 25-årsåldern misstänks nu för utnyttjande av barn för sexuell posering.

Hela Gotland - 14 mar 13 kl. 19:59

Fler och fler barn på dagis

Antalet inskriva barn i förskolan är rekordstort. Det visar de senaste siffrorna från Skolverket. ?

GT - 20 dec 13 kl. 19:00

Pappa åtalas - hotade annans barn på dagis

En pappa i Jönköpings kommun har åtalats misstänkt för att ha hotat ett fyraårigt barn på sin sons förskola..

SmålandsPosten - 28 mar 17 kl. 11:33

Barn rymde från förskola - hittades i skogen

På tisdagsförmiddagen hittade en kvinna ett ensamt och gråtande barn i Fyllerydsskogen. Barnet hade rymt från förskolan Äventyret..

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 timmar sedan

Nu söks ny företagare till Örö i Skärgårdshavet – Forststyrelsen öppnar upp för att verksamheten kan drivas av flera företag

Många har redan visat intresse för att driva verksamheten på Örö. Forststyrelsen behöver också nya företagare till den lilla pärlan i Bjärnå i Salo - bruksmiljön Kirjakkala..

YLE - 45 minuter sedan

Våld i parrelationen: 130 000 misshandlade och 20 döda i Finland

En färsk rapport från Institutet för hälsa och välfärd visar alarmerande uppgifter om våld i parrelationen i Finland. 130 000 misshandlades av sin partner i fjol och 20 dödades. Av dem var 17 kvinnor och tre män.

YLE - 30 minuter sedan

Personalen ska höras och få information om sparförslag i Kimitoöns kommun

En förändringsgrupp med namnet "Balans 2020" kommer att höras och sitta med ledande tjänstemän och politiker i fortsättningen..

YLE - 45 minuter sedan

Rekordmånga finländare får skatteåterbäring på tisdag

I dag är den dagen som omkring 3,6 miljoner finländare får ett litet bonus på kontot i form av skatteåterbäring. Staten betalar rekordmycket skatteåterbäringar i år, omkring 2,9 miljarder euro..

YLE - 9 timmar sedan

Niclas Grönholm nöjd med rallycrossäsongen – vill pröva på rally inom kort

Ingåbon Niclas Grönholm slutade på sjunde plats i VM-serien i rallycross. Han är nöjd med den placeringen och funderar på att pröva på rally..

YLE - 11 timmar sedan

Lojo investerar för tiotals miljoner de kommande åren - drar samtidigt åt svångremmen inom servicen

Lojo stad har i många år levt över sina tillgångar, men har samtidigt investerat för lite. Så beskriver Lojos stadsdirektör Mika Sivula de utmaningar Lojo står inför de kommande åren..

YLE - 12 timmar sedan

Folkhälsoforskaren Anna K. Forsman får årets Per Brahe-pris

Anna K. Forsman är född 1985 i Korsholm och är student från Vasa övningsskolas gymnasium år 2004. Hon disputerade för doktorsgraden år 2012 och har varit anställd vid Åbo akademi sedan 2014..

YLE - 13 timmar sedan

Ted Urho lämnar Yle - blir verksamhetsledare för tankesmedjan Agenda

Redaktören och programledaren Ted Urho lämnar Yle och blir verksamhetsledare för tankesmedjan Agenda. Urho berättar att han alltid har varit samhälleligt intresserad och nu finns möjlighet att följa med samhället ur ett annat perspektiv..

YLE - 13 timmar sedan

Högsta anbudet för Bromarfhemmet över 300 000

Tolv anbudsgivare deltog i anbudstävlingen för det tidigare äldreboendet Bromarfhemmet. Slutsumman landade på 327 000 euro..

YLE - 14 timmar sedan

Assistor och Uuttera fusioneras - 130 anställda i Hangö frihamn får ny arbetsgivare

Fordonslogistikbolaget Assistor och speditionsbolaget Uuttera fusioneras. Båda bolagen har verksamhet i frihamnen i Hangö..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.