Expressen > Nyheter

Sunday, 16 June, 02:45

Expressen - 19 sep 18 kl. 11:25

Mord i Malmö kan förbli olöst: ”Det ser mörkt ut”Mordet på en man i 30-årsåldern vid en skola i Malmö ser ut att förbli olöst.Två kvinnor är misstänkta – men på fri fot – och åklagare Thorbjörn Sjöberg börjar få slut på trådar att dra i.– Det ser mörkt ut, säger han..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Malmö, Thorbjörn Sjöberg

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mordi , Malmökan , förbli, olöstDet , ser, mörktut
Sydsvenskan - 08 apr 13 kl. 06:30

?Det kostar redan att köra i Malmö?

I huvudledaren den 5 april skriver Sydsvenskan angående trängselskatter att det bör förbli gratis att köra på Malmös gator.Bör förbli!? När har det varit gratis att köra på Malmös gator?

Cornucopia - 16 okt 13 kl. 13:47

Allt färre mord - eller allt sämre granskning av dödsfall?

Media rapporterar idag att antalet mord halverats sedan 90-talet, trots medias ständiga krigsrubriker om det ena mordet efter det andra (Bonnier/DN). Statistiken från Socialstyrelsens dösorsaksdatabas bekräftar siffrorna, men väcker samtidigt en del frågetecken om antalet minskande "mord" i själva verket beror på att granskningen och utredningen av dödsfall har försämrats. Trots allt är inte alla mord helt självklara.

HBL - 07 apr 14 kl. 13:09

Studio HBL • "Låt MH370 förbli ett mysterium"

Malmöbrandkårens bojkott av Jimmie Åkesson och Syriens flyktingproblem lyfte problemet med rasism i Finland in i flera av dagens samtalsämnen, då Studio HBL:s "Måndagsexemplar” ventilerade veckoslutets nyhetsskörd.  – Det finns ett cyniskt cirkelresonemang där man i Finland på allvar ställer frågan varför man alls ska ta in flyktingar då de ändå kommer att möta rasism, säger AD Jesper Vuori.  Jämställdhetskonsult Malin Gustavsson ville ge en eloge till statsminister Jyrki Katainen som i lördags meddelade att han lämnar politiken i förtid.

Skånskan - 03 feb 15 kl. 12:09

20-åring omhäktad misstänkt för mord

Den 20-årige misstänkte Eslövsbon ska förbli i häkte, fortfarande på sannolika skäl misstänkt för mord..

Sydsvenskan - 16 jan 16 kl. 05:00

Allt var sig likt,men så kommerdet inte att förbli

Snön gnistrade och kylan bet i kinderna och jag tänkte på Malmö FF som en puppa i väntans tider för att bli en vacker fjäril.Vi har en bild framför oss hur det kan se ut, men vi vet faktiskt inte hur det verkligen kommer att se ut.Det var idel bekanta ansikten som klev in i Atleticum för att göra spänsttester, en liten del av ett digert testprogram, som vi fick möjlighet att följa.

DN - 09 sep 18 kl. 22:42

S öppna för samarbeten över blockgränsen i Malmö

MALMÖ. Socialdemokraterna har styrt i Malmö i 24 år. Opinionsmätningarna inför valet pekade på att det kommer att förbli så även den kommande mandatperioden..

Sydsvenskan - 14 okt 18 kl. 23:23

"L stannar i opposition i Malmö."

Tiden är inte mogen för ett mittenstyre i Malmö. Därför väljer L att förbli i opposition och lägger ner sina röster när en ny ordförande för kommunstyrelsen ska väljas idag, skriver ledningen för Malmöliberalerna..

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 18 kl. 23:23

"L stannar i opposition i Malmö."

Tiden är inte mogen för ett mittenstyre i Malmö. Därför väljer L att förbli i opposition och lägger ner sina röster när en ny ordförande för kommunstyrelsen ska väljas idag, skriver ledningen för Malmöliberalerna..

Sydsvenskan - 05 apr 13 kl. 06:30

Lägg ingen skatt på Malmötrafiken

I en stad utan trängsel gör trängselskatt mer skada än nytta. Det bör förbli gratis att köra på Malmös gator..

Expressen - 10 dec 16 kl. 22:46

Chefsåklagaren varnar: Mordet kan förbli olöst

Natten mot torsdag sköts 24-årige Rami Amin ihjäl i Malmö.Men mordutredningen är bara en av många i Malmö – nu befarar chefsåklagare Pär Andersson att dödsskjutningen förblir olöst.– Jag får väl se på måndag om det blir något överhuvudtaget eller om vi skriver av ärendet, säger han till Sydsvenskan..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - just nu

Brand på balkong i Stockholm – en brännskadad

Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till en brand i centrala Stockholm tidigt på söndagsmorgonen.– Det har brunnit på en balkong. En person har brännskadats, säger Anders Mattsson, vakthavande befäl vid polisen i Stockholm..

Expressen - 1 timme sedan

Nya Zeeland har utfärdat en tsunamivarning

Nya Zeeland har utfärdat en tsunamivarning, efter en jordbävning som mätte 7,4 på richterskalan, skriver nyhetsbyrån AFP under lördagsnatten. .

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Över 10 bilar brinner i Stockholm

Över tio bilar brinner på en parkering i Östberga i Stockholm.– Ett tiotal bilar har brunnit, säger Per Johansson, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentral..

Expressen - 2 timmar sedan

Digital spion på Linkedin lurade tunga makthavare

Katie Jones utgav sig på karriärnätverket Linkedin för att jobba åt en tankesmedja i Washington. Hon knöt kontakter med makthavare och experter – men hon finns inte på riktigt, rapporterar AP. Hennes ansikte verkar vara skapat med artificiell intelligens och hon misstänks vara spion för främmande makt.

Expressen - 2 timmar sedan

Amanda Knox i tårar: ”Är fortfarande rädd”

Efter åtta år återvände Amanda Knox, 31, till Italien – där hon satt fängslad i fyra år efter att ha blivit oskyldigt dömd för mord. I Modena deltog amerikanskan i en paneldiskussion – och kämpade mot tårarna. – Jag är rädd att nya anklagelser kommer att riktas mot mig, säger hon enligt The Sun..

Expressen - 3 timmar sedan

Larm om storbråk – 40-tal ungdomar

Polis har ryckt ut till ett bostadsområde i Skara efter larm om ett storbråk.Ett 40-tal individer var på platsen – varav tio av dem ska ha deltagit i bråket.Polisen har dock inte lyckats lokalisera de inblandade..

Expressen - 4 timmar sedan

Molly, 23, mördades med 75 hugg av Tinderdejten

De träffades på Tinder – men förhållandet sprack. Kort därefter mördade Joshua Stimpson, 27, universitetsstudenten Molly McLaren, 23. Nu visar det sig att mordet kanske hade kunnat förhindras, rapporterar Mirror.

Expressen - 5 timmar sedan

Bil ska ha voltat på Rotebroleden i Stockholm

En trafikolycka har inträffat på Rotebroleden i Stockholm och flera blåsljusfordon finns på plats. Det första larmet gällde en personbil som hade voltat. – En person är förd till sjukhus i ambulans, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Expressen - 5 timmar sedan

S-profilernas rädsla – efter Sabunis succé

Nyamko Sabuni har vind i seglen – och oron sprider sig bland tidigare S-toppar.Blir Liberalernas partiledarkandidat vald kan den politiska kartan ritas om, menar tidigare justitieministern Thomas Bodström. – Liberalerna kommer lämna fyrpartiöverenskommelsen och det blir en mycket svagare regering, säger han.

Expressen - 6 timmar sedan

HVB-hem utrymdes efter larm om brand

En brand har utbrutit på ett behandlingshem för barn och unga i Eslövs kommun. Byggnaden har utrymts. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.