GöteborgsPosten > Opinion

Friday, 14 December, 09:41

GöteborgsPosten - 19 sep 18 kl. 05:00

Kyeyune: Sverige förändras i grundenVad tror ni händer med stabiliteten och förutsägbarheten i vårt politiska system, den dagen stora arga folkmassor börjar tycka att de på toppen inte längre gör ”sitt” enklaste, mest grundläggande jobb, skriver kolumnisten Malcom Kyeyune.
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Malcom Kyeyune

Dela artikeln

3090 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kyeyune, Sverige, förändrasi , grunden
Barometern - 16 aug 14 kl. 11:37

"Sverige förändras medan vi har blicken neråt mot telefonerna"

Först såg han Zlatans reklamfilm, sedan Robyns och så gjorde han, enligt Resumé, en antireklamfilm.
– Jag ville göra en kommentar. Vi lyfter inte blicken så mycket längre, säger musikern David Urwitz.

SVT - 03 nov 13 kl. 22:46

Se med egna ögon hur Sverige förändras

SVT startar en satsning där vi speglar hur Sverige håller på att förändras. Växande storstäder, utdöende landsbygd. Eller hur ser utvecklingen egentligen ut?

SVT - 03 nov 13 kl. 22:46

Se med egna ögon hur Sverige förändras

SVT startar en satsning där vi speglar hur Sverige håller på att förändras. Växande storstäder, utdöende landsbygd. Eller hur ser utvecklingen egentligen ut?

Expressen - 09 sep 18 kl. 12:15

Internationella medier om valet: ”Sverige förändras”

Bevakningen av det svenska valet är hög i internationella medier.
Både franska, tyska, brittiska, amerikanska – och kinesiska tidningar lyfter dagens val – och de flesta beskriver Sverigedemokraterna som en het potatis.Enligt New York Times kan bilden av Sverige som ”moralisk supermakt” komma att förändras..

Expressen - 09 sep 18 kl. 18:24

Bilden av Sverige förändras internationellt på valdagen

Sverigebilden förändras nu i internationella medier – CNN har under dagen flera gånger uppmärksammat hur landet som var känt för välfärd och dominans av Socialdemokraterna nu förändrats.– Jag vill göra er uppmärksam på något som händer där som är mycket viktigt, konstaterade CNN-ankaret Fareed Zakaria i sin rapport och berättade om Sverigedemokraternas rötter i nynazism.Carl Bildt fick svara i CNN och konstaterade att det svenska politiska systemet har förändrats..

Nya Wermlands Tidningen - 08 jan 16 kl. 06:00

Sverige måste ändras i grunden

Newsmill - 13 feb 13 kl. 07:23

Så planerar Ryssland att anfalla Sverige

http://www.newsmill.se/trackback/49164 Jag har precis genomfört ett gediget researcharbete för min kommande bok, Med sikte på Sverige i vilken jag går igenom Sovjetunionens och Rysslands anfallsplaner mot Skandinavien i allmänhet och Sverige i synnerhet.

Newsmill - 14 feb 13 kl. 22:34

Ryssland uppfattar Sverige som ett Nato-land

http://www.newsmill.se/trackback/49202Rysslandsexpert: Sverige har på senare år gjort allt fler och allt tydligare avsteg från sin alliansfrihet.

Västerbottens Folkblad - 22 jan 16 kl. 09:47

Träffar ex-nazist i ”Mitt Sverige”

”Kvinnan som talar med toarullar” kallar hon sig, Ylva Hällen. Nu ska hon tala om integration, arbetsmarknad och hat med personer ur verkligheten. Tillsammans med Stephan Wilson leder hon dokumentärserien ”Mitt Sverige” i SVT.

Regeringen - 01 mar 11 kl. 11:04

Mänskliga rättigheter kartläggs i Sverige

Regeringen påbörjar nu en kartläggning av situationen för mänskliga rättigheter i Sverige. Kartläggningen ska utgöra grunden för en strategi för regeringens fortsatta arbete på området. Liknande kartläggningar har gjorts år 2001 och 2005.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Aborträtten är hotad i Norge

Den norska högerregeringen för diskussion med Kristelig folkeparti om att riva upp abortlagen. Om förslaget bli verklighet kan kvinnor tvingas att föda barn med funktionsnedsättningar..

GöteborgsPosten - 07 dec 18 kl. 22:08

Årets kalender är förutsägbar och stereotyp

Årets julkalender har fått lyriska recensioner. Äntligen en kalender med julkänsla, snö och rara barn sägs det. Efter att ha sträcktittat på de fem första avsnitten vill jag gärna lägga till orden förutsägbart, fördomsfullt och stereotypt också..

GöteborgsPosten - 07 dec 18 kl. 22:05

Adamsson: "Förslag ska diskuteras medan de är förslag"

Just nu rasar det in massor av reaktioner på vår Facebooksida som handlar om förslaget att dra ner på ambulansberedskapen i Strömstad. Det är bra..

GöteborgsPosten - 08 dec 18 kl. 11:30

Räknar med fysisk premiär: "Vi är laddade"

Tränaren Mathias Gillerstedt efterlyser noggrannhet i defensiven. Nästan lika viktigt är det också att Filip Hilmersson tar med sig formtoppen. Hockeytreans poängkung blir en viktig pusselbit för Lions när alltrean inleds..

GöteborgsPosten - 08 dec 18 kl. 11:50

Test: Detta är årets godaste julmust

Genom att lansera nya smakvarianter hoppas läsktillverkarna locka till sig andra målgrupper och dra uppmärksamhet till sitt varumärke. Men när det gäller julmust gäller det att tänka till som konsument. Ska musten passa barn, vuxna eller alla?

GöteborgsPosten - 08 dec 18 kl. 12:25

Nya Operationscentrum tar form

Nu är det klart hur nya Operationscentrum Uddevalla sjukhus ska se ut. Med ett hypermodernt nytt hus ska fler kunna opereras. Kostnaden beräknas till 788 miljoner kronor..

GöteborgsPosten - 08 dec 18 kl. 16:04

"Strömstadscupen är och förblir en tradition"

Lekfullt, seriöst och fokuserat. Strömstadscupen innehöll känslostämningar och prestationer av olika mått. Arrangörerna Sensu Dojo var nöjda med att landa säsongens sista tävling..

GöteborgsPosten - 09 dec 18 kl. 09:17

Hyllningen till spelarna: "Killarna ska vara stolta"

Lionstränaren Mathias Gillerstedt är laddad. I dag spelar Lions premiärmatch i alltrean - dock har man alltjämt tre nyckelspelare på skadelistan..

GöteborgsPosten - 09 dec 18 kl. 09:27

Kommer (C) fortsätta driva frågan om ett resecentrum?

Insändarskribenten Christer Wilhelmsson, Järnvägsfrämjandet, om framtiden för Strömstads resecentrum..

GöteborgsPosten - 09 dec 18 kl. 13:02

Guldyra för Lions

Tre segrar på fyra matcher räckte hela vägen till DM-guld. Lions U-16 reste hem från Dalsland till Skee som vinnare. - Det här känns jätteroligt för killarna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.