DI > Ekonomi

Monday, 17 December, 13:07

DI - 18 sep 18 kl. 23:06

Här går det snabbast att bli av med bostadsrättenSkillnaderna i försäljningstid för bostadsrätter skiljer stort både mellan olika kommuner och mellan olika delar av storstäderna. Di har tagit fram data som visar var det går allra snabbast att få bostaden såld – och var du bör räkna med att det kan dröja månader..
Läs mer på DI

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här gårdet , snabbastatt bli av med , bostadsrätten
Resume - 27 sep 13 kl. 12:00

?Finns inget annat faktafel än bostadsrätten?


Hanne Kjöller slår nu tillbaka mot kritiken.Enligt henne finns det inga fler faktakafel i boken än bostadsrätten..

Cornucopia - 22 aug 16 kl. 12:13

Kommunen budar mot dig på bostadsrätten med dina egna skattepengar

Nu när kommuner som Vallentuna massivt köper in bostadsrätter, så budar alltså kommunen mot dig med skattepengar du själv tvingats betala till dem. Sedan går dina skattepengar till att betala hyran.

Även Schibsted/SvD har nu uppmärksammat exempelvis Vallentuna kommuns köpfest på bostadsrättsmarknaden.

SvD - 19 nov 15 kl. 10:08

Hög avgift sänker värdet på bostadsrätten

Höga avgiftsnivåer slår direkt mot bostadsrättens värde. Det menar nya sajten allabrf.se.

DI - 21 feb 17 kl. 10:33

Läge att sälja bostadsrätten och flytta in i en hyresrätt

Det våras för hyresrätten. När priserna på bostadsrätter planar ut seglar den hyrda bostaden upp som ett attraktivt alternativ, anser Catellas fastighetsrådgivning. Även investerare bör blicka ditåt, är rådet..

Expressen - 18 apr 18 kl. 10:17

Så vill svenskarna ha den perfekta bostadsrätten

Svenska bostadsrättsägare är beredda att betala högre avgift för att få tillgång till gym, övervakningskameror och låsta grindar i sina föreningar. Det visar en färsk undersökning från Sveriges bostadsrättscentrum, SBC. – Genom att investera i exempelvis solceller, gym eller elbilsladdning kan man få en attraktivare förening, säger Markus Pålsson, affärsområdeschef ekonomisk förvaltning på SBC..

DN - 23 nov 13 kl. 08:00

Elkostnaden blev åtta gånger högre för bostadsrätten

Det kom som en chock när Bengt Sjögren insåg att elkostnaderna i hans bostadsrätts­för­ening skulle bli mycket högre än vad som utlovats i den ekonomiska planen. Men det kan vara svårt för borättsinnehavare att ta strid..

DN - 23 nov 13 kl. 08:00

Elkostnaden blev sex gånger högre för bostadsrätten

Det kom som en chock när Bengt Sjögren insåg att elkostnaderna i hans bostadsrätts­för­ening skulle bli mycket högre än vad som utlovats i den ekonomiska planen. Men det kan vara svårt för borättsinnehavare att ta strid..

PrivataAffärer - 25 feb 14 kl. 12:58

Sänk elen i bostadsrätten

Även för bostadsrättsägaren finns massor att göra för att spara energi. Privata Affärers expert Bengt Drakenberg gav tips i chatten med läsarna....

SvD - 07 apr 14 kl. 11:00

Låt bli amortering – tjäna mer på bostadsrätten

Det går att tjäna stora pengar på sin bostadsrätt genom att sluta amortera. Det låter tveksamt, men nu finns kurvan som visar att även kortsiktighet kan löna sig. Och bankerna hjälper till..

SvD - 07 apr 14 kl. 11:00

Låt bli amortering – tjäna mer på bostadsrätten

Det går att tjäna stora pengar på sin bostadsrätt genom att sluta amortera. Det låter tveksamt, men nu finns kurvan som visar att även kortsiktighet kan löna sig. Och bankerna hjälper till..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Löfven redo för nya förhandlingar med Lööf

Stefan Löfven står redo att återuppta förhandlingarna med Centerpartiet och varnar samtidigt för riskerna med ett extraval. “Jag tror att det skulle försvaga demokratin”, säger han..

DI - 5 minuter sedan

Vattenfall and Norwegian Elkem sign long-term electricity supply deal

Vattenfall and the Norwegian industrial group Elkem have signed a long-term electricity supply agreement for the period 2020 – 2026. The deal is the first major supply agreement with Elkem and includes supply of 260 GWh yearly or a total of approximately 1.8 TWh..

DI - 5 minuter sedan

Vattenfall och norska Elkem tecknar långsiktigt elavtal

Vattenfall och den norska industrikoncernen Elkem har tecknat ett långsiktigt avtal om elleveranser för perioden 2020 - 2026. Affären är det första större leveransavtalet med Elkem och omfattar omkring 260 GWh/år eller totalt cirka 1,8 TWh..

DI - 5 minuter sedan

Nordea anklagas för att ha tvättat miljoner på Köpenhamnskontor

Motsvarande över 100 miljoner svenska kronor flödade genom Nordeas bankkontor på Vesterbrogade i Köpenhamn. Pengarna kan ha varit en penningtvättsoperation, skriver Børsen med hänvisning till Finans.dk..

DI - 15 minuter sedan

Nu brinner H&M:s utdelning inne

H&M motsvarar förväntningarna och presenterar sitt försäljningsmässigt starkaste kvartal på två år. Men glädjen blev kortvarig och risken är stor att bokslutsrapporten kommer innebära en kalldusch, framför allt för utdelningsjägarna. .

DI - 15 minuter sedan

Dometic faller efter rekommendationssänkning

Kylskåpstillverkaren Dometics aktie fick en frostig behandling på måndagsförmiddagen och backar med 8 procent. Fallet kommer i spåren av att Kepler Cheuvreux sänkt sin rekommendation till behåll från tidigare köp samt skruvat ned riktkursen från 100 till 65 kronor per aktie..

DI - 30 minuter sedan

SEB spår marginalpress för H&M på grund av reor

Klädjätten H&M:s försäljning under det fjärde kvartalet var i linje med marknadens förväntningar men den jämförbara försäljningen, som bolaget slutat rapportera, ser ut att ha växt för första gången på 13 kvartal. Det skriver SEB i en analys. .

DI - 30 minuter sedan

Norska bostadspriser väntas öka med 3 procent nästa år

Bostadspriserna i Norge väntas stiga nominellt med 3 procent under 2019, enligt Eiendom Norge..

DI - 30 minuter sedan

Centralbankschef: ECB kan senarelägga räntehöjning

ECB kan senarelägga den första räntehöjningen om ekonomin bromsar in mer än väntat. Beslutet kommer att drivas av ekonomiska data..

DI - 30 minuter sedan

Erhåller spellicens i Sverige

ENLABS AB meddelar att den Svenska Lotteriinspektionen beviljat bolaget spellicens i Sverige för kommersiellt onlinespel och vadhållning online..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.