DN > Nyheter

Monday, 15 October, 13:14

DN - 18 sep 18 kl. 23:01

Så maxar du bäst din julledighet för resanI jul kan du få långledigt och det kostar bara fem arbetsdagar. Men det börjar bli hög tid att boka semesterresan, oavsett om du ska upp till släkten i norr eller fly söderut till varmare breddgrader. Förra veckan släppte SJ tågbiljetterna till jul och nyår..
Läs mer på DN
Läs mer om:
SJ

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , maxardu , bästdin , julledighetför , resan
DN - 18 sep 18 kl. 23:01

Så maxar du bäst din julledighet för resan

I jul kan du få långledigt och det kostar bara fem arbetsdagar. Men det börjar bli hög tid att boka semesterresan, oavsett om du ska upp till släkten i norr eller fly söderut till varmare breddgrader. Förra veckan släppte SJ tågbiljetterna till jul och nyår..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

”Skrota engelsk namnändring och behåll Flemingsberg”

Behåll Flemingsberg och stoppa det föreslagna namnet av förortens centrala delar till ”Stockholm South Business District”. Det måste bli ett stopp på anglifieringen av svenska platser, skriver läsaren Ann Etzler..

DN - 15 minuter sedan

Live: Polisen om skjutningar i Malmö

Malmöpolisen håller pressträff om projektet Sluta skjut Malmö. Följ sändningen direkt..

DN - 15 minuter sedan

Rader av Norrlandsrekord rök under brittsommarvärmen

En hel drös lokala värmerekord för oktober slogs under den gångna helgens brittsommarvärme. I flera fall i norr har rekorden raderats ut med unikt bred marginal. Men riksrekordet står sig, och faktiskt även Norrlandsrekordet..

DN - 15 minuter sedan

Satsningen ”Sluta skjut” ska minska dödligt våld i Malmö

En amerikansk metod ska användas för att förebygga skjutningar i Malmö. På måndagen presenteras satsningen ”Sluta skjut” vid en pressträff. DN sänder live från klockan 13.

DN - 1 timme sedan

Live: Jan Björklund (L) efter samtal med talmannen

Partiledarna möter Andreas Norlén för en ny talmansrunda. Hör Jan Björklund (L) efter samtal med talmannen..

DN - 30 minuter sedan

Ny studie: Arbetstidsförkortning i vården ingen säker lösning på stress

Skiftscheman med en tolvprocentig arbetstidsförkortning är inte automatiskt bättre för din hälsa än fasta skiftscheman, även om de är mer populära.  Inte heller de "önskescheman", som medarbetarna själva får planera. Det visar Stressforskningsinstitutets nya studie om hälsa och skiftarbete..

DN - 30 minuter sedan

Johan Croneman: De politiska journalisterna på SVT och TV4 viker ner sig helt

Den politiska bevakningen i SVT och TV4 är full av mumbo-jumbo. Ingenting särskilt blir sagt och allt upprepas gång på gång. Dags för några extrainkallade katastrofmöten på våra viktigaste tv-kanaler.

DN - 30 minuter sedan

Ewa Stenberg: Löfven går snabbt in i väggen om Alliansen håller ihop

På måndagen inledde talman Andreas Norlén sin tredje talmansrunda. Tre frågor till DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg:.

DN - 45 minuter sedan

Rökigt och lent på den gröna ön

Var bör man helst testa whisky, om inte i landet där vatten och whisky faktiskt är synonymt?.

DN - 1 timme sedan

Kraftig brand i radhuslänga söder om Stockholm

En radhuslänga i Sätra brinner. Flera radhus har fått utrymmas efter att en brand brutit ut i ett av radhusen på Alsätravägen i Sätra, söder om Stockholm. Ett 40-tal brandmän är på plats för att hindra spridningen av branden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.