DN > Nyheter

Wednesday, 12 December, 02:51

DN - 18 sep 18 kl. 22:46

EU-toppar: Egypten förebild i flyktingfråganTvå av EU:s toppfigurer vill nu att alla nordafrikanska länder ska följa det auktoritära Egyptens exempel när det gäller att stoppa flyktingar. Det kommer att diskuteras på onsdagens migrationstoppmöte i Salzburg..
Läs mer på DN
Läs mer om:
EU, Egyptens, Salzburg

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-toppar, Egypten, förebildi , flyktingfrågan
YLE - 16 feb 16 kl. 15:26

Ahtisaari: Bara Ryssland och USA kan lösa Syrienkrisen!

Det räcker inte att vi får vapenstillestånd i Syrien utan vi behöver en helhetsplan menar fredsmäklaren Martti Ahtisaari. Ahtisaari säger att internationella samfundet nu borde börja förbereda parlamentsval som skulle förverkligas om två, tre år. - Vi ska inte göra samma misstag som man gjorde i Egypten där bara en enda organisation var beredd att gå till val och det var det muslimska brödraskapet.

BT - 24 okt 13 kl. 12:14

Stor ökning av asylsökande väntas

Migrationsverket planerar för att det kan komma upp till 69 000 asylsökande nästa år, vilket är långt fler än de senaste åren. Men det är, enligt myndigheten, inte lätt att göra en exakt prognos. Många väntas komma till Sverige på flykt från konflikten i Syrien, och det finns osäkerhet kring hur många som lyckas ta sig ända hit.

Skånskan - 12 jun 18 kl. 14:00

Toppnamn vill påverka från vänster

höör De sitter med i en stor koalition men hoppas ändå kunna utmärka sig i valrörelsen.
– När Socialdemokraterna har tappat sitt kompass i flyktingfrågan är det viktigt med ett parti som vet var man ska gå, säger Olle Krabbe som är partiets andranamn inför valet.Tillsammans med partiveteranen Agne Dahlqvist är det Krabbe som för närvarande representerar Vänsterpartiet i kommunfullmäktige.

BT - 21 nov 12 kl. 14:14

Handlingsplan mot barnfattigdom behövs

Att leva i en familj som har det dåligt ställt påverkar barnets hela vardag. Risken för mobbning ökar, liksom för sämre resultat i skolan, sämre hälsa och sämre möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid, skriver Rädda Barnen i Borås. Vem bär ansvaret för att åtgärda barnfattigdomen?

BT - 26 aug 13 kl. 20:18

Handelsavtal högst på Obama-agenda

Nästa vecka besöker en sittande amerikansk president för första gången Sveriges huvudstad. Förväntningarna på Barack Obamas besök är stora, men frågan är om visiten resulterar i några realpolitiska framgångar. ?

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Stormy Daniels ska böta till Trump

En domare i Kalifornien har beslutat att den tidigare porrstjärnan Stormy Daniels ska böta närmare 300.000 dollar, ungefär 2,7 miljoner kronor, för att ha stämt USA:s president Donald Trump i ett fall som avvisades i rätten..

DN - 2 timmar sedan

Medelålders plus

DN - 2 timmar sedan

Ernie

DN - 3 timmar sedan

Dramatiska avancemang för Liverpool och Spurs

Två engelska lag stod på tröskeln till avsked. Två italienska lag likaså. Det blev England som lade beslag på hela åttondelsfinalskakan i slutomgången av Champions Leagues gruppspel.

DN - 4 timmar sedan

BBC: Misstroendeomröstning om May blir av

Det kommer bli en misstroendeomröstning gällande den brittiske premiärministern Theresa May, det rapporterar BBC under tisdagskvällen..

DN - 5 timmar sedan

Fredrick Federley: ”Dundrade in polisbilar”

EU-parlamentarikern Fredrick Federley (C) bekräftar att parlamentet har stängts ner. Själv befann han sig i närheten när skottlossningen bröt ut på Place Kleber i centrala Strasbourg..

DN - 5 timmar sedan

Dagens skiva: Atomic gör frijazz av Messiaen och Beach Boys

För första gången gör den svensknorska supergruppen Atomic covers i stället för egna låtar, men syntesen av amerikansk frijazz och europeisk impro är densamma..

DN - 6 timmar sedan

Pilsen straffade Skellefteå i CHL

Skellefteå är utslaget i Champions Hockey League. Tjeckiska Pilsen vann den andra kvartsfinalen efter straffavgörande..

DN - 6 timmar sedan

Bradford – den glömda läktarkatastrofen

Den 11 maj 1985 miste 56 människor livet när hela ena långsidan brann ner till grunden på Valley Parade i Bradford.  Det är den glömda tragedin i brittisk fotboll. En händelse som kunde ändrat historieskrivningen om efterspelet hanterats bättre.

DN - 6 timmar sedan

Rebecka Kärde: Hur ska våldtäktsoffer bete sig för att bli trodda, Lena Andersson?

Kulturprofilen Jean-Claude Arnaults försvarare i debatten är så självgoda att de inte drar sig för att göra honom till martyr i slaget mellan upplysning och tyranni, skriver Rebecka Kärde..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.