YLE > Finland

Wednesday, 19 December, 13:47

Liknande nyheter

Taggar: Tioåriga, Isabelle, Lundberg, borde, , tre, kilometertill , skolbussen, Jag är lite mörkrädd och rädd för att det kan komma djur
Trelleborgs Allehanda - 03 okt 12 kl. 06:30

Ambulansen hittade inte fram till tioåriga Klara

Foto: Claes Nyberg
För ett par veckor sedan drabbades tioåriga Klara, barnbarn till före detta S-politikern Kjell Nilsson i Trelleborg, av ett akut anfall på grund av diabetes. Men ambulanspersonalen hittade inte fram till huset där Klara bor.
?

YA - 31 jul 13 kl. 06:30

Tioåriga tullhunden Peppsi går i pension

Foto: Hanna F.Ellborg
Efter ett yrkesliv som tullhund går Peppsi i pension. I veckan sniffade hon sig igenom sin sista arbetsdag.

P3 - 12 sep 13 kl. 15:36

Här är H&M:s svar på tioåriga Umas brev

Tioåriga Uma Lindström vill att H&M ska sluta dela in kläder efter tjej- och killroller. Hennes öppna brev har delats mer än 90 000 gånger på nätet. Nu kommer svar från H&M: De flesta gillar vårt upplägg..

Skånskan - 08 nov 13 kl. 06:00

Handklovar och pistol mot tioåriga flickan

Den tioåriga flickan som på onsdagen fördes bort av två män i 18-20-årsåldern har berättat för polisen att hon låstes fast med handklovar och hotades med pistol..

DI - 23 apr 14 kl. 11:52

Portugal säljer tioåriga obligationer

Portugal sålde på onsdagen tioåriga statsobligationer för totalt 750 miljoner euro, vilket var avsedd volym. Det var den första emissionen i denna löptid sedan januari 2011..

DI - 11 jun 14 kl. 11:39

Portugal säljer tioåriga statsobligationer

Portugal sålde på onsdagen tioåriga statsobligationer för totalt 750 miljoner euro, vilket var avsedd volym. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 24 nov 14 kl. 10:22

Spanska tioåriga statsräntan på sin lägsta nivå någonsin

Den spanska tioåriga statsobligationsräntan har för första gången någonsin fallit under två procent, skriver Bloomberg..

DI - 30 dec 14 kl. 11:32

Tioåriga statsobligationer under 2 procent i Italien

Italien sålde på tisdagen tioåriga statsobligationer till en ränta under 2 procent för första gången, rapporterar Bloomberg News..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Tioåriga flickan är hittad

Den tioåriga flickan som rapporterades försvunnen tidigare i dag i Finspång, är nu hittad.Välbehållen hos bekanta.

YLE - 23 apr 16 kl. 14:00

Tioåriga Gustaf Storbjörk visste direkt att han ville bli konståkare

- Det känns härligt när man får uttrycka sig med kroppen. Man får visa allt man vill säga, men med stängd mun. Så beskriver tioåriga Gustaf Storbjörk hur det är att hålla på med konståkning.

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Så här såg det ut när presidenten fick julgåvor – lucia på plats, Korpogäddan överräcktes

I dag har presidentparet Sauli Niinistö och Jenni Haukio fått sina traditionsenliga julgåvor..

YLE - 1 timme sedan

Nu är det klart: Engångsplast förbjuds inom EU

EU har nu kommit överens att förbjuda plastartiklar som ofta hamnar i haven. Det handlar om till exempel engångsbestick, sugrör och bommullspinnar..

YLE - 3 timmar sedan

Ljuskäglan faller på hela Västnyland - det är bara bra om det finns flera datacentralstomter, säger stadsdirektören i Hangö om Ingåplanerna

Hangös stadsdirektör Denis Strandell välkomnar Fortums planer på en datacentral i Joddböle i Ingå. Om Västnyland får en etablering följer flera efter, tror han..

YLE - 3 timmar sedan

Polisen börjar föra in tips i sina system med en app – nytt datasystem ska hjälpa att förebygga brott

Polisen tar i bruk ett nytt spaningssystem som ska göra det möjligt att säkerheten. Systemet möjliggör också samarbete mellan säkerhetsmyndigheterna..

YLE - 3 timmar sedan

Utredning: När maten blev billigare tog industrin en större del av kakan

En ny undersökning visar att matindustrin inte påverkades av att matpriserna sjönk åren 2012-2016. Istället var det butikerna som blev den stora förloraren medan konsumenten tog hem vinsten..

YLE - 7 timmar sedan

Ska förskolebarnen behöva skala sina potatisar? Åbo säger nej till nationell rekommendation

Potatis handlar om mer än bara näring. Att få skala sina potatisar tränar både finmotorik och livsmedelskunskap anser myndigheten, men Åbo stad säger att det inte finns tid för sådant i förskolorna..

YLE - 7 timmar sedan

"Vi ska inte tumma på kvaliteten" - direktör föreslår kreativa lösningar för att möta Pargas sparkrav inom social- och hälsovården

Hur ska man hitta bestående inbesparingar inom en svällande social- och hälsovårdssektor? Det funderar man på i Pargas. Inbesparingar ska göras utan att tumma på personalresurser eller servicenivå..

YLE - 8 timmar sedan

Morgonkollen: Antalet fall misstänkt människohandel ökar, tusentals brottsoffer ersätts årligen av staten, vintervädret fortsätter

Polisen har i år fått kännedom om klart fler fall av misstänkt människohandel än tidigare. Kring 5 000 brottsoffer får årligen ersättning från statskassan för personskada och lidande..

YLE - 8 timmar sedan

Ljusdemonstration mot utvisningar till Afghanistan ordnades i Åbo

En ljusdemonstration mot utvisningar till Afghanistan ordnades vid Teaterbron i Åbo på tisdagseftermiddagen. En av dem som deltog i demonstrationen var Ahmad Hosseini. Enligt honom har säkerhetsläget i hans hemland Afghanistan försämrats under de tre år sedan han kom till Finland..

YLE - 8 timmar sedan

Kommentar: Klimatuppoffringar är svåra att gå till val på, och då är det lätt att plocka poäng med nej till höjd bränsleskatt

Klimatmålen kräver uppoffringar och ansvarstagande men just de sakerna är tyvärr svåra att göra häftiga vallöften på. Då blir det lätt för nejsägare och populister att kapa debatten, skriver Marianne Sundholm..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.