YLE > Finland

Saturday, 23 February, 16:53

Liknande nyheter

Taggar: Tioåriga, Isabelle, Lundberg, borde, , tre, kilometertill , skolbussen, Jag är lite mörkrädd och rädd för att det kan komma djur
Trelleborgs Allehanda - 03 okt 12 kl. 06:30

Ambulansen hittade inte fram till tioåriga Klara

Foto: Claes Nyberg
För ett par veckor sedan drabbades tioåriga Klara, barnbarn till före detta S-politikern Kjell Nilsson i Trelleborg, av ett akut anfall på grund av diabetes. Men ambulanspersonalen hittade inte fram till huset där Klara bor.
?

YA - 31 jul 13 kl. 06:30

Tioåriga tullhunden Peppsi går i pension

Foto: Hanna F.Ellborg
Efter ett yrkesliv som tullhund går Peppsi i pension. I veckan sniffade hon sig igenom sin sista arbetsdag.

P3 - 12 sep 13 kl. 15:36

Här är H&M:s svar på tioåriga Umas brev

Tioåriga Uma Lindström vill att H&M ska sluta dela in kläder efter tjej- och killroller. Hennes öppna brev har delats mer än 90 000 gånger på nätet. Nu kommer svar från H&M: De flesta gillar vårt upplägg..

Skånskan - 08 nov 13 kl. 06:00

Handklovar och pistol mot tioåriga flickan

Den tioåriga flickan som på onsdagen fördes bort av två män i 18-20-årsåldern har berättat för polisen att hon låstes fast med handklovar och hotades med pistol..

DI - 23 apr 14 kl. 11:52

Portugal säljer tioåriga obligationer

Portugal sålde på onsdagen tioåriga statsobligationer för totalt 750 miljoner euro, vilket var avsedd volym. Det var den första emissionen i denna löptid sedan januari 2011..

DI - 11 jun 14 kl. 11:39

Portugal säljer tioåriga statsobligationer

Portugal sålde på onsdagen tioåriga statsobligationer för totalt 750 miljoner euro, vilket var avsedd volym. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 24 nov 14 kl. 10:22

Spanska tioåriga statsräntan på sin lägsta nivå någonsin

Den spanska tioåriga statsobligationsräntan har för första gången någonsin fallit under två procent, skriver Bloomberg..

DI - 30 dec 14 kl. 11:32

Tioåriga statsobligationer under 2 procent i Italien

Italien sålde på tisdagen tioåriga statsobligationer till en ränta under 2 procent för första gången, rapporterar Bloomberg News..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Tioåriga flickan är hittad

Den tioåriga flickan som rapporterades försvunnen tidigare i dag i Finspång, är nu hittad.Välbehållen hos bekanta.

YLE - 23 apr 16 kl. 14:00

Tioåriga Gustaf Storbjörk visste direkt att han ville bli konståkare

- Det känns härligt när man får uttrycka sig med kroppen. Man får visa allt man vill säga, men med stängd mun. Så beskriver tioåriga Gustaf Storbjörk hur det är att hålla på med konståkning.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Henriksson tror att tiden för vårdreformen inte räcker till

Oppositionspartiet SFP:s ordförande Anna-Maja Henriksson tippar att den här riksdagen inte hinner rösta om vårdreformen. Hon säger att det finns bara tre veckor kvar och 20 punkter som strider mot grundlagen..

YLE - 2 timmar sedan

"Som 15-åring är man inte redo att köra en riktig bil" - Snart får unga framföra lätta bilar utan körlektioner

Den första mars blir det möjligt för femtonåringar att börja köra lätta bilar. Dessa fordon, som hör till fordonsklass T, är personbilar som har en begränsad topphastighet på 60 kilometer i timmen..

YLE - 3 timmar sedan

Bromarvborna bjöds på virtuell resa runt världen: "Det drog nog lite i magen"

I Bromarv ställde man till med en lite annorlunda fest i samlingslokalen Hembygdens Väl förra veckan. Man bjöd nämligen på VR-party - ett besök i den virtuella verkligheten..

YLE - 5 timmar sedan

Experter: Ingen valfrihet utan EU-kommissionens välsignelse

Finland måste be EU-kommissionen bedöma den planerade valfriheten inom vården innan den kan träda i kraft. Den bedömningen håller rättsexperter fast vid efter att grundlagsutskottet kom med sitt utlåtande om vårdreformen på fredagen..

YLE - 10 timmar sedan

Se skid-VM live: Pärmäkoskis medaljchans och Niskanens chansning

Krista Pärmäkoski har tagit medalj i skiathlon i de två senaste stortävlingarna. Den sviten kan förlängas i dag, men det är många om budet. I herrloppet riktas intresset mot Iivo Niskanen, som något överraskande väljer att ställa upp i tävlingen.

YLE - 6 timmar sedan

Siv Sandberg om vård- och landskapsreformen: Det blir spännande ända in i kaklet

Ytterst utmanande. Så kan man sammanfatta slutrakan för regeringens jätteprojekt, vård- och landskapsreformen. Tiden hotar ta slut och alla regeringspartier kanske inte längre stöder en urvattnad kompromiss, säger valexperten och kommunforskaren Siv Sandberg..

YLE - 6 timmar sedan

Lotta Green: Vårdarna - de riktiga superhjältarna

Tänk er ett barn som ställer sig upp och säger, ”jag vill bli närvårdare när jag blir stor”. Lotta Green undrar om det börjar vara dags att ge vården den uppskattning den förtjänar..

YLE - 6 timmar sedan

Antti Rinne återvänder till jobbet efter sin sjukledighet som planerat nästa vecka

Socialdemokraternas ordförande Antti Rinne har meddelat till [link:https://www.is.fi/politiikka/art-2000006010929.

YLE - 7 timmar sedan

Dags att gräva fram allergimedicinen? Under de kommande dagarna får Södra och Mellersta Finland pollen från Västeuropa

Under de kommande dagarna får landets södra och mellersta delar pollen från Västeuropa var vädret har varit varmt. Det meddelar meteorologiska institutet på Twitter..

YLE - 7 timmar sedan

"Som vi har sett med Olkiluoto trean är inte kärnkraft en realistisk lösning för tillfället" - Partiernas ungdomsförbund tycker till om klimatfrågor

De flesta av partiernas ungdomsförbund har en grönare agenda än moderpartierna. Det visar sig när vi tog kontakt med flera av förbunden angående Yles klimatenkät. I torsdags lanserade Yle sin klimatenkät där partiledare svarade på frågor om bland annat utsläppsmål, skogsbruk och kärnkraft..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.