Skånskan > Nyheter

Wednesday, 20 February, 16:12

Skånskan - 18 sep 18 kl. 16:14

Inbrott hos ryttarföreningHÖÖR Ringsjöortens ryttarförening på Fädriftsvägen i Höör har haft inbrott i sina lokaler den gångna helgen. Inbrotten upptäcktes på måndag förmiddag och tros ha skett någon gång sedan söndagskvällen.
Någon har gått in i en foderkammare som normalt är låst med kodlås. Den här gången var låset borta. Väl inne tog tjuvarna två nyckelknippor.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HÖÖR Ringsjöortens, Fädriftsvägen, Höör

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrott, hos, ryttarförening
Skånskan - 14 sep 18 kl. 15:07

Inbrott hos ryttarförening

HÖÖR Ringsjöortens ryttarförening på Fädriftsvägen i Höör har haft inbrott i sina lokaler den gångna helgen. Inbrotten upptäcktes på måndag förmiddag och tros ha skett någon gång sedan söndagskvällen.
Någon har gått in i en foderkammare som normalt är låst med kodlås.

Helsingborgs Dagblad - 06 nov 17 kl. 14:09

Inbrott hos ryttarförening – föremålen återfanns hemma hos misstänkt tjuv

Stöldgodset återlämnades till föreningen..

Helsingborgs Dagblad - 27 aug 13 kl. 16:53

Stal sötsaker vid inbrott hos ryttarförening

Tjuvar stal glass, läsk och kakor..

Sydsvenskan - 16 sep 14 kl. 16:45

Tjuvar bröt sig in hos ryttarförening

Genom att bryta upp ett fönster tog tjuvar sig in i Lunds civila ryttarförenings (LCR) lokaler på Getingevägen natten mellan söndagen och måndagen..

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 13 kl. 11:14

Inbrott hos skytteförening

Någon gång sedan årsskiftet har Ramsjö skytteförening drabbats av inbrott i sin klubblokal. När inbrottet upptäcktes den 21 januari var ett fönster uppbrutet. Tjuven eller tjuvarna hade fått med sig en kompressor, en låda med hörselkåpor och en låda med tomhylsor, enligt polisanmälan..

Nerikes Allehanda - 29 mar 16 kl. 14:51

Inbrott hos idrottsförening

En idrottsförening i Östansjö har polisanmält ett inbrott i sin klubbstuga. Inbrottet ska enligt anmälan skett kvällen/natten till påskdagen..

Barometern - 07 aug 13 kl. 20:52

Inbrott hos skytteförening

Någon har försökt att göra inbrott i Torsås-Söderåkra jaktskytteklubbs klubbstuga på Övrabyvägen. Tjuvarna har tagit sig in i ett förråd på området, men enligt polisanmälan saknas inget. Stöldförsöket ska ha inträffat i mellan lördag och tisdag.

DalaDemokraten - 25 jan 16 kl. 13:31

Inbrott hos förening

En föreningslokal vid bondegatan utsattes mellan fredag kväll och tiotiden på lördagen för ett inbrott. Föremål har försvunnit och dessutom har omkringkastade möbler orsakat skadegörelse..

Skånskan - 21 maj 18 kl. 11:45

Inbrott hos fotbollsförening

STAFFANSTORP Fotbollsföreningen Staffanstorp Uniteds kansli på Staffansvägen utsattes för ett inbrott någon gång mellan klockan 17 och 23 i lördags kväll.
Gärningsmännen hade brutit sig in på kontoret och rotat igenom papper och lådor. De försvann med ett kassaskåp innehållande viktiga papper..

Barometern - 02 nov 18 kl. 12:08

Inbrott hos förening - igen

IOGT-NTO:s lokal på Strandvägen har drabbats av inbrott igen. Senaste anmälan är bara tre veckor gammal..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Slog till mot kommunhuset

HÖRBY Någon försökte ta sig in i kommunhuset i Hörby natten mot onsdagen. Ett fönster bröts upp till ett av utrymmena i byggnaden, men innan tjuven hann ta sig in i lokalerna utlöstes larmet och väktare och polis larmades till platsen. När de kom fram var tjuven – eller tjuvarna – spårlöst borta..

Skånskan - 15 minuter sedan

Utsattes för kortbedrägeri

ESLÖV En man 45-årsåldern har utsatts för kortbedrägeri vid 15 tillfällen sedan i måndags. Han blev av med sitt bankkort, och när han kontrollerade sitt konto såg han att någon hade använt kortet ett stort antal gånger vid kortköp i butiker och på bensinstationer i Eslöv och Lund. Totalt har mannen blivit av med 2 500 kronor på detta viset..

Skånskan - 15 minuter sedan

Inbrott hos Röda Korset

ESLÖV Det har varit inbrott i Röda Korsets lokaler på Stallgatan i Eslöv. Någon gång mellan tisdagskvällen och onsdagsmorgonen tog sig en eller flera okända personer in i lokalerna genom att krossa ett fönster i källaren. Enligt polisanmälan har inget stulits från lokalerna..

Skånskan - 15 minuter sedan

Blev blåst av nätbedragare

ESLÖV En 50-årig kvinna från Eslövstrakten har polisanmält att hon har utsatts för kortbedrägeri. Hon uppger att det har gjorts ett 20-tal transaktioner från hennes konto utan hennes vetskap. Det handlar framförallt om köp på via digitala betalplattformar på Internet.

Skånskan - 45 minuter sedan

Karaoke sjungs med Jamtop

TECKOMATORP Det blir livesång på Aktivitetshuset i Teckomatorp i morgon, fredag mellan klockan 19.99 och 22.
Då arrangeras karaoke och alla som känner sig manade kan ställa upp och sjunga ut.

Skånskan - 45 minuter sedan

Dyr skylt slogs i sönder

TECKOMATORP En datoriserad informationsskylt slogs i sönder på Teckomatorps station i dagarna.
Under natten ska någon eller några sysselsatt sig med att slå i sönder glaset som innebar att elektroniken i tavlan förstördes helt..

Skånskan - 45 minuter sedan

Fälgar stals i obebott hus

TECKOMATORP Ett hus i utkanten av Teckomatorp blev tjuvars mål i helgen.
Huset står för närvarande obebott och det innebar att tjuvarna kunde härja fritt.
Här fick man med sig fyra fälgar med däck, vinterdäck, lampor och en bilnyckel..

Skånskan - 45 minuter sedan

Populära legot i långa banor

SVALÖV Legobitar i alla dess former och färger drog stort intresse till sig bland Svalövs sportlovslediga barn och unga.Tusentals fick man ta del av och bygga upp i Heleneborgshallen och bakom initiativet ligger Gabriel Bremler på Bremlebrink som åker landet runt med sin populära idé.
Svalövs bibliotek har sett till att den plastbitarna kom till Svalöv:
– Det handlar om att få barn och unga att mötas.

Skånskan - 1 timme sedan

Crowdfundad räddning

För att klara klimatkrisen måste människan inte bara ändra på sina dåliga vanor, utan också försöka komma till rätta med skadan vi redan har ställt till med. I det ingår att försöka bli av med en del av den koldioxid vi släppt ut. Det finns många teorier om hur det skulle kunna gå till och redan fungerande lösningar.

Skånskan - 1 timme sedan

Rätt beslut av Granskningsnämnden

Sveriges Television fälldes av Granskningsnämnden för att ha tagit avstånd från ett uttalande av Jimmie Åkesson. Det var en missriktad gest från SVT:s sida och det var rätt beslut att fälla.
Det var ingen som trodde att Sveriges Television stod bakom Åkessons yttrande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.