Skånskan > Nyheter

Friday, 19 October, 04:14

Skånskan - 18 sep 18 kl. 16:14

Inbrott hos ryttarföreningHÖÖR Ringsjöortens ryttarförening på Fädriftsvägen i Höör har haft inbrott i sina lokaler den gångna helgen. Inbrotten upptäcktes på måndag förmiddag och tros ha skett någon gång sedan söndagskvällen.
Någon har gått in i en foderkammare som normalt är låst med kodlås. Den här gången var låset borta. Väl inne tog tjuvarna två nyckelknippor.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HÖÖR Ringsjöortens, Fädriftsvägen, Höör

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrott, hos, ryttarförening
Skånskan - 14 sep 18 kl. 15:07

Inbrott hos ryttarförening

HÖÖR Ringsjöortens ryttarförening på Fädriftsvägen i Höör har haft inbrott i sina lokaler den gångna helgen. Inbrotten upptäcktes på måndag förmiddag och tros ha skett någon gång sedan söndagskvällen.
Någon har gått in i en foderkammare som normalt är låst med kodlås.

Helsingborgs Dagblad - 06 nov 17 kl. 14:09

Inbrott hos ryttarförening – föremålen återfanns hemma hos misstänkt tjuv

Stöldgodset återlämnades till föreningen..

Helsingborgs Dagblad - 27 aug 13 kl. 16:53

Stal sötsaker vid inbrott hos ryttarförening

Tjuvar stal glass, läsk och kakor..

Sydsvenskan - 16 sep 14 kl. 16:45

Tjuvar bröt sig in hos ryttarförening

Genom att bryta upp ett fönster tog tjuvar sig in i Lunds civila ryttarförenings (LCR) lokaler på Getingevägen natten mellan söndagen och måndagen..

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 13 kl. 11:14

Inbrott hos skytteförening

Någon gång sedan årsskiftet har Ramsjö skytteförening drabbats av inbrott i sin klubblokal. När inbrottet upptäcktes den 21 januari var ett fönster uppbrutet. Tjuven eller tjuvarna hade fått med sig en kompressor, en låda med hörselkåpor och en låda med tomhylsor, enligt polisanmälan..

Nerikes Allehanda - 29 mar 16 kl. 14:51

Inbrott hos idrottsförening

En idrottsförening i Östansjö har polisanmält ett inbrott i sin klubbstuga. Inbrottet ska enligt anmälan skett kvällen/natten till påskdagen..

Barometern - 07 aug 13 kl. 20:52

Inbrott hos skytteförening

Någon har försökt att göra inbrott i Torsås-Söderåkra jaktskytteklubbs klubbstuga på Övrabyvägen. Tjuvarna har tagit sig in i ett förråd på området, men enligt polisanmälan saknas inget. Stöldförsöket ska ha inträffat i mellan lördag och tisdag.

DalaDemokraten - 25 jan 16 kl. 13:31

Inbrott hos förening

En föreningslokal vid bondegatan utsattes mellan fredag kväll och tiotiden på lördagen för ett inbrott. Föremål har försvunnit och dessutom har omkringkastade möbler orsakat skadegörelse..

Skånskan - 21 maj 18 kl. 11:45

Inbrott hos fotbollsförening

STAFFANSTORP Fotbollsföreningen Staffanstorp Uniteds kansli på Staffansvägen utsattes för ett inbrott någon gång mellan klockan 17 och 23 i lördags kväll.
Gärningsmännen hade brutit sig in på kontoret och rotat igenom papper och lådor. De försvann med ett kassaskåp innehållande viktiga papper..

SmålandsPosten - 04 apr 18 kl. 14:49

Växjö: Stulen bil ledde till inbrott hos förening

Polisen hittade en stulen bil i centrala Växjö under onsdagen, misstänkt stöldgods i den ledde patrullen till en uppbruten klubbstuga hos Växjö Norra..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 timmar sedan

Baxter bakom skynket

Beskedet att Baxter flyttar produktionen av dialysmaskiner från Lund till Italien p g a att lönerna för produktionspersonal i Italien är avgörande lägre än i Lund väcker undran.
Produktionskostnaden för en sådan produkt torde till ca 80 procent bestå av material, 10 procent av direkt lön och resten av övrigt. Om man antar att de italienska lönerna är hälften av de svenska (vilket i och för sig inte är troligt) så innebär kostnadsbesparingen alltså 5 procent av totalen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Molin avgjorde mot gamla laget

ISHOCKEY Emil Molin har spelat i Brynäs sedan 16 års ålder. På torsdagen fick han sänka sin gamla klubb när han gjorde segermålet, 4-3, för sin nya klubb Malmö Redhawks bara 24 sekunder in i förlängningen.– Egentligen spelar det väl ingen roll vilket lag man slår, det är skönt att vinna.

Skånskan - 6 timmar sedan

Oenighet om ny trafikplats i nämnd

lund Under torsdagskvällens sammanträde i byggnadsnämnden blev det omröstning om detaljplanen för den nya trafikplatsen vid Ideon.
V och MP vill avbryta planeringen, men partierna blev nedröstade av M, S, L och C.– Trafikverket uppger att trafiken på E22 kommer att öka från dagens 39 000 fordon per dygn till 66 000 år 2040.

Skånskan - 6 timmar sedan

FC Rosengård föll i första åttondelen

Fotboll FC Rosengård föll tungt mot Slavia Prag i den första åttondelsfinalen i Champions League.
- Vi mötte en bra motståndare i dag, men vi kan göra många saker bättre, säger Rosengårdstränaren Jonas Eidevall efter 2-3-förlusten.När lagen möttes säsongen 2016/17 vann FC Rosengård med totalt 6-1.

Skånskan - 6 timmar sedan

Olsson följer EBK upp i tvåan

FOTBOLL Tränaren Peter Olsson har funderat klart.
I onsdags gjorde 46-åringen upp med Eslövs BK om en fortsättning under 2019 – klubbens första division 2-år någonsin.– Ett ganska enkelt beslut.

Skånskan - 8 timmar sedan

Beredskapszon föreslås kring ESS

Lund Strålsäkerhetsmyndigheten föreslår att det ska skapas en beredskapszon på cirka 700 meter kring forskningsanläggningen ESS.Samtidigt bedöms att det inte kan inträffa olyckor på ESS som motiverar utrymning av områden i närheten.
Förslaget som tagits fram i samråd med Lunds kommun är i linje med vad myndigheten tidigare uttalat.

Skånskan - 8 timmar sedan

Redhawks i ledning

Ishockey Malmö Redhawks leder kvällens SHL-match mot gästande Brynäs med 1-0 efter den första perioden i Malmö arena.Redhawks har haft ett bra tryck under hela perioden och skapat en rad riktigt fina chanser, målet dröjde dock till fem minuter före periodpaus då man fick spela i numerärt överläge. Max Görtz hittade rätt efter assister av Jens Olsson och Konstantin Komarek.

Skånskan - 10 timmar sedan

Hus på 94 kvadratmeter sålt i Kågeröd

Kågeröd Peter Nordqvist, 45 år, från Staffanstorp, har köpt huset på Skipadrätten 3283 i Kågeröd av säljaren Anders Lennart Areskogs dödsbo. Köpesumman blev 300 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i september 2018. Lite mindre än en kilometer därifrån såldes för bara två månader sedan ett annat hus, på Skogsgård 3258.

Skånskan - 10 timmar sedan

Djupadalsskolan byggs ut efter lång väntan

MALMÖ Planerna har skjutits upp flera gånger men nu börjar en om- och tillbyggnad av Djupadalsskolan att närma sig. Två skolpaviljonger som varit utdömda länge ska bland annat ersättas av en helt ny byggnad.I dag går elever från förskoleklass till årskurs fem på Djupadalsskolan.

Skånskan - 11 timmar sedan

Niklas Rådström kan vara aktuell för Svenska Akademien

Enligt SVT:s Kulturnyheterna kan författaren, poeten och dramatikern Niklas Rådström vara aktuell för inval i Svenska Akademien. Kulturnyheterna uppger att man tagit del av dokument som indikerar detta.Det var förra veckan som akademieledamoten Per Wästberg sa att ytterligare två nya ledamöter, efter invalen av juristen Eric M Runesson och författaren Jila Mossaed, valts in.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.