FriaTider > Nyheter

Friday, 22 February, 17:39

Liknande nyheter

Taggar: Håll, häften, Italiens, svartill EU efter , kritik, mot landets nya politik
Eurosport - 23 feb 11 kl. 13:18

Fotboll - Europa League - Napolis president: "Vi ska bli Italiens Barca"

Napolis president Aurelio De Laurentiis vill att laget ska bli Italiens svar på Barcelona. Napoli krigar om ligatiteln och har även en god chans att gå långt i Europe League, men presidenten har högre ambitioner för klubben..

SvD - 31 maj 12 kl. 21:08

Planinvasion Italiens svar på rasistattack

?Vi kommer göra något för Mario?..

Ekonomistas - 27 okt 18 kl. 11:54

Italiens budget en fara för euron

EU-kommissionen har underkänt Italiens statsbudget för 2019 och begärt att den ska revideras, vilket kommissionen aldrig gjort tidigare. Vad föranleder denna drastiska åtgärd? Den beror inte på att budgetunderskottet är större än vad EU:s regler medger.

Politologerna - 03 dec 15 kl. 08:00

Tycker politiker att vallöften uppfylls?

I tidigare inlägg här på Politologerna har jag skrivit om att partier i regeringsställning tar löften som ges i valmanifest på allvar och att väljare ser på vallöften på andra vis än vad forskare ofta gör. Tre inlägg i Politologernas julkalender 2015 ska nu ägnas åt politikers uppfattningar om vallöften. Politiker har nämligen en betydligt mer positiv bild av vallöften än vad väljare har.

Politologerna - 07 dec 15 kl. 08:00

Lucka #7. Vallöften kan försvåra politiska kompromisser

I ett tidigare inlägg skrev jag att svenska politiker tycker att partier i styrande position oftast uppfyller sina vallöften. Vallöften ger på så vis en tydlig bild av vad partierna vill göra efter valet, enligt politikerna själva. Men trots en positiv grundsyn på vallöftens trovärdighet så ser politiker också negativa konsekvenser av sitt vallöftesgivande.

Politologerna - 17 sep 16 kl. 08:30

Politiker underskattar hur många löften deras eget parti faktiskt ger

Det finns en okunskap bland politiker om hur mycket deras partier faktiskt lovar inför val. I artikeln Do they really know? On party representatives’ knowledge of the extent to which their parties make election pledges jämför jag hur många vallöften som partierna gav inför valet 2010 med hur många vallöften som politiker tror att partierna gav.

Nyheter 24 - 03 mar 14 kl. 10:49

"Nej, män måste inte backa och hålla käften"Mer om Emma

”Män måste backa, ta ett steg åt sidan och hålla käften", skriver min kollega Irena Pozar i dag. Hon är, precis som jag, feminist. Och vi vill samma sak, nå samma mål – men inte på samma sätt.

GöteborgsPosten - 18 maj 18 kl. 16:14

Dyra vallöften när Italiens populister enas

Femstjärnerörelsen och Lega ser ut att ta på sig spenderarbyxorna. I det regeringsprogram som partierna har lagt fram inför ett koalitionsstyre tycks bägge parter få igenom vidlyftiga vallöften om sänkta skatter och medborgarlön..

Posh24 - 07 feb 14 kl. 17:07

Kutcher trött på ordfajten med Sheen: "Håll käften för fan!"

Charlie Sheen och Ashton Kutcher har haft ett ordkrig på Twitter ända sedan Ashton ersatte Charlie i tv-serien Two and a Half Men för närmare tre år sedan. Nu har Ashton tröttnat på Charlies beteende, och ber honom rakt ut att hålla käften

"Snubben, håll för fan käften," sade han när han tillfrågades om hur han känner inför Charlies mobbning på Twitter i en intervju. "Liksom, det räcker.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.