GöteborgsPosten > Opinion

Tuesday, 16 October, 18:38

GöteborgsPosten - 17 sep 18 kl. 19:06

Sonesson: Att utvisa laglydiga och låta mördare stanna fräter på asylrättenDen afghanske mannen som dödat sin kusin med en sten slipper utvisning i likhet med den judehatande palestiniern som kastat brandbomber mot Göteborgs synagoga. Det här sätter fingret på två brännande frågor. Är det rimligt att grova kriminella handlingar premieras med uppehållstillstånd i Sverige? Har domstolar kompetens för att göra egna bedömningar av säkerhetsläget i världens alla länder?.
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborgs, Sverige

Dela artikeln

10361 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SonessonAtt , utvisa, laglydigaoch , låta, mördare, stanna, fräter, på asylrätten
GöteborgsPosten - 17 sep 18 kl. 18:58

Sonesson: Att utvisa laglydiga och låta mördare stanna fräter på asylrätten

Den afghanske mannen som dödat sin kusin med en sten slipper utvisning i likhet med den judehatande palestiniern som kastat brandbomber mot Göteborgs synagoga. Det här sätter fingret på två brännande frågor. Är det rimligt att grova kriminella handlingar premieras med uppehållstillstånd i Sverige?

GöteborgsPosten - 13 sep 18 kl. 16:01

Sonesson: Brandbomber mot judar ska inte vara fribiljett till liv i Sverige

En dömd antisemit som attackerar judar får en fristad i Sverige. Trots att han fått avslag på sin asylansökan. Migrationsverket anser att mannen kan utvisa till Palestina.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Ernst Express-chaufförer landets mest laglydiga

Avesta har landets mest laglydiga åkeri. Det handlar om Ernst Express AB som, vid NTF:s vårmöte på tisdagen fick utmärkelsen för Säker Trafiks hastighetsindex..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fartkameror fotade laglydiga

Flera laglydiga bilister förvånades när de blev fotograferade av fartkameror i Skaratrakten på tisdagen. Tre kameror blixtrade vilt, trots att bilarna körde förbi i rätt hastighet. De felaktiga kamerorna har nu tagits ur bruk.

Dalarnas tidningar - 24 okt 16 kl. 06:45

LEDARE: Rädda laglydiga skyttar från EU:s vapendirektiv

EU:s vapendirektiv har med rätta kritiserats. Unionen borde lägga krut på kriminalitet och illegala vapen, inte jaga laglydiga sportskyttar och jägare..

GöteborgsPosten - 29 maj 18 kl. 05:00

Boscanin: Regelkrånglet slår mot laglydiga företagare

Svartarbete ska stävjas, men det måste ske utan att politiker och myndigheter skapar oproportionerligt mycket krångel för det stora antalet laglydiga företagare..

Sydsvenskan - 11 jun 11 kl. 11:31

Sonesson: Sydsvenskan röjer valhemligheter

Staffanstorpsmoderaternas ordförande Carl Sonesson tycker fortfarande att det är försvarbart att kapa mandat och driva igenom sin politik.
Carl Sonesson var mycket upprörd i går, inte över Stefan Möllers agerande utan över att Sydsvenskan valt att publicera nyheten om att han skrev sitt namn och kandiderade på Sverigedemokraternas lista fastän han är moderat. ??

Sydsvenskan - 06 jan 12 kl. 12:38

Sonesson: "Skapa exitorganisation"

Anja Sonesson (M) vill hjälpa polisen med ungdomar som vill lämna den kriminella gängvärlden.
? Polisen har efterfrågat det länge.

Nyheter 24 - 15 mar 12 kl. 16:19

Migrationsverket vill utvisa iransk barnboksförfattare - fängelsedom väntar


"Jag har mardrömmar och är rädd att polisen när som helst kommer och hämtar mig för att utvisa mig ur Sverige." SVERIGE/IRAN. Den iranske barnboksförfattaren Mohammad Sadegh Razmdoost har en fängelsedom på sju år som väntar om han utvisas till Irak.

Nyheter 24 - 17 maj 12 kl. 10:57

SD-toppen: "Utvisa upploppsmakarna i Tensta"


"Det var inte det mest begåvade twitterinlägget som jag har gjort kanske." STOCKHOLM. Utan att veta något alls om vilka som låg bakom nattens kravaller i Tensta hävdar en högt uppsatt sverigedemokrat att oroligheterna stoppas om man utvisar "ungdomarna och deras föräldrar".?

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Boström: C och L gör SD en tjänst

Genom att stoppa Alliansens möjligheter att regera spelar Centern och Liberalerna ett spel, helt i linje med SD:s långsiktiga plan..

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

Sonesson: Reglera försäljning via telefon hårdare för att skydda konsumenter

Telefonförsäljning borde bara vara tillåten om konsumenter på förhand gett ett aktivt medgivande till det. Detta är en fråga som nästa konsumentminister måste ta tag i. Enligt Konsumentverket är det hela 96 procent av svenskarna som inte önskar bli uppringda av företag där man inte redan är kund..

GöteborgsPosten - 10 okt 18 kl. 10:20

Filmrecension: Juliet, naked

I en mysig Nick Hornby-filmatisering samsas alla välbekanta teman; här finns en liten pojke, ett mansbarn, tossiga biroller och musiknörderi. Rose Byrne håller ihop storyn i en måhända lite otacksam roll..

GöteborgsPosten - 10 okt 18 kl. 10:24

Filmrecension: Dog days

Om du tycker att en "Love actually" fast med hundar låter toppen så är det dags att börja salivera. Men när en film viftar så här hårt med svansen blir den tyvärr helt ointressant..

GöteborgsPosten - 10 okt 18 kl. 10:24

Toto spelar i Gävle i sommar

GöteborgsPosten - 10 okt 18 kl. 10:52

Susanna Kallur tävlar i "Superstars"

GöteborgsPosten - 10 okt 18 kl. 11:10

Egyptisk tidning ber Barrymore om ursäkt

GöteborgsPosten - 10 okt 18 kl. 11:19

Rapparen YG till Sverige

GöteborgsPosten - 10 okt 18 kl. 11:36

Kim Larsens självbiografi ges ut

GöteborgsPosten - 10 okt 18 kl. 12:07

Ensamkommande ungdomar tolkar KafkaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.