Expressen > Nyheter

Wednesday, 19 December, 00:01

Expressen - 17 sep 18 kl. 06:40

Gränspoliser: Rapport undanhölls – inför valetSverige har en av Europas sämsta gränskontroller.Det larmar en Schengen-rapport som hemlighållits inför valet, enligt flera källor.Kvällsposten kan i dag avslöja att kritiken ska ha ansetts politiskt känslig. – Vi riskerar att släppa in återvändande jihadister och frihetsberövar personer som har rätt att komma in i landet, säger en erfaren gränspolis..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Europas, Schengen

Dela artikeln

43234 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gränspoliser, Rapport, undanhöllsinför , valet
Dalarnas tidningar - 18 okt 13 kl. 06:21

"Kritiken undanhålls"

Handlingar har undanhållits och felaktiga uppgifter om driftskostnader angivits. Det hävdar det nystartade partiet Kommunal samling, som menar att beslutet att sälja Kyrkvillan fattats på felaktiga grunder..

Kristianstadsbladet - 28 apr 16 kl. 03:00

Skrothandlare undanhöll 9,1 miljoner kronor

Över nio miljoner i intäkter undanhölls för skattemyndigheten. Hovrätten fastslår domen mot en skrothandlare på ett års fängelse och näringsförbud i tre år..

UT - 03 mar 17 kl. 10:52

Dömd kvinna misstänks undanhålla barn

Kvinnan dömdes förra året till två års fängelse för att ha flyttat utomlands med sin dotter utan pappans godkännande. Nu misstänks hon för att vara fortsatt delaktig i att dottern undanhålls..

DN - 18 dec 17 kl. 16:49

”Många undanhålls psykologisk behandling”

REPLIK DN Debatt 13/12. Tyvärr har inte mycket hänt sedan Socialstyrelsen för drygt fyra år sedan publicerade en artikel med snarlikt budskap: vården måste bli bättre på att tillhandahålla klinisk personal som har kompetens att utreda psykisk ohälsa och ge psykologisk behandling, skriver företrädare för Sveriges kliniska psykologers förening..

Sydsvenskan - 27 feb 18 kl. 22:10

Trumps svärson undanhålls hemlig information

President Donald Trums svärson Jared Kushner har inte längre tillgång till de allra hemligaste underrättelserapporterna, uppger två olika källor för Reuters. Kushner får inte längre ta del av presidentens dagliga information (Daily Brief) eftersom Vita.

GöteborgsPosten - 27 feb 18 kl. 22:41

Trumps svärson undanhålls hemlig information

President Donald Trums svärson Jared Kushner har inte längre tillgång till de allra hemligaste underrättelserapporterna, uppger två olika källor för Reuters..

UNT - 27 feb 18 kl. 22:41

Trumps svärson undanhålls hemlig information

President Donald Trums svärson Jared Kushner har inte längre tillgång till de allra hemligaste underrättelserapporterna, uppger två olika källor för Reuters..

Helsingborgs Dagblad - 27 feb 18 kl. 22:10

Trumps svärson undanhålls hemlig information

President Donald Trumps svärson Jared Kushner har inte längre tillgång till de allra hemligaste underrättelserapporterna, uppger två olika källor för Reuters. Kushner får inte längre ta del av presidentens dagliga information (Daily Brief) eftersom Vita.

SVT - 28 feb 18 kl. 06:46

Trumps svärson undanhålls hemlig information

President Donald Trumps svärson Jared Kushner har inte längre tillgång till de allra hemligaste underrättelserapporterna, uppger källor..

YLE - 25 nov 18 kl. 18:22

"Din höft ser ut som en halmhimmel" Både patienter och läkare undanhålls risker med medicintekniska produkter

Myndigheterna i Finland offentliggör inte uppgifter om faror som kan vara förknippade med medicintekniska produkter, som proteser, eller om en sådan produkt har dragits in från försäljning. Årligen säljs medicintekniska produkter för 400 miljarder dollar världen över..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Larm om brand i skola: ”Man har sett lågor”

Räddningstjänst är på väg med åtta enheter till en skola på Västra Varvsgatan i Malmö.Enligt larmet ska skolan stå i brand.– Uppringaren säger att man har sett lågor från skolan, säger Charlotte, teamledare på SOS Alarm..

Expressen - 30 minuter sedan

Katarina Frostensons ord efter utredningen

Katarina Frostenson pekas ut för att ha läckt Nobelpristagare i förtid. Sedan oktober förhandlar hon om utträde – med förutsättningen att inte anklagas för att ha brutit mot Svenska Akademiens stadgar. – Hon har rent samvete och har inte brutit mot stadgarna i Akademien, säger hennes advokat Per E Samuelson.

Expressen - 30 minuter sedan

Trumps hälsning – efter skämten om julgranarna

Donald och Melania Trump följer den årliga jultraditionen i Vita huset. Presidentparet har släppt sitt julkort för året – och valde att inte inkludera de röda julgranarna som mötts av retsamma kommentarer på sociala medier, skriver Daily Mail. ”God jul önskar president Donald Trump och presidentfrun Melania Trump”, skriver Melania i en tweet.

Expressen - 30 minuter sedan

Tusentals protesterar mot nya ”slaverilagen”

Efter att ”slavlagen” röstats igenom har oppositionen slutit samman.I huvudstaden Budapest har flera protester ägt rum för att visa sitt missnöje mot den sittande regeringen och president Viktor Orbán.  – Jag är orolig för att jag inte kommer att kunna gå på ett bra universitet här, säger Dora, 16, till Reuters..

Expressen - 1 timme sedan

Leif GW om bluffläkaren: ”En bedrövlig verksamhet”

"Bluffläkaren" Wardi Sanchez, 46, lurade äldre svenska kvinnor på långt över en miljon kronor och dömdes till ett långt fängelsestraff.– Han lurade tusentals skyddslösa offer. En bedrövlig verksamhet, konstaterar Leif GW Persson i torsdagens avsnitt av ”Brottsjournalen”.

Expressen - 1 timme sedan

Familjen utvisas från Sverige – till olika länder

Mahmood Hammed och Ouarda Maatouk har byggt ett liv tillsammans med barnen i Sverige.Nu ska de utvisas – till olika länder.– Det är inte mänskligt att göra så.

Expressen - 3 timmar sedan

Här var Nathalie på julfest sista kvällen hon sågs

STOCKHOLM/EKSJÖ. Här, på anrika Eksjö stadshotell, var 21-åriga Nathalie på personalfest kvällen innan hon försvann. På hotellet befann sig cirka 300 gäster under kvällen och det finns övervakningsfilm som polisen kan granska.

Expressen - 3 timmar sedan

Polisbil i olycka – omständigheterna oklara

En polisbil uppges vara inblandad i en olycka på tisdagskvällen.Händelsen ska ha skett på Axel Danielssons väg i Malmö.– Det har varit någon form av trafikolycka där en polisbil ska vara involverad, säger Filip Annas, presstalesperson för polisen i region syd..

Expressen - 3 timmar sedan

Här är de nya lagarna 2019 – så påverkas du

Det här är sju av de nya lagar som träder i kraft 1 januari 2019. Så påverkar de dig som privatperson. .

Expressen - 3 timmar sedan

Chris och Madeleine är tillbaka i Sverige

Prinsessan Madeleine flög till Sverige med sin familj för att vara med och hylla drottning Silvia, 75, och sedan fira en traditionell jul.Tillsammans med maken Chris O´Neill närvarade hon vid tisdagens hyllningsföreställning på Oscarsteatern i Stockholm.– Naturligtvis är det viktigt för prinsessan Madeleine och barnen, att Chris kommer med på en så här viktig familjesammankomst, säger Karin Lennmor, kunglig krönikör i Expressen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.