Expressen > Nyheter

Saturday, 20 October, 01:41

Expressen - 17 sep 18 kl. 06:40

Gränspoliser: Rapport undanhölls – inför valetSverige har en av Europas sämsta gränskontroller.Det larmar en Schengen-rapport som hemlighållits inför valet, enligt flera källor.Kvällsposten kan i dag avslöja att kritiken ska ha ansetts politiskt känslig. – Vi riskerar att släppa in återvändande jihadister och frihetsberövar personer som har rätt att komma in i landet, säger en erfaren gränspolis..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Europas, Schengen

Dela artikeln

37688 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gränspoliser, Rapport, undanhöllsinför , valet
Dalarnas tidningar - 18 okt 13 kl. 06:21

"Kritiken undanhålls"

Handlingar har undanhållits och felaktiga uppgifter om driftskostnader angivits. Det hävdar det nystartade partiet Kommunal samling, som menar att beslutet att sälja Kyrkvillan fattats på felaktiga grunder..

Kristianstadsbladet - 28 apr 16 kl. 03:00

Skrothandlare undanhöll 9,1 miljoner kronor

Över nio miljoner i intäkter undanhölls för skattemyndigheten. Hovrätten fastslår domen mot en skrothandlare på ett års fängelse och näringsförbud i tre år..

UT - 03 mar 17 kl. 10:52

Dömd kvinna misstänks undanhålla barn

Kvinnan dömdes förra året till två års fängelse för att ha flyttat utomlands med sin dotter utan pappans godkännande. Nu misstänks hon för att vara fortsatt delaktig i att dottern undanhålls..

DN - 18 dec 17 kl. 16:49

”Många undanhålls psykologisk behandling”

REPLIK DN Debatt 13/12. Tyvärr har inte mycket hänt sedan Socialstyrelsen för drygt fyra år sedan publicerade en artikel med snarlikt budskap: vården måste bli bättre på att tillhandahålla klinisk personal som har kompetens att utreda psykisk ohälsa och ge psykologisk behandling, skriver företrädare för Sveriges kliniska psykologers förening..

Sydsvenskan - 27 feb 18 kl. 22:10

Trumps svärson undanhålls hemlig information

President Donald Trums svärson Jared Kushner har inte längre tillgång till de allra hemligaste underrättelserapporterna, uppger två olika källor för Reuters. Kushner får inte längre ta del av presidentens dagliga information (Daily Brief) eftersom Vita.

GöteborgsPosten - 27 feb 18 kl. 22:41

Trumps svärson undanhålls hemlig information

President Donald Trums svärson Jared Kushner har inte längre tillgång till de allra hemligaste underrättelserapporterna, uppger två olika källor för Reuters..

UNT - 27 feb 18 kl. 22:41

Trumps svärson undanhålls hemlig information

President Donald Trums svärson Jared Kushner har inte längre tillgång till de allra hemligaste underrättelserapporterna, uppger två olika källor för Reuters..

Helsingborgs Dagblad - 27 feb 18 kl. 22:10

Trumps svärson undanhålls hemlig information

President Donald Trumps svärson Jared Kushner har inte längre tillgång till de allra hemligaste underrättelserapporterna, uppger två olika källor för Reuters. Kushner får inte längre ta del av presidentens dagliga information (Daily Brief) eftersom Vita.

SVT - 28 feb 18 kl. 06:46

Trumps svärson undanhålls hemlig information

President Donald Trumps svärson Jared Kushner har inte längre tillgång till de allra hemligaste underrättelserapporterna, uppger källor..

SvD - 11 jun 14 kl. 11:22

Riksbanken sågas i ny rapport

Riksbanken får förödande kritik från Industrins ekonomiska råd. I en ny rapport framhålls att penningpolitiken har misslyckats, och att svensk industri står inför allt tuffare konkurrens..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Förälder förskingrade 43 000 kronor från barnens klaskassa

En skolklass i Gävleborg samlade in 43 350 kronor till en klassresa. Men en förälder som tog på sig ansvar som kassör misstänks ha förskingrat pengarna som nu saknas.– Föräldern har erkänt brott och förklaringen är privata problem.

Expressen - 1 timme sedan

Storbankernas skattesvindel – det skulle 70 miljarder räcka till

Flera storbanker i Europa, däribland SEB anklagas för delaktighet i ett miljardbedrägeri på minst 70 miljarder kronor i skattemedel.En summa som skulle räcka till hela den svenska barnomsorgen, eller till statens förvarsanslag i 16 månader, skriver SVT. .

Expressen - 1 timme sedan

Misstänks för våldtäktsförsök – nu går polisen ut med bilder

En 29-årig kvinna i Stockholm tog en taxi hem när en för henne okänd man plötsligt hoppade in i bilen. När hon lämnade taxin i närheten av sitt hem följde mannen efter och ska ha försökt ha våldtagit henne.Polisen släpper nu bilder från en övervakningsfilm på den misstänkta gärningsmannen..

Expressen - 1 timme sedan

Bil krockade med älg – två till sjukhus

Sent på fredagskvällen krockade en personbil med en älg på Orust.– Föraren och passageraren är avförda med ambulans till sjukhus med oklara skador, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

Expressen - 2 timmar sedan

Larm om brand i flerfamiljshus

Sent på fredagskvällen kom ett larm om en brand i ett flerfamiljshus i Landskrona.Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen..

Expressen - 2 timmar sedan

Uppgift: Rådström är inte längre aktuell för en stol i Akademien

Niklas Rådström har under fredagen bekräftat att han erbjudits en stol i Svenska Akademien.Något han kunde tänka sig, men bara ”under rätt förutsättningar”. Nu erfar SVT:s ”Kulturnyheterna” att Rådström inte längre är aktuell för Svenska Akademien..

Expressen - 2 timmar sedan

Migranter tog sig in i Mexiko – har utlöst diplomatisk kris

En karavan med tusentals migranter har tagit sig in i Mexiko från gränsen mot Guatemala, rapporterar Sveriges Radio.  På sin väg in lyckades de riva ner polisens blockader. Migranterna som vill ta sig till USA har de senaste dagarna orsakat en diplomatisk kris mellan USA och flera centralamerikanska länder, skriver SR..

Expressen - 3 timmar sedan

Åke Ortmark skrämde makten – förändrade intervjuerna i tv

Han var artig, vänlig och en omtänksam person. Ändå var alla makthavare rädda för honom.Han var påläst, ställde obehagligt raka frågor och nöjde sig aldrig med undvikande svar.

Expressen - 3 timmar sedan

Smitare jagas av hundpatrull

Sent på fredagskvällen jagade polisen en person som hade smitit från en trafikolycksplats på E22 söder om Kristianstad.En annan person som varit inblandad i olyckan fördes till sjukhus..

Expressen - 3 timmar sedan

Nya detaljerna från larmsamtalet – när Jaymes föräldrar sköts ihjäl

13-åriga Jayme Closs saknas fortfarande sedan hennes föräldrar hittades ihjälskjutna i familjens hus i Wisconsin i USA i början av veckan.Nu kommer nya uppgifter om ett larmsamtal som polisen tog emot i anslutning till händelsen, skriver CNN. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.