FriaTider > Nyheter

Saturday, 20 April, 01:16

FriaTider - 16 sep 18 kl. 09:18

91-åriga kvinnans hand mosades sönder vid Ahmeds brutala rån
Läs mer på FriaTider
Läs mer om:
Ahmeds

Dela artikeln

10007 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 91-åriga, kvinnans, hand, mosades, söndervid , Ahmeds, brutala, rån
GT - 21 jul 13 kl. 06:58

22-åriga kvinnans vänner i sorg i natt

UMEÅ/STOCKHOLM. Den 22-åriga kvinnan såg mycket fram mot besöket i Umeå. Höjdpunkten skulle ha varit hennes systers barns dop i går - men resan slutade i en blodpöl på centralstationen i Umeå.

YLE - 26 feb 14 kl. 06:18

Professor vill att anhöriga tar hand om äldre

Vuxna barn borde förpliktigas att försörja sina gamla föräldrar. Enligt professor Urpo Kangas, specialist på familjerätt, borde barnen rycka in ifall föräldrarnas egen pension inte räcker till att betala vård på institution. I Finland är föräldrar förpliktigade att försörja sina minderåriga barn, och i äktenskap har makarna skyldighet att ta hand om varandra.

Expressen - 19 aug 16 kl. 15:21

41-åriga kvinnans ord om misstankarna

Den 41-åriga kvinnan och hennes 18-årige sambo som satt anhållna misstänkta för sommarstugemordet i Arboga har släppts på fri fot. Grannar till paret vittnar om att de är livrädda. Samtidigt säger 41-åringen till Aftonbladet att hon är "ganska arg" – och att allt är spekulationer..

Expressen - 14 nov 16 kl. 20:48

41-åriga kvinnans makes grav öppnas

I graven på kyrkogården hoppas mordutredarna finna svaret på frågan: Var Arbogakvinnans makes drunkning en olycka eller ett mord? På tisdagen öppnar polisen mannens grav och tar upp kvarlevorna för rättsmedicinsk undersökning. – Det är naturligtvis en påfrestning för de anhöriga, hans nära och kära, säger Christer Nordström, presstalesman för polisen..

SvD - 07 feb 17 kl. 14:53

42-åriga kvinnans pojkvän erkänner Arbogamord

Pojkvännen till den för mord misstänkta 42-åriga kvinnan har erkänt att han mördat hennes pappa och försökt mörda hennes mamma i en sommarstuga utanför Arboga, uppger åklagaren för TT..

BT - 19 jul 13 kl. 14:30

Blodet var den försvunna kvinnans

Det är den försvunna 23-åriga kvinnans blod som hittades i lägenheten och trappuppgången i Trollhättan för närmare tre veckor sedan. Sannolikheten att finna henne vid liv håller polis och åklagare som minimal. ?

Expressen - 10 sep 13 kl. 05:12

Kvinnans bror: Det hade kunnat undvikas

FALKÖPING. Han uppmanades att inte ta kontakt med sin syster efter dubbelmordet. Nu kritiserar den 43-åriga kvinnans bror myndigheternas agerande - och menar att mordförsöket på barnen kunnat undvikas om systern fått rätt vård.

GT - 10 sep 13 kl. 05:12

Kvinnans bror: Det hade kunnat undvikas

FALKÖPING. Han uppmanades att inte ta kontakt med sin syster efter dubbelmordet. Nu kritiserar den 43-åriga kvinnans bror myndigheternas agerande - och menar att mordförsöket på barnen kunnat undvikas om systern fått rätt vård.

Nerikes Allehanda - 02 dec 14 kl. 15:39

NA-tv: Hör kvinnans kyliga samtal med polisen

Hör den 25-åriga kvinnans första larmsamtal med polisen där hon erkänner att hon skadat sin kärleksrival..

Expressen - 16 feb 16 kl. 00:32

Styvmodern rotade i kvinnans journal

Pojkvännens styvmor tog sig in i den 21-åriga kvinnans patientjournal – och skvallrade för andra om hennes hemliga terapeutsamtal. Nu har styvmamman dömts för bland annat dataintrång. Men från arbetsplatsen, Karolinska universitetssjukhuset, fick hon bara en varning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.