Sydsvenskan > Utrikes

Wednesday, 14 November, 19:10

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, skottlossningi , Oxie
Skånskan - 12 feb 16 kl. 16:20

Misstänkt skottlossning i Trelleborg

Trelleborg/Vellinge Polisen har fått larm om en misstänkt skottlossning på Syster Jennys väg i Trelleborg. Vid halv fyra på fredagseftermiddagen blev polisen larmad till en misstänkt skottlossning på Syster Jennys väg. Det var en person som ringde som trodde sig ha hört skott.

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 16 kl. 01:08

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Polisen har larmats om en misstänkt skottlossning i Biskopsgården i Göteborg, enligt Göteborgs-Posten. Larmet kom strax efter midnatt, och polisen söker i området. – Vi är där med anledning av en misstänkt skottlossning, säger Lars Tunefjord, befäl vid.

Skånskan - 31 maj 18 kl. 22:32

Misstänkt skottlossning på Gånglåtsvägen

Vid kvart över tio-tiden på torsdagskvällen kom larm om en misstänkt skottlossning på Gånglåtsvägen i Malmö. En person har anträffats skadad.

Flera personer slog på torsdagskvällen larm till polisen om vad man uppfattat som skottlossning på Gånglåtsvägen.

BT - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen. Polisen satte in stora resurser i sökandet med hundar och helikopter men hittade inga spår av skottlossning.- Såvitt vi vet har det inte varit någon skottlossning.

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg


Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen.Polisen satte in stora resurser i sökandet med hundar och helikopter men hittade inga spår av skottlossning. - Såvitt vi vet har det inte varit någon skottlossning.

BT - 28 maj 14 kl. 07:24

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen. Polisen satte in stora resurser i sökandet med hundar och helikopter men hittade inga spår av skottlossning. – Såvitt vi vet har det inte varit någon skottlossning.

Sydsvenskan - 20 jun 15 kl. 16:55

Misstänkt skottlossning i Malmö

En person har skadats i vad som misstänks vara en skottlossning på Söderkulla torg i Malmö. Skånes universitetssjukhus i Malmö har tagit emot en skadad person, uppger polisen för TT.— Vi har fått larm om en misstänkt skottlossning på torget och finns nu på plats där, säger polisens presstalesman Ewa-Gun Westford.

Helsingborgs Dagblad - 20 jun 15 kl. 16:55

Misstänkt skottlossning i Malmö

En person har skadats i vad som misstänks vara en skottlossning på Söderkulla torg i Malmö. Skånes universitetssjukhus i Malmö har tagit emot en skadad person, uppger polisen för TT.— Vi har fått larm om en misstänkt skottlossning på torget och finns nu på plats där, säger polisens presstalesman Ewa-Gun Westford.

GöteborgsPosten - 24 okt 14 kl. 23:22

Misstänkt skottlossning i Olskroken

En misstänkt skottlossning inträffade i Olskroken under fredagskvällen. - Strax efter tio får vi in ett samtal om att man hört skottlossning. Vi är på platsen och undersöker saken, säger Mikael Carlsson, biträdande vakthavande befäl på polisen i Västra Götaland..

GT - 22 nov 14 kl. 23:57

Larm om misstänkt skottlossning i Partille

Polisen larmades sent på lördagskvällen om en misstänkt skottlossning i Partille. – Vi är på plats, men vi har inte konstaterat om det är en skottlossning än, säger Robert Edh, biträdande vakthavande befäl vid Västra Götalandspolisen..

Expressen - 28 aug 15 kl. 00:04

Larm om misstänkt skottlossning

Polisen larmades om en misstänkt skottlossning i Malmöstadsdelen Rosengård sent på torsdagskvällen. – Vi har inte sett tecken på skottlossning men vi söker av området, säger polisens pressinformatör Nils Norling..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Gränsen för resistenta bakterier passerad

Gränsen för hur mycket resistens mot antibiotika och bekämpningsmedel som människa och miljö tål har i flera fall passerats, enligt en ny studie. Forskare från bland annat Stockholms resilienscentrum vid Stockholms universitet har för första gången gjor.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Trafikverket ska utreda pendelkaoset

Trafikverket har tillsatt en utredning med anledning av den senaste tidens många elfel i Stockholms tågtrafik, skriver SVT Nyheter Södertälje. Under onsdagen orsakade två separata fel söder om Stockholm omfattande förseningar och inställda tåg, och även.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Uppgift: Offensiv mot Jemens livlina avbryts

Regeringsstyrkorna i Jemen har fått order att avbryta militäroffensiven mot den rebellkontrollerade hamnstaden Hodeida, säger tre olika befälhavare till AFP. Anfallen kan dock återupptas om regeringsstyrkorna utsätts för attacker, enligt källorna. Hodei.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Niondeklassare träffade politiker och pratade hållbar framtid

Elev: ”Man får ångest bara man tänker på klimatet.”.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kuwait bannlyser bokklassiker

Kuwaitiska myndigheter har förbjudit nästan 1 000 boktitlar inför en litteraturfestival i landet som inleddes under onsdagen. Bland böckerna finns den ryska författaren Fjodor Dostojevskijs "Bröderna Karamazov", en roman om 1800-talets Ryssland som utfo.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Djokovic nära avancemang efter ny seger

Tennisvärldsettan Novak Djokovic är ytterst nära en semifinalplats i ATP-slutspelet i London efter att ha besegrat tyske Alexander Zverev med 6–4, 6–1 under onsdagen. Båda spelarna hade en seger i sina öppningsmatcher med sig i bagaget, där Djokovic imp.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ett liv med dansen

I "Trace Element" ser koreografen Helena Franzén tillbaka på sitt 25-åriga konstnärskap. Boel Gerell ser en elegant komposition om minnets mekanismer..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Håll andan för EU:s principer.

Hittills har medlemsländerna inte kunnat enas om några sanktioner..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Man frias för ettårings död

En 41-årig familjehemspappa frias från misstanke om vållande till annans död efter att en 13 månader gammal pojke dött i hans vårdnad, skriver SVT Nyheter Örebro. Händelsen inträffade i december i fjol. 41-åringen skulle byta blöja på pojken, som låg på.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Klottrade ner skolan med könsord

Den omfattande skadegörelsen upptäcktes efter helgen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.