SVT > Inrikes

Sunday, 17 February, 13:15

Liknande nyheter

Taggar: Busch, ThorKD , håller, fastvid , Alliansregering
DI - 30 jun 15 kl. 14:23

Busch Thor håller pressträff

KD:s Ebba Busch Thor håller pressträff i Almedalen.Di.se rapporterar direkt..

DI - 09 okt 15 kl. 17:36

Live: Ebba Busch Thor håller pressträff

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor håller en pressträff med anledning av rikstingets beslut att rösta ner decemberöverenskommelsen..

SvD - 11 nov 15 kl. 10:55

11.00: Busch Thor håller pressträff om flyktingkrisen

Kristdemokraternas partiordförande Ebba Busch Thor håller pressträff med anledning av flyktingkrisen. SvD är på plats i riksdagen och rapporterar direkt..

DI - 06 jul 16 kl. 14:15

Busch Thor håller pressträff

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor håller presskonferens i Almedalen klockan 14.30.Följ den ovan..

SVT - 06 jul 17 kl. 10:23

Ebba Busch Thor håller presskonferens från Almedalen

Kristdemokraternas partiledare, Ebba Busch Thor, håller presskonferens direkt från Almedalen..

Helsingborgs Dagblad - 06 jul 18 kl. 10:42

Busch Thor räknar in SD men förhandlar inte

KD-ledaren Ebba Busch Thor håller fast vid att Moderatledaren Ulf Kristersson bör bli statsminister efter valet oavsett om Alliansen blir mindre än de rödgröna. Men något samarbete mellan Alliansen och Sverigedemokraterna blir det inte. Trots detta räkn.

GöteborgsPosten - 06 jul 18 kl. 10:43

Busch Thor räknar in SD men förhandlar inte

KD-ledaren Ebba Busch Thor håller fast vid att Moderatledaren Ulf Kristersson bör bli statsminister efter valet oavsett om Alliansen blir mindre än de rödgröna. Men något samarbete mellan Alliansen och Sverigedemokraterna blir det inte..

UNT - 06 jul 18 kl. 10:42

Busch Thor räknar in SD men förhandlar inte

KD-ledaren Ebba Busch Thor håller fast vid att Moderatledaren Ulf Kristersson bör bli statsminister efter valet oavsett om Alliansen blir mindre än de rödgröna..

Barometern - 08 maj 18 kl. 08:55

Ebba Busch Thor ställer in

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor och Bert Karlsson ställer in sin förvalsdebatt i Kalmar. För tajt schema är den officiella orsaken..

UNT - 07 feb 15 kl. 22:26

Ebba Busch Thor håller KD på halster

Ebba Busch Thor har tackat ja att bli nominerad till posten som partiledare för Kristdemokraterna - men lämnar ännu inte besked om hon tänker löpa linan ut..

SvD - 10 maj 15 kl. 14:00

Ebba Busch Thor ställer in kvällens debatt

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor stället in sin medverkan i kvällens partiledardebatt eftersom hon har fått barn. Hon ersätts i debatten av Jakob Forssmed..

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Flera hot mot Sveriges elförsörjning – du kan räkna med nya strömavbrott

Ett strömlöst Sverige är ett trasigt Sverige – och vi vet att omfattande elavbrott kommer hända igen. I framtiden kan både klimatet och illvilliga aktörer utgöra ett hot. Samtidigt finns det stora skillnader mellan hur förberedda kommunerna är..

SVT - 3 timmar sedan

V ska inte driva EU-utträde i valet

Vänsterpartiet ska inte driva kravet att Sverige ska lämna EU i valet till EU-parlamentet. Det beslutades på partiets EU-valkonferens i Norrköping..

SVT - 4 timmar sedan

Ministern: Bra med besked om lokala tiggeriförbud

Regeringens mål om färre antal utsatta EU-medborgare har inte nåtts. Det trots en nationell samordnare i frågan och samarbetsavtal med Rumänien och Bulgarien..

SVT - 4 timmar sedan

Antal utsatta EU-medborgare har inte minskat

Antalet utsatta EU-medborgare, varav många tigger på gatorna, är lika många i dag som för tre år sedan, det visar nya siffror från den nationella samordnaren..

SVT - 16 timmar sedan

Pappa till misstänkt mördade kvinnan i Avesta: Fick ingen information från Sverige

En ny sökinsats inleddes i dag för att hitta den 34-åriga småbarnsmamma som försvann i Avesta förra helgen. SVT Nyheter har träffat kvinnans pappa som anlänt till Sverige för att få reda på vad som hänt hans dotter..

SVT - 18 timmar sedan

Många kolpatienter får fel diagnos

En stor internationell studie visar att hälften av de patienter som fått diagnosen kol inte alls led av sjukdomen. – Vi är förvånade, vi hade inte väntat oss att det skulle vara ett så stort problem, säger en av forskarna, Christer Janson, professor vid Uppsala universitet..

SVT - 19 timmar sedan

Rekordmånga vill bli officer

Intresset för att bli officer har ökat kraftigt. I år sökte 708 personer till Försvarshögskolans officersprogram. Det är en ökning med 38 procent jämfört med 2018.

SVT - 19 timmar sedan

SVT avslöjar: Migrationsverket har inte polisanmält avancerade passförfalskningarna – ”Görs i turordning”

Migrationsverket har sedan i höstas specialgranskat alla turkiska pass som dyker upp i asylärenden, eftersom det dykt upp en ny sorts avancerade förfalskningar som inte upptäcks vid den vanliga kontrollen. Men nu visar det sig att specialgranskningen inte gäller alla ärenden – och att Migrationsverket fortfarande inte polisanmält förfalskningarna..

SVT - 20 timmar sedan

Emma och Amanda var prostituerade: ”På vilka andra jobb blir man våldtagen?”

Både Amanda och Emma har tidigare sålt sex, men gör det inte längre. Emma säger att hon först fick en chock när hon insåg vilka det är som köper sex. – Jag upptäckte att det var vanliga män, med fruar och barn, som på lunchrasten åkte och träffade oss.

SVT - 20 timmar sedan

Emma och Amanda: Här är tio typiska torskar

Sexköpare kan se ut och vara på alla möjliga sätt. I videon gestaltar de tidigare prosituterade unga kvinnorna Amanda och Emma om tio stereotypiska sexköpare de har stött på. – Vi vill krossa bilden av hur en ser ut, för det kan vara vem som helst, säger Amanda..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.