Expressen > Nyheter

Friday, 21 September, 13:33

Liknande nyheter

Taggar: Anki, miljonernaoch , dottern, Arbogakvinnan
Expressen - 15 jun 17 kl. 13:17

Barnens vittnesmål mot Arbogakvinnan

En av sönerna gråter när han vittnar mot Arbogakvinnan.Dottern i 25-årsåldern uttrycker sitt hat mot mamman - och dottern i 20-årsåldern vinkar till henne och kallar Arbogakvinnan snäll och generös.Och trots att den 42-åriga mamman försökte stoppa den minderåriga sonens förhör valde han själv att vittna..

Expressen - 05 sep 16 kl. 18:15

Anki förlorade dottern – fick oväntad hjälp

När Julia gick bort lämnades mamma Anki och lillasyster Alicia i stor sorg och de vet fortfarande inte varför dottern dog. I Kanal 5:s "Sofias änglar" får familjen hjälp att skapa ett nytt hem att trivas i. – Just nu så trivs jag inte i mitt hem, allt påminner mig om Julia, säger lillasyster Alicia i programmet..

Skånskan - 29 mar 16 kl. 12:48

Jobbet är rena festen för Anki Albertsson

Kultur och Nöje – Det är som ljusterapi att komma in här, jag älskar min arbetsplats, säger Anki Albertsson när vi kliver in i den helt ombyggda restaurangen Tyrol i på Gröna Lund i Stockholm. Det som en gång var en brunmurrig Tyroler-inspirerad krog har blivit en bit Greklands-dröm och platsen för Mamma Mia The Party.
Vi hälsade på Anki Albertsson, primadonna i föreställningen, under en dag på jobbet.

Expressen - 28 mar 12 kl. 19:46

Miljonerna strömmar in för dj:n Avicii

Man kan säga mycket om Madonna, men öga för vad som trendar i musikvärlden har hon alltid haft. Inte konstigt då att hon klev upp på scenen i Miami med just Tim "Avicii" Bergling - housemusikens golden boy. Men fenomenet Avicii är inte bara melodiska slingor dans­musik.

YLE - 26 mar 16 kl. 04:03

Karisbon Anki Bender tog Y-tåget till jobbet för sista gången

Klockan är halv åtta när Anki Bender kliver på Y-tåget från Karis för sista gången. Precis som många andra pendlare har hon valt att bo i Karis på grund av den korta pendlingssträckan till Helsingfors. På en timme är hon i Helsingfors varje morgon.

Expressen - 28 apr 17 kl. 20:53

Arbogakvinnan ville muta barnen

På hemliga lappar försökte Arbogakvinnan att muta sina barn att ta på sig mordet på hennes pappa Göran, 67. – Ni får en miljon. Jag menar allvar, jag orkar ej mer, skriver Arbogakvinnan på en av lapparna hon gömt i sin cell.

YLE - 06 jun 14 kl. 09:59

Anki Karhu: Invandrarflickor i offside

Eftersom jag har så gott som hela mitt vuxna liv bott i invandrartäta förorter i östra Helsingfors, har jag också haft möjlighet att på paradplats se hur idrotten sammanför invandrare och lokalbefolkningen. Ja eller egentligen gäller det här bara pojkarna, för var håller flickorna hus? Är invandrarflickor och idrott en omöjlig kombination?

Expressen - 17 feb 17 kl. 18:08

Anki måste skilja sig för att maken ska få hjälp

Anki och Mikael Foss ska skilja sig, trots att de älskar varandra. Sedan Mikael drabbades av en svår stroke är han förlamad. Anki råddes tidigt att ta ut skilsmässa för att få bättre ekonomi – vilket paret kommit överens om att göra.

Expressen - 28 apr 17 kl. 10:13

De viktigaste bevisen mot Arbogakvinnan

I dag presenteras åtalet mot Arbogakvinnan som misstänks för bland annat mord och mordförsök. Enligt åtalet ska kvinnan ha uppmanat sin 19-årige pojkvän att mörda pappan – och försökt dölja sin egen inblandning. Här är de viktigaste bevisen mot Arbogakvinnan och pojkvännen..

Expressen - 02 maj 17 kl. 10:59

Akis rädsla för Arbogakvinnan

Digitala avtryck i form av meddelande som skickats mellan Aki Paasila, Arbogakvinnan, hans släktingar och ex-fru är en viktig pusselbit i mordåtalet. De visar hur hon bråkat med hans systrar om begravningen och hur Paasila öppnade sig för sin ex-fru om Arbogakvinnan. "Om du visste vad hon gjort mig skulle du tappa hakan.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Lastbil brinner på E22

En lätt lastbil har fattat eld på E22 i höjd med Mjällby.Enligt polisen står den brinnande lastbilen i södergående färdriktning..

Expressen - 30 minuter sedan

Hon kan bli S-talman – nomineras enligt Ekot

Socialdemokraterna kommer att nominera riksdagsledamoten Åsa Lindestam som ny talman, erfar Ekot. På fredagsmorgonen rapporterade SvD att moderaten Andreas Norlén blir alliansens gemesamma talmanskandidat. Stämmer uppgifterna ställs Lindestam mot Norlén i måndagens talmansval.

Expressen - 30 minuter sedan

Fotografen: ”Kvinnorna får superstyrka”

Lennart Nilssons bildberättelse ”Ett barn blir till” från 1965 kommer nu i nyutgåva.   De klassiska bilderna inifrån livmodern har kompletterats med moderna bilder av föräldrapar som väntar barn.   – Sverige är mer mångkulturellt i dag.

Expressen - 30 minuter sedan

De fotades på förlossningen ”Skräckblandad förtjusning”

Som om inte lilla Klara är mirakel nog.Snart kan bokläsare världen över följa Sara Westins och Fredrik Fohlins resa från växande mage, via krystvärkar och förlossning, till lyckliga föräldrar.– Lite skräckblandad förtjusning är det, säger Sara..

Expressen - 1 timme sedan

Här tas prins Harry på bar gärning under matkuppen

Även kungligheter älskar gratis mat.Men när prins Harry försöker komma undan med att ha plockat på sig extra godbitar från Meghans fest finns ett problem:Hela kuppen har fångats på film.”Jag tror att vi tog prins Harry på bar gärning när han stjäl några samosas”, skriver hovjournalisten Chris Ship efter händelsen..

Expressen - 1 timme sedan

Glenn Hyséns tre tips: Så reder du ut stormen

Glenn Hysén är van vid att det stormar kring honom.Och han har stor respekt för stormen Knud, som nu drar in över Västsverige.– Jag fattar inte de människor som inte tar det här på allvar, säger han..

Expressen - 1 timme sedan

Hon sköt ihjäl tre personer på apotek

Hon pekas av den lokala polisen ut som kvinnan som avlossade dödsskotten i en apoteksbutik i Aberdeen, Maryland, USA.På Facebook beskriver sig Snochia Moseley, 26, från Baltimore som "en tystlåten person", enligt New York Post.På samma sida refererar hon till ett av sina favoritcitat: "Öga för öga, tand för tand".

Expressen - 1 timme sedan

Slarvet som avslöjade bank-ID-bedragarna

Miljonerna ramlade in och i spåren av bedragarna satt förtvivlade äldre som lurats. Bedragarna levde flott och reste till Spanien och Portugal.I dag åtalas sammanlagt 41 personer för delaktighet i en härva med bedrägerier som utförts med bank-ID.

Expressen - 1 timme sedan

Vad är det som händer i Annie Lööfs hjärna?

Alla vill sitta i regering. För demokratins skull är det viktigare att vi får en fungerande opposition. .

Expressen - 1 timme sedan

Centralstationen i Göteborg utryms

Centralstationen i Göteborg utryms efter ett brandlarm, skriver GP..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.