DI > Ekonomi

Tuesday, 13 November, 16:53

DI - 16 sep 18 kl. 20:23

KKV köpte visselblåsarsystem utan offentlig upphandlingKonkurrensverket, tillsynsmyndighet för upphandling, har nyligen köpt in en visselblåsartjänst – efter att ha frågat bara en leverantör. Det kan Di avslöja. Motivering: priset, 39.000 kronor, ligger under myndighetens policy för när man ska fråga fler än en..
Läs mer på DI
Läs mer om:
KKV, Di

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KKV, köpte, visselblåsarsystemutan , offentlig, upphandling

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Alimak får norsk order värd 27 miljoner kronor

Alimak Group i Norge för en order på en explosionsskyddad hiss till Equinors Johan Sverdrup Fas II projekt, med ett ordervärde på cirka 27 miljoner kronor, snligt ett oressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Brittiska pundet stärkt av nya brexitförhoppningar

Framförallt pundet, men även i viss mån euron, var fortsatt i fokus på tisdagen, med brexitsamtal i slutskedet (?) och italiensk reviderad budgetplan på ingång till EU-kommissionen. Europeiska räntor rörde sig endast marginellt..

DI - 30 minuter sedan

Industrimiljardären kvar i häktet

Industrimiljardären Karl Hedin blev på tisdagen omhäktad på sannolikt skäl misstänkt för grovt jaktbrott. Men åklagaren väntar fortfarande svar från den tekniska undersökningen. .

DI - 30 minuter sedan

Underleverantör till Apple sänker sina prognoser för tredje kvartalet

Amerikanska Qorvo sänker sina prognoser för det tredje kvartalet. Bolaget spår nu intäkter på 800 till 840 miljoner dollar, jämfört med tidigare 880 till 900 miljoner dollar. .

DI - 45 minuter sedan

Di erfar: S vill låta Annie Lööf sondera

Socialdemokraterna vill nu att Annie Lööf får ett sonderingsuppdrag, erfar Di. Att åter pröva stödet för Stefan Löfven är man inom S inte intresserade av i dagsläget.  Först efter att även Centerledaren kört in i kaklet ser man en möjlighet att återta initiativet.

DI - 45 minuter sedan

Amazon investerar 5 miljarder dollar i två nya högkvarter

E-handelsjätten Amazon ska investera 5 miljarder dollar i två nya högkvarter som kommer att skapa 50 000 nya jobb. .

DI - 45 minuter sedan

Analys: Nolato köpvärd trots dyster trend

Industriunderleverantören Nolatos aktie har tyngts rejält av dämpad tillväxt. "Kursen har halverats sedan i somras och på dagens nivåer tycker vi den ser intressant ut", skriver Placera i en analys på tisdagen. .

DI - 1 timme sedan

CNN stämmer Vita huset efter avstängning

Den amerikanska nyhetskanalen CNN stämmer president Donald Trumps administration. Enligt stämningen ska Vita huset ha kränkt CNN-journalisten Jim Acostas konstitutionella rättigheter genom att dra in hans ackreditering efter en ordväxling med presidenten..

DI - 45 minuter sedan

ABB bygger nytt huvudkontor i Nederländerna

Verkstadsjätten ABB ska enligt ett pressmeddelande bygga ett nytt globalt huvudkontor och center för forskning och utveckling..

DI - 1 timme sedan

Börsen utreder Eltel

Nasdaq utreder Eltel för brott mot börskontraktet efter redovisningsskandalen i bolaget. Det handlar om brister i intern kontroll, redovisning och information under tre år.  Eltel riskerar böter på flera årsavgifter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.