Barometern > Nyheter

Thursday, 25 April, 23:51

Barometern - 16 sep 18 kl. 20:05

Manifestation för de som lämnatAtt vara där, att se och att säga hej. Det kan vara tillräckligt för att hjälpa en psykiskt sjuk person på rätt spår. Det menar poeten och författaren Bob Hansson..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Bob Hansson

Dela artikeln

104 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Manifestationför de som lämnat
Politikerbloggen - 01 mar 11 kl. 14:20

UNGA UTAN JOBB Gustav Fridolin talar vid manifestation

FRIDOLIN DELTAR I MANIFESTATION. Språkrörskandidaten Gustav Fridolin talar vid en manifestation mot ungdomsarbetslösheten utanför riksagen i morgon. - Ungdomsarbetslösheten är inte ett problem bara för de arbetslösa, den är ett problem som angår oss alla, säger han.

Nyan - 11 sep 15 kl. 10:51

Manifestation för flyktingars rätt imorgon

I morgon lördag ordnas en manifestation på torget för välkomnandet av flyktingar till Åland. Initiativet kommer från Ålands feministparaply och Åland mot rasism.

– Många känner att det är viktigt att stå upp för sina värderingar och välkomna människor som flyr från krig och våld, säger Martha Hannus som samordnar manifestationen.

YLE - 18 sep 15 kl. 09:51

Fackförbund förbereder manifestation i Jakobstad

På fackförbundet JHL:s kontor i Jakobstad gör medlemmarna sig redo för manifestation. - Regeringens förslag till sparåtgärder slår orättvist, säger huvudförtroendeman Kari Viinikka. Huvudsförtroendeman Kari Viinikka säger att sparåtgärderna slår mot de som redan har lägst inkomst.

YLE - 30 sep 16 kl. 13:47

Manifestation för centralsjukhuset på Vasa torg

Det blir en manifestation för Vasa centralsjukhus på Vasa torg nästa lördag. Den sammanfaller med att grundlagsutskottets ordförande Annika Lapintie (VF) besöker Vasa. Huvudförtroendeman Kim Berg är en av initiativtagarna.

Uppsalanyheter.se - 09 feb 17 kl. 01:25

Katalin och "Hjärtat" värdar för manifestation

I kväll torsdag klockan 17:00 står Katalin som värdar för en manifestation för gravida, födande och nyblivna föräldrar, bakom arrangemanget står Barnmorskemottagningen Hjärtat i Uppsala.I kväll torsdag klockan 17:00 står Katalin som värdar för en manifestation för gravida, födande och nyblivna föräldrar, bakom arrangemanget står Barnmorskemottagningen Hjärtat i Uppsala.   Barnmorskemottagningen "Hjärtat" bjuder in till en manifestation med föräldrarskapet i fokus under torsdagseftermiddagen och kvällen.

Magazin24 - 23 jul 11 kl. 15:17

Manifestation för att stödja Norge

Köpingsbon Ewa Nilsson såg på Facebook hur andra spred information om en tyst ljusmanifestation för Norges offer och deras anhöriga. Nu har hon tagit tag i att sprida budskapet vidare till många köpingsbor. Budskapet om en tyst manifestation klockan 18.

Kristianstadsbladet - 27 jul 11 kl. 06:30

Manifestation för ett öppet samhälle

Arkivfoto: Leif Å Andersson
I?dag arrangerar FN-föreningen en manifestation på Södertorg, med bakgrund av terrordåden i Norge. ?

Dagen - 23 aug 11 kl. 09:00

Manifestation mot sex som självskadebeteende

Från att nästan ingen trodde att det var ett problem till en jättemanifestation i Kungsträdgården i Stockholm i kväll. Caroline Engvall har gett Sverige insikt om att det finns unga som skadar sig själva med sex.

Hon är författare och frilansjournalist, bland annat i Dagen.

Västerbottens Folkblad - 14 jan 12 kl. 14:16

Manifestation mot kärnkraftsplaner

UMEÅ På lördagen hölls en manifestation på Rådhustorget mot planerna på ett kärnkraftsverk i finska Pyhäjoki. UMEÅ På lördagen hölls en manifestation på Rådhustorget mot planerna på ett kärnkraftsverk i finska Pyhäjoki. Det finns långt gångna planer att bygga ett ?

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Riazat söker tillstånd för ny manifestation

Faluns politiker tog ett enhälligt uttalande efter att falupolitikern Daniel Riazat blev attackerad vid en manifestation i Ludvika i helgen. - Jag blir rörd. Det här gör mig till den mest stolta falubon just nu, säger han om uttalandet.

Sydsvenskan - 08 feb 12 kl. 18:54

Ny manifestation mot våldet

Foto: Johan Bävman
Arrangören Tony Bengtsson från Lindängen hoppas samla hela Malmö nästa fredag.
Småbarnsföräldrarna Tony och Linda Bengtsson i Lindängen börjar bli vana arrangörer. Efter mordet på Kantatgatan anordnade de en manifestation mot våld, vapen och droger i Lindängen 20 januari.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Strejk hotar – SAS ställer in flygningar

Konflikten mellan SAS och flygbolagets piloter har ännu inte nått en lösning. Nu ligger ett bud på bordet att ta ställning till i kväll. SAS räknar med att en strejk skulle drabba omkring 170 000 resenärer under helgen.

Barometern - 1 timme sedan

Peter Ahlén: ”KFF hade inte koll på detaljerna”

Svagt mot Sirius, defensivt skickligt på Tele2 och 1-1 i mötet med Hammarby, moralpoäng mot Norrköping och en taktisk triumf och första segern i Sundsvall - och nu en ren bjudning. Kalmar FF har svårt att hitta en röd tråd. .

Barometern - 2 timmar sedan

Frustrerat i KFF: ”Så jäkla onödigt”

Kalmar FF satte 1–0 och blev fegt. Det straffade sig i slutminuten. – Vi hade matchen men gav bort den, säger Piotr Johansson..

Barometern - 2 timmar sedan

Hultagård–VSGF/JAIK 2–3

Barometern - 2 timmar sedan

Larm om krock på Bremerlyckan

Vid 21.20-tiden på torsdagskvällen kom larm om en krock på Bremerlyckan i Kalmar..

Barometern - 2 timmar sedan

Samtal om funktionshinder

Det finns inte en enda normal människa - vi är alla lite störda. Men för vissa kan svårigheterna vara större och då behövs anpassningar för att vardagen ska fungera..

Barometern - 2 timmar sedan

Betyg: De var bäst i Kalmar FF i kväll

Barometern - 3 timmar sedan

Ny kedja öppnar på Öland – tittar även på Kalmar

Lågpriskedjan Dollarstore öppnar ny butik i Borgholm i höst. – Vi har tittat på Öland under en längre tid, säger etableringschefen Fredrik Holmström..

Barometern - 3 timmar sedan

Musikikon kritisk till att Metropol rivs

Musikproducenten Tomas Gabrielsson gillar inte att delar av Metropol ska rivas och byggas om till skola. Han menar att man borde ta bättre vara på det som Rockparty byggde upp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.