Barometern > Nyheter

Thursday, 17 January, 03:24

Barometern - 16 sep 18 kl. 20:05

Manifestation för de som lämnatAtt vara där, att se och att säga hej. Det kan vara tillräckligt för att hjälpa en psykiskt sjuk person på rätt spår. Det menar poeten och författaren Bob Hansson..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Bob Hansson

Dela artikeln

104 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Manifestationför de som lämnat
Politikerbloggen - 01 mar 11 kl. 14:20

UNGA UTAN JOBB Gustav Fridolin talar vid manifestation

FRIDOLIN DELTAR I MANIFESTATION. Språkrörskandidaten Gustav Fridolin talar vid en manifestation mot ungdomsarbetslösheten utanför riksagen i morgon. - Ungdomsarbetslösheten är inte ett problem bara för de arbetslösa, den är ett problem som angår oss alla, säger han.

Nyan - 11 sep 15 kl. 10:51

Manifestation för flyktingars rätt imorgon

I morgon lördag ordnas en manifestation på torget för välkomnandet av flyktingar till Åland. Initiativet kommer från Ålands feministparaply och Åland mot rasism.

– Många känner att det är viktigt att stå upp för sina värderingar och välkomna människor som flyr från krig och våld, säger Martha Hannus som samordnar manifestationen.

YLE - 18 sep 15 kl. 09:51

Fackförbund förbereder manifestation i Jakobstad

På fackförbundet JHL:s kontor i Jakobstad gör medlemmarna sig redo för manifestation. - Regeringens förslag till sparåtgärder slår orättvist, säger huvudförtroendeman Kari Viinikka. Huvudsförtroendeman Kari Viinikka säger att sparåtgärderna slår mot de som redan har lägst inkomst.

YLE - 30 sep 16 kl. 13:47

Manifestation för centralsjukhuset på Vasa torg

Det blir en manifestation för Vasa centralsjukhus på Vasa torg nästa lördag. Den sammanfaller med att grundlagsutskottets ordförande Annika Lapintie (VF) besöker Vasa. Huvudförtroendeman Kim Berg är en av initiativtagarna.

Uppsalanyheter.se - 09 feb 17 kl. 01:25

Katalin och "Hjärtat" värdar för manifestation

I kväll torsdag klockan 17:00 står Katalin som värdar för en manifestation för gravida, födande och nyblivna föräldrar, bakom arrangemanget står Barnmorskemottagningen Hjärtat i Uppsala.I kväll torsdag klockan 17:00 står Katalin som värdar för en manifestation för gravida, födande och nyblivna föräldrar, bakom arrangemanget står Barnmorskemottagningen Hjärtat i Uppsala.   Barnmorskemottagningen "Hjärtat" bjuder in till en manifestation med föräldrarskapet i fokus under torsdagseftermiddagen och kvällen.

Magazin24 - 23 jul 11 kl. 15:17

Manifestation för att stödja Norge

Köpingsbon Ewa Nilsson såg på Facebook hur andra spred information om en tyst ljusmanifestation för Norges offer och deras anhöriga. Nu har hon tagit tag i att sprida budskapet vidare till många köpingsbor. Budskapet om en tyst manifestation klockan 18.

Kristianstadsbladet - 27 jul 11 kl. 06:30

Manifestation för ett öppet samhälle

Arkivfoto: Leif Å Andersson
I?dag arrangerar FN-föreningen en manifestation på Södertorg, med bakgrund av terrordåden i Norge. ?

Dagen - 23 aug 11 kl. 09:00

Manifestation mot sex som självskadebeteende

Från att nästan ingen trodde att det var ett problem till en jättemanifestation i Kungsträdgården i Stockholm i kväll. Caroline Engvall har gett Sverige insikt om att det finns unga som skadar sig själva med sex.

Hon är författare och frilansjournalist, bland annat i Dagen.

Västerbottens Folkblad - 14 jan 12 kl. 14:16

Manifestation mot kärnkraftsplaner

UMEÅ På lördagen hölls en manifestation på Rådhustorget mot planerna på ett kärnkraftsverk i finska Pyhäjoki. UMEÅ På lördagen hölls en manifestation på Rådhustorget mot planerna på ett kärnkraftsverk i finska Pyhäjoki. Det finns långt gångna planer att bygga ett ?

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Riazat söker tillstånd för ny manifestation

Faluns politiker tog ett enhälligt uttalande efter att falupolitikern Daniel Riazat blev attackerad vid en manifestation i Ludvika i helgen. - Jag blir rörd. Det här gör mig till den mest stolta falubon just nu, säger han om uttalandet.

Sydsvenskan - 08 feb 12 kl. 18:54

Ny manifestation mot våldet

Foto: Johan Bävman
Arrangören Tony Bengtsson från Lindängen hoppas samla hela Malmö nästa fredag.
Småbarnsföräldrarna Tony och Linda Bengtsson i Lindängen börjar bli vana arrangörer. Efter mordet på Kantatgatan anordnade de en manifestation mot våld, vapen och droger i Lindängen 20 januari.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Pontus Åberg byter klubb

Forwarden Pontus Åberg lämnar Anaheim och går till Minnesota, uppger NHL på sin sajt. Åberg har stått för 19 poäng under sin första säsong för klubben, varav elva mål. Åberg är inför bytet Anaheims näst bästa målskytt, tillsammans med Ondrej Kase bakom Jakob Silfverberg.

Barometern - 1 timme sedan

Just nu: Brand på Eriksöre camping i Färjestaden

Under torsdagsnatten fick SOS-alarm in ett samtal gällande en brand vid Eriksöre camping i Färjestaden. .

Barometern - 1 timme sedan

NHL lägger World Cup-planer på hyllan

Det ser inte ut att bli någon World Cup i ishockey nästa år. NHL uppger att man inte går vidare med planerna på att arrangera World Cup i ishockey nästa år, efter ett möte med spelarfacket.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Ingen ny norsk abortlag

Det blir ingen ändring av abortlagen i Norge, uppger VG. Kristelig Folkeparti (KRF) förhandlar om en plats i Norges borgerliga regering och hade som krav att en ändring skulle ske. Men enligt VG har KRF fått ge sig, och i stället fått gehör för andra hjärtefrågor.

Barometern - 3 timmar sedan

Rios nationalmuseum öppnar igen

Brasiliens nationalmuseum i Rio de Janeiro har öppnat sin första utställning efter den stora brand som förstörde museet förra året.(TT).

Barometern - 2 timmar sedan

Tre flerfamiljshus evakuerade

Branden i en lägenhet i Skövde har spridit sig via taket till ytterligare två flerfamiljshus. - Den är inte under kontroll på något sätt, säger vakthavande polisbefäl Göran Carlbom till TT. Tre trevåningshus har evakuerats och polis, räddningstjänst och ambulans är på plats.

Barometern - 2 timmar sedan

Ymnigt snöfall hela natten

Snön fortsätter att falla över södra Norrland under natten. - Vi har det här lågtrycket som har gett nederbörden i går. Det rör sig långsamt österut under natten.

Barometern - 1 timme sedan

Hundratusentals strejkar i Tunisien

Tunisiens största fackförbund, UGTT, genomför en endagsstrejk i dag. Beskedet kommer efter att samtal med regeringen strandat om höjda löner för 670 000 statligt anställda. Strejken påverkar bland annat flygplatser, hamnar, skolor, sjukhus och statlig media.

Barometern - 1 timme sedan

Inget spel för Pettersson

Vancouvers svenske stjärna Elias Pettersson missar även nattens match mot Edmonton. Men mycket tyder på att Pettersson kan vara på isen mot Buffalo på fredag. En knäskada har stoppat stjärnan från spel i tre matcher, och lagets tränare Travis Green hade hoppats kunna matcha 20-åringen i nattens möte mot Edmonton.

Barometern - 3 timmar sedan

Personlig minnesresa till Wien

Poeten och översättaren Cecilia Hansson har en livslång relation till Wien, och som vuxen reser hon tillbaka för att minnas. Resultatet blir en självbiografisk skildring om kärlek och identitet. Kulturskribenten Sune Johannesson har läst ”Au pair”.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.