Barometern > Nyheter

Friday, 21 September, 19:22

Liknande nyheter

Taggar: Manifestationför de som lämnat
Politikerbloggen - 01 mar 11 kl. 14:20

UNGA UTAN JOBB Gustav Fridolin talar vid manifestation

FRIDOLIN DELTAR I MANIFESTATION. Språkrörskandidaten Gustav Fridolin talar vid en manifestation mot ungdomsarbetslösheten utanför riksagen i morgon. - Ungdomsarbetslösheten är inte ett problem bara för de arbetslösa, den är ett problem som angår oss alla, säger han.

Nyan - 11 sep 15 kl. 10:51

Manifestation för flyktingars rätt imorgon

I morgon lördag ordnas en manifestation på torget för välkomnandet av flyktingar till Åland. Initiativet kommer från Ålands feministparaply och Åland mot rasism.

– Många känner att det är viktigt att stå upp för sina värderingar och välkomna människor som flyr från krig och våld, säger Martha Hannus som samordnar manifestationen.

YLE - 18 sep 15 kl. 09:51

Fackförbund förbereder manifestation i Jakobstad

På fackförbundet JHL:s kontor i Jakobstad gör medlemmarna sig redo för manifestation. - Regeringens förslag till sparåtgärder slår orättvist, säger huvudförtroendeman Kari Viinikka. Huvudsförtroendeman Kari Viinikka säger att sparåtgärderna slår mot de som redan har lägst inkomst.

YLE - 30 sep 16 kl. 13:47

Manifestation för centralsjukhuset på Vasa torg

Det blir en manifestation för Vasa centralsjukhus på Vasa torg nästa lördag. Den sammanfaller med att grundlagsutskottets ordförande Annika Lapintie (VF) besöker Vasa. Huvudförtroendeman Kim Berg är en av initiativtagarna.

Uppsalanyheter.se - 09 feb 17 kl. 01:25

Katalin och "Hjärtat" värdar för manifestation

I kväll torsdag klockan 17:00 står Katalin som värdar för en manifestation för gravida, födande och nyblivna föräldrar, bakom arrangemanget står Barnmorskemottagningen Hjärtat i Uppsala.I kväll torsdag klockan 17:00 står Katalin som värdar för en manifestation för gravida, födande och nyblivna föräldrar, bakom arrangemanget står Barnmorskemottagningen Hjärtat i Uppsala.   Barnmorskemottagningen "Hjärtat" bjuder in till en manifestation med föräldrarskapet i fokus under torsdagseftermiddagen och kvällen.

Magazin24 - 23 jul 11 kl. 15:17

Manifestation för att stödja Norge

Köpingsbon Ewa Nilsson såg på Facebook hur andra spred information om en tyst ljusmanifestation för Norges offer och deras anhöriga. Nu har hon tagit tag i att sprida budskapet vidare till många köpingsbor. Budskapet om en tyst manifestation klockan 18.

Kristianstadsbladet - 27 jul 11 kl. 06:30

Manifestation för ett öppet samhälle

Arkivfoto: Leif Å Andersson
I?dag arrangerar FN-föreningen en manifestation på Södertorg, med bakgrund av terrordåden i Norge. ?

Dagen - 23 aug 11 kl. 09:00

Manifestation mot sex som självskadebeteende

Från att nästan ingen trodde att det var ett problem till en jättemanifestation i Kungsträdgården i Stockholm i kväll. Caroline Engvall har gett Sverige insikt om att det finns unga som skadar sig själva med sex.

Hon är författare och frilansjournalist, bland annat i Dagen.

Västerbottens Folkblad - 14 jan 12 kl. 14:16

Manifestation mot kärnkraftsplaner

UMEÅ På lördagen hölls en manifestation på Rådhustorget mot planerna på ett kärnkraftsverk i finska Pyhäjoki. UMEÅ På lördagen hölls en manifestation på Rådhustorget mot planerna på ett kärnkraftsverk i finska Pyhäjoki. Det finns långt gångna planer att bygga ett ?

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Riazat söker tillstånd för ny manifestation

Faluns politiker tog ett enhälligt uttalande efter att falupolitikern Daniel Riazat blev attackerad vid en manifestation i Ludvika i helgen. - Jag blir rörd. Det här gör mig till den mest stolta falubon just nu, säger han om uttalandet.

Sydsvenskan - 08 feb 12 kl. 18:54

Ny manifestation mot våldet

Foto: Johan Bävman
Arrangören Tony Bengtsson från Lindängen hoppas samla hela Malmö nästa fredag.
Småbarnsföräldrarna Tony och Linda Bengtsson i Lindängen börjar bli vana arrangörer. Efter mordet på Kantatgatan anordnade de en manifestation mot våld, vapen och droger i Lindängen 20 januari.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Flera nedfallna träd över vägar

På fredagskvällen kom flera larm om nedfallna träd över vägar..

Barometern - 15 minuter sedan

Trump ifrågasätter anklagelse mot Kavanaugh

Donald Trump ifrågasätter nu trovärdigheten hos Christine Blasey Ford, kvinnan som anklagar den tilltänkte HD-domaren Brett Kavanaugh för sexuella övergrepp 1982.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Kalmar Vatten lurar fattiga pensionärer!

I kundbrev våren 2018 informerar Kalmar Vatten om den nya VA-taxan som börjat gälla den 1 juli i år..

Barometern - 30 minuter sedan

Wallström om Kinabråket: "Ur världen"

Kina kräver en ursäkt efter turistavvisningarna . Men enligt utrikesminister Margot Wallström (S) är bråket "ur världen". - Nej, det här har hanterats av polisen, vi har inte mer att säga, säger Wallström till TT när hon för första gången kommenterar saken.

Barometern - 30 minuter sedan

Danius prisas av Fredrika Bremer-förbundet

Den tidigare ständiga sekreteraren i Svenska Akademien, Sara Danius, får årets pris i Eva Mobergs namn av Fredrika Bremer-förbundet. Eva Moberg var författaren Vilhelm Mobergs dotter och chefredaktör för förbundets tidskrift Hertha, som kan anses vara världens äldsta feministiska tidskrift.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Stormen Knud stoppade STCC-kvalet

Kvalet inför finalhelgen i STCC på Mantorp fick avbrytas - på grund av stormen Knud. Hårda vindar, åska och ösregn gjorde att det andra kvalpasset ställdes in. "Jag såg knappt bilen bredvid mig i depån, då fattade jag att det var rätt illa.

Barometern - 1 timme sedan

Kenyansk film om lesbisk kärlek får visas

Den kenyanska filmen "Rafiki", som handlar om en lesbisk kärleksrelation, får tillstånd att visas offentligt, skriver Buzzfeed. Filmen förbjöds i april av landets myndighet för filmcensur, som tidigare bland annat förbjudit "Fifty shades of grey".(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Expert bjuder lokala milstolpar för ABBA

ABBA-experten Carl Magnus Palm vill försäkra sig om att hans digra samling material ska tryggas för framtiden. Men han kan också berätta om vad Målilla och Virserum betytt för gruppen..

Barometern - 1 timme sedan

AIK ser över logistiken inför derbyt

Stockholmsderbyt väntas locka storpublik. Då ser AIK över logistiken till Friends arena. - Det ska kännas smidigt och bra, säger Henrik Koch, klubbens evenemangs- och säkerhetschef.

Barometern - 1 timme sedan

”Jag ser stor utvecklingspotential i Kalmarsalen”

Från Destination Kalmar till Kalmarsalen. Catrin Stighammar ser fram emot att utveckla verksamheten ytterligare. ”Jag ser stor utvecklingspotential i Kalmarsalen”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.