SVT > Inrikes

Tuesday, 13 November, 17:42

SVT - 16 sep 18 kl. 20:17

Flera gripna utanför FRA – tog bilder på skyddsobjektetFyra personer ska ha frihetsberövats efter att de ska ha fotat utanför Försvarets Radioanstalt (FRA), enligt uppgifter till Aftonbladet. – Vi är där ute på ett ärende, säger Pontus Sandulf, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen, till tidningen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
FRA, Försvarets Radioanstalt, Aftonbladet, Pontus Sandulf, Stockholmspolisen

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera gripnautanför , FRA, tog, bilder, skyddsobjektet
Aftonbladet - 16 sep 18 kl. 19:58

Fyra gripna utanför FRA – tog bilder

Aftonbladet - 16 sep 18 kl. 19:58

Greps utanför FRA – tog bilder

GöteborgsPosten - 09 jul 15 kl. 10:53

Tog bilder - i stället för att hjälpa

Polisen letar efter en amatörfotograf som tog bilder på en båtolycka istället för att hjälpa människor i sjönöd.- Den här personen har definitivt brutit mot lagen, konstaterar kommissarie Lena Thor..

Helsingborgs Dagblad - 05 maj 17 kl. 18:01

Fem andungar drunknade i dammen – medan folk tog bilder med sina mobiler

Ett tiotal personer tog bilder på de gulliga andungarna – minuter senare var ällingarna döda..

Expressen - 06 maj 17 kl. 15:22

Andungarna drunknade i dammen – medan folk tog bilder

Förbipasserande tog bilder av andungarna samtidigt som de kämpade för sina liv i en liten damm.Till slut drunknade de.– Jag stod där i kanske tre minuter innan jag och några kvinnor ingrep men då var det försent, säger Bo Bendberg, 56, från Helsingborg..

Kristianstadsbladet - 01 dec 17 kl. 12:00

Personal tog bilder på brukare i duschen

Nu anmäls två medarbetarna som tog bilder på en ovetande brukare vid hemtjänsten i Sölvesborg. .

Sydsvenskan - 30 sep 11 kl. 14:15

Tog bilder från estnisk modellagentur

Först ska den fyrtioårige Malmöbon ha kopierat över sextio bilder från en estnisk modellagentur för att därefter lägga upp dem på sin egen hemsida. Nu åtalas han för brott mot upphovsrättslagen.
Det misstänkta plagiatet rullades upp för ett år sedan när en mamma till en av agenturens modeller reagerade på att hennes minderåriga dotter var exponerad på en annan webbsida och dessutom med ett annat namn.

UNT - 02 mar 13 kl. 01:30

Tog bilder vid våldtäkt av flickvän

En 43-årig man döms till fängelse i tre år och sex månader för våldtäkt, misshandel och olaga mot en kvinna. Under våldtäkten, som skedde vid en ödslig skogsväg, tog mannen bilder av kvinnan.(TT).

Sydsvenskan - 20 mar 15 kl. 17:16

Tog bilder på vårdtagare

Två praktikanter på en vårdutbildning tog kränkande bilder på vårdtagare. Och spred bilderna.
De två 17-åringarna är nu polisanmälda av skolan..

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 15 kl. 04:00

Valvet tog bilder utan rätt

När Valvet tog över försäljningen av Kullabygdens dyraste hus, spreds den tidigare mäklarens bilder till presumtiva kunder. Nu döms mäklarfirman att betala 140 000 kronor för upphovsrättsintrång..

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

SD:s besked: Kommer rösta ja till Ulf Kristersson

Sverigedemokraterna kommer att rösta ja till Ulf Kristersson som statsminister i morgon, skriver partiet i ett pressmeddelande. – Vi har, utifrån de signaler vi fått, goda skäl att anta att en M/KD-regering ger oss förutsättningar att få faktiskt inflytande över politiken under de kommande fyra åren, säger Jimmie Åkesson i pressmeddelandet..

SVT - 45 minuter sedan

Ulf Kristersson om tunga beskedet från C: Inte bästa dagen jag upplevt

C och L har sagt sitt. Det blir ett nej till Ulf Kristersson på onsdag. Nu svarar M-ledaren på partiernas tunga besked.

SVT - 4 timmar sedan

Elisabeth Marmorstein reder ut ordbråket mellan Lööf och Kristersson

Det offentliga ordbråket mellan Annie Lööf och Ulf Kristersson är ännu ett tecken på att alliansen ligger på dödsbädden, säger SVT:s inrikespolitiska talesperson Elisabeth Marmorstein. – De har båda ett stort behov av att försvara sitt agerande inför sina väljare..

SVT - 6 timmar sedan

Kristersson om C-beslut: Unikt för ett Alliansparti att rösta nej

”Unikt att ett alliansparti röstar nej till de partier och personer i Alliansen som i ett svårt läge är beredda att regera med Alliansens politik.” Så reagerar Moderaternas ledare Ulf Kristersson på Centerpartiets beslut att rösta nej till honom som statsminister..

SVT - 8 timmar sedan

Lärare kan behålla lärarlegitimation trots brott mot elever

Lärare som begått brott mot elever kan behålla sin lärarlegitimation. Det visar en granskning som Ekot har gjort..

SVT - 8 timmar sedan

Experten sågar kommunhjälp till avhoppare: ”Otroligt dåliga”

Efter SVT Nyheters rapportering om att mer än 15 000 personer i Sverige räknas som gängkriminella och extremister kommer nu ny kritik mot kommunerna hantering av situationen. De jobbar inte tillräckligt aktivt med så kallad avhopparverksamhet, menar experter. – Vi har skräckexempel, säger Peter Svensson vid Fryshusets avhopparverksamhet..

SVT - 10 timmar sedan

Annie Lööf: C röstar nej till Kristerssons regering

Centerpartiet kommer inte att rösta ja eller lägga ner sina röster under omröstningen om Ulf Kristerssons förslag till regering, utan aktivt rösta nej. Det säger Centerpartiets ledare i TV4:s Nyhetsmorgon på tisdagen..

SVT - 12 timmar sedan

Ica får inte stopp på bedrägerier

Ica har svårt att stoppa falska meddelanden och varnar därför för bluffmeddelanden som skickas via sms, mejl, Facebook och telefon. Bedrägerierna har pågått i flera år och det finns exempel på personer som fått sina bankonton tömda på tiotusentals kronor..

SVT - 19 timmar sedan

Carl Bildts hårda ord om C och L: Jag förstår dem inte

Carl Bildt sågar Liberalerna och Centerpartiets resonemang kring varför partier kommer att rösta nej till Ulf Kristersson som statsminister på onsdag. – De ska inte trycka på knappen för- eller emot Jimmie Åkesson (SD), säger den mångåriga politikern i SVT Aktuellt..

SVT - 21 timmar sedan

Räddningen till risälskare: Nej du behöver inte sluta äta ris

Är du en av många som känner panik varje gång larmen kommer om faror kring ris? Som anser att riset är räddaren i nöden när du ska handla inför kvällens middag? Då kan du pusta ut.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.