SVT > Inrikes

Friday, 21 September, 12:29

SVT - 16 sep 18 kl. 20:17

Flera gripna utanför FRA – tog bilder på skyddsobjektetFyra personer ska ha frihetsberövats efter att de ska ha fotat utanför Försvarets Radioanstalt (FRA), enligt uppgifter till Aftonbladet. – Vi är där ute på ett ärende, säger Pontus Sandulf, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen, till tidningen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
FRA, Försvarets Radioanstalt, Aftonbladet, Pontus Sandulf, Stockholmspolisen

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera gripnautanför , FRA, tog, bilder, skyddsobjektet
Aftonbladet - 16 sep 18 kl. 19:58

Fyra gripna utanför FRA – tog bilder

Aftonbladet - 16 sep 18 kl. 19:58

Greps utanför FRA – tog bilder

GöteborgsPosten - 09 jul 15 kl. 10:53

Tog bilder - i stället för att hjälpa

Polisen letar efter en amatörfotograf som tog bilder på en båtolycka istället för att hjälpa människor i sjönöd.- Den här personen har definitivt brutit mot lagen, konstaterar kommissarie Lena Thor..

Helsingborgs Dagblad - 05 maj 17 kl. 18:01

Fem andungar drunknade i dammen – medan folk tog bilder med sina mobiler

Ett tiotal personer tog bilder på de gulliga andungarna – minuter senare var ällingarna döda..

Expressen - 06 maj 17 kl. 15:22

Andungarna drunknade i dammen – medan folk tog bilder

Förbipasserande tog bilder av andungarna samtidigt som de kämpade för sina liv i en liten damm.Till slut drunknade de.– Jag stod där i kanske tre minuter innan jag och några kvinnor ingrep men då var det försent, säger Bo Bendberg, 56, från Helsingborg..

Kristianstadsbladet - 01 dec 17 kl. 12:00

Personal tog bilder på brukare i duschen

Nu anmäls två medarbetarna som tog bilder på en ovetande brukare vid hemtjänsten i Sölvesborg. .

Sydsvenskan - 30 sep 11 kl. 14:15

Tog bilder från estnisk modellagentur

Först ska den fyrtioårige Malmöbon ha kopierat över sextio bilder från en estnisk modellagentur för att därefter lägga upp dem på sin egen hemsida. Nu åtalas han för brott mot upphovsrättslagen.
Det misstänkta plagiatet rullades upp för ett år sedan när en mamma till en av agenturens modeller reagerade på att hennes minderåriga dotter var exponerad på en annan webbsida och dessutom med ett annat namn.

UNT - 02 mar 13 kl. 01:30

Tog bilder vid våldtäkt av flickvän

En 43-årig man döms till fängelse i tre år och sex månader för våldtäkt, misshandel och olaga mot en kvinna. Under våldtäkten, som skedde vid en ödslig skogsväg, tog mannen bilder av kvinnan.(TT).

Sydsvenskan - 20 mar 15 kl. 17:16

Tog bilder på vårdtagare

Två praktikanter på en vårdutbildning tog kränkande bilder på vårdtagare. Och spred bilderna.
De två 17-åringarna är nu polisanmälda av skolan..

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 15 kl. 04:00

Valvet tog bilder utan rätt

När Valvet tog över försäljningen av Kullabygdens dyraste hus, spreds den tidigare mäklarens bilder till presumtiva kunder. Nu döms mäklarfirman att betala 140 000 kronor för upphovsrättsintrång..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Snart avgörs regeringsfrågan – här är datumen att hålla koll på

Valresultatet är klart, men ännu återstår en hel del innan Sverige har en ny regering. Den närmsta tiden väntar talmansval, statsministeromröstning och budgetförslag. SVT Nyheter listar några viktiga datum att hålla koll på..

SVT - 5 timmar sedan

Varningen: Kraftiga vindar kan komma oväntat – i hela södra Sverige

Under fredagen drar stormen Knud in över Sverige. Flera tåg är inställda och SMHI har gått ut med varningar i hela södra Sverige. – Det kan vara extremt blåsigt med stormvindar under korta stunder nästan var som helst i södra Sverige, säger Tora Tomasdottir, SVT:s meteorolog..

SVT - 3 timmar sedan

Sextrakasserier mot lärare ökar

Anmälningarna om fysiskt våld i skolan har nästan fördubblats på fyra år, enligt Arbetsmiljöverket. Även de sexuella trakasserierna har blivit allt vanligare, enligt Lärarnas riksförbund. – Det är svårt att mota de här problemen i tid, säger Lärarnas riksförbunds ordförande Åsa Fahlén i SVT:s Morgonstudion..

SVT - 5 timmar sedan

Efter SD:s framgång – tomma stolar i fullmäktige runtom i landet

Det ser ut att bli åtminstone 22 tomma stolar i landets kommunfullmäktige redan från starten på den nya mandatperioden. Anledningen är att Sverigedemokraterna inte kan fylla alla de mandat man fick i valet..

SVT - 5 timmar sedan

Taktikröster hjälpte Miljöpartiet över riksdagsspärren

Det var taktikröster från socialdemokrater och vänsterpartister som räddade Miljöpartiet från att åka ut ur riksdagen. Det visar en eftervalsundersökning som opinionsinstitutet Novus gjort, rapporterar Sveriges Radio..

SVT - 13 timmar sedan

Mats Knutson om talmansvalet: Mycket står på spel för partierna

Spelet om vilket parti som ska få sin kandidat valda till talman är i full gång. Hör SVT Nyheters politiske kommentator Mats Knutson berätta om läget i det politiska spelet just nu – och om hur viktigt det egentligen är vem som är talman..

SVT - 14 timmar sedan

Bedrägerianmälningarna fortsätter att öka kraftigt

Antalet anmälda bedrägeribrott har ökat mer än någon annan brottskategori under första halvan av 2018. Minskar mest gör stöldbrotten, visar preliminär statistik från Brottsförebyggande rådet. – Hade det inte varit för bedrägerierna hade brottsligheten gått ner, säger Jan Olsson på polisens nationella bedrägericenter..

SVT - 15 timmar sedan

Åklagaren: Åtal för grovt förtal mot Cissi Wallin att vänta

Journalisten Fredrik Virtanen har tidigare gjort en anmälan om grovt förtal mot skribenten Cissi Wallin. Nu uppger kammaråklagare Viktoria Thörnqvist att utredningen är färdig och att åtal sannolikt kommer väckas nästa vecka, skriver Expressen..

SVT - 17 timmar sedan

Chatta med kroppsaktivisten Karin ”Kajjan” Andersson

Karin Kajjan Andersson är journalist, samhällsdebattör och kroppsaktivist. Klockan 19.30 chattar hon med SVT Nyheters läsare om kropp och utseende.

SVT - 17 timmar sedan

Läkaren satt tyst under rättegångens första del

Under torsdagen startade rättegången mot den läkare som står åtalad för ett stort antal sexualbrott mot barn. Övergreppen har bland annat skett via vårdappen Kry, där föräldrar på uppmaning av läkaren uppmanats att utföra onödiga undersökningar på sina barn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.