GöteborgsPosten > Lokalt

Wednesday, 21 November, 00:30

GöteborgsPosten - 16 sep 18 kl. 20:07

Göteborg betalade mångmiljonbelopp för att bli av med "misskötsamma"Göteborg betalade mångmiljonbelopp för att bli av med anställda som anses ha misskött sig under förra året. Över var fjärde avgångsvederlag ska ha handlat om misskötsamhet.
– Att erbjuda avgångsvederlag till anställda som har misskött sig så grovt att de inte kan vara kvar på arbetsplatsen blir ju lite märkligt, säger Anna Skarsjö, ordförande för Kommunal väst..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Anna Skarsjö, Kommunal

Dela artikeln

90 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göteborg, betalade, mångmiljonbeloppför att bli av med , misskötsamma
Cornucopia - 13 dec 15 kl. 18:56

Bostadsbristanekdot: 2 månader för förstahandskontrakt centrala Göteborg

Dags för ännu ett vittnesmål om "bostadsbristen" i Göteborg. För en läsare tog det två månader, och två månaders köplats, att få ett förstahandskontrakt på en hyreslägenhet i centrala Göteborg.
De e lá Gôteborg!

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Arbetsgivaren kämpar för att Safi ska få stanna i Sverige

Arbetsgivaren beskriver Safi Beheshti, 24, som det perfekta exemplet på när integration fungerat. Han har fast jobb sedan över fem år, en arbetsledande ställning och egen lägenhet. Nu ska han utvisas..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Rödgrönrosa hoppas fortfarande locka över S

Socialdemokraterna kommer inte att stödja den nya rödgrönarosa budgeten, med höjd kommunalskatt och sju timmars arbetsdag på äldreboenden.
Men de rödgrönrosa hoppas fortfarande locka över S.
– De ser hellre en svår typ av böldpest för välfärden, men vi hade hellre sett att de väljer vår väg, säger Daniel Bernmar (V)..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Göteborg jobbar vidare för att bli bäst på att hantera skyfall

Jubileumssatsningen Rain Gothenburg fortsätter enligt planerna. Målet är att staden ska bli en internationell förebild i att ta hand om skyfall..

GöteborgsPosten - Igår: 16:26

Instagram-succén Axel Arigato öppnar i Göteborg

Deras tröjor och skor har burits av superstjärnor som Justin Bieber och Ryan Reynolds – men själva är de ganska hemliga. Nu öppnar Axel Arigato sin första butik i hemstaden Göteborg..

GöteborgsPosten - Igår: 18:13

Här är de tre bästa höstbilderna

TTELA:s jury har överlagt och här presenteras vinnarna i höstbildstävlingen. Det var hundratals bilder med i tävlingen och nu har juryn har valt ut tre vinnare..

GöteborgsPosten - Igår: 20:00

Black Friday får motreaktion

På fredag är det dags för Black Friday – USA:s största shoppingdag som även blivit en utav Sveriges största dagar för handel. I dag var det dock dags för White Monday, en utav flera motreaktioner till konsumtionsdagen..

GöteborgsPosten - Igår: 20:01

Kommer du att handla på Black Friday?

TTELA gav sig ut på stan och tog tempen inför Black Friday..

GöteborgsPosten - Igår: 20:05

Snön fortsätter att dröja

Under veckan pendlar temperaturen över och under nollstrecket. Det blir fortsatt kallt, men ingen snö inom synhåll. Det råder en högtryckssituation i Skandinavien och TTELA:s område ligger precis vid högtryckets gräns.

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Välkommet tillskott på Borås djurpark

Tidigare i år drabbades Borås djurpark av en tragedi när en ett och ett halvt år gammal noshöringskalv klämdes ihjäl av sin mamma. Men den 14 november fick man återigen uppleva glädjen av en nyfödd trubbnoshörning.
– Det är jätteroligt!

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Årets influensavaccin på väg att ta slut

Så pass många har valt att vaccinera sig inför årets influensa att vaccinet nu är på väg att ta slut. Men blivande patienter behöver inte oroa sig, ett nytt vaccin är beställt.
– Totalt sett har det gått åt fler doser än vad man förväntat sig, säger smittskyddsläkaren Gunilla Ockburn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.