Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 13 November, 06:12

Nyan - 16 sep 18 kl. 19:44

Dubbla FM-guld för Jenny FellmanRULLSKIDOR. Jenny Fellman sköt hem dubbla FM-guld i skidskytte på rullskidor den gångna helgen.
Tävlingarna avgjordes i Imatra och Fellman deltog i klassen för D21. Under lördagen vann hon över tio kilometer på tiden 34.16,5 minuter, 25 sekunder före tvåan Heidi Nikkinen från Kouvolan Hiihtoseura.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
FM, Jenny Fellman, Rullskidor, Fellman, Imatra, D21, Heidi Nikkinen, Kouvolan Hiihtoseura, Sundqvist, Nyan

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dubbla, FM-guldför , Jenny, Fellman
Västerbottens Folkblad - 02 jun 14 kl. 14:27

Syskonen Edlund vann dubbla SM-guld

Umeåsyskonen Viktor Edlund och Wilma Edlund tog i helgen dubbla SM-guld i dans. Viktor, 13, och Wilma Edlund, 11, Umeå Dansimperium, blev i helgen svenska ungdomsmästare i Lindy Hop OCH  i Boogie Woogie. Plus att de dansade hem bronset i Bugg.

SvD - 26 okt 14 kl. 09:17

Bantarbragden gav dubbla OS-guld

Bantarbragden i Los Angeles 1932 är klassisk svensk idrottshistoria. Brottaren Ivar Johansson gick inte sin svåraste match på mattan – utan mot vågen. Pinan i bastun resulterade i dubbla OS-guld..

Nerikes Allehanda - 15 aug 16 kl. 11:44

Dubbla veteran-guld för Skyllbergsskytt

Gevärsskytten Hans Karlsson från Skyllberg vann dubbla SM-guld i veteranklassen i en tävling i Varberg i helgen..

BT - 11 jul 17 kl. 10:37

TV: Från Marbäck till dubbla OS-guld – här är ditt fotbollsliv, Sundhage

Snart väntar EM – Pia Sundhages sista mästerskap för som förbundskapten för landslaget. Här är hennes fotbollsliv hittills – från Marbäck till dubbla OS-guld..

Nya Wermlands Tidningen - 21 aug 17 kl. 16:40

Dubbla SM-guld för Conny Wass

Åmålslöparen Conny Wass slog till med dubbla SM-guld, på 5 000 och 10 000 meter i veteran-SM. – Det är en go känsla, säger han..

Kristianstadsbladet - 25 nov 17 kl. 00:01

Lindberg drömmer om dubbla SM-guld 2018

Mattias Lindberg tog tillbaka titeln i V8 Thunder Cars 2017. Nu drömmer 23-åringen om dubbla SM-guld 2018. – Jag har en dröm om att köra både V8 och STCC nästa år och kopiera det Johan Kristoffersson gjorde 2012, säger Mattias Lindberg..

Skånskan - 03 jul 18 kl. 18:55

Dubbla SM-guld till Fair Play igen

TENNIS Fair Play TK tog dubbla SM-guld utomhus för fjärde året i rad. Damfinalen mot Tabergsdalens TK var avgjord redan efter singelmatcherna. – Det är fantastiskt!

Kristianstadsbladet - 05 jul 18 kl. 13:10

Åhussonens succé: Dubbla SM-guld i TTX

Sebastian Lundahl åkte egentligen bara dit som ”en rolig grej”. Det slutade med att han åkte tillbaka hem med dubbla SM-guld. – Det var en sån ”en gång i livet”-dag när allt bara går vägen, skrattar 22-åringen från Åhus..

GöteborgsPosten - 04 aug 18 kl. 18:22

Dubbla EM-guld till Sarah Sjöström

Sarah Sjöström simmade hem dubbla EM-guld i Glasgow när hon först vann finalen på 100 meter fjärilsim och en timme senare på 50 meter frisim..

Kristianstadsbladet - 20 jul 14 kl. 22:57

Dubbla SM-guld till Rissveds


Jenny Rissveds tog dubbla guld i mountainbike-SM i helgen. 20-åringen besegrade överraskande världsstjärnan Alexandra Engen både i fredagens sprint och söndagens långlopp."Det här var inget jag förväntat mig.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 15 minuter sedan

ÅF lanserar eget kommunförslag

Framtidens kommungränser ska inte skrivas in i lagen, utan vara upp till kommunerna själva. En sammanslagning ska dock fortfarande vara ”obligatorisk”.
Det skriver Ålands framtid i ett ändringsförslag till kommunreformen.

Nyan - 11 timmar sedan

Vikingadokumentär blir verklighet i Saltvik

Vikingabyn i Saltvik levde upp under helgen framför filmkameran när en BBC-drama-
dokumentär om kvinnliga krigare spelades in.
– Åland är en fantastisk inspelningsplats, säger produktionsledare Ivan Mathias Petersson. Efter att ett gravfynd gjorts i vikingastaden Birka, där en kvinna i 30-årsåldern hittades begravd i full stridsmundering bredvid häst och vapen, bekräftades det som alltid hävdats i legender: att kvinnliga vikingakrigare slogs sida vid sida med männen.

Nyan - 12 timmar sedan

Förslag om höjd Saltviksskatt

Saltviks kommunstyrelse föreslår att inkomstskattesatsen i kommunen höjs med 0,5 procentenheter till 17,5 procent för år 2019. Kommunfullmäktige beslutar om förslaget på måndag. Kommunstyrelsen föreslår även att den allmänna byggnadsskattesatsen lämnas oförändrad på 0,0 procent.

Nyan - 13 timmar sedan

Blåsorkester till Åland

Åbo konservatoriums blåsorkester, under ledning av kapellmästare Pekka Lyytinen, ger konsert på Ålands musikinstitut lördagen 17 november. Blåsorkestern ska framföra stycken av de Haag, Forsström, Mangione och Viitasaari. Förutom i riket har orkestern uppträtt bland annat i Novgorod och Tallinn, sägs i ett pressmeddelande.

Nyan - 13 timmar sedan

”Våldsam slutspurt” med Pommerndockan

Nu är det i stort sett bara träarbetena som återstår på Pommerndockan.
I slutet av januari är Bygg ab klara med sitt jobb. I Pommerndockan är man i färd med att gjuta det sista av golvet och få kölblocken på plats, de som Pommern ska vila på.

Nyan - 14 timmar sedan

IFK presenterar ny anfallare: Mboma

FOTBOLL. På dagens presskonferens presenterade IFK Mariehamn en ny spelare.
Det handlar om anfallaren Aristote Mboma.

Nyan - 15 timmar sedan

IFK kallar till presskonferens

FOTBOLL. Klockan 16.30 i dag håller IFK Mariehamn presskonferens.

Nyan - 16 timmar sedan

Fängelsestraff för misshandel och hemfridsbrott

Ålands tingsrätt har dömt en 32-årig man till villkorligt fängelse för hemfridsbrott. Mannen hade enligt tingsrätten misshandlat en kvinnlig bekant i hennes hem. Enligt åtalet hade 32-åringen varit hembjuden till målsäganden.

Nyan - 19 timmar sedan

Landskapet köper Strandgatan 25

Fastighetsverket har förvärvat Strandgatan 25 i Mariehamn. Säljare är Ömsen och priset är 250 000 euro, skriver fastighetsverket i ett pressmeddelande.   Strandgatan 25 omfattar 745 kvadratmeter och ligger norr om den tomt landskapet köpte in år 2015 för det nya polishusets räkning.

Nyan - 20 timmar sedan

Ingen utredning för Lemland-Lumparland

En kommunsammanslagning utreds inte mellan Lemland och Lumparland. Lemland och Lumparland har tidigare ansökt om att inleda en kommunindelningsutredning, men landskapet anser att det inte är ändamålsenligt ha ha flera kommunindelningsprocesser igång samtidigt och beslutar därför att inte verkställa utredningen. I Lumparlands kommunstyrelse anser man att inte i detta skede bör utreda på egen hand utan avvaktar kommunstrukturreformen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.