Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 16 January, 03:12

Nyan - 16 sep 18 kl. 19:44

Dubbla FM-guld för Jenny FellmanRULLSKIDOR. Jenny Fellman sköt hem dubbla FM-guld i skidskytte på rullskidor den gångna helgen.
Tävlingarna avgjordes i Imatra och Fellman deltog i klassen för D21. Under lördagen vann hon över tio kilometer på tiden 34.16,5 minuter, 25 sekunder före tvåan Heidi Nikkinen från Kouvolan Hiihtoseura.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
FM, Jenny Fellman, Rullskidor, Fellman, Imatra, D21, Heidi Nikkinen, Kouvolan Hiihtoseura, Sundqvist, Nyan

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dubbla, FM-guldför , Jenny, Fellman
Västerbottens Folkblad - 02 jun 14 kl. 14:27

Syskonen Edlund vann dubbla SM-guld

Umeåsyskonen Viktor Edlund och Wilma Edlund tog i helgen dubbla SM-guld i dans. Viktor, 13, och Wilma Edlund, 11, Umeå Dansimperium, blev i helgen svenska ungdomsmästare i Lindy Hop OCH  i Boogie Woogie. Plus att de dansade hem bronset i Bugg.

SvD - 26 okt 14 kl. 09:17

Bantarbragden gav dubbla OS-guld

Bantarbragden i Los Angeles 1932 är klassisk svensk idrottshistoria. Brottaren Ivar Johansson gick inte sin svåraste match på mattan – utan mot vågen. Pinan i bastun resulterade i dubbla OS-guld..

Nerikes Allehanda - 15 aug 16 kl. 11:44

Dubbla veteran-guld för Skyllbergsskytt

Gevärsskytten Hans Karlsson från Skyllberg vann dubbla SM-guld i veteranklassen i en tävling i Varberg i helgen..

BT - 11 jul 17 kl. 10:37

TV: Från Marbäck till dubbla OS-guld – här är ditt fotbollsliv, Sundhage

Snart väntar EM – Pia Sundhages sista mästerskap för som förbundskapten för landslaget. Här är hennes fotbollsliv hittills – från Marbäck till dubbla OS-guld..

Nya Wermlands Tidningen - 21 aug 17 kl. 16:40

Dubbla SM-guld för Conny Wass

Åmålslöparen Conny Wass slog till med dubbla SM-guld, på 5 000 och 10 000 meter i veteran-SM. – Det är en go känsla, säger han..

Kristianstadsbladet - 25 nov 17 kl. 00:01

Lindberg drömmer om dubbla SM-guld 2018

Mattias Lindberg tog tillbaka titeln i V8 Thunder Cars 2017. Nu drömmer 23-åringen om dubbla SM-guld 2018. – Jag har en dröm om att köra både V8 och STCC nästa år och kopiera det Johan Kristoffersson gjorde 2012, säger Mattias Lindberg..

Skånskan - 03 jul 18 kl. 18:55

Dubbla SM-guld till Fair Play igen

TENNIS Fair Play TK tog dubbla SM-guld utomhus för fjärde året i rad. Damfinalen mot Tabergsdalens TK var avgjord redan efter singelmatcherna. – Det är fantastiskt!

Kristianstadsbladet - 05 jul 18 kl. 13:10

Åhussonens succé: Dubbla SM-guld i TTX

Sebastian Lundahl åkte egentligen bara dit som ”en rolig grej”. Det slutade med att han åkte tillbaka hem med dubbla SM-guld. – Det var en sån ”en gång i livet”-dag när allt bara går vägen, skrattar 22-åringen från Åhus..

GöteborgsPosten - 04 aug 18 kl. 18:22

Dubbla EM-guld till Sarah Sjöström

Sarah Sjöström simmade hem dubbla EM-guld i Glasgow när hon först vann finalen på 100 meter fjärilsim och en timme senare på 50 meter frisim..

Kristianstadsbladet - 20 jul 14 kl. 22:57

Dubbla SM-guld till Rissveds


Jenny Rissveds tog dubbla guld i mountainbike-SM i helgen. 20-åringen besegrade överraskande världsstjärnan Alexandra Engen både i fredagens sprint och söndagens långlopp."Det här var inget jag förväntat mig.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 8 timmar sedan

De tar tåget till Kina

Alexandra Gäddnäs och Otto Johansson väljer tåget framom flyget – för klimatets skull. Hela vägen till Kina. .

Nyan - 9 timmar sedan

Radioavbrott ”får aldrig ske igen”

”Såväl landskapsregering som företrädare för bolaget är eniga om att ett liknande avbrott aldrig får ske igen, men frågan är hur många reservsystem som krävs och vad det får kosta.” Det skriver Ålands Radio på sin hemsida om mötet i går mellan landskapsregeringen och radio- och tv-bolagets ledning. Förutom det tre timmar långa sändningsavbrottet efter stormnatten för snart två veckor sedan diskuterades den långsiktiga finansieringen av Ålands Radio.

Nyan - 10 timmar sedan

Problem stanna vid stoppmärke

Vid polisens trafikkontroll i Eckerö i Storby i måndags morse noterades att många hade problem med att stanna vid stoppmärket i korsningen till Torpvägen. – Stopplikten skall iakttas så att fordonet står stilla, inte bara så att hjulen låser sig, skriver polisen i ett utskick. Polisen påminner att vägtrafiklagen stipulerar om situationshastighet; är det halt måste man köra mer försiktigt.

Nyan - 11 timmar sedan

Enklare regler för virkeslagring

I stormens spår det finns stort behov av virkeslagring på olika platser och även invid vägarna. Normalt krävs det tillstånd för att hålla upplag längs med landskapets vägar, men landskapsregeringen har infört ett förenklat förfarande där det räcker med en anmälan. Detta gäller i första hand till den 30 juni i år.

Nyan - 12 timmar sedan

Alla bör ha ström ikväll

ÅEA informerar att alla de hushåll utan ström, som de har information om, bör ha strömmen tillbaka innan natten.
I natt blir det två veckor sedan stormen Alfrida rasade över Åland. och nu går Ålands Elandelslag med glada nyheter med de som ännu sitter i mörkret.

Nyan - 13 timmar sedan

Remmer ny Paf-styrelseledamot

Landskapsregeringen har idag beslutat att utse Andreas Remmer till ny ledamot i Paf:s styrelse. Enligt Paf-förordningen ska styrelsen bestå av minst fem ledamöter, och genom att utse Andreas uppnås kravet.  
Styrelsen leds av ordförande Jan-Mikael von Schantz och består nu utöver Andreas Remmer av Anna Dahlsten, Sara Kemetter och Birgitta Eriksson.

Nyan - 13 timmar sedan

Skotsk spelare till IFK

IFK Mariehamn har gjort klart med mittfältaren Robert Crawford som ytterligare förstärkning till spelatruppen inför 2019 års ligasäsong. Avtalet mellan den skotske Crawford och Grönvitt är ettårigt, skriver IFK:s klubbdirektör Peter Mattsson i ett pressmeddelande, som fortsätter: Den nu 25-årige Crawford är fostrad i Glasgow Rangers och spelade med Glasgow Rangers under åren 2012–2015, under klubbens sejourer i division 2, division 1 och Championship. Därefter har han bland annat spelat i skotska Championship med Alloa Athletic och nu senast i isländska Fimleikafélag Hafnarfjarðar (FH).

Nyan - 15 timmar sedan

Hög klass på elevutställning

Konsteleverna från Medis ställer för andra året ut sina målningar i Sittkoffgallerian. Utställningen överraskar med sina höga klass. .

Nyan - 17 timmar sedan

Man som anlade brand ska sinnesundersökas

Den man som tände eld på ett torp i Vessingsboda i Lemland hösten 2017 ska enligt en mellandom från tingsrätten genomgå sinnesundersökning. .

Nyan - 17 timmar sedan

Halt i stan, ta det försiktigt

Efter nattens snöfall är det besvärligt väglag på trottoarer och gc-banor i Mariehamn. Henrik Sjöblom, arbetsledare på markenheten, säger: – Som det nu är bör man ta det försiktigt när man går och cyklar. Det har kommit väldigt mycket snö, och vi plogar fortfarande.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.